Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
oh, tényleg, köszi

DoctorJohnson
Azaz, két részes SK feldolgozás, van ennél jobb is 😄

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

SötétBarom
Langolierek, Stephen King.

Elég alternatív 😊
IMDB

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Sheltem
Nem ismerem, de az alapján amit elmeséltél róla ritka szar film lehet <#wilting>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

gercse
hellosztok, én keresek egy filmet(címét), elég rég láttam, de nagyvonalakban arra emlékszem, hogy egy repülõvel utaztak emberek,majd vmi idõsíkon átmentek vagy hasonló és a múltba kerültek, ahol ilyen szörnyek vagy hasonló dolgok megették az idõt(múltat).
kicsit zavaros, tudom, de hátha tudja vki. a címében volt egy angol név(ami a lények neve volt) és utána a magyar címe
elõre is köszi, és bocs az offért

hali
szoltal?😊

www.napisajto.hu

stargatelost
azért Gesztesi is ott van szinte minden egyes magyar filmben 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Idegölõ

Alapvetõen nem érdekelt a film csak, ha már kéznél volt gondoltam belekukkantok. Féltem, hogy láttam már egy sokkal jobb (látatlanban is) hasonló filmet és ez meg a majmolások majmolása lesz (Bérgyilkos a szomszédom). A magyar filmek rengetegében talán a nézhetõbbek közé sorolnám.

Ami tetszett benne:

- Nem a megszokott unalmas arcokat láthatjuk viszont a filmen. A szikron és a külföldi szereplõk használata jót tesz a filmnek.

- Gesztesit még fõszerepben nem láttam, szerintem megállta a helyét.

- Helyszínválasztás.

- A történet alapjaiban nem rossz.

Ami kevésbé tetszett:

- A történet nem kellõen kidolgozott és fordulatos. Kevés esemény.

- Ha már vígjáték kicsit több humort el tudtam volna benne képzelni.

- Csányi Sándornak mindenképpen fel kellett tûnnie a filmben, no meg Kokonak is. Valahogy kezdenek irritálni.

6/10

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Sheltem
Az évtized kommentje.. Értékelem eztis 10/10

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sephi
Stardust -

Nem is gondoltam hogy ennyire egy izlamas es szep filmet fogok latni. Minden szempontbol teccet es alig voltak benne klisek. De niro is a szokasos "bohocot" remekul alakitotta es MP se volt semmi. Nem hitte volna hogy meg tudnak ilyet csinalni.

Merem ajanlani.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Gladiator
Ha ilyen szerelmeses filmet akarsz még, amiben nem szólnak egymáshoz, akkor nézd meg az Utolsó út / The Road Home / Wo de fu qin mu qin címû filmet. Ez kínai, nekem nagyon bejött, fõleg, hogy Zhang Ziyi van a fõszerepben.

Riddick21
Technikai okokból leállt a megtekintése kb. 20 perc után, ám az érdeklõdés teljes hiánya okán aztán úgy is maradt... A The Killer és a Hard Boiled után azért nehéz akár egy közepeset is alkotni.
(nem volt amúgy kimondottan rossz, amit láttam, csak éppen jó sem)

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

PetruZ
Hááát... közel sem az a legjobb filmje CYF-nek, sõt. Bár Mira Sorvino szép benne. 😊
Riddick21
Bin-jip
Film két szerelmesrõl, akik egy árva szót nem szólnak az egész film alatt. Se egymáshoz, se máshoz. De érdekes módon a film ettõl sem a lendületébõl, sem érdekességfaktorából (sic!) nem veszít, sõt: az embert elkapja az érzés, hogy végre egy film, amihez hasonlót még nem láttunk. Én legalábbis. Persze számítottam valami üdítõ élményre, lévén egy elismert koreai filmrõl van szó, egy elismert rendezõtõl (Kim Ki-Duk), csak a sok nyugati darab között mindig öröm felfedezni ezeket a gyöngyszemeket!
Úgyhogy a közeljövõben megnézem az Idõ és az Íj c. filmeket is, szintén ezen rendezõ munkái!
Most azonban agy kikapcs, jön a Gyilkosok gyilkosa Chow Yun Fat-tel, remélem legalább egy közepes szintet hoz majd...

Dynamic
Resident Evil 3
Harmatgyenge.Tegnap néztem, ma már nem is nagyon emlékszem mi volt benne.
3/10
Riddick21
Utalom az 1%-ot... <#idiota>

Sephi
Szia! Hogy vagy ma?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Loál János
Szasz imi, mizu.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

hali
Sephi
Te kezted a spamet. De az jo hogy te ertetted mert akkor te bisztos okosabb vagy mint en.

Vagy mi.

AntiHero
sztem meg ne személyeskedjünk.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Riddick21
Szerintem meg buzi, aki érti.

