Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Még egyszer mondom, ha nem Bloodrayne lenne a címe, hanem mondjuk "Vampina", akkor soha nem írnál ilyeneket, de te is csak olyan vagy mint az divatos idióta osztálytársaid, ami már kurvára unalmas!" --- továbbra se személyeskedj, mert ezzel megint csak saját magad minõsíted. Mellesleg ezt rosszul látod, mivel felõlem lehetne bármi a címe...akkor sem tetszene. De ha kicsit is értenél az olvasáshoz, illetõleg a szövegértelmezéshez, akkor észrevehetted volna, hogy számomra a cím semmit nem jelentett. De ha eddig nem tudtad elolvasni, és értelmezni az okokat, amiért nem tetszett a film, akkor hiába írom le mégegyszer. ÉS TOVÁBBRA SEM A BLOODRAYNE 2-RÕL BESZÉLEK!
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
A filmet nem láttam, nem is érdekel, de a játékot elég sokáig toltam. Az se volt egy kiemelkedõ valami, de legalább jókat lehetett benne vérengzeni. :] A filmnek meg a játéknak annyi köze van egymáshoz, hogy ugyanaz a fõszereplõ, de egyébként teljesen más korban játszódnak.

3/10
1 pont a fõszereplõ csajnak, 1 pont mert tetszett a vadászgépek orrfegyvere, 1 pont, mert volt benne legalább 1 jó jelenet (csak pont akkor pislogtam és lemaradtam, de feltételezem, hogy ott volt)
semmi más pozitívum.
gagyi sztori gagyi levezetése gyenge, színészi munka
Gondolom nem csak én érzem az iróniát ebben! 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Arról kb gõzöm sem volt, hogy eredetileg ez a Bloodrayne egy játék volt. Én a filmet láttam, arról tudok nyilatkozni. A színészi teljesítmény egy nulla, dacára a viszonylag normális szereposztásnak. És errõl tehet a rendezõ is, nem csak a színészek.
Egyszerûen olyan béna harci jelenetek voltak, mint amilyeneket youtube-on látni, mikor a lúzer harcmûvészek szerencsétlenkednek. Botrányos! Továbbá a szövegkönyvet ki írta azokkal a párbeszédekkel? A drogos Ady Endre bekábítószerezve? Nevetséges, már ne is haragudjatok.
De ha kiálltok egy ilyen film mellett, ám legyen. Úgysem tudtok meggyõzni arról, hogy ez nem egy ócska film.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Ez azért erõs túlzás... Uwe Boll legnagyobb hibája az volt, hogy játék adaptációkat csinált. Ha más néven csinálta volna a filmjeit, akkor nem lenne ez a divat utálat körülötte. Sok öreg, amerikai rendezõ sokkal szarabb filmeket csinál manapság, pl. az Ördögüzõ-William Friedkin legújabb filme a Bug, ami talán még egy Jancsó Miklós szintet sem ér el, pedig annál aztán tényleg nincs lejjebb! Ezért ovatosan a "minden idõk egyik legócskább filmje" divat utálattal, mert ha végignézel Legjobbmagyarrendezõ-Jancsó, vagy egy Besugó-Szabó István filmet, akkor úgyhiszem kicsit megváltozik majd a véleményed!
Sunshine - 6/10. A zene, és a képi világ felhúzta a hatosig.
Blades of Glory - 7/10. Nagyon jó vígjáték. Bolond történet, bolond karakterek, kegyetlen dumák (Watch my icy hot super slide...<#idiota>#idiota>). Viszont sajnos sok a sablonos dolog.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
PSN ID.: Beegabor
Szerintem király volt! 😊) A diszletek, ruhák nagyon profik, pár színész játéka viszont béna... itt is elbaszta a színész választásokat (szokás szerint) Uwe Boll, de ha egyszer végre lesznek normális színészei nem lesz baj! Szerintem még mindig az egyik legjobb europai filmes, a magyaroknál 1000szer jobb!
8/10
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Hát ez nekem valahogy kiamradt eddig az életembõl, de most megnéztem õket DVD-n, és nagyon jól szórakoztam rajta... 😊
9/10
Nos, a film értékeléssel lehet óvatosan kéne bánni, mert aztán jön a flame jelenség. Maradjunk annál, hogy vígjátéknak nagyon jó.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
Hat lol ez jobb volt mint az elso resz! Szorakoztato es keves a klise!
10/9
Ötlet nagyszerû, megvalósítás nagyszerû, zene tökéletes. Szereplõk is.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Elég sablonra sikeredett horror-thriller. A legtöbb filmes klisét felhasználják, amolyan "gyilkos maci õrjöng az erdõben - fusson ki merre lát" módra. <#hehe>#hehe>
Bár abban a korszakban, amikor a répafarmer volt a menõ a kedves nézõ ne is várjon sokkal többet.
6/10
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
10/10
Valamiért megfogott. Talán mert nagy vonalakban is de visszadja a mai fiatalság gondolkodás módját.
A zene tetszett.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun