Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
"Rudolf Pétert egyébként sem tartom jó színésznek"
Ha õt nem, akkor kit? Laurence Olivier-t? 😊
Ha valaki nem nevet egy általad viccesnek talált dolgon, ne próbáld meggyõzni. Felesleges idõpazarlás. 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Az elsõ rész jó volt, meg is vettem ezeré, a második viszont számomra egy kalap fossal egyenlõ. Egyetlen jeleneten (Királysanyi Lalicsúfolása) röhögtem, ezen kívül az egész film szánalmas volt.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
szerintem az elsõ rész nagyon jó volt, a második viszont csak egy rókabõr kategória, lapos poénok, gyenge színjáték, az elsõ lábanyomába sem ér, Rudolf Pétert egyébként sem tartom jó színésznek vagy legalábbis az utóbbi pár évben sokat vesztett (halovány) fényébõl.
nem neked szól, csak egyszerûbb volt ide írni😊
The Matrix has you...
Antonie Fuqua elég középszerû rendezõ, az állítólag kiemelkedõ Traning Day (Kiképzés) elõtt és után olyan átlagos (Gyilkosok gyilkosa) és átlag alatti (Shooter) filmeket nemzett, amikre nagy valószínûséggel a kutya nem fog emlékezni évek múltán.
Viszont ez tetszett. Igazi érzelmi és adrenalinbomba, talán csak kellõ hangulatban voltam, de az utolsó néhány perctõl eltekintve nagyon jól szórakoztam! Izgalmas, néhol megrázó jelenetek, kiváló Bruce Willis, jó mellékkarakterek, valahogy megvolt az a kommandósfeeling, ami úgy a '90-es évek elejének magasságában szépen eltûnt a videótékák istenhátamögötti zugaiban. Megvan a filmben az, amiért a Ragadozót szerettük!
Valahogy ez a profi kommandós maszlag nagyon bejövõs nálam, ha megfelelõen van elõadva, olyannyira elkapott a feeling, hogy rögvest mentem is Crysis-ozni! (de ütné agyon azt a barom állatot valaki, aki beletette az ufókat, mármint a játékba természetesen!)
Szóval nagyon bejött, persze mocskosul idealizálták az egészet, fõleg a végét, és spoiler ez az elnök/törzsfõnök fia szitu spoiler is messzirõl bûzlik, de mindegy: itt a kemény akciókon, kemény Bruce Willisen volt a hangsúly, ezekben pedig nem kellett csalódni!
7.5/10
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Bazinga!
Vagy talán igen?
ja és azért aludtam el mert mert hajnalban kelek minden nap. Bármin elaludtam volna.
"Ez az Interjú a Vámpírral folytatása, vagyis valami köze van hozzá az biztos."
<#szomoru1>#szomoru1>
"Egyszer meg lehetett nézni."
"Ki is tartott a jó kedvem a film 2/3-ig amikor elaludtam."
tehát akkor mégsem lehetett...
és mégis értékelted? 😮
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Szóval: A Kárhozottak királynõje.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Aztán rá jöttem, hohó! Ez az Interjú a Vámpírral folytatása, vagyis valami köze van hozzá az biztos.
Na akkor, egybõl jobb kedvre derültem.
Ki is tartott a jó kedvem a film 2/3-ig amikor elaludtam.
Végülis nem rossz film, sõt, én kellemeset csalódtam benne, de lehetett volna jobb is. û
Úgy éreztem néha-néha egész jó jelenetek annak benne, de aztán történt valami és megint elszomorodtam.
Amúgy sem rajongok a Vámpír filmekért, például nem értem vérszívás közben miért nyög a vámpír úgy mintha dugna?
Szóval eszik nem? Amikor én húslevest eszek nem nyögök közbe kéjesen. Jó ez csak az én hülyeségem.
Akkor, biztos így volt meg írva a történet, de mekkora marhaság: jön egy csávó azt mondja vámpír és rock zenész lesz? Hát nem tudom aki ilyesmit mond az szerintem dilia, és nem hogy nem rajonganának érte, de bezárnák egy gumiszobába. Bár...ha jobban bele gondolok akkor...ha Fekete Pákónak vannak rajongói akkor egy vámpírnak is lehetnek.
A zenék viszont jók voltak, illetek a hangulathoz.
A nõ aki a vámpírok után nyomozott, hogy is mondjam nagy idióta, hát ki az az ostoba aki besétált tudatosan egy rakás vámpír közé?
A feltámadt õsanya vámpír szintén béna volt.
Nem akarom leértékelni mert voltak jelenetek amik tetszettek, meg a zene is jó volt, de sajnos még sem egy jó film. Egyszer meg lehetett nézni.
Szerintem 5/10
Csak én most jutottam szóhoz, illetve billentyûzethez.
De nem sértõdtem meg.
Deha egy filmbe bele nyomnak két világsztárt...azért az ne ezt a színvonalat hozza.
De lehet csak én vagyok túl szigorú, vagy az is lehet csak kinõttem ezekbõl a filmekbõl.
Azért az is furcsa, hogy megütközöl a következõkön
(Kill Bill):
"a Mennyasszony hogy viszi fel a kardját egy repülõre? Le mészárol 88 eszelõst és sehol egy rendõr?"
de azon, hogy folyamatosan áthágják a fizika törvényeit, azon nem? 😊
(De Riddick21 persze más tészta. <#smile>#smile>)
Te meg érted-e a viccet? Szóval nem. 😊
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Nem értesz egyet azzal, hogy nála örök top mind a két rész.
