Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
Pedig akkor indul be a film... 😛

Bucser
Hagyjad neki egyéni az ízlése😊

Izéke... filmkritikusnak készül vagy mi😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

desigo
Érdekes

IMDB pontozás :7.8/10 (80,116 votes)
Riddick21
Transformers
Nézhetetlen. Kikapcsoltam 3/4 óra után.
0/10

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

zaki
Sunshine

Tele van klisékkel, a film vége nevetséges volt számomra, a látvány, a zene különben nem volt rossz. Egyszer nézhetõs múvi.

5/10

Ja ,még nézni kéne ilyen filmeket ,majd vadászok még a gyöngyszemekre.

írtad

Egyszeru Dal

Igy kora reggel majdnem leestem a szekrol a rohogestol! kiralyul itad 😊

Egyszeru Dal

DoctorJohnson
nemláthattad!!!
😊

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

Loál János
Ez bizony egy óriási film. <#smile>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

hali

www.napisajto.hu

Hálózat tévén, film+ -on ahogy sokszor láttam már ilyen C kategóriás filmeket, szóval amíg megveszik addig csinálják. Azért olyan sok pénzbe nem kerülhetett az elkészítése.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Jobb lett volna pedig ha az elejétõl a végig kivágják, és helyette adás szünetet adnak.
A poén az hogy ez 2006 !!!!!!!!!!!-os film! Hihetetlen k ivolt az a vadbarom aki erre pénzt adott?

A cím alapján vártam, hogy megnézzem. Aztán az elsõ kockák után rájöttem, hogy más címen már láttam és nem kívántam meg mégegyszer. Az viszont dícséret a csatornának, hogy az elején lévõ durvább jeleneteket sem vágták ki a filmbõl, ellentétben a konkurens csatornával (más filmek esetében).

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

DoctorJohnson
mire összejön egy ilyen vétel, rég lejött 2-3 film, de ahogy érzed

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

Egy tegnap esti gyöngyszem:
Nos akkor a tegnap esti csoda, a Támadás a gyilkos robotok ellen.

Nos már eleve jó, mert H.G.Wells, Világok harcából kölcsön vett és kkcsit felturbózott robotokról van szó.
Már a kezdés is fenomenális, in medias res egybõl üldöz pár tudóst meg katonát egy robot.
Persze a katonáknak még egy vacak géppisztolyuk sincs, csupán pisztolyuk van és furcsa módon mondjuk egy Abrams tank helyett egy civil kocsival menekülnek,(hogy miért nincs egy titkos katonai projektnél valami komolyabb fegyver? az rejtéy) na zsóval õk el is hullanak.
Utánna egxy repülõn k isabadul Dr.Octopus a Pókemberból vagyis én azt hittem de nem ez csak a robot volt ismét de hogy hogy került a repülõre meg hogy hová vitték? Az ismét csak kérdés.
Persze a robot feltámad és a gép lezuhan.
Természetesn elküldik amcsó komandósokat hogy kerresék meg Mikorbit, és persze pont a feltaláló tudó lánya megy velük. (persze a felataló az a gépen volt és kinyiffant)

Természtes az USA hadserge mondjuk a USS. Abraham Lincoln hordoó helyett csupán egy tucat mcsaó komandóst vet be
Nos a robotok amúgy legyõzhetetlenek, mert gyolyóállók , inteligensek, tele vanak lézerrel, (naná, majd víz ágyú lesz bennük) és persze csak egy bizonyos kisérltei lézer ágyú bigyusszal lehet ki lõni õket.
Arra azért kiváncsi lennék mivel üzemelnek a robotok? Gondolom nem dízel üzemûek, akkor aksi van bennük, vagy nap elelm vagy mi a szösztõl mûködnek folytamosan?
Ja persze biztos Duracel elem van bennük az 3X tovább tart.

Ja Igen, közben elfelejtetem hogy a szigetre érkeznek még egy bûnözõ a nõje a helikpoter pilóta meg egy zsák pénz. A pilóta jó képû a bûmözõ nem a csaj meg egyre joban utálja a fej bûnözõt...vagyis közhely, közhely, közhely.

Hát ha értékelnem kéne akkor 3/10

Masdj el felejtettem a robotok innteligenciája. Nos ilyen hülye robotokat se láttam még. Inteligens szuper fegyverek mi? Gondolom akkor ilyen esetben a robotnak a lehetõ leghatékonyabb ezközt kéne bevetni az emberek ellen, de itt egy fenét! Inkább csak látványosan harcolnak mint észszerûen.

magus
csak ha viszel neki abszintot

Sephi
Igen csocso-tol lehet venni csak el kell menni erte szemelyesen.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

mark oh
nincs idöm lehuzogatni a filmeket.inkább megvenném vkitöl?

