Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
nem, svsz

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Seth
Igaz ^^
De milyen cool volt amikor a végén benyomták azt a speckót az ûrhajóval, az 1000 irányba tüzelést, még mindíg emlékszem 😄

PSN ID.: Beegabor

Bucser
A "GFX" akkoriban hasonló színvonalon volt nem?😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seth
nema, 1984-es , ST film meg 79-es asszem
Mellesleg oda vissza voltam tõle kicsi koromban, számtalanszor láttam,akkor hûha volt 😄

PSN ID.: Beegabor

Bucser
"tegnap meglestem az Utolso csillagharcos c. filmet.. istenem hogy mennyira gaz az urhajos grafika :😄😄"

Remélem tisztában vagy vele, hogy Kb 1 idõs az elsõ Star Trek filmekkel...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

"ellensegem a baratom" ?

😊

(Kedves ellenségem)

CSOCSO
tegnap meglestem az Utolso csillagharcos c. filmet.. istenem hogy mennyira gaz az urhajos grafika :😄😄

most meg leszedtem az ellensegem a baratom c. filmet ( vagy valami hasonlo.. mar nem emlexem) dennis quaid jatszik benne hasonlo korabeli filme mint a csillagharcos meg hasonlo rusnyakepu alien van benne...
nothes
Frida 10/10
Eszméletlen film, aki szereti ezt a stílust és anno nem látta moziban az mindenképp nézze meg!
Salma Hayek remekül alakított, bár szerintem közel sem volt olyan csúnya mint amennyire "kellett volna"😊

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

Fido

Hát ez nagyon szar volt. Alig bírtam végignézni...

1/10
Davidus
Resident Evil 5/10
Resident Evil 2 3/10
resident Evil 3 3/10

V9ykn8_TZL0

barnie1990
Már olvastam egy beszédét is,nagyon tartalmas volt.

Zene nélkül mit érek én?

Sephi
Atonement -

Hat haromszor aludtunk bele. Engem egyaltalan nem tudott lokotni.

Sydney White -

Kellemes teen vigjatek, egyszer siman megnezheto.

Eastern Promises -

Nagyon stilusos a film de ugy erzem hogy kicsit ures volt. Nagyon nem ment vegig es ugy erzem hogy meg befert volna valami. Ugyanaz a fealing mint a Mr Brooks-nal volt. Amugy nagyon teccett.

Leaving Las Vegas -

Azonkivul hogy Nicolas hihetettlen nagyott alakitott, a film nem volt nagy szam... bar lehet ha akkoriban nezem, akkor mahogy fogom fel. Egyszer nezheto.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

sz4bolcs
értékelés: 20/10 :-))

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Interú Feldmár Andrással. <#ijedt> Mindenképp érdemes..

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Most minek írjam ide? Úgyis csak belekötnél. Aki látta a filmet az érti (ha akarja). 😊

precision
Ja, iszonyat ami abban a filmben van. Anno én is 1 pontot adtam rá pont ezek miatt... a film után követeltem vissza azt a 1,5-2 órát amit elvett az életembõl 😄

Bazinga!

Sheltem
Labirintus(1986)

Jóvanna néha gyerekfilmeket is kell nézni gyerekfejjel 30 éves létemre. Van, hogy ilyenhez van kedvem. Stílusában 10/10(pláne mert sajnos nagyon kevés van ilyen). David Bowie számai nagyon illenek a filmhez.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

I.C.ram
és az a nagy mondanivaló?
Blasta
Ezt látnom kell 😄😄😄

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

sweech
már régebben megnéztem, de ugyan ez a véleményem

PetruZ
Dragon Wars (2007)
Egy alapvetõen tûrhetõ misztikus-kalandos ötletet így elb*szni... Hihetetlenül rosszul van megcsinálva, és itt nem a CGI-re gondolok, mert azok még egész elviselhetõek, de a színészek mind borzasztóak, gyakorlatilag kiesnek a képbõl (ha már itt tartunk: az operatõri "munka" szóra sem érdemes, nem létezik), a jeleneteik és a szövegeik meg teljesen esetlegesek, ötletszerûek, és csak úgy összevissza fel vannak lógatva a sztori-kötélre, mint a száradni kitett ruhák. És még a rendezõ sem vette észre, hogy összemosta a színeseket a fehérekkel...
Mindenki messze kerülje el. 1/10
ProGabe
Boll rájött a titok nyitjára:õ bármiféle erõfeszítés nélkül képes olyan fosra,amit mások kifigurázás címén próbálnak összehozni.mert ez bizony jónak tûnik! D:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Dynamic

A Bob Marley idézet a Resindet Evil 3-ban? "Jajj ugyanmár." 😊

I.C.ram
Kösz 😊
Z
Akkor grat! Kb én is kiröhögtem a belem. 😄

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

I.C.ram
Miért?
I.C.ram
Én.
Z
Te toltad fel a Saw 3 Secret Scenes-t a tecsõre?

