Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt sürgõsen töröltesd!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Ugye ne írjak semmi?<#hawaii>#hawaii>
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Evan a minden6ó (ezt is fejberúgnám aki kitalálta hogy így írják le) meg elég gyenge volt..egy jó poén se volt benne
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
lecsó 6.5/10
szörfre fel 7/10
több mint sport 8/10
disturbia 7.5/10
sunshine - hamar meguntam
evan a minden6o 6/10
harry potter 5 4/10
simpsons the movie 7/10
Bár engem pl. egyáltalán nem mozgat a neve, egyedül a Terminátor 2 az, amiért hálát tudok rebegni...
Elég ha a plakáton fennvan a neve és tódulnak a népek, csókolom.
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
Sajnos ön nem nyert. Ezek nem vállalnak szinte semmilyen kockázatot -talán az Evan Almighty-, mivel mindegyik hihetetlen sikeres franchise folytatása, így biztos a nézõszám is, de mindenképpen biztosabb, mint egy Titanic, True Lies vagy éppen Aliens esetében...
Ráadásul ezek a filmek valószínûleg az elõzõ részek profitjából is táplálkoznak.
Szóval maradjunk azért annyiban, hogy Cameron rizikó.
Kellemes és igazán jópofa kis mesefilm. Igazán felnõtteknek szóló poén nélkül (ami azért jellemzõ az animációs mesékre, hogy egy kicsit nagyobb réteget vonzanak be a moziba). Nálam 6,5/10.
Malac a pácban
Ismét egy igazán jó mesefilm kimondottan gyerekeknek. A megvalósítás szinte tökéletes, kis ismeretterjesztõ funkciót is fel lelhetünk benne. Mostanában kevés ilyen mesefilm készül, szóval meg kell becsülni. 8/10
Martin Lawrence Live - Runteldat
Ekkora egy elmebeteget, nem is gondoltam volna róla :ASAD
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Azt hiszem nem értetted mirõl beszélek. Nem kategorizáltam és nem mondtam, hogy egy férfi nem hatódhat meg, hanem azt, hogy a legtöbb férfiban van egy amolyan színjáték, hogy ne látszódjon a "gyengesége". Biztos mindenki élt már át ilyet.
"Ha amolyan mûvészlélek, akkor miért ne csinálna gyakrabban filmeket?"
Egyetlen szóval sem mondtam, hogy Cameronnak bármilyen mûvészete is lenne, ennélfogva nem értem miért magyarázod ezt nekem. Mondandóm lényege kb annyi volt, hogy valahol kézzel készítik a ruhákat (a te értelmezésedben legyen ez a "mûvészet"), sok helyen gyárban. Cameron gyárának termékei pedig ki akarnak tûnni a többi futószalagos termék közül és ez nem 1x sikerült is neki.
A Titanic pedig minden volt a stúdióknak, csak pénzkidobás nem. Cameronnak pedig nyílván nincs gondja a kenyérvétellel, de messze nem õ a leggazdagabb rendezõ. Nyílván a legtöbb sikeres rendezõ gazdag, akkor most mindegyik egy pénzsovár hazug?
Spielberg után pedig írtam valamit zárójelbe.
én is elterveztem, h nézek pár filmet, de nem lehetett jegyet kapni arra, amit megakartam nézni. kicsit felbaszott...
nice legs. what time to open?
Réteg???? Ha úgy vesszük igen. Az egyszerû rétegnek, aki jelen esetben a többség. Az emberek többsége egyszerû, az egyszerû szórakozásra vágynak, egyszerû ízeket szeretnek (tömegkaják), egyszerû zenékre gerjednek, amiket könnyû dúdolni vezetés közben stb... ilyen film a titanik is. De ez nem baja neki, sõt. Hiszen ebben a mûfajban kiemelkedõ film lett, ezt elismerem. Csak arra reagáltam, hogy ez a film, ez a mûfaj így mûködik.
Az egy dolog, hogy én nem kajálom be az egyszerû filmeket, amik a szerelemrõl meg bajtársiasságról meg hasonló közhelyekrõl szólnak, de az tuti, hogy ha vki odafigyel akkor ebben a témában is lehet olyat alkotni, amitõl nem okádok hupililát. A titanik NAGY RÉSZE ilyen, de nekem már kissé sok volt a szerelmi kaland és bosszú a süllyedõ hajón...
Ennyi.
Ebben nem értek egyet.
Lásd a 2007-es termést: Pókember3, Karib tenger kalózai3, EVAN ALMIGHTY, stb. Mind rekordköltségvetésû filmek voltak. Van ott nekik della, nem kell félteni õket 😄
Hát ez ütött rendesen... 😊
Csak úgy kapkodtam a fejem a gyors vágások, meg a rángatózó kamera után... 😄
9/10
Ha már Chan Wook Park, akkor ezt honnan tudom megszerezni és honnan van felirat hozzá? Nagy rajongó vagyok, csak még gyerekcipõben tipegek...