Choke off

Láttam a filmet, de a címére nem emlékszem pontosan. Talán "Csillagközi fejvadász"?
CSOCSO
keress ra...
mark oh
megvan ezek valakinek?füstölgö ászok,tiz csapás,faun labirintusa,hollywoodland?akkor az irjon privt nekem.kösz<#vigyor2>

Choke off

Sheltem
Ugyan a filmet nem most láttam, viszont a rendezõi változatot belõle igen. A legyetek jók, ha tudtok rendezõi most lett meg dvdn.
Szánalmas, hogy annakidején mennyi részt kivágtak belõle egyszerûen egy szó jut eszembe róla: igénytelenség...Legalább fél óra de inkább több, és jópár olyan részt sem láttam/tunk annakidején ami alapján megvilágosodik 1-2 dolog. Üzenném azoknak akik filmvágással foglalkoznak(annak ellenére, hogy biztos nekik is ki van adva mit hogyan csináljanak), hogy "Legyetek jók, legalább ha tudtok" vagy húzzatok el a g*cibe kapálni...<#felkialtas>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

magus
szerk

Raúl Arévalo, nem Felix Gomez, milyen már hogy fizetnem kell a szerkesztés jogáért, pf lol

magus
Forró Zápor (El camino de los ingleses)

Antonio Banderas rendezte film... És igencsak hosszú : | Az egész film valahogy nem tetszett, nem áll össze egy jó filmmé. A képek szépek benne (bár sokszor már átcsap a giccsbe, és a legtöbbje abszolút öncélú). De ezenkívül nem tudom, sok helyrõl összelopkodta az ötleteket, benne van mindenféle, de így egybegyúrva egyik sem jó. A színészek közül a fõszereplõ srác engem pl kifejezetten idegesített egy idõ után, míg Felix Gomez ugyanúgy jó mint a Sötétkékmajdnemfeketében (ami mérföldkövekkel kellemesebb/kedvesebb film). A zenéje is kellemes, de a rendezésnek ehhez nincs túl sok köze. Sokkal jobbra számítottam. Kusza (és nem azért mert képtelen vagyok a Bambi cselekményvezetésén felülemelkedni), öncélú, és a pár szépen fényképezett jeleneten és a zenén kívül semmi említésre méltó.

3/10

Sephi
Reign Over Me -

En oszinte leszek. Nem is tudom miota nem neztem ennyire jo filmet. Minden szempotbol. Annyira odavagott a nem tulsagosan eltulzott dramai jelenetek amelyek meg voltak fuszerezve egy kis minosegi gyenged humorral...

Lehetne mit irni rola. Lenyeg : Nezzetek meg!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

No én nem tudom, de ha már így a mittoménmár-régenvót-miacíme téma körül lebzselünk, gyorsan ha tud vki ríeksönt : 3 néger pali (nem tata és tütü 😊, tán az egyik ilyen jóhiszemû ésss miko az autójában találnak vmi drogszert, oszt lecsukják mindet, akkor szomorú sorsuk lesz a börtönben... mindenféle zuhanyos nehajjojjle jelenet, meg ilyen szexrabszolga téma, csak nem emlékszem a címére. Na mondjuk nem ezekért érdekelne, csak régen láttam, talán Wayans is van benne. ?
hali
lenne egy kerdesem, meg "gyerekkoromba" lattam egy filmet, par reszlet megmaradt bennem (igy visszagondolva tuti szar film de azert erdekel mi volt az), annyi filmorult van itt valaki csak tudja 😊
es a reszletek: van egy csavo benne, aki valamifele urbortonbe van, de elszokik a foldre(?), viszont van a nyakan egy ilyen nyakorv szeruseg ami egy nyomkoveto (talan), utana kuldenek egy not akinek egy baszott nagy fegyver van az egyik karjan es nagynagy hosszu feher haja 😄
na ennyibol tudja valaki?
thx

www.napisajto.hu

desigo
Miss Potter 7/10

Aranyos történet,lenyûgözõ tájakkal,jópofa rajzokkal.
Egyszer csajjal nézhetõ nyugis film.
ProGabe
nem,nem pejoratív a trancsír és a b. kat!a hullajó is az,mégis nagyon jó film