AntiHero
sztem csak te nem érted.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Sephi
De varjal mar. Leirod hogy merfoldekkel jobb volt latvanyilag? De akkor fejezd mar ki magad erthetoen mert igy hulyen jon ki a mondat es furan neznek az emberek amikor olvassak.

DoctorJohnson
Na igen
No comment

Synchronous
OMG...
Szerinted egy film csak szövegelésbõl áll és semmi másból???
A látványra értettem.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Sephi
"de ez a rész mérföldekkel jobb. Sokat nem értettem belõle, "

En nem kotekedni akarod de... no comment.

Sephi
Jaj igen a Monster Inc. is nagy volt 😄

Synchronous
Fûrész 4

Nem gyenge. Én speciel a 3-ban kissé csalódtam, de ez a rész mérföldekkel jobb. Sokat nem értettem belõle, mert még felirat sem volt hozzá. Érdemes kivárni a DVDRip-et.

(8/10)

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

DoctorJohnson
Nálam a Monsters Inc és a Toy Story viszi a primet, de a Nemo se lett rossz, csak az már nagyon családi film lett, a Cars szintén, bár abban már akad pár felnõttes poén is 😊

Sephi
Nalam a top best a Finding Nemo es a Cars. Ezekben olyan erdekessen el vannak bujtatva dolgok hogy nem birom ki nevetes nelkul akarhanyszor nezem oket. A The Incredibles nem teccet annyira...

DoctorJohnson
Amúgy sztem a Pixarnak voltak a Ratauille-nál sokkal jobb filmjei, mind sztori, mind grafikai megvalósítás terén.
A patkányos történet kedves volt, kicsit bárgyú, visszafogottabb poénokkal, a Pixar filmjei között az erõs középmezõnyt képviseli sztem.

DoctorJohnson
Na, a válaszodban benne is van a lényeg:

"Egy animációs filmnél a kinézet is nagyon fontos"

Tehát IS!
Ha neked a történet nem jött be annyira, akkor továbbra sem értem miért illetted "a pixar legjobb animációs filmje" jelzõvel a filmet?
Pláne, hogy a Shrek és a Jégkorszak nem is Pixar mûvek...

Tatyla
Karib tenger kalózai 3

már nem a régi hangulat alig volt valami jó poén 6/10

Visszatérés a Kisértethegyre

70perces filmhez is tehetség kell a manapság 150-180perces filmekhez képest,nem volt rossz csak rövid,pár jó ötletet meg az intézmény osztályait ki lehetett volna böviteni ahoz képest milyen sokan mentek be pikk-pakk kihalltak...
8/10

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Nem kicsit érzek kötekedni vágyódást (itt az sg-n nem lehet valamit annélkül leírni, hogy valaki belekössön valamibe?)... Z nagyjából már megválaszolta a kérdést, de azért kifejtem. Egy animációs filmnél a kinézet is nagyon fontos, hogy mennyire ötletesek a karakterek, hogyan néznek ki, a helyszínek milyensége, az egész környezet hangulata. A párbeszédek is jók voltak benne, a szinkron is jó volt (az eredeti angolról beszélek). De az, hogy adott egy patkány, akibõl Párizs egyik legjobb szakácsa lesz, nem valami nagy történet. Ilyen szempontból szerintem a Jégkorszak/Shrek ötletesebb volt, azoknál jobban bele tudtam magam élni a "mese" részbe.

Bokafix2
Bizonytalan játszma

Fordulatos kis thriller. Az 50-es éveiben járó bírónõt az Amerikai Legfelsõbb Bíróság tagjának jelölik, de egy ellenzék által felhasznált ürge, aki mellesleg pszihopaci is, az útjába áll. Méghozzá elég durván.

(7/10)

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Z
Nincs itt ellentmondás. Tartalmi (történet) és formai (kivitelezés) követelmények vannak. Az õ prioritása szerint elõbbre valók a formai követelmények. Ezért tartja ezt a legjobb animációs filmnek a Pixartól.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

DoctorJohnson
"Szerintem ez lett a legjobb Pixar animációs film. A történet nem valami extra, de a kivitelezés szuper."

Nem kicsit érzek ellentmondást, de mind1

<#eljen> Nálam is egy 10/10 közeli film. Egyébként már volt kereskedelmi csatornán is (arra nem emlékszem, hogy rtlk, vagy tv2 volt).

Akkor én is szemezgetek kicsit a közelmúltban megnézett filmjeim közül.

Go

Egy kicsit a 11:14-hez, meg a The rules of attraction-hoz tudnám hasonlítani, nekem határozottan bejövõs volt, a 3 közül talán ez tetszett a legjobban. Aki még nem látta, annak csak ajánlani tudom.

