Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sweech
Chirio 😄 Chihiro az 😊

Sheltem
Ja még néztem még1 filmet otthon:

Családi Vakáció(Chevy Chase): ez egy õsrégi filmvígjáték, de attól a csávótól csak(!) jó filmvígjátékokat láttam(nem is értem miért hagyta abba a filmezést nem tudja valaki?). Ha már ránézek az idióta fejére röhögök, ez a filmje meg az Európai Vakáció mellett alapmû a filmvígjátékok között(õt jóval nagyobb "humoristának" tartom mint korunk gumiarcú Jim Carrey ét...Más kategória. A film 10/10(egyszóval LOL film)

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Chirio szellemországban(bocsi lusta vagyok megkeresni a kislány pontos nevét).:
Egyszerûen gyönyörû ez a rajzfilm ha jól tudom oszkár díjat is kapott párat(persze ettõl még nálam lehet fos), belemerültem és magával ragadott...(a mai x idõnként ránkzúduló animációs rajzfilmek pixar/disney tollából csak kezetcsókolhatnak egy ilyen rajzfilmnek). Nincs kedvem hibát keresni benne : 10/10
Betörõ az albérlõm: A sors úgy adta, hogy a héten megnéztem egyszer aztán hazautaztam családhoz és otthon is ez a film volt a kívánság anyum részérõl így 2 szer is láttam a héten. Másodszor is nagyon jót szórakoztam rajta , a karakterek eltaláltak, Tom Hankshez is illik a gonosz professzor szerep... 9/10.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Nálam simán 7/10 megvan. Egyetértek veled abban, hogy ez a film nem lesz maradandó és jobbára klisékkel dolgozik, de viszont amit kapunk azt jól megcsinálták. A végkifejletnél pedig ismét nem a megdöbbentés a cél, hanem követi a jól megszokott sémát. Horrorfilmnél szinte alapkövetelmény, hogy:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a gonoszt a legritkább esetben ölik meg a film végén, a stáblista elõtt mindig "visszakacsint" ránk

Talán, ha nem így lenne még hiányolnám is.

UI: Nekem se kéne éjjel az ágyam mellé egy olyan baba, tényleg ijesztõ 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Jano
Vizesnyolcas = nyolc éves, pisis kölök.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

desigo
The Heartbreak Kid 7/10

Ez nálam várakozáson felül teljesített.
Jó kis viccekkel teli vígjáték.
LasDen
Vizesnyolcas

Sok jó poén, úgyhogy bejön... 😄
Viszont azt nem értem, hogy a magyar címben mé van nyolcas, mikor a filmben sehol nem fordul elõ....nah mind1....10/6.5

SW: Jedi visszatér
No comment.....10/9.5

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Sephi
Detto. Semmi "new".

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Dynamic
Dead Silence

Nagy várakozással ültem le a Saw alkotóinak új filmjéhez.Ehhez képest egy felejthetõ, átlagos filmet kaptam.
5/10

Leírtam már, de sajnos még biztos le kell írni vagy 100-szor: rohadt unalmas már ez a "no happy end" trend amivel meg akarják döbbenteni a nézõt.Olyanannyira nem sikerül a megdöbbentés, hogy már a film elején TUDOM a szokásos menetrendet.Nevezetesen, hogy a végén látszólag legyõzik a gonoszt, de hirtelen jön egy csattanó, megdöglik a fõszereplõ, stáblista...
Kmarha
én még csak félig néztem, és már az elején levágtam az egész filmet. Nem hiszem hogy majd nagy meglepetéssel fog szolgálni, de azért még folytatom valamikor, hátha lesz benne egy csavar, amivel megcáfolja az eddigi klissék tömegén gördölõ film történetfolyamát.

mert ez igy eddig nagyon nagyon gyenge.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Ja A Grindhouse meg úgy király ahogy van! Én egyszerre láttam a kettõt még annó mikor amerikába leadták és nagyon bejött!
Úgy van ahogyon itt lejebb olvasható: sex, drog , rock and roll!
Aki meg nem szereti az ilyen filmeket az ne is nézze!
A war pont olyan mint vártam, talán egy kicsit még jobb is volt! És hogy miért mert nem vártam hogy jó legyen, ilyen szállító 2 féle hiper akcíófilmektõl szerintem sokat ne várjon az ember, felugrik hogy két embert fejberúgjú mûvészi arcal és mielõtt leesne a földre gyorsan le is lõ kettõt!? Nálam egynek elmegy kategõria de csak mert rosznak vártam és az maradt meg bennem hogy na ez mégsem volt olyan sza.!

