Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem szeretem a western filmeket de ez most bejott. bar a vege nekem tul nyalas-halliwuudias, de mas kivetnivalom nincs.
8/10
Mondjuk most már oda kell figyelni, múltkor is azon kaptam magam, hogy megnéztem a Szerelmünk lapjai + Séta a múltba c. filmeket. Kezdek félni <#vigyor1>#vigyor1>
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
De a hálivúdi filmgyártók iskolájában minden filmben kötelezõen meg kell jelenni egy szerelmi szálnak. Ostoba képmutatás az egész, szvsz. Meg az eszmék, amiket néha bemutatnak. Tipikusan olyan, hogy vizet prédikálnak, közben isszák a konyakot! <#idiota>#idiota>
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Valamelyik forumon azért barmozta le az I am Legend-et valaki, mert szerinte tök logikátlan, hogy 3 évvel a virus elszabadulása után, ott állnak megdermedve a DVD kölcsönzöben nappal, és csak este kezdenek el mozogni.
Szerinted mennyi agydarabka mozoghat a hasonló "emberek" fejében? 😊 és nem volt 10 év alatti.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Amúgy a Pearl Harbor nekem is néhol nevetséges volt, de nem a szerelmi szál miatt. Pl. amikor feláll az elnök, hát az nagyon ratyi!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
hat azert ez igy beszaras volt.. a film is fasza de a latvany, hang beszaras volt.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
miben különbözik a dzsihad,és az,amit õk most irakkal tettek?
feljelentõ-vonalak,propaganda plakátok,miben más ez,mint az orwell 1984-e,vagy az ex szovjetúnió?
bocs az offért...
Hatalmas film, nem részletezném.
Ami durva, hogy (sajnos) sikerült párhuzamot felfedeznem a film és a tegnap esti híradó egyik témája között...
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azért most már elég furcsa, hogy minden második ember azzal jön, hogy nem érti, pedig annyira egyértelmûen megmutatnak mindent a film végén...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Sztem tévedsz. 😊
Csak hogy pár hasonló horderejû dolgot említsek, amit az usa kifigurázik:
-holocaust
-az összes vallás
-más népek kúltúrája
stb.
De ez már tényleg nem ide való 😊
Nem azt mondom, hogy valakinek nem lehet vicces ez, tény hogy nem értek vele egyet, de "nem nézem le" emiatt, nem személyeskedem... ezzel szemben Bucser ezt tette a mogorva vénemberes szövegével. Jó persze, nem volt az durva dolog, még szõrszálhasogatásnak is tûnhet, de sosem értettem azt, hogy ízlés dolgában miért állnak egyesek egyáltalán vitázni. Neki ezt tetszik, másnak az, és kész. Lehet vitázni vele, sõt kell is, errõl szól a fórum, de belekeverni a személyeskedést nem túl szerencsés.
na mind1, hegyibeszéd off, off vége, ha vkit zavar törölje ki nyugodtan 😊
Bazinga!
rászántam magam, kb a "They called him Machete" mondattól berántott, és onnantól kb egy fülig érõ vigyorral néztem végig a filmet... még ilyet! az egész egy hatalmas, könnyed darálás, rengeteg lazasággal és meglehetõsen sötét humorral keverve - felkerült a Feast és Slither mellé a favoritok közé <#nyes>#nyes>
(btw, tud még vki hasonló horror-mókát ajánlani?)
Flight of the Living Dead - 6/10
B horror, nem rossz, de nem is fogja megváltani a világot - bár a bodycount kellemesen magas volt, konkrétan semmi nagyobb, lassan fogyó csoport mint általában a zombifilmeknél... itt szinte mindenki meglepõen gyorsan és erõszakosan elhullik. <#nyes>#nyes> kicsit lassan indul be, de másfél órás könnyed szórakozásnak tökéletesen megfelelõ volt.
"The trees move. Do you not see it?"
Mellesleg nem értem az egészet, számomra senem erõs, senem vicces a Postal eleje, ellenben nincs vele semmi bajom.
gondolj csak bele, ha pl ha a te hozzátartozód ott lett volna a toronyban, mindjárt nem is lenne olyan vicces a dolog
Bazinga!
Na mindegy ne menjünk bele. De mogorva vénember lesz abból aki nem tud nevetni a megváltoztathatatlanon.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Én sem értem mi a pláne benne.
Amúgy Fargo-áthallásnak tartom a filmet. Csak a Fargo valahogy mûködik, összeáll, minden a helyére kerül a jó színészek és egyebek mellett.
Jó sztori, remek karakterek, jó színészek.
És mégis, a film áll, döcög, mármár visszafelé halad.
Anton karaktere oké, nincs kérdés, zseniális az arc, viszi a filmet, hatalmas. De a többi dolog??? Forgatókönyv? Történet??? Csattanó???
Számomra nem állt ez a film össze, mondhatni csalódtam benne elég nagyot. Ez van. Örülök, hogy egyeseknek tetszik, nekem ez már nem megy le a torkomon, én számítottam volna még VALAMIRE a végén, vagy AKRÁMIRE, de leginkább BÁRMIRE, de amit kaptam az...
