Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De milyen cool volt amikor a végén benyomták azt a speckót az ûrhajóval, az 1000 irányba tüzelést, még mindíg emlékszem 😄
PSN ID.: Beegabor
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Mellesleg oda vissza voltam tõle kicsi koromban, számtalanszor láttam,akkor hûha volt 😄
PSN ID.: Beegabor
Remélem tisztában vagy vele, hogy Kb 1 idõs az elsõ Star Trek filmekkel...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"ellensegem a baratom" ?
😊
(Kedves ellenségem)
most meg leszedtem az ellensegem a baratom c. filmet ( vagy valami hasonlo.. mar nem emlexem) dennis quaid jatszik benne hasonlo korabeli filme mint a csillagharcos meg hasonlo rusnyakepu alien van benne...
Eszméletlen film, aki szereti ezt a stílust és anno nem látta moziban az mindenképp nézze meg!
Salma Hayek remekül alakított, bár szerintem közel sem volt olyan csúnya mint amennyire "kellett volna"😊
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Hát ez nagyon szar volt. Alig bírtam végignézni...
1/10
Hat haromszor aludtunk bele. Engem egyaltalan nem tudott lokotni.
Sydney White -
Kellemes teen vigjatek, egyszer siman megnezheto.
Eastern Promises -
Nagyon stilusos a film de ugy erzem hogy kicsit ures volt. Nagyon nem ment vegig es ugy erzem hogy meg befert volna valami. Ugyanaz a fealing mint a Mr Brooks-nal volt. Amugy nagyon teccett.
Leaving Las Vegas -
Azonkivul hogy Nicolas hihetettlen nagyott alakitott, a film nem volt nagy szam... bar lehet ha akkoriban nezem, akkor mahogy fogom fel. Egyszer nezheto.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Most minek írjam ide? Úgyis csak belekötnél. Aki látta a filmet az érti (ha akarja). 😊
Bazinga!
Jóvanna néha gyerekfilmeket is kell nézni gyerekfejjel 30 éves létemre. Van, hogy ilyenhez van kedvem. Stílusában 10/10(pláne mert sajnos nagyon kevés van ilyen). David Bowie számai nagyon illenek a filmhez.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Egy alapvetõen tûrhetõ misztikus-kalandos ötletet így elb*szni... Hihetetlenül rosszul van megcsinálva, és itt nem a CGI-re gondolok, mert azok még egész elviselhetõek, de a színészek mind borzasztóak, gyakorlatilag kiesnek a képbõl (ha már itt tartunk: az operatõri "munka" szóra sem érdemes, nem létezik), a jeleneteik és a szövegeik meg teljesen esetlegesek, ötletszerûek, és csak úgy összevissza fel vannak lógatva a sztori-kötélre, mint a száradni kitett ruhák. És még a rendezõ sem vette észre, hogy összemosta a színeseket a fehérekkel...
Mindenki messze kerülje el. 1/10
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A Bob Marley idézet a Resindet Evil 3-ban? "Jajj ugyanmár." 😊
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Tûrhetõ, egyszer meg lehet nézni, a 2-3. résznél mindenképpen jobb, bár újat már nem tud mutatni. Kb. 5/10, de csak azért, mert a korábbiaktól eltérõ és más irányban indultak el (és azért nem magasabb, mert nálam a Saw elsõ része csak 6/10 és a 2-3. ennél jóval gyengébb 😊 ). Aki homályosan emlékszik a 2-3. részre (mint pl. én), annak zavaros lehet a vége, de kis agymunkával összerakható, ahogy az már korábban itt is írva volt (
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fido (2006)
A Shaun of the Dead, mint a zombis vígjátékok mérföldköve (már ha lehet ilyesmirõl beszélni egy alig pár tucatnyi filmet felsorakoztató mûfajban 😊 ), felbátorította azon filmkészítõket is, akik dédelgetett ötleteikkel eddig nem sokra jutottak, vagy minimális költségvetéssel meg sem próbálkoztak nagyobb kaliberû filmek készítésével. A Fido-t író és rendezõ Andrew Currie is ilyesmi figura lehet, mivel korábban csak pár tévéfilmet illetve egyetlen negyedórás zombis rövidfilmet tudott felmutatni, amikor elõállt a Fido-val, ami zombis, vígjáték, és ízig-vérig amerikai. Persze a Shaun...-t megismételni lehetetlen vállalkozásnak tûnt, de a producerek csak láttak benne fantáziát, ha sikerült néhány másodvonalas, de ismert arc (pl. Dylan Baker, vagy Henry Czerny) mellé egy nagyobb kaliberû (bár nem kimondottan "A"-kategóriás) figurát is szerezniük Carrie-Anne Moss személyében (természetesen õ az egyik fõszereplõ).