én is hülye voltam,ez igaz!lévén azt nem mondtam eddig,hogy szerintem sem kategóriája legjobbja,és nem,persze hogy nem egy csúcsfilm!de ettõl még nem marhaság,hiszen részemrõl a vita oka az volt,hogy ti belekötöttetek abba,hogy neki ez a kategórián belül a legjobb,és akkor miért nem csúcsfilm.hát én e mellett érveltem,nem kell csúcsfilmnek lennie valaminek akkor,ha a kategóriáján belül az.pl egy rockabilly szám lehet a kategóriáján belül - egyesek szerint - a legjobb de attól még sokaknak az koránt sem egy "csúcs szám"

"mindketten csökönyösen ragaszkodunk a magunk igazához"
és közben teljesen a magunk igaza szerint ferdítettük a másik érveléseit 😊
vita részemrõl végképp lezárva

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Z
"pl a Kannibál Holocaust(tököm tudja hogy kell írni,lehet elcsesztem) a maga kategóriájában(b kat. trancsír horror) sokak szerint a legjobb,mégsem egy csúcsfilm.ez csak egy példa,de remélem értitek mire gondolok" --- na ezaz, ahogy korábban is írtam...íme: "Csak úgy, hogy ha a kategória okán bármely, abba tartozó film legfeljebb "nem egy csúcsfilm"."

A trancsír szó már pejoratív töltetûvé teszi az egész leírást, hát még a b kat.! Tehát azzal, hogy b kategóriásak közé sorolod, eleve kizárod a csúcsfilmek közül. Vagy tudsz olyan b kat. filmet, ami amúgy csúcsfilm?

Mellesleg szerintem szinte az összes zombi-film megfelel a "b kat. trancsír horrornak". Amúgy amirõl beszélünk, az abszolút szubjektív megítélés alá esik jelen helyzetben, mert van Neked is egy elképzelésed, nekem is van, és úgy lásztik, mindketten csökönyösen ragaszkodunk a magunk igazához! No offence! 😄

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Riddick21
Jó. Akkor lélektani sci-fi, így már értem, hogy mire gondolsz.
Mindazonáltal:
"nem egy csúcsfilm...de kategóriájában a legjobb"
Tehát akkor a lélektani sci-fik csúcsa, azaz jobb, mint az Ûrodusszeia vagy a Solaris. Márpedig az a film, ami mindezt elmondhatja magáról, jócskán nevezhetõ "csúcs"-nak.
No offense, de ez így már picit verejtékszagú. Miért nem lehet csak simán elismerni -így a 20. kör magasságában-, hogy egyszerûen marhaságot mondott? Még csak nem is Te voltál...

Z
OFF: Dede, angol film. Csak a "földmegmentõs-ûrhajós-végénfeláldozós" leírást helyettesíthette volna a TAF-fal. 😄

Legyen tipikus angolszász forgatókönyv! <#vigyor>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

ProGabe
nézzenek oda!kicsit belekötnek és már harap is.most legalább meg tudod milyen...

a rétegkategóriás részt meg nem is tudom miért,de nem fejtettem ki rendesen:!ez a fajta! sci-fi igenis rétegkategória.tehát amikor a lélektannal fogalkoznak(pl:solaris,ûrodusszeia),nem a csilli-villi effektekkel(pl armageddon)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

TAF? Miért, ez nem ánglius film volt?

Sephi
Orulok hogy koztunk voltal!

Riddick21
A sci-fi "rétegkategória"??? Akkor mi a kategória? A mozgókép?
Amúgy is marhaság: nyilván õ tarja a kategóriája legjobbjának a Sunshine-t és nyilván õ gondolja, hogy nem csúcsfilm. Tehát nyilván õ beszél marhaságot, te meg helyette belekeveredsz, mert beugattál nekem és most magyarázod a semmit.
A sci-fi egy mûfaj. Kategória. Nem rétegkategória, az esetleg lehet a sci-fi-horror, vagy a sci-fi-akció, bár ez is marhaság, de mindegy.
Amúgy szerintem lassan le is lehetne pörögni a témáról.

