Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Szeretem az ilyen alacsony ingerküszöbbel bíró humanoidokat
Mondhatni ugyan az mint az Ideglelés csak Erdõ helyet Jungel van, "boszorkány" helyett Kannibálok. Na meg kézi kamera végig, 2 kamera van.
A film nekem nem volt ilyeztõ inkább érdekes. Mutatják a hullákat az tetszik.
Welcome to the Jungle
10/7
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
A korábbi itteni viszonylag magasabb értékelésekre tekintettel (és az eredeti képregény ismeretében) bíztam valami normális, izgalmas, modern vámpíros horrorban, de összességében csalódnom kellett. Számomra nem volt sem izgalmas, sem feszültséggel teli, az üresjáratok miatt nagyon döcögõsnek és sok helyen unalmasnak találtam. Volt pár jó rész, de ez - nekem - kevés, az ingerküszöböm elég magas. 😊 Szerintem volt egy kis logikai bizonytalanság is
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Összességében nálam csak 5/10.
"tortenet nulla"?
Azok a lemészárolt ex-burmaiak biztos nem így gondolnák.
Ha ezt látta már valaki írhatna egy véleményt mert a történetébõl nmelehet elmennyire érdemes megnézni.
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
No offence, csak megjegyeztem 😊
A miénk az éjszakát én csak most fogom megnézni, túl sok jót nem hallottam róla, de érdekel.
Ahogy már említettem, a napokban néztem meg a Miénk az éjszakát is. A két film nagyon hasonló, inkább csak a szemszög más. Kicsit féltem, amikor megláttam, hogy Russel Crowe az egyik fõszereplõ, mert annyira nem szeretem, de ebben a filmben tetszett. Aki viszont lejátszott mindenkit szinte, az Denzel Washington. Elképesztõ milyen profin játszotta a szerepet. Kedvencem volt, mikor ideges volt, és beadta azokat a kattogásokat a fejével. A Puerto Ricoi csaj szerintem totál alkalmatlan volt a szerepre. Mintha ott se lett volna a filmben, annyira jellentétktelen volt, arról nem is beszélve, hogy egyáltalán nem volt szép annyira, ahogy azt a film "elõadta". A film maga néhol kicsit vontatott volt, és nem igazán történt semmi, néhol meg átugrott részeket (vágatlant néztem amúgy). Film elsõ fele elég lassú volt, aztán a második felére kezdett jó lenni. Ami viszont kicsit furcsa volt, hogy Frank Lucas abszolút szerethetõnek, és szimpatikusnak állította be a film, sokkal inkább érezhette úgy az ember, hogy Tropa a "fõgonosz" nem pedig Lucas. Szóval ez kicsit fura volt. Nem volt rossz film, a fent említett hibákkal együtt sem.
7/10, ha a "Miénk az éjszaka" 6.5, akkor ez 7.5/10
Meg mindig qu*va kemeny Rambo. Rendben volt a film, tortenet mint a tobbi Rambonal nulla, nem is az a lenyeg. Hozta a szinvonalat, jo hent volt, es ennyi idosen is kemeny😄 Egy baj volt
7/10
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Yo, Bitch!
nice legs. what time to open?
Hát ez borzalmas volt. Eddig messze ez a legsz@rabb Nic Cage film, amit láttam (Wicker Man-t még nem láttam... 😛). 3/10
Miss Daisy sofõrje.
89-es Oscar gyõztes film, Morgan Freemannel, nagyon jó színészi alakításokkal. 7.5/10
A Faun labirintusa
Szomorú fantasy nagyon jó látványvilággal a spanyol polgárháború után. Ütött rendesen, 9/10.
Nagyon jó bosszúállós krimi Jodie Fosterrel a fsz.-ben. Ami nagyon tetszett benne, hogy a végén SPOILER ON a rendõr megengedi, hogy kinyírja a támadóját és nem a törvény ítélkezik majd felette. SPOILER OFF Zene is nagyon passzolt egyes részekhez.
9/10
nice legs. what time to open?
a hangulata magával ragadt és gyorsan eltelt a 85 min
10/10 Talán egyetlen negatívum, hogy rövid! Ebbõl több kellett volna. Várjuk a HD-t!!!!!!
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A film: ahogy megyünk elõre, szépen bontakozik ki a cselekmény, de kb a film felénél már sejtettem, mi lesz a vége. Aztán az is lett. Nem volt csattanó. A téma nagyon jó, a színészi játék hasonlóan jó, de újdonságot nem nagyon hozott, a katartikus élmény is elmaradt. Kicsit csalódottan jöttem ki a terembõl, mert bár kaptam egy szuper produkciót kár, hogy szinte minden részletét láttam már máshol, vagyis több hasonló filmbõl kaptam ismerõs részeket.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nem volt rossz, bár különösebben nem is volt túl érdekes. A sztori sem hoz semmi újat. Sok, mostanában divatos rendõrös/gengszteres filmbõl vett klisé összevan gyúrmázva, de talán a giccses dolgok kimaradtak belõle (pl a végére gondolok). Szereplõk nem voltak rosszak, de valahogy hiányoztak belõle az igazi karakterek. Eva Mendes jól nézett ki benne 😊. Túl nagy izgalom nem volt a filmben. Ami viszont nagyon tetszett, azaz autós üldözõs rész. Látszott a jeleneteken, hogy baromi izgalmasra akarták csinálni, de annyira nem lett az, viszont a technikai megvalósítása a jeleneteknek elsõosztályú! Vége sem az a tipikus giccses happyend, amit gondolnánk egy ilyen filmnek.
Nagyából ennyi jut most eszembe a filmrõl, amit érdemes leírni.
6/10, esetleg, jóindulattal 6.5/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
8.5/10
Meg sem lepodom azon, hogy az ilyen film nem szerepel az Oscar egy jelolesen sem, ami lerantja a leplet az Amerikai politikai demagogiakrol.
Egy nagyszeru film Robert Redfordtol, ami sokkal realisabb helyzetkepet fest a jelen katonai es politikai helyzetrol, mint barmilyen mas ilyen tipusu katonas film es mondanivalojaval felhivja a figyelmet arra, hogy felesleges emberi aldozatokat hoznak,csak onzo politikai szandekbol.
Mindenkeppen erdemes megnezni.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
több olyan jelenet kellett volna mint a kalózos... így ez csak agyaggalamb lövészet
kihagyott ziccer
V9ykn8_TZL0
Két szóval kellene illetni, akkor asszem ez lenne: hosszú és unalmas. Az is lehet, hogy azért hosszú a film, mert unalmas, ugyanis nem néztem meg a konkrét játékidõt. Még ezt is elfogadná az ember, ha lenne benne tanúlság,de ez sincs. A film alapkövetelménye volt a sötét hangulat és képi világ, de ezt valahogy máshogy kellett volna megoldani szvsz, nekem nem jött be. Mintha láttam volna jobb megoldásokat is ezelõtt (pl.Holló), pedig az idõ ennek a filmnek dolgozott. Mintha a gagyi egy kicsit keveredett volna az A kategóriás elemekkel. Kétség kívül voltak benne bíztató jelenetek is(végére még egy csavarra is futotta, bevallom annyira elaltatott a történetvezetés, hogy ezt ki sem néztem belõle, pedig kínálta magát), de ebbõl volt kevesebb. Sokkal, de sokkal több akciót kívánt meg maga a történet(pl. Underworld). Egyszer meg lehet nézni, de nem valószínû, hogy mégegyszer elõvesszük.
5/10
UI: Gabrielt mintha az Infernal c. játék fõszereplõjérõl mintázták volna, abból is mekkora akció- és látványorgia filmet lehetne csinálni.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
nem volt rossz film, egyszer simán nézhetõ, azért többre számítottam...
7/10
Yo, Bitch!
valszeg én értettem félre, szóval tényleg érdekel 😊
Petruz elsõ részt láttam, hidd már el 😄 nem zagyva volt, hanem hiányos. nekem legalábbis ez igy kevés.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
hol volt ez pontosan?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
<#banplz>#banplz>
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
- ház falán száguldozó piros sportkocsi?
Ha igen, akkor te rögtön a második részt láttad. 😊 Már az elsõ sem könnyû darab, de ha rögtön ezzel kezdted, akkor tényleg zavaros, értelmetlen az egész. 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
na de most én jövök
Day Watch (asszem ez az elsõ)
Hát nem hozta meg a kedvem a második részhez. Tudom, régóta nagyot alkotni nem tudó orosz filmipar kellt életre csodás számítógépes grafikával, sötét hangulattal és nem éppen sablonos befejezéssel.. de ez nekem valahogy.. túl alternativ volt.
Ráadásul olyan se füle se farka. Most nem arra célzom, hogy az
És a szuper szoftver meg a nitró teherautó kifejezetten idegesített.
Yo, Bitch!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