Ratatoulle

Szerintem ez lett a legjobb Pixar animációs film. A történet nem valami extra, de a kivitelezés szuper. 😊

Donnie Brasco, Stand by me

Ezek nem tetszettek. Az elõbbi beépülõs rendõr vs. maffiás film Johnny Depp-el és Al Pacino-val (akit sajnálom, de nagyon nem bírok, jó szinész, engem valamiért mégis idegesít). Johnny Depp okés, õ volt az egyetlen momentum, ami megnézhetõvé tette számomra a filmet. A másik egy gyerekdráma-kaland. Kicsit unalmas volt, ezért nem jött be. Mondanivalója volt, a színészi játék is okés volt, de összességében nem kerül az úrjranézendõ filmek közé. (Kiefer Sutherland is játszott benne, kicsit fiatalabb fejjel 😄 )

Honnan veszed, hogy három részes?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A végén mondja Alice a tokyoiaknak:
"Olyan sokáig nem kell várnotok, fiúk.
Mert eljövök értetek.
És... hozom pár új barátomat is.

Kmarha
Életfogytig

99-es film, és még nem láttam? Még csak nem is hallottam eddig róla. Pedig nem semmi film. Már csak a szereplõ gárdát tekintve is. A két fõszereplõ Eddie Murphy és Martin Lawrence.

Tényleg hatalmas film.. valahogy sikerült poénkodos köntösbe tekerni egy olyan szivfacsaró történetet (drámát, hogy ilyent utoljára talán az Élet szép-ben láttam csak.

A harmincas évekbe játszodik a film. Két fekete fickó, egy piti zsebtolvaj és egy bankban dolgozó szerencsétlen a fõhõs, kik nem kicsi bajba kerülnek. A végeredmény, életfogytiglan. Nem is nagyon irhatok úgy a filmrõl, hogy az ne legyen spoileres.. nézze meg aki még nem látta.

Lehet hogy kicsit kevésbé jön át a dráma a filmmen, de nem is lett volna jobb ide több szomoruság. Ha nézi az ember, ugyis érezni fogja.

szerintem 😛

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

MrSpock
Te elõre tudod ,hoyg egy film esetleg nemfog tetszeni?LOL
Kimondta,hogy nemtetszett az elsõ kettõ rész?
Csak ez nemjött be annyira..sorry
Csak leírtama véleményem:-)

Go Jeff Go!!!!

Istencsászár
Nemtudom mit vársz, a kettõ az volt... az meg nem tetszett gondolom... akkor minek nézed? ha ez a stílus neked nem jön be... a történet meg 3 részes folytatás, persze voltak benne tulzások, de alapjában van egy hangulata mint mindegyik résznek, teljesen mások.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Karib Tenger Kalózai 3. - A világ végén

Azzal kezdeném, hogy soha nem voltam oda ezekért a kalózokért. Nem tartom rossz sorozatnak, de annyira nem fogott meg. Az elsõ két részre is csak felületesen emlékeztem amikor belekezdtem a harmadikba (elvárás nélkül). Kertelés nélkül: nekem tetszett. Úgy érzem bennem ez maradandóbb nyomot fog hagyni, mint a második rész. Összeségében 8/10

mert:

- A látványvilága és a megvalósítása nem kérdés, hogy 10-es. Igazi moziban nézõs film!!!

- A végkifejletet is eltalálták szvsz.

- A poénokkal is gazdaságosan bántak a filmnél és rendben is voltak. Az utcsón hangosan fel is nevettem (kalapos) 😊

- Legnagyobb negatívum, hogy úgy néz ki nem akarják befejezni a sorozatot, míg az tejel 😞

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

MrSpock
Resident Evil Extinction
Huh ez egy...volt!<#boxer>
3/10 Ebbõl Ali Larter kap 2-t!<#puszis>
De komolyan ilyen haramatgyenge sztorit.
Nemhiszem hogy ebbõl a témából nemlehetne egy igazán parás,atomhentelõsmultifilmet csinálni.<#szomoru1>

Go Jeff Go!!!!

DoctorJohnson
Jah, az évszázad vihara is kemény volt, de így 4 részben kissé lassúnak találtam (ami könyvben persze nem érzõdött, mert egy könyv általában hosszabb távon szórakoztat).

A remány Rabjai pélául a legjobb filmek közé tartozik, szerintem,

Nekem 10-10-es.

kaposi1
Ami még nagyon tetszett tõle az az Évszázad vihara volt.De még véletlenül sem azzal a borzadályos retekklubb szinkronnal. Igaz hogy több mint négy órás egyben, de évente legalább egyszer megnézem.Remélem egyszer kiadják DVD-n is.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
Nemár hogy az ne tetszen valakinek 10/10 mindkettõnek.
Nálam alapmûvek. Persze csak szvsz szerint.
Mielõtt kapok a fejemre.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

DoctorJohnson
sztem fogalma sincs róla, hogy azok is SK filmek...