Én meg azt, hogy magad sem.
Általánosságban szeretem Leó filmjeit, s ha már szerelem: a Rómeó és Júliát nagyon szeretem tõle! Akkor most hogy kategorizálsz?
"Cameron véleményem szerint nem pénzhajhász, ezt pedig azzal magyarázom, hogy nagyon ritkán készít filmet (mint tudjuk a Titanic óta volt)"
Nézd, önmagad ellen beszélsz. Ha amolyan mûvészlélek, akkor miért ne csinálna gyakrabban filmeket? Egyszerûen a stúdiók anyagilag nincsenek felkészülve Cameron -nevetségesen magas- költségvetéseire, ill. valszeg vígan elvolt a Titanic profitjából mostanáig. Plusz egyáltalán nem olyan nagy mûvész, mint amilyennek beállítod, a megalománián kívül egyetlen egyedi stílusjegye nincs, legfeljebb szerinted, de akkor már hallgatom is.
"nem az a tömeggyártó mint pl. Spielberg"
Jómagam nem igazán szeretem a "Mester" filmjeit, kifejezetten unalmas és következetlen darabokat gyárt, és legendásan képtelen befejezni õket. De! Van egy markáns mesélõ stílusa, amit összetéveszthetetlenül kiszagol az, aki egy kicsit is jártasabb a témában és ez a stílus menti meg a középszertõl néhány filmjét. Plusz sokoldalú, csinált azért egy München-t is, belenyúlt az Elitalakulatba, stb., szóval már ennyi elég, hogy köröket verjen Cameronra, aki kb. minden felrobbant, oszt' jónapot.
"Igen talán néha itt-ott nyálas"
Akarod mondani: szentimentális. Nyálat én csak a köpködõs jelenetben láttam...
satöbbi
Kissé borús gondolatokat követtek. Ezek az úgynevezett "jól bevált forgatókönyvek (továbbiakban JBF)" nagyjából Shakespeare óta léteznek. És a legtöbb ember igényeit kielégítik. Igencsak meglepõdnék, ha létezne olyan ember a Földön, akit még egy JBF alapján készült film sem nyûgözött le, mert egyszerûen ilyen (emberi adottságainkból kiindulva) nem létezik. Minden ember filmes mûveltsége minimum 1 db ilyen filmre épül.
Te úgy beszélsz a Titanicról, mintha rétegközönségnek készült volna:
"Azoknak az embereknek akiknek készült (értsd: az egyszerûbb réteg, egyszerû aggyal és igényekkel)"
Vagy netán magadat tartod ennyire kivételesnek?
A Titanic lényege nem más, mint hogy ezt a JBF-es trükköt maximálisan kiélezik, és hogy ez a JBF-es film magasan kiemelkedjen a többi közül. Talán ezzel nem mutat semmi újat, de ebben a mûfajban van a legnagyobb verseny, így ez (valljuk be) nem kis teljesítmény.
A PÉNZ téma pedig régen nem kérdéses Hollywoodban, ezzel az ürüggyel az összes filmbe beleköthetünk. Cameron véleményem szerint nem pénzhajhász, ezt pedig azzal magyarázom, hogy nagyon ritkán készít filmet (mint tudjuk a Titanic óta volt), nem az a tömeggyártó mint pl. Spielberg (ezzel most nem akartam semmi rosszra célozni). Õ alapjaiban hollywoodi rendezõ, aki a leggyakoribb hatásokat élezi ki soha nem látott szintre.
Véleményem szerint a Titanic egy hatalmas alkotás, már-már betegesen az. Igen talán néha itt-ott nyálas, de véleményem szerint ebbe a divat-fikázásban nagy szerepet játszik a férfiak cinikussága, akik még véletlenül sem érzékenyülhetnek el, ha szerelemrõl és Leoról van szó. Azt hiszem mindenki tudja miröl beszélek. <#smile>#smile>
Akkor csak egy tucat-katasztrófafilm lett volna.
több meseelemet vártam,de így is jó volt,nagyon!jó és érdekes sztori,jó rendezés,jó látvány,jó színészek,jó nyelv 😊
ezt vártam!
8/10
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A sorozatot nem szoktam nézni a filmet se nagy érdeklõdéssel kezdtem el nézni.Pozitívan csalódtam ahhoz képest,hogy nem vártam sokat.
Jó volt a történet és a poénok is...
Sunshine 4/10
Ez viszont nem volt bejövõs.
