Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Korhatár nélküli filmen? Nem hinném.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

LasDen
sokkal durvább.....vértõl fröcsögõ film lesz.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Sephi
Az me jo ha unrated?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

AntiHero
Ja láttam...

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Riddick21
+?

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Riddick21
Ja, ez megint csak jó meglátás, mármint ami Simpsont illeti. Ha õ nem drogozza szénné az agyát, szerintem sokkal erõsebb darabokat tett volna mind Bruckheimer, mint Bay az asztalra... Ha jól tudom, a Szikla forgatásának kezdetén még ott volt, tehát a koncepcióba volt még beleszólása, és onnantól figyelhetõ meg a mélyrepülés is...

Transformers-t bepótolom, de inkább várok vele egy fél évet, aztán majd valami háj definisönben nézem meg, annyit tényleg érdemel. Az említett részt meg majd áthajtom.

Más, ezt láttátok már:

Bucser
Ebben egyetértek.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Sok hülyeség volt benne (a filmben). Én pl fegyverrendzer buzi vagyok és utálom mikor ezekrõl megy a technoblabla, bõven volt ilyen a TF movie-ban mégsem mondom, hogy nulla mert a film maga sem veszi komolyan magát.

A Néger hacker jelenet során én úgy voltam, hogy kimegyek a moziból (a feka hacker srácot alakító kölyök fingom sincs, hogy miért kap a mai napig nagyköltségvetésû filmekben szerepet, hiszen idegesítõ mint a fos és még csak nem is viccesen csinálja)

Ez a mélypontja a filmnek. Én egyetlen dologért ültem be a moziba mivel gyermekkorom kedvence volt a TF sorozat. Kíváncsi voltam mit hoznak ki belõle. És biza a személyiségek rettenetesen jól átjöttek. HA valahol meg tudod nézni jobb minõségben én javasolnám, hogy tedd meg és nézd végig mert szerintem megéri. az utolsó 1 óra sokat javít a mozin (szerintem)

A Nagy filmguruzás meg onnan indult, hogy beállítottál ide és elõadtad magad mintha te valami piedesztálon állnál és mindenki más "tré ember" idéztelek.

Michael Bay látványos filmeket rendez ez nem kérdés, Hiszen mielõtt a Bad Boys elsõ részére felkérték fõleg klippeket rendezett.

Bad Boys 2 egy fos volt szintén ez sem kérdés (az elsõ rész nekem is kedvenc valszeg ott még Don Simpson is beleszólhatott a rendezésbe akinek a realitás valamilyen szinten való megtartása fontos volt haláláig.) A többi filmje meg abszolút a "szórakoztató de ne keressünk választ a miértekre" kategória... mert mind egy hatalmas zenei klipp és látványfilm. Õ a 21. század Cameronja.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Tenacious D, avagy a kerek rockerek

Sosem tudtam Jack Black-et hova tenni, de ez a film alapján egyre inkább a igazán jó komikusok közé sorolom, pláne úgy hogy énekelni is õ énekel, plusz a forgatókönyvet is õ írt a másik fõszeretplõvel Kyle Gass-al karöltve!
A filmben feltûnik még Meat Loaf, Tim Robins, sõt még Ben Stiller is!
Aki szereti a rock-ot és a vígjátékot annak kötelezõ!
Mondjuk én feliratosan néztem meg, és kíváncsi lennék, hogy az ütõs (néhol trágár) szövegeket hogy fordították magyarra...

szvsz. 8/10
Riddick21
Jó, mondjuk nálam ott kezdõdik a történet, hogy az esetek 90%-ban nem nézek szinkronos filmet.

Z
Muhahha, detto. Én mondjuk nem bírtam végignézni sem. Lehet, hogy azért, mert TV-ben láttam, megagagyi szinkronnal...ki tudja már?

Pedig Martin L. az egyik kedvenc bohócom, és Will S-t sem utálom.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

DoctorJohnson
"Szerettem a Bad Boys egymást szivató párosát, a Szikla szerencsétlen Nic Cage-ét, és ki ne imádná -talán ez a DoctorDzsonzon- az Armageddon ütõdött olajfúróit, de ez már ingerküszöbön túlment."

Nnnna látod, nekem pl. a Bad Boys volt a világ egyik legidegesítõbb párosa, soha nem vennének rá, hogy újra megnézzem (fõleg a második részt, citromlistás számomra)...

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

PetruZ
"(ráadásul)" = "(ráadásul nullára)"
PetruZ
Nézd, szerintem alapvetõen ott követted el a hibát (ahogy azt most érintõlegesen be is vallottad), hogy lepontoztál (ráadásul) egy olyan filmet, amit nem néztél végig. Ez itt - a korábbi íratlan szabályok alapján - nem szokás, emlékeim szerint nem is nagyon fordult még elõ. A vihart a biliben ez okozza.

Más:
"Jelenet: két robot üti egymást az autópályán, zuhannak egy szintet, valami kocsi elé, benne anyuka, meg kb. 6-8 éves kiscsávó, aki ahelyett, hogy életre szóló sokkot kapott volna egy sírógörcs szerény keretei között, inkább odanyögi: "Whoaahh, that's cool!"

Szerintem meg egy ilyen korú kiskölyök, aki félig még a képregények és rajzfilmhõsök világában él, a legritkább esetben fog sírógörcsöt kapni akkor, ha olyasmit lát, ami általa ismert és "bekategorizálható". Pláne, ha amerikai, akik képregényeken és rajzfilmeken nõnek fel. Még akkor is, ha feltételezzük, hogy a film alternatív valóságában a Transformers képregény nem létezik, de valami hasonló biztosan.
Ha nem hiszed, menj el egy oviba, alsós osztályba, és kérdezõsködj a valós és képzeletbeli hõseikrõl. 😊
Transformer ügyben én csak azt mondom( remélem nem indítok el újabb lavinát mint az elõzõ hozzászólásommal)hogy a legjobb képregény-adaptáció amit az utóbbi években vászonra vittek. CSak jobb lett volna ha kicsit jobban azonosulnak a képregénnyel
az X-man 3 tetszett még, 1-2 túl gagyi lett
ennyi

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

Riddick21
Van egy-két ótvarszarul megfogalmazott mondat, de hullafáradt vagyok, most estem haza melóból, sorry.

Riddick21
Nézd, nyilván túlzás a nulla, de mivel végig sem néztem, így ennyit tudtam rá adni. Igazából pontoznom sem kellett volna, tövirõl hegyire ismerem Bay nem túl tetemes munkásságát és nagyjából szeretem a filmjeit. De a röhejesen túlértékelt és gagyi Sziget, ill. a Transformers volt a két leggyengébb filmje (mondjuk és a Pearl Harbourt és a Bad Boys 2-t sem szerettem, de nézhetõek), amiben az a lényeg, hogy kizárólag ezeket a filmeket készítette Jerry Bruckheimer nélkül. Azaz ha nem vele dolgozik, ilyen szemét jön ki a kezei közül.
Neki fogok ülni a Transformersnek még egyszer, mert bizonyára vannak pozitívumai, de amikor az öreganyjánál lakó -és vele üvöltözõ- fekahacker nem egész 1 mp alatt feltöri azt a kódot, amit a nemzetbiztonságiak egy napja fejtenek teljes létszámmal és külsõsökkel teljesen hiába, majd az FBI rátöri az ajtót és õ teli torokkal üvölti, hogy kotródjanak a nagyi szõnyegérõl, na ott nálam vége van a filmnek. Mert ez már sok.
A jópofizós, vadnyugati egyszerûségben élõ, 32 éves színészek által eljátszott amerikai középiskolások kalandjai vegyülnek elõttem a világûrbõl érkezõ gyilkos/jófej robotok történetével, az addig oké. De a ripacskodásnak is van határa. Jelenet: két robot üti egymást az autópályán, zuhannak egy szintet, valami kocsi elé, benne anyuka, meg kb. 6-8 éves kiscsávó, aki ahelyett, hogy életre szóló sokkot kapott volna egy sírógörcs szerény keretei között, inkább odanyögi: "Whoaahh, that's cool!"
Pfff...
Szerettem a Bad Boys egymást szivató párosát, a Szikla szerencsétlen Nic Cage-ét, és ki ne imádná -talán ez a DoctorDzsonzon- az Armageddon ütõdött olajfúróit, de ez már ingerküszöbön túlment.
És nem akarok én Solarist, dehogyis, hangulattól függõen nézem a lassabb, néha kicsit elvontabb filmeket, de elég ritkán. Viszont vannak minõségi blockbusterek is, elég csak a Die Hard 4.0-ra vagy a Bourne Ultimatum, mindegyik a szórakoztatásra hajaz és ripacskodás nélkül csinálja. Ráadásul az elsõ (DH4.0) szintén gyerekkategória, amiért ugye szidták is orrba-szájba, de meg lehet nézni, ég és föld.

És leállhatnátok már ezzel a "drága filmguru" dumával, pont annyit tudok a filmekrõl, mint amennyit tudnom illik, annyi elolvasott cikk, megfogalmazott kritika és végignézett film után. Ami nem azt jelenti, hogy rohadt sokat, de nem feltétlenül annyit, mint egy casual nézõ.
És -sajnos- nem moziban láttam a filmet, aminek több oka is van, röviden: külföldön élek és amikor itt játszották, akkor nem értem rá meló miatt megnézni, egy kisvárosban lakom, ahol csak néhány alkalommal tolják a filmeket. De hálát adok az égnek, amiért kihagytam, így is van még 8 €-m, amit halálig visszasírok a King Kong miatt.

REALista: úgy ültem le a film elé, hogy pontosan tudtam, mire számíthatok. Aztán közben kiderült, hogy mégsem. És egyáltalán nem gondolom, hogy a 0/10 jól hangzik, de egész életemben kb. 3-4 alkalommal hagytam félbe filmet a minõsége miatt, szégyen, hogy az egyik pont ez volt. De nem az enyém.

LasDen
Játsz/Ma

Nagyon jó film, de néhol eléggé fura.....szóval ez a játék sajnos (kipróbálnám 😄) nem állná meg a helyét a világban, de ettõl függetlenül jó volt....emlékszem mikor elõször láttam.....tesóm hozta ki videótékából VHS-n... 😄 utána teljesen rávoltam kattanva filmre.....ha tehettem volna csak azt néztem volna annyira bejött....jó volt újra látni.....
10/8

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

REALista
Nyilván úgy kezdte el nézni hogy biztosan egy rakás szar lesz és úgyse nézni végig sõt azt is tudta hogy ezt majd beírja ide a forumba is mert jól hangzik...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Bucser
Tudod nem mindenki vágyik az 1972-es Solaris vagy a 2001 Ûrodüsszeia elvontságára mikor filmet néz, hanem csak szorakozni akar. És adni rá (még ha csak látványfilm is volt) azt jelenti, hogy kb "Villám Spencer a Karibi õrangyal" szintjére kalibrálod, amit azért figyelembe véve a nagyon sok jó poént és a látványt, ami valóban leakasztotta az állat (lehet nem is moziban láttad drága filmguru, hanem letöltöttél valami trágya verziót?) egy 10/5-öst még a nagyon beszáradt hátsójú emberektõl is érdemel általában (szerintem).

De 0-ra értékelni... nem tudom. Beültél te egyáltalán a moziba?

Bucser
A Bourne Jó. Sokadjára is élményt nyújt az elsõ 2 része úgyhogy számomra kizárt, hogy a lezárás rossz lehetne.

barnie1990
"szaros tuning gépek" ?! <#fejvakaras>

Zene nélkül mit érek én?

Redline

Nálam az év buktája, sajnos. Pedig vártam, hogy végre lesz egy utcai versenyes film, amit igazi autókkal nyomnak (nem szaros tuning gépekkel ala Ff sorozat). Story nincs, igazi látvány nincs, a kocsikat is alig mutogatják, ami akció meg van, az akkora blödség, hogy fáj. Pl.: SPOILER

Amikor a csaj nekicsúszik az Slr-el a terptárgynak: egy ilyen kocsiban biztonsági öv használata mellett, ekkora sebesseggel ütközve ki van csukva, hogy elveszítse az eszméletét (fõleg, h még a lufi sem nyílt ki)... Ugyan ez egy a sok baki közül, de nekem ez volt a fõ lol.

10/3,5 ez is csak a fõszereplõ csaj és a verdák miatt...

Nekem tetszet, de nem ez a legjob gengszeter és nem ez a legjobb Scorsese film.
Kapásból a legjobb gengszter film a Keresztapa, vagy a Sebhelyesarcú vagy amint írtam a Fedeõ neve: Donnie Brasco.

Este megint gyönszem lesz! Egy német film a pokoli tv-torony! Fú már úgy izgulok!

desigo
Mekkora😊))))

Nah majd ha kiutazok megnézünk a friss házasokkal valami amcs múúvit 😊
Casablanca - tyhü, ezt nevezem romantikus filmnek! A hangulata nagyon bejövõs és hogy pörög a film, tejóég! 10/10
Z
Na ja, mondjuk a gyenge színészi teljesítmény is ott volt...

