Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
kicsit zavaros, tudom, de hátha tudja vki. a címében volt egy angol név(ami a lények neve volt) és utána a magyar címe
elõre is köszi, és bocs az offért
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Alapvetõen nem érdekelt a film csak, ha már kéznél volt gondoltam belekukkantok. Féltem, hogy láttam már egy sokkal jobb (látatlanban is) hasonló filmet és ez meg a majmolások majmolása lesz (Bérgyilkos a szomszédom). A magyar filmek rengetegében talán a nézhetõbbek közé sorolnám.
Ami tetszett benne:
- Nem a megszokott unalmas arcokat láthatjuk viszont a filmen. A szikron és a külföldi szereplõk használata jót tesz a filmnek.
- Gesztesit még fõszerepben nem láttam, szerintem megállta a helyét.
- Helyszínválasztás.
- A történet alapjaiban nem rossz.
Ami kevésbé tetszett:
- A történet nem kellõen kidolgozott és fordulatos. Kevés esemény.
- Ha már vígjáték kicsit több humort el tudtam volna benne képzelni.
- Csányi Sándornak mindenképpen fel kellett tûnnie a filmben, no meg Kokonak is. Valahogy kezdenek irritálni.
6/10
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Nem is gondoltam hogy ennyire egy izlamas es szep filmet fogok latni. Minden szempontbol teccet es alig voltak benne klisek. De niro is a szokasos "bohocot" remekul alakitotta es MP se volt semmi. Nem hitte volna hogy meg tudnak ilyet csinalni.
Merem ajanlani.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
(nem volt amúgy kimondottan rossz, amit láttam, csak éppen jó sem)
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Film két szerelmesrõl, akik egy árva szót nem szólnak az egész film alatt. Se egymáshoz, se máshoz. De érdekes módon a film ettõl sem a lendületébõl, sem érdekességfaktorából (sic!) nem veszít, sõt: az embert elkapja az érzés, hogy végre egy film, amihez hasonlót még nem láttunk. Én legalábbis. Persze számítottam valami üdítõ élményre, lévén egy elismert koreai filmrõl van szó, egy elismert rendezõtõl (Kim Ki-Duk), csak a sok nyugati darab között mindig öröm felfedezni ezeket a gyöngyszemeket!
Úgyhogy a közeljövõben megnézem az Idõ és az Íj c. filmeket is, szintén ezen rendezõ munkái!
Most azonban agy kikapcs, jön a Gyilkosok gyilkosa Chow Yun Fat-tel, remélem legalább egy közepes szintet hoz majd...
Harmatgyenge.Tegnap néztem, ma már nem is nagyon emlékszem mi volt benne.
3/10
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Vagy mi.
Szerinted egy film csak szövegelésbõl áll és semmi másból???
A látványra értettem.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
En nem kotekedni akarod de... no comment.
Nem gyenge. Én speciel a 3-ban kissé csalódtam, de ez a rész mérföldekkel jobb. Sokat nem értettem belõle, mert még felirat sem volt hozzá. Érdemes kivárni a DVDRip-et.
(8/10)
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
A patkányos történet kedves volt, kicsit bárgyú, visszafogottabb poénokkal, a Pixar filmjei között az erõs középmezõnyt képviseli sztem.
"Egy animációs filmnél a kinézet is nagyon fontos"
Tehát IS!
Ha neked a történet nem jött be annyira, akkor továbbra sem értem miért illetted "a pixar legjobb animációs filmje" jelzõvel a filmet?
Pláne, hogy a Shrek és a Jégkorszak nem is Pixar mûvek...
már nem a régi hangulat alig volt valami jó poén 6/10
Visszatérés a Kisértethegyre
70perces filmhez is tehetség kell a manapság 150-180perces filmekhez képest,nem volt rossz csak rövid,pár jó ötletet meg az intézmény osztályait ki lehetett volna böviteni ahoz képest milyen sokan mentek be pikk-pakk kihalltak...
8/10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Fordulatos kis thriller. Az 50-es éveiben járó bírónõt az Amerikai Legfelsõbb Bíróság tagjának jelölik, de egy ellenzék által felhasznált ürge, aki mellesleg pszihopaci is, az útjába áll. Méghozzá elég durván.