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

PetruZ
Saw 4 (2007)
Tûrhetõ, egyszer meg lehet nézni, a 2-3. résznél mindenképpen jobb, bár újat már nem tud mutatni. Kb. 5/10, de csak azért, mert a korábbiaktól eltérõ és más irányban indultak el (és azért nem magasabb, mert nálam a Saw elsõ része csak 6/10 és a 2-3. ennél jóval gyengébb 😊 ). Aki homályosan emlékszik a 2-3. részre (mint pl. én), annak zavaros lehet a vége, de kis agymunkával összerakható, ahogy az már korábban itt is írva volt (
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
párhuzamosan zajlik a 3. résszel
).

Fido (2006)
A Shaun of the Dead, mint a zombis vígjátékok mérföldköve (már ha lehet ilyesmirõl beszélni egy alig pár tucatnyi filmet felsorakoztató mûfajban 😊 ), felbátorította azon filmkészítõket is, akik dédelgetett ötleteikkel eddig nem sokra jutottak, vagy minimális költségvetéssel meg sem próbálkoztak nagyobb kaliberû filmek készítésével. A Fido-t író és rendezõ Andrew Currie is ilyesmi figura lehet, mivel korábban csak pár tévéfilmet illetve egyetlen negyedórás zombis rövidfilmet tudott felmutatni, amikor elõállt a Fido-val, ami zombis, vígjáték, és ízig-vérig amerikai. Persze a Shaun...-t megismételni lehetetlen vállalkozásnak tûnt, de a producerek csak láttak benne fantáziát, ha sikerült néhány másodvonalas, de ismert arc (pl. Dylan Baker, vagy Henry Czerny) mellé egy nagyobb kaliberû (bár nem kimondottan "A"-kategóriás) figurát is szerezniük Carrie-Anne Moss személyében (természetesen õ az egyik fõszereplõ).
Szóval valamikor az '50-60-as években járunk, amikor különféle ûrbéli események okán valami sugárzó por száll a Föld felszínére, amitõl a holtak életre kelnek és blablabla. Kitör a zombiháború, és sokan ottvesznek, mire valaki rájön, hogy agy nélkül a zombik elpusztulnak, és innentõl kezdve a helyzet azért némileg rendezõdött. A városok köré többszörös kerítésgyûrûket húztak fel, amelyeken kívül még mindig kaotikus a helyzet, de bent rend és biztonság uralkodik. Sõt, megalkottak egy nyakörvet is, amit zombikra téve letompítja azok hús-éhségét, így nagyszerûen lehet alkalmazni õket mindenféle alapmelóra. Így zombi a postás, a tejkihordó, a kertész, a kutyasétáltató, az áruházi rakodósegéd, és így tovább. Háziszolgaként is alkalmazzák, már aki meg tudja engedni ezt magának.
Robinsonék nem, mivel a családfõ retteg a zombiktól, és a pénzt inkább a családi lefejezett temetési alapba öli (ugyanis aki ezt nem tudja kifizetni, az zombiként fog feltámadni és vagy megölik, vagy befogják robotmunkára). A szomszédba költözik viszont egy új család, a mindent uraló mega-vállalat, a Zomcon egyik biztonsági vezetõje, a zombiháborúk hõse és veteránja, akiknek egyenesen 6 zombijuk is van, így Robinsonné (C.A.M.) - hogy meg ne szólják - beszerez egyet maguknak is. Egyetlen fiuk, Timmy, aki magánakvaló kirekesztettként él a városkában, hamar összebarátkozik a szótlan és egyszerû élõhalottal, aki a "Fido" nevet kapja kis gazdájától. Fido azonban nem hétköznapi zombi és elég egy kis idõre meghibásodott nyakörv, hogy a városka nyugodt élete felboruljon, és az igazság - akárcsak a holtak - hamar a felszínre kerülnek... 😊
Leírva biztos jól hangzik, de azért annyira nem jó film. Igaz, nem is rossz. A színészekre nem volt panaszom, elég jók voltak, a sztorit éreztem kicsit gyengének, szerintem többet is ki lehetett volna belõle hozni, bár így sem rossz. Ahogy az "American Dream"-életérzés, a biztonság és a jólét álma lassan széthullik, érzékelhetõ, de sztem haloványan van megcsinálva. Az is igaz, ez inkább vígjáték, mint véres zombifilm, a vége is happy end, talán ezért lett könnyedebbre véve. Szóval olyan felemás érzésem volt. Az imdb kerek 7-es osztályzatával azért teljesen egyetértek.
I.C.ram
Amúgy maga a film nem volt rossz, de láttam már sokkal jobbat a kategóriában.
I.C.ram
Mondanivaló? 😄 Jajj ugyanmár. Melyik be copypastelt mondanivalóra gondolsz? Ugyanezt a "mondanivalót" meglehet találni az összes posztapokaliptikus filmben, még a Resident Evilben is.
precision
egyáltalán nem 😊

Bazinga!

Az "I am legend" sztem jó film, bár posztapokaliptikus kategóriában egy komolyabb és mondanivalóval is rendelkezõ, úgyhogy aki pörgésre és sok akcióra vágyik, annak inkább a Resident Evil 3-mat ajánlom.

Istencsászár
szvsz nem, mert rohadt jó film ( de mivel én én nem vagyok filmkiritkus fikagép aki mindenben a hibákat keresi és még az AvP2 is tetszett, ne adj az én szavamra, de nézd meg minden kép )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sir Quno Jedi
De igaz?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Bandew
Hmmm...
Építõ kritika volt.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Pretorian
Most láttam a Legenda Vagyok címû filmet, és nagyon szar volt...

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

azaz, köszi!

Z
Azért abba is bele lehet szõni emberi sorsokat, intrikát, érzelmeket, küzdelmet, stb. De magáról a címadó dologról több derült volna ki.

Bandew
Ja ez mondjuk nem rossz ötlet, csak akkor már túl dokumentarista lett volna.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Z
Így van, leírtad helyettem. Az ötletet, a hajó születését mennyivel jobb lett volna bemutatni.

Mivel nem ma láttam, ezért az emlékek megfakultak 😛 Igazad lehet. Máshogy fogalmaznék. A film többrõl szólt, mint pusztán a háború. Emlékszem, hogy voltak benne frankó, pörgõs jelenetek, de bennem mégsem ez maradt meg. Elcsépelt szavak következnek: szerelem, barátság, megbocsátás, múlandóság ami szintén megjelent a filmben és háborútól független dolgok.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Jano
John Q

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Bucser
Szerintem a Titanic filmek legnagyobb hibája, hogy csak onnantól koncentrálnak a hajóra hogy az kifut a kikötõbõl. Pedig a hajó sorsa már a tervezõasztalon eldõlt. Meg egy kis utógondozást is megérne a film, hogy mi lett a túlélõkkel. Nem kell 180 perces film. elég lenne 120 perc is mondjuk.

Bucser
"Jó film volt! Attól,hogy nem igazán a háborúról szólt."

Ne bassz télleg? 30 perc kiképzés 45 perc légitámadás PH ellen majd ellencsapásra készülés 15 perc azután a Japán elleni csapás megint 25 perc a 175 perces filmbõl. Mirõl szólt ha nem konkrétan a háborúról?

Bandew
Igen Hollywoodban vannak az úgynevezett "kötelezõ" dolgok, mint a szerelmi szál, de ez nem jelenti azt, hogy ezt mindenképp hanyagolni kell, különben "hálivúdi". Nálam a Titanic mint szerelmes film mûködött, pedig nem vagyok oda annyira a romantikus filmekért (van egy-kettõ amit szeretek, de nem túl sok). A Titanic sztorit meg úgy értettem, hogy ha pl. te csinálnál egy Titanic filmet, mi lenne benne a történet? Hiszen maga a süllyedés nem tesz ki egy történetet. És itt gondolom azt, hogy egy szerelmi szál egy Titanic-filmben szinte törvényszerû. Vagy legalábbis én nehezen tudnám elképzelni anélkül.

Ahogy vesszük. Ha vki meghal az nem vicces.
De ha vkik összevissza kamuznak ezzel kapcsolatban, az megérdmli a kifigurázást!

hello

remélem yo helyre írok, tehát a kérdésem a következõ. a film bemutatóját láttam ha jol emlékszem az rtlklub-on, csak a címére nem emlékszek. denzel washington játszott benne, és talán a gyerekének kellett pénz mûtétre, ezért túszul ejtett pár embert. remélem tudtok segíteni

üdv, sam

Sil3nt
3:10 To Yuma

nem szeretem a western filmeket de ez most bejott. bar a vege nekem tul nyalas-halliwuudias, de mas kivetnivalom nincs.

8/10