De egyszerûen az, hogy a történet totál más volt, mint eredetileg. A robotok totál másképp néztek ki, mint eredetileg. Az átalakulás is eltúlzott volt, áááááá

Megatron úgy néz ki, mint egy Predator. Nem úgy, mint Megatron.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

PetruZ
Off:
"Fedõ neve Donnie Brasco"

A Markos-Nádas örökbecsû kinek ugrott még be erre? <#zavart1>

On:
Ritkán értek egyet Riddick vaddisznó stílusával, de a(z új) Bourne jó és kész. Mindkettõt megvettem, és a harmadikat is meg fogom, az tuti.
(A Transformers-t még nem láttam, de az is érdekel, a dvd mostanában fog megjelenni, majd megnézem.)
DoctorJohnson
Tudod, a Transformers-t legagyizod és a Bourne Ultimatum-ot meg élteted, hát nem semmi. Ha gondolod meggyõzhetnél róla, hogy abban a nulla értékû, 12egytucat filmben ugyan mi olyat láttál amitõl év filmje jelzõt adtad neki.

Számomra az a mûanyag transformers több szórakozást nyújtott mint "hûdekeményvagyok és okosis mer mett démonnak hívnak" titkosügynokös bohóckodása...

A Transformers legalább nem akar több lenni mint ami, de a Bourne 3. része próbál komoly kémfilm lenni, de már se sava, se borsa az egésznek (akárcsak a másodiknak, az elsõ még okés volt, de ugya az meg egy régi nagy film feldolgozása, szal...).

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

hellnight
Tégla szvsz kaki. Inkább nézd meg az eredetit (Szigorúan Piszkos Ügyek). Az mérföldkövekkel jobb nála. És sajnos ezért a filmért kapott Scorsese Oscart 😞(

\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana

Hát igen, szóval gyenge szinészek, gyenge rendezés, sablonos sztory(nem igaz hogy mást nem tudtak kitalálni mint hogy a lúzer srác össze jön jó csajjal)
De legaláb jó trükkök.

ProGabe
ááá nem üzlet,R1-es nem kell 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

CSOCSO
looool😄D:😄😄 engem meg egybol megkerestek hogy akkor vennenek filmet.. en meg nem ertettem😄😄😄😄 igen.. igen.. aki szemelyesen jon annak adok ingyen filmet...
Z
Transformers-hez visszatérve: én szóltam korábban, hogy mennyire gyenge alkotás. Úgy látszik, hiába...

Kb egyszer éreztem azt az egész film alatt, hogy igazi tranyó szerepel benne: mikor a katonai támaszpontot szétszórta a heli, és repült a tank. Komolyan mondom, hogy ennél még az Alien, és Predator sorozatokra szégyent hozó AVP is jobb volt. <#rinya>

Megyek és elõ is veszem a rajzfilmeket és bosszúból megnézem az összeset még egyszer, miközben tekergetem Optimust kaminyobó robottá, és vice versa.

Az elsõ rész láttam az jó volt, de még másdik és harmadik részt nem láttam, vannak fenn tartásiam a folytatásokkal kapcsolatban, általában a folytatások egyre gyengébbek. De majd egyszer be pótolom.

Mozin kívül amúgy a nyár leején láttam a Kutyaszorítóbant meg a Ponyvaregényt, 10/10 mind a kettõ.

Riddick21
Mert még nem láttad a The Bourne Ultimatum-ot.
De elõtte feltétlenül nézd meg az elsõ két részt (Identity, Supermacy), nélkülözhetetlen. Ha jól tudom, október 25-tõl játsszák Mo-on. Nálam az év filmje.

Ja! Öh igen bocs, de ha sietek állandóan elgépelem.
Die Hard szerintem is jó volt, megérte a mozi jegy árát.
Nekem idén a favorit(mármint moziból) a Die Hard és a Halálbiztos.

Riddick21
Nem, dehogy is, félreértettél.
A címüket nem írtad jó, nézd meg a hsz-ed!😄
De nem támadólag jegyeztem meg, viszont a film címe nem DIE Hard, hanem Die Hard. És az idei év egyik legjobb filmje eddig nálam.

Transformers
Pókember
Die Hard
Véres gyémánt
Daredevil

Ha jól értem akkor szerinted ezek a nem jók.

Maximum a DIE Hard -ért álnék ki de gondolom volt már errõl szó.

Riddick21
Transformers
Pókember
Die Hard
Véres gyémánt
Daredevil

A többi jó. No offense, csak gondoltam szólok.

Akkor írok egy pár filmrõl röviden, leginkáb bazokról amiket mosanában láttam, sajnos a Gyilkos robotokhoz hasnonló nincs köztük.

Transforemers: lentebb volt róla szó, többet hozzá fûzni nem tudok.

Pókemner 3. Nagyon gyenge. Unalmas, túl hosszú nincs rendesen ki dolgozva, egyszóval rossz.