ProGabe
"Hogy lehet valami a kategóriájában a legjobb, ha az nem egy csúcsfilm?"

hát elég könnyen!a sci-fi egy elég "rétegkategória"(elég izzadságszagú ez a szó,nem jut eszembe jobb).már hogyne lehetne a maga kategóriájában nagyon jó,sõt kiemelkedõen jó,esetleg legjobb(amúgy ebben az esetben a legjobb szó használata talán csak egy hirtelen elkövetett túlzás volt...)

pl a Kannibál Holocaust(tököm tudja hogy kell írni,lehet elcsesztem) a maga kategóriájában(b kat. trancsír horror) sokak szerint a legjobb,mégsem egy csúcsfilm.ez csak egy példa,de remélem értitek mire gondolok

Z
Az "úgy értem "földmegmentõs-ûrhajós-végénfeláldozós"" részt írhattad volna úgy is, hogy "TAF=tipikus amcsi forgatókönyv". És akkor nem kezdenek el cseszegetni. <#idiota>

Z
Nos igen. Személy szerint nem csípem Riddick anyázós, beszólogatós stílusát, de az alábbi esetben teljesen igaza van. Hogy lehet valami a kategóriájában a legjobb, ha az nem egy csúcsfilm? Csak úgy, hogy ha a kategória okán bármely, abba tartozó film legfeljebb "nem egy csúcsfilm". Ez ellentmondás. És mikor ezt szóvá tette, még csak nem is bunkózott. Szóval ne támadjátok le ezért!

Titanicról azért nem írok csak, mert esetleg megbántanék vele néhány embert a rajongók közül. (És ezzel végülis le is írtam, amit akartam <#hehe>)

A Bourne sorozat nekem határozottan tetszik. Aki kedveli az akciófilmeket, annak mindenképpen ajánlom.

Evan Almighty: Hát jelentem, én sem díjaztam a poénjait... 3/10 😞

Disturbia: 5/10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gyerekek nyomozgatnak, kutatnak, a gyanús bácsi körül szaglásznak. Kiderül, hogy nem az, aztán mégis, aztán mégse, aztán mégis... Erõlködés nélkül predesztinálható végkifejlettel, meg egy rakás klisével. De valahogy mégis izgalmasra sikeredett, s a fent leírtak menet közben nem is nagyon tûntek fel, ezért kap 4 pontot. A zenéje tetszett: +1 pont.

Zodiákus: Elsõ nézésre 10/10.
Remekbe szabott krimi. Jó hosszú, mivel sok-sok évnyi valóságos alapon nyugvó történetet (mára már történelmet 😄 ) fog át. Követjük a nyomozókat, követjük a riportereket, követjük a gyilkost, és miközben az egyik oldalon az õrületig sodródnak az üldözõk, mániákusan kutatva a Zodiákus után, addig a gyilkos levelekkel bosszantja mind az általa rendre kijátszott õt kergetõ rendõrséget, és az utána nyomozó újságírókat. Ez után felértékelõdött a szememben a krimi.

REDLINE.. (a 2007-es)
sztem jó kis film 😄
de Halálos Iramban trilógiánál fényévekkel jobb 😄D

Engem barmoztak meg ...-oztak le itt egybõl ok nélkül..

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

Riddick21
"nem egy csúcsfilm...de kategóriájában a legjobb"

Neked, meg Sephinek, aki mindezt fantasztikus poénnak találta, egy kis összegzés: kategória alatt mit értetek? Én mûfajt. Ha pedig egy film a mûfajának legjobbja, akkor mi más lenne, mint csúcsfilm? Hiszen mik a csúcsfilmek, ha nem az egyes mûfajok (kategóriák) legjobbjai?
Az pedig, hogy ebben az állításban csak én érzek egy rohadt nagy (és agyatlan) ellentmondást, miért engem jellemez?
Le lehet akadni rólam, vagy belémkötni, de talán gondolkodni elõtte...

Amúgy szánalmasak vagytok: az egyik baromságokat ír, a másik tönkrevágja a fórumozók szórakozását a spoilerével, de ti kivel kötözködtök? <#lama><#taps>

Sephi
<#vigyor3>

1. Nem ez a vége, ezt csak általánosságban mondtam pl. Armageddon +társai
2.
Az rohadtul nem önfeláldozás volt. Mert már esély sem volt a menekülésre.

3.
ezt úgyis mindenki elolvassa, akár látta, akár nem

4. Ugye?

ProGabe
szóval nem láttad?akkor milyen jogon írtad le a #33017-t?érdekes...

Riddick21
Te barom, elárultad a film végét. Ott van a banner alatt rohadt nagy betûkkel, hogy --->"SPOILER" szó használata kötelezõ! Mi nem világos?

hmmm...1X írok ide, akkor is sorban ugatnak le...de miért is?

zaki
F@szom ki van már az ilyen .....-kal. <#wilting>

Bandew
Pff...
Ezt sürgõsen töröltesd!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.