Nempontozom
Hát ez nagyon jó film volt. Egy tengeralatjárót küldenek egy katasztrófa helyszínére, hogy felvegyenek pár túlélõt. Egy tengeralatjárót, mely kapitánya nem is oly rég, gyanus körülmények között meghalt. A túlélõk között van egy nõ is, és úgye a babona úgy szól, hogy a nõ csak bajt jelent a hajón.
És nagyon hamar furcsa hangok, hihetetlen meghibásodások történnek, miközben a legénység kezd szépen lassan megörülni. Már az, amelyik életben marad.
Imádom.. összezártság, elszigeteltség, sötét, félelmetes kicsi környezet, bajlós hangulat, és a para, hogy most itt valami túlvilági szedheti áldozatait vagy csak ez a környezet megy az emberek agyára. Esetleg a kapitány halálával kapcsolatba valami összeesküvés állhat a háttérben?
Csak ajánlani tudom. És a megoldás sem olyan egyszerû, mint ahogy azt az ember elöször hinné. 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Az miért baj ha valami vicces és nevetsz rajta? 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN ID.: Beegabor
A végén mit nem értesz? Nincs semmi csavar, bár az engem is meglepett, hogy pont ott lett vége, azthittem még fog történni valami.
Nem mertem meg angol felirattal sem belekezdeni, mert nagyon tajszolasos az egesz nyelvezete. nem egy porgos darab, turelem kell hozza es nem ahoz hogy beinduljon, mert soha nem fog😊 szereplok nagyon jok voltak bar a feleseg idegesitett. aki latta spoilerbe magyarazza mar el a veget, hogy miert pont igy lett vege. az teny hogy jo film volt, bar a vege nekem zavaros picit.
?/10
valaki magyarázza már el.
oké,kicsit alapból zavarral ültem le a filmet megnézni,mert az elõzõ 3 már eléggé megfakult az emlékezetemben,de most ez hogy van?
SPOILER!!!!!!
a fbi-os szál,a végén az akkor van,mielõtt kezdõdik?mármint a faszi megtalálja jigsaw testét,a rosszfiú rázárja az ajtót,majd aztán van a boncolás,meg minden?ejj...nekem ez most zavaros.
de amúgy a megoldásokkal hozta a hidegkiráz-formáját,mint mindig.
de a történet nekem akkor is...
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Egyátalán ki a franc ez az Uwe Boll???
Nekem nem igazán jött be. Különösebb okom pedig nincs rá, ez teljesen ízlés dolga nálam. Már sejtettem a film megnézése elõtt, hogy ez kb. olyan lesz majd számomra, mint a Butterfly Effect. Igazam is lett, de nem rossz szájízzel ültem le megnézni, valamilyen szinten le is kötött.
De bizony néha-néha felnevettem pár dolgon.
4/10
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Eeez naggyon büntet!!!
Nagyon tetszett ez a film, holott nem vagyok oda a politikai filmekért. Nem tudom mennyi valóságalapja van a filmnek mindenesetre nem semmi. A filmben semmi hatásvadász jelenet nincs így popcornmovisok nagy ívben kerüljék. 9/10
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A király nevében by Uwe Boll
Haverral eldöntöttük hogy megnézünk moziban vmi filmet, és mivel a többi most futó filmet már láttuk vagy érdektelen volt számunkra, maradt ez. A trailere alapján röhögõs vígjátékra számítottunk. Aztán mégsem az. A Fracture -ben lévõ fiatal ügyvédsrác a fõszereplõje, aki képtelen emberi kapcsolatok kialakítására, leginkább a nõk irányába. Ezért vesz magának egy Real Doll -t (élethû guminõ). Mivel a kisvárosban ahol él nagyon szeretik ezért belemennek a "játékba", és élõ személyként tekintenek a babára, ahogyan Lars, a fõszereplõ is. A történet róluk szól. Igaz, hogy van a filmben egy-két olyan "morbid" jelenet amin borultunk, mégsem nevezném vígjátéknak. Inkább dráma, egy hangyányi komikummal fûszerezve. Összességében nem volt annyira rossz, de sok üresjárat volt benne, amitõl leült egy kicsit a film. A karakterek jól ki voltak dolgozva, csak a sztorivezetés nem volt az ideális. Úgy is mondhatnám sokáig húzták az idõt a végkifejletig. Én úgy csináltam volna, hogy ami a film vége volt, az raktam volna kb a közepére vagy 3/4 -ére, és egy kicsit továbbhaladtam volna a dologgal. Ha megnézitek a filmet akkor meglátjátok mirõl beszélek.
Mindenesetre érdekes volt a film, morbid, "beteges", néhol vicces. A már leírt sztorivezetés miatt nem értek egyet az imdb 8.x pontjával, én max egy 7est tudok rá adni. 7/10.
Bazinga!