4/10
Én úgy ha 10 percet láttam belõle, egy haveromnak meg van és bele tekert.
Nem szertek, így véleményt mondani és nem is szabad, tíz perc alapján de ez a film hát...nem mondok róla semmit ,de nem is fogom meg nézni.

stargatelost
War

asszem megvna számomra az év csalódása...
nagyon sokat vártam el a filmtõl , magasra tettem a lécet, mert hát Jason Statham meg Jet li egy filmben, húha, na itt aztán lesznek bedurvulások!
jó kis belassítós ugrálásokra meg verekedésekre számítottam... (nem néztem trailert)

de ahogy néztem a filmet, lelkesedésem egyre alábbhagyott, nem tudtam mit csinálni unalmamban, néha egy kicsit felpörgött, de ez ritka volt és rövid...

amikor kiderült hogy jet li a volt társa csak ennyit mondtam magamban: és akkor mi van? késõbb meg : ez hülye, ezért átszabni az arcát, jézusom...
vége meg már mi volt ? most akkor meghalt a Statham gyerek?

ááhh...nagyon gyengusz volt 3/10

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Ezt imádom. Mindig elõjön, újra és újra minden Trantino filmnél ,hogy miaz értelme? Aztán eltelik egy-két év és az emberek megszokják, a fanyalgók meg eltûnnek a ....

De szóval mi az értelme? Mi az értelme Tarantino bármelyik filmjének?
Hát úgy kábé : szex drog rockandroll! No meg a vér és az erõszak.
Ez az értleme! Ez a film ostoba nõcskékrõl meg a rájuk vadászõ elmebetegrõl szól. Itt értelmet keresni...ez nem egy mály filozófiai mû, (ez több annál) ez Tarantino !

Nem baj, ha nem tetszett ,de ne azleygne akifogásod hogy mi a film értelme? Ennyi erõvel a filmek 99,99%-a sz@r mert nicns értelem.

Hát szerintem a filmjei zöme, bár nem sok van, elsõre mind neheze érthetõ! De ha te máshogy látod......
Z
"Megérteni elsõre azt kizárt bár ezért Lynch film" --- az igazi Lynch-hangulat, mi? <#idiota>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Sephi
😄DDDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

hello

régen volam már itt, úgyhogy leírom a legutóbbi napok filmjeit:

The Lookout:
Hát egynek elment, nem volt olyan érzésem hogy tömeg film lenne, de azért biztos minden moziban jelen lesz. A sztori sem nagyon eredeti de elég jót hoztak ki belõle, bár az elejét nagyon elhózták, magát a fõ cselekmént elék szûkre vágták, bár ez magán vélemény, meg a fõszereplõ dolgai sem tisztázódta le bennem hogy mosta akkir mi is van mire tud emlékezni mire nem!?
összeségében 7/10

Inland Empire:
Hát nagyon vártam hogy végre megnézhessem Lynch mester legújabb alkotását és be is jött de mégsem mondhatni róla sztem azt hogy über alles film lett. Jó meg egyedi meg minden, zeneileg sztem ennél jobb hatásokat film alá senki nem tud csinálni mint Lynch haverja, bár ez minden filmjénél így van. Megérteni elsõre azt kizárt bár ezért Lynch film, olvastam is hogy mondta hogy nem is azt szeretné ha mindenki megértené a filmet... Remélem a következõ már inkább hasonlít az Útvesztõban, Vadszivûhöz pl, mert ez számomra kicsit olyan volt mint egy másik Mulhollanddrv bár ez magán vélemény!
7/10
Bokafix2
Shadow Puppets

Izgalmas horror-thriller. Az alaptörténet a Kocka filmekre hajaz, de teljesen más környezetben játszódik és a téma is más. És jobb is.
Ha valaki ezt megnézi, félni fog az árnyékától is. <#hehe>

(9/10)

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

hello
rövid véleményt irtam, semmi sztori vagy spoiler
aki gondolja az megnézi az emlitett filmeket, talán le kellett volna irnom a sztorit?
nem igazán értelek, J.S. meg kedvelem, igy biztos elfugult vagyok,
természetes láttam a Bourne Indentity c. filmet is, az Ultimátumot még nem. Nekem annyira nem jött be, ráadásul valahol neheztelek, mert olvastam is a hasonló mûveket, s a film - Supremacy - messze áll a könyvtõl.
miért kellene lefelé néznem?

volt szó animációs filmrõl:
Pirosszka, Farkas, mega nyagyi
nálam ez a nyerõ😊

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

fifi
akkor most megkérdezem, utána lehet anyázni:
mi is a Deathproof "lényege"?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

'Egyesek szerint, ha direkt csinálunk szar filmet akkor az már jó lesz 😊'
Egyesek szerint,meg ha valami csak simán szar lett,az jó.
Aki nem képes felfogni a Grindhouse lényegét,az meg haljon meg hülyén,és két kurvajó filmtõl fosztja meg magát.De ha egynek vesszük,mint eredetileg volt,akkor 1.
A GRINDHOUSE szerintem továbbra is az év legjobbja,és már csak a Sweeny Todd-ban bízom,hogy megelõzheti.

http://videodrome.freeblog.hu/

Riddick21
<#eljen>

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

stargatelost
ez sztem nem arra vonatkozott, ez egy kifejezés hogy ...hát hogy is mondjam...hülye vagy és húzzá el 😄 😄
najó nem ennyire durva, de valami ilyesmi 😊 (ha nem, akkor javítsatok ki 😊 )

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Egyesek szerint, ha direkt csinálunk szar filmet akkor az már jó lesz 😊

DoctorJohnson
Jól értettem ne aggódj...