(7/10)
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Nem kicsit érzek ellentmondást, de mind1
Akkor én is szemezgetek kicsit a közelmúltban megnézett filmjeim közül.
Go
Egy kicsit a 11:14-hez, meg a The rules of attraction-hoz tudnám hasonlítani, nekem határozottan bejövõs volt, a 3 közül talán ez tetszett a legjobban. Aki még nem látta, annak csak ajánlani tudom.
Ratatoulle
Szerintem ez lett a legjobb Pixar animációs film. A történet nem valami extra, de a kivitelezés szuper. 😊
Donnie Brasco, Stand by me
Ezek nem tetszettek. Az elõbbi beépülõs rendõr vs. maffiás film Johnny Depp-el és Al Pacino-val (akit sajnálom, de nagyon nem bírok, jó szinész, engem valamiért mégis idegesít). Johnny Depp okés, õ volt az egyetlen momentum, ami megnézhetõvé tette számomra a filmet. A másik egy gyerekdráma-kaland. Kicsit unalmas volt, ezért nem jött be. Mondanivalója volt, a színészi játék is okés volt, de összességében nem kerül az úrjranézendõ filmek közé. (Kiefer Sutherland is játszott benne, kicsit fiatalabb fejjel 😄 )
Honnan veszed, hogy három részes?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Olyan sokáig nem kell várnotok, fiúk.
Mert eljövök értetek.
És... hozom pár új barátomat is.
99-es film, és még nem láttam? Még csak nem is hallottam eddig róla. Pedig nem semmi film. Már csak a szereplõ gárdát tekintve is. A két fõszereplõ Eddie Murphy és Martin Lawrence.
Tényleg hatalmas film.. valahogy sikerült poénkodos köntösbe tekerni egy olyan szivfacsaró történetet (drámát, hogy ilyent utoljára talán az Élet szép-ben láttam csak.
A harmincas évekbe játszodik a film. Két fekete fickó, egy piti zsebtolvaj és egy bankban dolgozó szerencsétlen a fõhõs, kik nem kicsi bajba kerülnek. A végeredmény, életfogytiglan. Nem is nagyon irhatok úgy a filmrõl, hogy az ne legyen spoileres.. nézze meg aki még nem látta.
Lehet hogy kicsit kevésbé jön át a dráma a filmmen, de nem is lett volna jobb ide több szomoruság. Ha nézi az ember, ugyis érezni fogja.
szerintem 😛
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Kimondta,hogy nemtetszett az elsõ kettõ rész?
Csak ez nemjött be annyira..sorry
Csak leírtama véleményem:-)
Go Jeff Go!!!!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Azzal kezdeném, hogy soha nem voltam oda ezekért a kalózokért. Nem tartom rossz sorozatnak, de annyira nem fogott meg. Az elsõ két részre is csak felületesen emlékeztem amikor belekezdtem a harmadikba (elvárás nélkül). Kertelés nélkül: nekem tetszett. Úgy érzem bennem ez maradandóbb nyomot fog hagyni, mint a második rész. Összeségében 8/10
mert:
- A látványvilága és a megvalósítása nem kérdés, hogy 10-es. Igazi moziban nézõs film!!!
- A végkifejletet is eltalálták szvsz.
- A poénokkal is gazdaságosan bántak a filmnél és rendben is voltak. Az utcsón hangosan fel is nevettem (kalapos) 😊
- Legnagyobb negatívum, hogy úgy néz ki nem akarják befejezni a sorozatot, míg az tejel 😞
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Huh ez egy...volt!<#boxer>#boxer>
3/10 Ebbõl Ali Larter kap 2-t!<#puszis>#puszis>
De komolyan ilyen haramatgyenge sztorit.
Nemhiszem hogy ebbõl a témából nemlehetne egy igazán parás,atomhentelõsmultifilmet csinálni.<#szomoru1>#szomoru1>
Go Jeff Go!!!!
Nekem 10-10-es.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Nálam alapmûvek. Persze csak szvsz szerint.
Mielõtt kapok a fejemre.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (: