Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én vígjátékot ültem le nézni, de nem volt túl jó.Valahogy a stílus nincs eltalálva.Elején egy kis lapos akció, közepén mosolyogtató humor, végén amolyan paródia.A sztori nem nagy durranás, mondhatni már a film felélnél tudjuk mi lesz a vége.Nagyvonalakban annyi, hogy egy bérgyilkos megunja a szakmáját, és elmegy egy kisvárosba péknek, a cége pedig ki akarja nyírni. Részemrõl 4/10
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Hat ugy ultem le hogy egy ilyen hulye kis hetvegi vigjatek. Csak ugy merfoldell nem volt vigjatek. Szoval ez egy igen kis erdekes ... krimi? Az elso film amiben nem voltam bisztos benne hogy most mi is igaz es mi nem... regota.
Erdemes megnezni.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Én ugyan már másodszor láttam, de tényleg óriási film. Nekem legjobban a leszámolás rész tetszik az útcán, mikor Paul Newman mondja "örülök, hogy te vagy az..." Értékelésem hasonló: 9/10
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Eddig még nem láttam, nem is tudom, hogy maradhatott ki. Nekem nagyon tetszett minden, a sztori, a színészek játéka, a zene, a hangulat...stb. A legjobb pedig a vége.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
9/10.
Bazinga!
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Gagyi tortenet, raadasul bugyuta nya'las talalasban.
Par technikai trukktol eltekintve ami latvanyos volt benne, egy semmitmondo a B typek szinvonalat is alig elero film.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
mit kell ezen ragozni?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
3/10
Par szoval jellemezve; kar volt megnezni.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Az egy igazan eltalalt, gyonyoru kepi vilaggal rendelkezo alkotas.
Azt kell mondjam, hogy egy igazi mestermunka.
Gondolj bele mennyi pénzt hozott volna ha még értelmes is lett volna.
Tõlem teleírhatsz akár egy oldalt is Miyazaki mit hogyan képzelt el és valósított meg ez az ANIME akkor is egy nagy rakás bûzölgõ gané amikre még a döglegyek se mennek rá.
Persze biztos velem van a gond ahogy írod is amiért nem fedeztem fel a mûvészi tökéletességet a szétrohadtarcú nyanya által kioltott tûzdémon újraéledésében és ZUPERHÕSSÉ válásában, vagy a rettenetesen bonyolult szerelmi szál kiteljesedésében, ahol hirtelen nem tudtam hányjak a "gyönyörtõl" mikor vénasszonyként is a "lovagról" álmodozik, akiben persze érzelem mint olyan 0 van jelen a rajzfilmben, mer õ a keményfiú akihez ne szóljon senki,mer úgyse értené meg senki a rettenetes titkát, hogy õ egy tollas madáristenszörnymegaZUPERMEN.
Najó részemrõl be is fejeztem ezt, ígyis több idõt vett már el ez a japán orrváladék az életembõl mint kellett volna, kár rá egyetlen több szót is pocsékolni.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Azért a csattanónál meglepõdtem hogy mégis ki a mozgatórugó...
Néhány jelenetben éreztem azt, mint pl amit a Végsõ Állomás sorozatban, hogy már vígjáték szerûen lehetetlen szituációk állnak elõ 😊
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
ez olyan,mintha egy horrort néznél úgy,hogy vígjátékra számítasz.persze hogy szar,hiszen egyszer sem röhögsz közben...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
De senki se gondolja hogy fölldönküliek szaladgálnak, vagy embereket ölnek ...a film egy házban és legfõbbképpen annak egy szobályában lévõ beszélgetésbõl áll, ennek ellenére az egyik legjobbnak tartom amit láttam ez évben.
Egyszeru Dal
Egyszeru Dal
Egyszeru Dal
Bazinga!
Loál, ez a film... <#hehe>#hehe> Igazi nyócvanasévekbeli bé mozis fíling.
A Dudikoff srácnak volt már ennél jobb filmje is, de a rajongóinak szódával elmegy.
(6/10)
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Kifejezetten tetszett. Nem láttam a bemutatóját sem, kritikákat sem olvastam róla mielõtt megnéztem. Csak a szereplõket néztem, mondom Will Ferrel akkor biztos vmi röhögõs állatság, az úgy is rámfér. Ezzel szemben csalódnom kellett, pozitívan. Ez is jól állt neki. Ajánlani tudom mindenkinek a filmet. 8,5/10.
Bazinga!
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
A Studio Ghibli filmjének õsbemutatója a Velencei Filmfesztiválon volt 2004. szeptember 5-én. Diana Wyanne Jones ugyan találkozott a Studio Ghibli képviselõivel, de semmilyen szerepet nem kívánt betölteni a film elkészítésében. Így nyilatkozott: „Fantasztikus. Nem, nem akarok beleszólni – könyveket írok, nem filmeket. Igen, különbözni fog a könyvtõl – tulajdonképpen nagyon eltérõ lesz, de ez így van rendjén. Így is fantasztikus film lesz.” Mijadzaki 2004 nyarán Angliába utazott, hogy a kész film külön megtekintését biztosítsa Jonesnak.
Az animációs film Japánban 2004. november 20-án debütált. A Pixar munkatársa, Pete Docter felügyelte az angol szinkront az amerikai változathoz. Ennek premierjére válogatott mozikban került sor 2005. június 10-én a Walt Disney Pictures forgalmazásában. Magyarországon szintén szinkronizálva mutatta be a Best Hollywood 2005. december 15-én, de jóval szerényebb terjesztéssel, mint Mijadzaki elõzõ filmjét, a Chihiro Szellemországbant 2003 tavaszán.
A film jelenleg a Disney által forgalmazott legutolsó, tradicionális animációs technikával készült film."
Lehet veled van a gond? Vagy esetleg nem neked készült?
De ha angolul jobban szereted íma..
Wiki at Howl's moving castle
Egyébként csak megjegyzem. Miyazaki filmjeiben soha sem az a lényeg, hogy mi milyen formában és sorrendben történik, hanem hogy a történések hatására hogyan változik meg a szereplõ.
egyébként nem "hasonlítani akar az animekre" hanem vérbeli anime méghozzá az egyik animenagymester kezei közül és edddig világszerte az egyik legsikeresebb japán rajzfilm mely 231 millió dollárt hozott eddig a készítõknek...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
(jó írás, hangosan is felnevettem néha 😄 😄 😄)
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Vándorló Palota.
Sry
Mielõtt elkezdeném a véleményemet a rajzfilmrõl elmondom, hogy mindenevõ vagyok. 30 éves létemre imádom a legegyszerübb lolka és bolka szintû rajzfilmeket ugyanúgy mint a manapság idõrõl idõre kijövõ animációs rajzfilmeket legyen akár pixar akár disney, egyszóval ami picit aranyos, jópofa az már nekem elég nincsenek nagy igényeim! Ahogy az értékeléseimbõl is kitûnik itt a filmek nagy részére is jó értékelést adok, tehát nem vagyok az a tipikus szõrszálhasogató, aki a kliséket keresi, a hibákat, a rendezõi bicsaklásokat engem ha egy film hangulatos az sem érdekel, ha nem azt kapom tõle amire számítottam.
Bevezetõnek ennyit...
Hazajöttem, szar napom volt, pörgés egész nap a melóhelyen, fejetlenség, itthon elintéztem amit muszáj volt aztán gondoltam, na biztosra megyek megnézek egy rajzfilmet, amiket eddig megszereztem mind isteni volt kezdve a Polár Expressztõl, a legutóbb megnézett Chirio szellemországbanon-át a Verdákon keresztül a táncoló talpakig mindet imádtam. Rajzfilm be, izgalmas kezdés(kislányból öregasszony lesz egy átok következtében aki ezután felkerekedik és talál egy vándorló palotát egy idióta madárijesztõvel egyetemben). Szóval minden kezdet megvolt ahhoz, hogy egy izgalmas és látványos(igen a "rajzfilm" látványos, gyönyörû világa van)rajzfilmet nézzek. Behoztam egy kis mogyorót meg a dobozos söröm, hogy meglegyen a mozifíling(ha már a szép új nagy tvmen nézem akkor legyen meg hozzá a köret is) és vártam a csodát. Mi történt ezután? Semmi. GYEREKEK ILYEN SZAR RAJZFILM NINCS MÉG1 A VILÁGON. komolyan én már láttam pár szar (rajz)filmet életemben de ez...ezzzzzz...ilyen nincs még1.....Logikátlan, semminek semmi értelme(elõször azt hittem egyszerûen hülye vagyok hozzá de mivel asszonypajti sem értett semmit megengedtem magamnak azt a luxust, hogy ezt a gondolatot elhessegettem). Olyan dolgok történnek a rajzfilmben amiknek semmi(!) hatásuk nincs a következményekre és nem függnek össze semmivel...Nem történik a rajzfilmben semmi...Mintha egy picit az animeok felé akarna elmozdulni a dolog(már csak a zene miatt is) de esküszöm még azokhoz sincs semmi köze(Naruto ehhezképest egy költemény).