DIE Hard 4: jó volt, bár a régebb irészei jobbak voltak. De szórakoztató volt és többet nem várok el tõle.

Az ember gyermeke: nagyon sziven ütött a film nagyon tetszet, nem mondom hogy remek mû, de kihagyhatalan, és többször is érdemes megnézni, a kamera kezelés kimondottan zseniális.

Tégla: jó kis maffia film, tetszett, bár nem éri el mondjuk a Fedõ neve Donnie Brasco színvonalát, de azért jó volt, sõt!

Véres gyémántok : emészthetõ , fõleg a film fõleg a film mondani valója miatt.

Halálbiztos: mit is mondhatnék? Tarantino az egyik kedvenc rendezõm, most se csalódtam benne.

Karib T. kalózai 3. süllyedõ színvonal, de Jhonny Depp jól játszik, csak sajnos az elsõ rész színvonalát a film nem éri el.

Banánköztársaság( a napokban ment az MGM-en jó rgéi film. ) Woody Allan film, nagyon jó. Mindig elképsztõ filmeket tud csinálni.

Dardevil-a fene gyerek: jó volt az ötlet de megvalósítás sokszor erõsen sántított, még egyszer nem nézném meg,

Titanic: már láttam egyszer, elég is volt alig vártam hogy elsüledjen végre.
Hirtelen ennyi.

Jól van ebben megegyezhetünk.
De mivel ez képregény feldolgozás volt, érdekes hogy egyre szarabbak a képregény feldolgozások is.
Nem azért mondtam hogy vitát generáljak, amúgy.
Na mindegy a lényeg hogy egyre több felejthetõ film készül.
Nem vagyok egy retro buzi, de mostanában a filmesek át estek a ló tulsó oldalára.
De azért most is készül pár jó alkotás.

Riddick21
Valamennyire ugyanarról beszélünk, ha csak a pontozáson buktál ki, akkor én meg azt értem meg, bár nálam a Gyilkos robotok, vagy mi, ugyanolyan szemét, mint ez, mert se az egyiket, se a másikat nem lennék hajlandó végignézni, esetleg poénból. Szóval ami hulladék, az hulladék, értékes és értelmes filmeket nézek, nem szemetet.

Riddick21
Te meg karakteres. Le is terítettél a kõkomoly dumáddal, megyek vissza követ törni... Egyszer majd megérinthetlek?

Tatyla
bla,bla,bla,uncsi vagy...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Annyit adott ,hogy amikor megnéztem akkor szórakoztatott. De utánna el is felejtettem. Nem kell többet várni ettõl a filmtõl mint ami.
Meg ha a Taransformersre 0/10-et adsz akkor mennyit adnál a Gyilkos robotok támadásra? Egy kicsit lejjeb írtam rála, nos arra menyit adnál, mínusz tizet?
Szóval elfogadom a véleményed, de szerintem azért ez nem 0/10 mert vannak igazán rossz filmek. És ha erre 0/0-et adunk mennyit adunk a többire?

De aban egyetértek hogy ezek a filmek amikben csak számítógépes trükök vannak nem sokat érnek. Minnél több benne a számító gép általában annál rosszabb a film, tisztelet a kivételnek.

Riddick21
"Értelme semmi, film értéke semmi"
A semmi, az nálam nulla. Annyit adtam rá. Ha nem emlékszem belõle -szintén- semmire, akkor mit adott ez a film nekem. Hehh... Semmit.

Riddick21
Engem az ilyesmiért már bannolni szoktak, úgyhogy csak félve kérdezem meg:
tényleg ennyit vagy képes hozzászólni a témához? Sõt: tényleg nem érzed, hogy ez kevés?
Ha meg akarsz gyõzni az ellenkezõjérõl, esetleg sért a véleményem, akkor kb. pont annyi eszközöd van elmagyarázni, mint nekem. Eszközöd, mielõtt nagyon kivirulnál.
Hallgatom, hogy mitõl volt ez jobb.

Tatyla
keresd fel kezelöorvosodat vagy gyógyszerészedet...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tudod,szórakoztat igen. Értelme semmi, film értéke semmi, de szórakoztató.
Egy fáradt nap után jó meg nézni egy ilyet is.
De persze az is igaz hogy egy hónap múlva már el felejti az ember.
Én a Tarsnformesrt úgy akkor láttam amikot ment a mozikban, de már egy jelenetet se tudnék felidézni, teljesen felejthetõ, de azért egyszer érdemes megnézni.
Mondjuk szerintem 6/10