Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rég röhögtem ennyit<#vigyor3>#vigyor3>
sajna volt benne pár erõltetett poén (szokásos fingós nem maradhat ki amerikai vígjátékból), valamint a forgatókönyv írója látta a Hajó a vége c. filmet és merített is belõle
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
Természetesen dráma, életrajzi dráma, de a jobbik kategóriából és nem kicsi izgalmak és humor is van benne.
Nicholson "Schmidt" filmjéhez tudnám hasonlítani, abban is egy öreg úr valósítja meg álmait, de ez a film jóval mozgalmasabb, izgalmasabb (a téma miatt mindenképpen ugye).
imdb adatlap
Zene nélkül mit érek én?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem tudok neki nem 10-est adni. Egyszerûen elvarázsolt a film, Burt Munro életének, álmának története, Sir Anthony Hopkins alakításában mindentvivõ. 😊
Tulajdonképpen egy road-movie-ról van szó, aminek a vége egy gyorsasági rekordkísérlettel zárul. Burt Munro életének alkonyán állt neki, hogy beteljesítse 25 éves álmát, és 1920-as gyártmányú 950-es Indiánján sebességi rekordot állítson fel (1967-ben).
Hopkins akkora élettel tölti meg a karaktert, olyan 3dimenziós alakot tár elnék, amilyet régen láttam már (mondjuk tõle nem csodálom a teljesítményt, de akkoris). A film 2 órája alatt egyszer sem unatkoztam, végig érdekes, a vége pedig nem kicsit izgalmas (konkrétan a fotelbe szegezett).
Nagyon tetszett a film, bár gondolom a 10 pont nem mond mást (ritkán adok 10-est). Ajánlom mindenkinek.
Aki szeretne kicsit többet megtudni Munro-ról, annak íme a wikis link, egy kép az indiánról, és még1 link a legendáról. Vigyázat, a linkeket csak a film megtekintése után ajánlom, mert a történelem ugye eléggé spoileres 😄
Azért ez nevetséges. Nem mondom, hogy nincsenek érdemei, értékei, de ez egy hülyeség. Akkor már inkább a Milkyway-t, pedig azt nem is láttam, de Fliegauf még rosszat nem csinált.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Nagy állatság 😄 Adam Sandler jó mint mindig, a poénok ütöttek (gyakorlatilag az egész mozi röhögött szinte megállás nélkül 😊), és hát Jessica Biel sem egy csúnya lány 😄
8/10. Arra amire hivatott tökéletes volt. Megnevettetni az embert.
Bazinga!
Nagy várakozással ültem le megnézni a filmet de csalódnom kellett.
A színészi alakítások és a hangulata jó volt de valahogy mégsem volt az igazi.
Talán a történetbõl lehetett volna többet kihozni
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
még mindig topon van a film.
jo a szinészi játék,és a történet!<#eljen>#eljen>
Choke off
Az ilyen filmeket nagyon nehéz megcsinálni úgy, hogy egyrészt teljesen érthetõ legyen (mikor, hogyan, mit, miért csinálnak), másrészt ne találjunk benne valami hibát mégis. Egyszer meg lehet nézni. Én a vége miatt lepontozom, mert az nem tetszett. -> nagyon max 6/10
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
10/7
1x nézhetö. Az baj ezzel hogy egyszer megnézem utána már mindent tudok mi hogy szval nem éri meg töbször meg nézni.
Így elsõnek viszont tetszett izgalmas és olykor "félelmetes" volt.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Egy agyament vígjáték Will Ferrell-lel. Üt ám, de nagyot! Én jól szórakoztam rajta. Mindenkinek ajánlom.
9/10
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Nem volt rossz, de nem is volt hú de nagyon jó.
Elégsokszor megílyedtem a hírtelen hangok miat😊
10/6
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Hát igen, ezt is csak a nosztalgia szépíti meg 😊 Még nagyon nagyon nagyon fiatalon láttam, akkor még a felét sem értettem, valahogy mégis nyomot hagyott bennem. Jóval késöbb, egy rosszabb fajta lázadó korszakomban már jó pár sörrel és némi finomcigivel néztem végig (jegyzem meg ekkor már feliratosan, széles vásznon 😄), úgy megint csak mást jelentett az egész.
Ma este megnézve tényleg csak elnézõen mosolygok rajta. Pedig hát most sem vagyok öreg. 😊 Hát igen, ilyen is volt, sõt burkoltan még minding megvan (szerintem pár, hozzám hasonló hosszú hajú srácnak itt a forumon nem kell magyarázni, miért is..)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Erre meg tessék, itt van szinkronosan. Azt hiszem marad az eredeti dvd beszerzés.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
számról számra alaposan megnéztem, és az újságunkban 22:25 van kiirva. Legközelebb sem veszek TeleHoldat. Vagy a TV-ben nem lehet bizni és csak késnek?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Két napja tettem új windows-t,azóta már szerettem volna megnézni pár filmet,meg ezt-azt,DE:
Minden film tiszta pixeles,és kevés az fps is,amin sem az mplayer,sem az ace mega codec nem segít.Most mit csináljak,szeretek filmezni,de így nem lehet.
Zene nélkül mit érek én?
Will Ferrell + Jon Heder...no comment...
8/10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Na erre kíváncsi vagyok. Christopher Walken <#eljen>#eljen>, és Viggo Mortensen is szerepel benne.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
ma este, M1, 22:25 (vagy 15?) : Szelid motorosok
Ajánlanom nem kell. Aki ismeri, megnézni, aki nem annak meg kötelezõ 😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Zene nélkül mit érek én?
Amúgy Bruce keményebb, mint Chuck! 😄
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
magyarul McClane fákkjúzhat benne amennyit akar,és ha a kedve úgy tartja,bárkinek szétlõheti a fejét egy liftben,méghozzá közvetlen közelrõl,hadd legyen jó véres az az atléta 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.