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

fifi
nézd, már csak a belefeccelt energia iránt érzett tiszteletbõl nem szoktam kikapcsolni a filmeket menet közben, de ez tényleg egy fos volt...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Riddick21
kéremkapcsoljaki

Riddick21
"Ne haragudj, megtennéd, hogy lenézel?"
Mármint lefelé néz, te szerencsétlen, nem engem lenéz... Édesjóistenem...

fifi
aki ismer, tudja, hogy szeretem a trash és egyéb furcsa filmeket, megnézem tényleg sok sz@rt, de az a Death proof valami annyira szánalmasan szemét nulla volt, hogy én ilyet még nem láttam... ennyit a nagy Tarantinoról, meg Rodrigezrõl. komolyan sajnálom a rá eltöltött idõt...
a Planet terror is egy hulladék volt, de ez egyszerûen egy hihetetlenül nagy NULLA

The Bourne ultimatum (spoilert tartalmazhat)

Az elsõ 2 rést nagyon szeretem, így sokat várva ültem be a moziba - az állítólag záró de szerintem koránt sem - harmadik részre az ultimatumra. A rendezõ a 2. rész rendezõje szal tudtam mire számítsak. Meg is kaptam. Egy izgalmas látványos pörgõs akció filmet amely teljesen magával ragadt és nem állt le 1 percre sem. A rejtélyben megtudhattuk a múltról hogy mi volt Jason Bourne (David Webb) a közelmúltban. A csapdában pedig az elsõ küldetéseirõl maradtak emlékek, bár máig sem értem azok az emlékek hogyan kapcsolódnak össze a 2. rész storijával. a 3. részben megtudhattuk hogyan lett David Webb-bõl ez a kegyetlen gyilkos, Jason Bourne. Ez a 3 rész "emlékezés" szálai röviden. Azonban még mindig van kérdés. Miért lett Jason Bourne?? Ki volt eredetileg David Webb néven? milyen életet élt?? (tudom, olvastam a könyvet, úgyhogy tudom a kérdésekre a választ, de ezt még filmen nem láttuk. Úgyhogy szerintem korántsem az utolsó résszel volt dolgunk, mert még nagyon sok ismeretlen szál van eme ember körül. Összességében a filmek nagyon jók voltak, megtudtuk kicsoda Jason Bourne - a múltban - és a jelenje köré is érdekes történetet írtak.

SPOILERÉs Jason Bourne NEM halt meg.SPOILERVÉGE

A Bourne rejtély: 10/8
A Bourne csapda: 10/8
A Bourne ultimatum: 10/9

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

Elbaltázott szuperhõsök
Tegnap volt vmelyik csatornán..
.
.
.
MI JÓ VÉRES KUKORICÁS HÁNYÁS VOLT EZ??????

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

Bucser
A Bourne filmek az uóbbi 10 év legjobban megkomponált és felépített akciófilmjei voltak szerintem. Természetesen együtt kell õket értékelni. Pl a Star Wars sorozatot sem veszed darabora mert akkor minden rész (az episode 4 kivételével) elvérzik önmagában.

Egyébként hülye az aki úgy értékeli a supremacy-t és az ultimatumot, hogy nem látta az Identity-t. Hisz ez egy lineáris történet. és rengeteg utalás van a 3-ban az elsõ 2 részre.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

DoctorJohnson
Igen, ez vicces: "Jason Statham filmek mindig jók"

De a többivel maximálisan egyet tudok érteni (illetve, az elveszett szigetet nem láttam).

Ha szeretnéd, én is lenézlek.

bigapó
nekem is tetszett az Ultimatum, legjobb megint a két ügynök küzdelme volt, kis helyen hatalmas csata, jól megkoreografálták.

lényegében Jason Bourne meghalt, pontosan nem emlékszem, hogy mit mondanak a végén a "híradóban", de valami olyasmit, hogy egy férfi leugrott, aki Jason Bourne volt, valószínûleg meghalt, de a hullát még nem találják. Azt már csak nekünk mutatják, hogy azért nem, mert él és elúszott😊 kicsit nyakatekert, de ez azért volt benne, mert még egy esetleg több bõrt akarnak lehúzni a történetrõl. Valahol olvastam, hogy Matt Damon szerint lesz folytatás, majd jó pár év múlva, ez már jelent valamit. Már csak az a kérdés, hogy mit és ez mennyire lesz nekünk jó?