A "film" felénél arra gondoltam van e még értelme élnem...és hogy innom kell amint vége van ennek a szarnak méghozzá jó sokat....ÉS ELSÖTÉTÜLT A KÉP EGY PILLANATRA...Ó ISTENEM VÉGRE VÉGE?? JAJJ NEM, CSAK A KISLÁNY ÁTSZAKADT EGY TÉRIDÕ INTERVALLUMON ÉS KIZUHANT EGY VIRÁGOS RÉTRE..AZISTENBASSZA MEG MIÉRT NEM DÖGLÖTT MÁR BELE A ZUHANÁSBA ÉS LENNE VÉGE ENNEK AZ OKÁDÉK RAJZFILMNEK? najó...elég...vége...ez a lényeg...aki olvassa ezt a fórumot és rám hallgat,akármikor is kerül kezébe ez a mozgókép meggyalázása SOHA AZ ÉLETBE NE NÉZZE MEG KÖNYÖRGÖM.
Értékelés: 0,000000000000000000000000000000000000000001 / 10
Sziasztok
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ezen meg meghaltam.. Teljesen idióta fasság 😄D
NEm szeretem a vígjátékokat, de nem volt valami jó hangulatom, gondoltam adok neki egy esélyt.. Szét röhögtem az agyam 😄
10/10 mint vígjáték..
Rájöttem, hogy látnom kell a Shaun of the Dead-et 😊
Háááát.. Nem is tudom mit mondjak.. Igen lassú, megfontolt film, az USA egyik nagy kémes balhéjáról, fõszerepben a kémmel, meg a zöldfülû hülyegyerekkel aki lebuktatja.. Végig úgy gondoltam, hogy unalmas, és szar, de ahogy felálltam a film után, nem tudtam kiverni a fejembõl.. Robert Hanssen alakítása pedig elviszi a hátán az egész filmet.. Egyszer mindenképpen érdemes megnézni. (nem szabad késõn elkezdeni, töbször majdnem elaludtam 😊 )
7/10
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Eléggé le is értékeltem. Bár nem volt nagyon rossz, de jó sem. röviden: volt benne lehetõség csak elsz@rták.
Te sem: (smiley)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Valaki segithetne nem lelem a Szigorúan Bízalmas c. filmet.
(A végét már 2x láttam) divx -es magyar, mert olvasni nehéz.
Segítséget elõre is köszönöm.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
SPOILER ON!!!
Nagyon jól kezd, és sokáig tudja fokozni elképzelhetetlen hülyeségeket, de a szállodai meztelenkedõs jelenetnél valahogy kicsit elveszti a lendületét, onnantól kezdve már mintha nem is az az eszement vígjáték lenne, hanem dráma. Érdekes lett így a vége.
Emlékezetes idézetek
SPOILER OFF
Irtózatos mennyiségû, és erejû poén szerepel a filmben. Inkább egyedül nézze, aki teheti, különben le fog maradni egy-két jó duplázásról, mikor a többiek nyerítenek. 😄
The Matrix has you...
Sztem meg az a lol ha valaki kiemeli pl a Ferrari-t és azt mondja, hogy ami azon kívül létezik és négy kereke van, az már nem is autó! 😊
"Jak sie masz? My name-a Borat. I like you. I like sex. Is nice! "
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
The Matrix has you...
"Rudolf Pétert egyébként sem tartom jó színésznek"
Ha õt nem, akkor kit? Laurence Olivier-t? 😊