Lehetett volna az elején valami az infó a földrõl.Esetleg pár kép,hogy mekkora gáz van az emberek között.
A filmben a történet egész jól kibontakozott de az utolsó negyed óra nekem nagyon elcseszettnek tûnt...
SPOILER(?)
Surf up(Vigyázz,kész,szörf)-Iszonyatosan gyönyörüen megcsinálták,masodszorra neztem meg,es egyre jobban tetszik.Elöször megremitett a film jellege,de aztan rajöttem h ettöl válik sokkal izgalmasabbá a többi animácios filmnel.
Ocean's 13- Nagyon bejött,hiba volt,h nem neztem meg az elsö két reszt,de majd bepotlom.
Because I said so- Jó kis film volt kellö mennyiségü nyálköteggel.Nézhetö.
Láthatatlan- A fantasztikus trailer utan bizony hatalmas csalodas volt a film.Ennél ostobább,irreálisabb,szánalmasan nyomorultabb storyt még nem láttam.Ráadásul egy izgalmas jelenet sem volt benne,semmi ami felnyomta volna bennem a pumpát.Borzalmas.
Törés- A nap folyamán ez tetszett a legjobban.Meglepödtem magamon,h en kepes vagyok egy ilyen filmet élvezni.Antony Hopkins hihetetlen figura.Kár,h a végén mégiscsak elkapják.
Alah Alik Ya Sidi!
Aki ezt a filmet latta az valasozljon nekem plz a kovetkezo kerdesekre :
-Vittoria veguli Attilo felesege volt es elvalhattak ugye?
-Amikor kiszedik Attilo-t a taborbol akkor hogy a picsaba kerult oda a ugyvede? Vagy mar olaszban volt?
-A "ho" nem ho volt hanem pollem es azert tuszkolt az ugyvede nem?
-Az altok nem voltak almok hanem tenyleg kiegett a cirgusz... akkor latta meg Vittoria a tigrist a "hoban".
-Faud ongyilkossagat meg vegkepp nem ertem.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ha valami fájóan rossz, akkor 1-2 esetleg 3/10, de leginkább végig sem nézem, tehát zéró.
Érdekes volt.....kb az elsõ fél óráról lemaradtam, de a többit láttam......nagyon érdekes...elõször vmi komoly horrorra gondoltam, de ehelyett egy komikusra vett horror lett....olyan furcsa volt, de tetszett....10/7
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Chan-wook Park-ot mindenki ismeri, ha másról nem, hát az Oldboy-ról biztosan, jobban tájékozottak a Vengeance-trilógiát és a Three Extremes általa készített epizódját is biztosan látták, szóval mondhatni elég jól behatárolható, hogy miféle filmekkel rukkol elõ a koreai mester. Nos, a Cyborg nem ilyen...
Fõhõsünk egy fiatal leányzó, Young-goon, aki kiborgnak hiszi magát és ezért diliházba dugják. Családi hagyomány ez náluk, nagyanyja pl. egérnek képzelte magát és csak retken élt egész életében, de az anyja sem éppen tiszta. Mint minden rendes kiborg, Young-goon sem eszik semmit, ellenben élvezettel szopogatja, nyalogatja az elemeket, amelyekbõl mindig van egy maréknyi nála. A diliházban a legkülönösebb figurákkal találkozik, akik mind-mind valamiféle extrémitás miatt kerültek be. A lány megismerkedik egyikükkel, egy fiatal férfival, aki azt hiszi, hogy képes ellopni (és visszaadni) mások lelkét...
A filmben keveredik a valóság és a képzelet, sokszor elég nehéz elválasztani a kettõt egymástól, és általában is fárasztóan zavaros az egész történet, amin a homályos szövegezésû párbeszédek sem sokat segítenek. Van két látványosabb rész, amikor a nézõ azt hinné, hogy most jön valami erõs csavar, de aztán leül újra az egész. A vége meg teljesen szimpla és az történik, ami várható, bár nem a szokványos módon.
Ha nem Park film lenne, adnék neki egy 7-est. Így csak 6/10.
Invisible Target (2007, http://imdb.com/title/tt0995739/)
Aki pergõ ritmusú, modern hongkongi rendõrös-bûnözõs akciófilmet keres, nyugodtan nézze meg ezt is, a maga mûfajában elég jól sikerült. A rendezõ az a Benny Chan, akinek több újabb kori Jackie Chan filmet is köszönhetünk, de pl. tõle származnak a Gen-X Cops filmek is. Az Invisible Target ez utóbbiakra hasonlít, bár a szereplõgárda nagy része a J.C. stunt-csapatból (vagy érintettségi körükbõl) származik, és nálunk szinte teljesen ismeretlenek (bár az egyik fõszereplõt kapásból mindenki fel fogja ismerni az arcvonásai alapján: õ Jaycee Chan, J.C. fia 😊 ). Ez persze azt is jelenti, hogy minden stunt-ot õk maguk csinálnak végig, ami egyes jeleneteket tekintve mindenképpen kalapemelést érdemlõ.