The Matrix has you...

Riddick21
Kedvencem:
"Jason Statham filmek mindig jók"

"Bourne Supremacy
elmegy, nem egy nagy szám"

"Die hard 4
nálam ez bukás"

Ne haragudj, megtennéd, hogy lenézel? Csak érdeklõdésképpen! Van még lejjebb valami? <#integet2>

DoctorJohnson
logikus

Az elveszett sziget - valami spanyol remekmû, 1x gagyi, csak önsanyargatóknak.
1/10

Chaos
Jason Statham filmek mindig jók, ez sem kivétel.
8/10

Die hard 4
nálam ez bukás, hol van ez már a Nakatomi épületbeli kalandokhoz, most ez paródia akart lenni?
4/10

Bourne Supremacy
gondoltam megnézem, mert az Ultimatumot is megakarom
elmegy, nem egy nagy szám, remélem a fenn emlitett ennél jobb lesz.
5/10

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

Nálam is eddig az év három legjobb filmje a Transformers, a Bourne és a Sturdust.
A Bourne valahogy nekem furcsa, nehéz megfogalmazni, de megpróbálom. A látomásoktól és az utsó pár perctõl olyan "hitman-es" érzésem támadt, és ez nem tetszik. Valahogy ez nagyon messze van pl az elsõ rész hangulatától.
Bucser
Na végre volt idõm megézni a Bourne Ultimatumot😊 Nem tudom ki miért fikázta itt. Nem is érdekel

De szvsz ez ütõs kis filmecske lett.

Az elsõ rész Mini-vel elkövetett autós üldözése hihetetlen poén volt és az egész film hangulata mely szerint "együtt kutatjuk Jasonnal, hogy mi a franc is õ valójában" road movie feelinget imádtam ezt ötvözték a 2. rész az "egér kergeti a macskát" hangulatával mikor Jason kicsit ráhangolódott a CIA módszereier és a 3 részben ezt a kettõt gyönyörûen összehozták. Látványöos, de nem túlzó üldözések, meglepetésszerû csavarok a szituációkban és Jason egész "out of the box" szerû gondolkodása ott van a fimben ami magával ragad. Imádtam mind a 100 percét a filmnek.

Szerintem méltóan zárta le a sorozatot.

9/10

u.i.:
csak azért 9/10, mert Bourne nem halt meg a végén ami azért stílusossá tette volna a lezárást, és morális elégtételt adott volna azért amit David Webb parancsra Jason Bourne-ként mûvelt (Ugye az elsõ gyilkosság, az eredendõ bûn amit a felavatásakor elkövetett volt a saját önbálló választása, hogy belép a programba. A választás pedig az volt, hogy önszántából megöl egy embert akit nem is ismer. kicsit amolyan Mandzsúrian candidate alapokon😊

Szóval kurva jó k8is film volt ajánlom mindenkinek aki szerette az elsõ 2 fimet. ÉS aki eddig nem látta az nézze végig a trilógiát.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Kojiro
www.kerdezdmegmégtizennyolcszor.hu/downloads.php

Kojiro ergo sum.

DoctorJohnson
a internetrõ!!!

oké.de honnan tudom letölteni?
Nem jött át 😊 Viszont a film értékeléssel egyetértek, könyv után nagy élmény volt megnézni a részeket.

Sheltem
Természetesen *viccelõdtem*. Ezekszerint ahogy az a kis buzi mondaná a megasztárban "nem jött át".

Na akkó ontopic leszök picit.

Lord of the rings1: Fellowship of the ring tegnap megnéztem hanyadjára is már az 5 év alatt? 5-6 ? <#wilting>
Hibátlan mestermû, imádom...a trilógia lesz az elsõ film amit ha egyszer blueray asztalim lesz megveszek fullhdban.
11/10

Ha letöltés közben nem osztod vissza akkor saját használatra legálisan letöltheted.

Sheltem
Az illegális itt viszont csak olyan emberek vannak akik minden egyes filmet boltban vesznek meg! Most ki szappannal a szád! <#wilting>

Sziasztok.Látta már valaki az I WANT CANDY címû filmet?2007 augusztusi.Sajnos nekem nincs meg de állítólag nagyon jó film.Nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni?Mert nekünk van több letöltõ oldalunk is de az angol címén sehol sem szerepel.A magyar cÍme meg elvileg ÉDESSÉGET AKAROK, de ha igy keresek rá akkor sincs ilyen nevû film.Valaki segitsen nekem, hogy honnan birom letölteni.Elõre is köszönöm.
Kmarha
van, de ennek sikerült olyan hangulatot teremteni, hogy azóta is az egyik kedvenc SK filmem 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.