Szóval valamikor az '50-60-as években járunk, amikor különféle ûrbéli események okán valami sugárzó por száll a Föld felszínére, amitõl a holtak életre kelnek és blablabla. Kitör a zombiháború, és sokan ottvesznek, mire valaki rájön, hogy agy nélkül a zombik elpusztulnak, és innentõl kezdve a helyzet azért némileg rendezõdött. A városok köré többszörös kerítésgyûrûket húztak fel, amelyeken kívül még mindig kaotikus a helyzet, de bent rend és biztonság uralkodik. Sõt, megalkottak egy nyakörvet is, amit zombikra téve letompítja azok hús-éhségét, így nagyszerûen lehet alkalmazni õket mindenféle alapmelóra. Így zombi a postás, a tejkihordó, a kertész, a kutyasétáltató, az áruházi rakodósegéd, és így tovább. Háziszolgaként is alkalmazzák, már aki meg tudja engedni ezt magának.
Robinsonék nem, mivel a családfõ retteg a zombiktól, és a pénzt inkább a családi lefejezett temetési alapba öli (ugyanis aki ezt nem tudja kifizetni, az zombiként fog feltámadni és vagy megölik, vagy befogják robotmunkára). A szomszédba költözik viszont egy új család, a mindent uraló mega-vállalat, a Zomcon egyik biztonsági vezetõje, a zombiháborúk hõse és veteránja, akiknek egyenesen 6 zombijuk is van, így Robinsonné (C.A.M.) - hogy meg ne szólják - beszerez egyet maguknak is. Egyetlen fiuk, Timmy, aki magánakvaló kirekesztettként él a városkában, hamar összebarátkozik a szótlan és egyszerû élõhalottal, aki a "Fido" nevet kapja kis gazdájától. Fido azonban nem hétköznapi zombi és elég egy kis idõre meghibásodott nyakörv, hogy a városka nyugodt élete felboruljon, és az igazság - akárcsak a holtak - hamar a felszínre kerülnek... 😊
Leírva biztos jól hangzik, de azért annyira nem jó film. Igaz, nem is rossz. A színészekre nem volt panaszom, elég jók voltak, a sztorit éreztem kicsit gyengének, szerintem többet is ki lehetett volna belõle hozni, bár így sem rossz. Ahogy az "American Dream"-életérzés, a biztonság és a jólét álma lassan széthullik, érzékelhetõ, de sztem haloványan van megcsinálva. Az is igaz, ez inkább vígjáték, mint véres zombifilm, a vége is happy end, talán ezért lett könnyedebbre véve. Szóval olyan felemás érzésem volt. Az imdb kerek 7-es osztályzatával azért teljesen egyetértek.
Az "I am legend" sztem jó film, bár posztapokaliptikus kategóriában egy komolyabb és mondanivalóval is rendelkezõ, úgyhogy aki pörgésre és sok akcióra vágyik, annak inkább a Resident Evil 3-mat ajánlom.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Építõ kritika volt.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Ne bassz télleg? 30 perc kiképzés 45 perc légitámadás PH ellen majd ellencsapásra készülés 15 perc azután a Japán elleni csapás megint 25 perc a 175 perces filmbõl. Mirõl szólt ha nem konkrétan a háborúról?
Ahogy vesszük. Ha vki meghal az nem vicces.
De ha vkik összevissza kamuznak ezzel kapcsolatban, az megérdmli a kifigurázást!
remélem yo helyre írok, tehát a kérdésem a következõ. a film bemutatóját láttam ha jol emlékszem az rtlklub-on, csak a címére nem emlékszek. denzel washington játszott benne, és talán a gyerekének kellett pénz mûtétre, ezért túszul ejtett pár embert. remélem tudtok segíteni
üdv, sam