Szóval a történet szerint modern bûnözõk fényes nappal, a nyílt utcán felrobbantanak és kirabolnak egy pénzszállító autót, majd a kiérkezõ rendõrökkel tûzharcba keverednek, megölnek pár rendõrt és százmillió amerikai dollárral elmenekülnek. Késõbb a hongkongi SDU (SWAT csapat) rajtuk üt a kikötõben és megölnek párat közülük, de a többség elmenekül és a pénznek is nyoma vész. Fél évvel késõbb a túlélõ banditák visszatérnek a városba, hogy felkutassák a lóvét és bosszút álljanak azokon, akik elárulták õket.
Hõseink rendõrök, hárman vannak, eleinte nem is ismerik egymást, de valamilyen módon mind érintettek a fél évvel ezelõtti ügyben. Amikor a banda újra feltûnik, közösen erednek a nyomukba, és eközben maguk is üldözötté válnak, nem véletlenül: vannak néhányan a rendõrségen belül, akik nagyon nem szeretnék, ha kiderülnének a pénz eltûnésének körülményei...
A film jó másfél óra hosszú, de gyorsan elszáll, ahogy pörögnek az események. Lõdözésbõl kevesebb van, love story nincs (csak érintõlegesen, múltbéli események okán), moralizálásból is csak egy nyúlfarknyi (bár az egyik fõszereplõ kapcsán fontossá válik). Humor is akad, de nem jellemzõ. Van pár nyilvánvalóan lehetetlen stunt, amit túlélnek a szereplõk, meg a karatéjos jelenetekben is vannak kisebb túlzások, de hát ez egy ilyen film, a stílus még simán elbírja. 😊
Szóval aki modern, Breaking News, My Father Is Hero, Fulltime Killer, stb. stílusú filmet keres, az nem fog csalódni. Erõs 7/10.
Pathfinder
Hát erre nem tudok nagyon mit mondani. Ha nem nézem azt, hogy vikinges - indiános, hanem azt gondolom, hogy egy alternatív fantasy-vel van dolgunk, akkor egész jó (a töméntelen sok bakitól eltekintve). Egyébként meg fájóan rossz. Az alapötlet többet érdemelt volna.
Szóval értékelésem a fentieknek megfelelõen 7/10 vagy 5/10. 😊
10/7
Nekem tetszet, csak hát a végét nem értettem mert annyira bekutyultak.
Kellemes kis esti mozi volt.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Azoknak az embereknek akiknek készült (értsd: az egyszerûbb réteg, egyszerû aggyal és igényekkel) tökéletesen nagyot ütött. Elég nagyot ahhoz, hogy fõleg pénzügyileg de egyéb szinten is sikeres alkotásnak számítson. Értem én, hogy mit hiányolsz, hogy mit szerettél volna látni, de az ilyen filmek 99%-ban egy adott és jól bevállt forgatókönyvet követnek. Ennek egyetlen oka van, a pénz.
10/7
szeretem a thillereket....ez is tetszett.
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
Ha szerényebben hoz a konyhára, akkor akár a világ 8. csodája is lehet, úgy sem érdekel senkit...
Csodálom, hogy az amerkiai átlaghambugerzabálókból összeedzõdött, minden valamirevaló filmet szénnéfikázó imdb közönség nem tette be a legnagyobbak közé, de még így is meg lehet nézni azt a TOP 100-at, s mosolyogni egy jót.
De ha '97-ben is 2007-es mércével nézted, akkor nem szóltam.
A Titanic egyetlen baja, hogy borzasztó kiszámítható minden pillanata, és ezzel kihagyták a legnagyobb ziccert. Nyilván nem a SPOILER😄 hajó jéghegynek ütközésérõl beszélek SPOILER VÉGE, hanem minden másról, beleértve nemcsak a szereplõk sorsát, hanem még azt is, amit és ahogy mondanak...
Mekkorát ütött volna, ha a már ismert katasztrófa vázára egy meglepõ és eredeti történet épül, ami mentes a kliséktõl és pont annyira dokumentál, mint amennyire emocionálisan magával ragad.
Csak akkor nem Cameron rendezte volna, hanem -személyes kedvencem, aki a mûfajban már bizonyított- mondjuk Paul Greengrass és nem 1,8 milliárd $-t kaszál, hanem a felét sem.
Gagyik a trükkök az effektek...
A történet még elmegy.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!