Azért ezt hagy döntse már el õ!
neterkölcsöt a népnek!
aki személyeskedik monnyon le!
félretéve a viccet: személyeskedésnek én is voltam már itt áldozata, nem egyszer (ki nem?). én úgy gondolom, hogy az észérvekkel operáló vitatkozást, a másokkal szembeni toleranciát és a tisztelt fórumozó értelmes hozzászólásának tiszteletét (mégha az nagyon elvont ízlesre is vall) kéne itt tanítani kérem.
Kojiro ergo sum.
No comment. Nalam orok top mindaketto ressz.
Más fórumokon is olvastam véleményeket filmekrõl, de komolyan mondom, hogy borzasztó, ami itt (az Interneten) folyik. A fórumozást nem ártana tanítani. Mert az szép, és jó, hogy szólásszabadság van, és mindenki mondja a magáét. De az, hogy egy esetleges vita kirobbanásakor szinte mindig a személyeskedés felé megy el a dolog teljsen felrúgva a vitaetika szabályait, hát legalábbis nevetséges. (nem vagyok kivétel, volt, hogy én is elmentem ebbe a személyeskedéses irányba, csak idõvel rájöttem, hogy abszolúte nulla értelme van...nulla)
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Szerintem nem volt olyan rossz, mondjuk úgy, sikerült elütni vele az estét😊 Egy közepest szerintem megérdemel.
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
most blogot ír vagy fórumozik?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Egyébként akinek volt már 5-6 éves kapcsolata az vágja, hogy mekkora poén a beszélgetés az elején a pszichodokival meg amikor egyedül el megy hozzá a Brad Pitt😊
A Bérgyilkosság csak körítés😊 szerintem mókás volt maga a film😊 egy 6-os mindenképpen megér😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
srry ha mégis megsértettem vkit....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nekem az akció film az p: Die Hard filmek. Nem ez a az izé.
Gondoltam ez egy jó kis akció vígjáték lesz. Szóval eleve nem vártam tõle sokat de alúlól múlta várakozásaimet.
Mert én két dolgot várok el egy akció-vígjátéktól. Legyen izgalmas és vicces.
Nos ez unalmas volt és nem volt vicces. leginkább csak szánalmas.
Ez egy nagyon gyenge, úgy is mondhatnám ritka sz@r film.
Nos, a történet, hát..izé bele köthetnék de mondjuk hogy nem rossz, persze nem egy Dovsztojevszkij mélységû töréntetet várok el...de na mindegy, nem ez ez a leggyengébb pontja.
Szinészek: Nekem úgy tûnt mintha maguk a szinészek is unnák. Hiteltelenek voltak.
akciójelenetek: semmi olyan amit már máshol nem láttunk volna. Ráadásul valami hihetetlen gagyin sikerültek. Ugyan már két profi bérgyilkos ugrabugrál és szórja a golyókat oda se néz csak lõ lõ és lõ?! Szóval én egy bérgyilkost úgy képzelek el Mint a Leon a profiban Jean Reno.
Poénok? Nem tûnt fel hogy lennének. Az sem tûnt fel hogy mit szánt volna viccesnek a rendezõ.
Az egész film olyan mint valami b kategóriás film amit a Film+ is csak szánalomból ad le.
Sõt ez még "B" kategóriának is gyenge.
Ennek ellenére hatlmas volt beharangozása, szerpele benne két nagy sztár.
Szóval ha pontozni kéne( csak a viszonyítás végett anno a Támadás gyilkos robotok szigete ellen c. filmre 3/10-et adtam, pedig az valami hihetetlenül vacak)
szóval 2/10 és akkor még jó szivû voltam, Ez a kettes is csak Angelina Jolie jó teste miatt.
Kellemesen csalódtam a filmben.
Mikor megjelent Mr. Hasselhoff a képen, egy gonodolat futott végig az agyamon: "Ezt vajh' melyik kukából szedték elõ?"...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyik másik jeleneten szétröhögtem az agyam...
Nekem is elkelne néha egy ilyen univerzális távirányító <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
de a Dick-et énsenem szerettem mikor láttam.
Kojiro ergo sum.
egy színész és három vélemény róla😊 vagy több, már meg sem tudom számolni😊))
a Dick és jane tényleg nagyon jó, lassan érik, hogy harmadjára is megnézzem. meg a Balszerencse áradását is😊
The Matrix has you...
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
Vígjátékai közül kedvencem a Kábelbarát. Ez ráadásul még szól is valamirõl.
Kojiro ergo sum.
Aki szereti jim Carrey filmjeit az nézze meg a "Dick és Jane trükkjei" címû vígjátékot. Hatalmas nagy görbe tükör az ENRON balhéban résztvevõknek és a film is hatalmas (kétszer láttam és mindkétszer végigröhögtem)
Hála az égnek Carrey már nem a gumiarcával próbál megélni, hanem emberi játékra is képes. pl Ace Ventura 1 jó volt a 2 már túl sok szerintem. De pl az "Eternal Sunshine of the Spotless mind" kúrvára bejött Kate Winslettel és a "Man on the moon" is jól sikerült (a kauffman életérõl szóló film).
amugy Steve Martinnal meg Dan Arkroyddal (remélem jól írom) vagyok úgy, mint Ch.Chase-zel, hogy egy-két filmben eszméletlen szar, aztán néha meg über, amit müvel. <#nemtudom>#nemtudom>
Kojiro ergo sum.
Jim Carrey-tõl meg most láttam a Minden6ót. Azon is sokat nevettem, nekem mindig bejöttek a csávó filmjei, nem is tudok most mondani olyat ami ne tetszett volna tõle (és már láttam is😊 ), még a 23 is nézhetõ, az pedig nem is vígjáték, tehát tõle elvileg messze áll.
The Matrix has you...