Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Olyan érzésem volt, mintha az Overlook Hotel 217-es szobájában (lásd: Ragyogás) játszódna az egész...
Csalódás volt részemrõl. Azthittem, hogy egy végig izgalmas film lesz némi nyomozgatássl, több rejtéllyel. Eheleyett az egész egy részletre gyúrt rá, de arra túlzottan is. Egyáltalán nem kötött le. Inkább arra vártam, hogy vajon mi lesz a vége, és mindenféle teóriákat állítottam fel magamban, de hogy éppen mi zajlik a filmben, az nem igazán érdekelt. Mondhatni unalmas volt. Reménykedtem, hogy valami jó kis thrillert fogok látni, de tévedtem.
4.5/10
Superbad:
Ez is csalódás volt... csak pozitív 😊 Athittem ,hogy valami szar tucattini film lesz a szokásos klisékkel, ami igaz is, mert klisék azok benne voltak, de igazából a sztori csak arról szólt, hogy mégis lehessen valamihez kötni a cselekményt. Mégha nem is lett volna sztorija, akkor is baromijó lenne, mert olyan poénok voltak benne, amiket már rég láttam filmekben. Dõltem a röhögéstõl egy-egy résznél. Sokkal idõsebb korosztálynak szól ez a film, mint az Amerikai Pite, sokkal jobban megvoltak alkotva a karakterek is, szerintem. A két zsarú... 😄 Szóval jó volt nagyon.
"-Fekete volt az elkövetõ?
-Nem, nem volt az!
-Tehát zsidó..."
Ezen behaltam 😄
7.5/10
Pitt kezd nagyon nagyon beérni, és Casey Affleck is remek teljesítményt nyújtott, Paul Schneider se volt rossz (a Liddil-little poént nem lehetett lefordítani sajnos...azon egyedül kuncogtam). Az érdekes az, hogy valamiért Joaquin Phoenix ugrott be róla. Aztán IMDB-n látom, hogy best friend with Joaquin. <#idiota>#idiota>
Még valami: a látvány elsõrangú volt.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Miután itt kapott hideget és meleget is a film, fõleg hideget 😊 mondom megnézem én is, és nem bántam meg. Teljesen korrekt kivitelezés, látványos stílusos akciók, csavar a végén. Egyetlen negatívumot tudok felhozni, hogy nekem túlságosan darkos volt.
8/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
10/3
gagyi, gagyi, gagyi és szar.....csak azért néztem végig, mert nagyon unatkoztam....egyedül akkor kötötte le egy kicsit a figyelmem, amikor csata volt valahol a 20.perc környékén😄
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
szóval, meg fog ez térülni
Bazinga!
A typical IMAX film's production costs fall somewhere in the range of $3 million to $8 million for a 2-D feature, and $8 million to $15 million for 3-D, with 3-D films involving CG running at the high end of the scale."
Höhö, valszeg azért, mert drága volt, plusz 3 percnyi anyagért lemerülni, megvárni a cápát, ha felbukkant, imádkozni, hogy jó legyen a felvétel. Aztán ha OK, akkor sipirc haza, ha szar, akkor filmcsere a hajón, újralemerülni, megint becsalogatni egy cápát. Kemény meló lehet. 😄
Mikorra térül ez meg? Sokan voltak itthon az elõadásokon, mikor voltatok? Már a mozi létrehozása sem lehet kis beruházás...ha nem örvend nagy népszerûségnek, akkor tuti bukta. Hol lehet a fedezeti pontja, ha 1350Ft a jegy?
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Régen a howstuffworks volt az egyik kedvenc oldalam. Most kicsit informálódtam a film készítésérõl:
A film méretei miatt:
- 109kg-os a kamera,
- 3 perces anyagot tudnak egyszerre felvenni, 20 perc a film cseréje,
- a film méretébõl adódó különleges részletgazdagság miatt minden felvételnek tökéletesnek kell lenni
"There are only two IMAX 3-D cameras in the world, so if you have a breakdown, you are standing around spending $100,000 a day on production costs." --- höhö, azért csak több van két kameránál. 😄D
how IMAX works
mindenki mondta hogy a "cápás" cucc sokkal jobb mint a trex -es.... HÁÁÁT, nagyon nem, asszem nem spoiler hogy kb 1x tûnik fel cápa az egészben, az is kb 20 másodpercet... és ennyi. Nem túlzok... és ezzel reklámozták anno a plakátokon, hogy "kijön a vászonról" a cápa. Nice. Iszonyat rövid a vízivilágos imax film, és egész végig tengeri csillagos cuccokat meg rákok vedlését nézhetjük. Mikor vége lett a vetítésnek több kisgyerek is felkiáltott, hogy "csak ennyi?" Én is ezt éreztem.
Bazinga!
mindenképp megéri 1x megnézni.
Nagyon kemény a vászon...
a hang kicsit ratyi
Most azon filózom, hogy egyet legalább meg kéne nézni. 😄
A végét leszámítva elég tûrhetõ film lett szerintem.
Imax-Trex 5/10
Jó nagy vászonra megy a vetítés.Botrány,hogy egy 1991-es filmet kell nézni.Gondolom lehúzzák az utolsó bõrt is errõl aztán ha kisebb lesz az érdeklõdés akkor jönnek újabb filmek is.
Elég jó volt a látvány bár eléggé rámentek egy részre és a háttérben a többi homályos maradt.A dínók nem voltak valami nagy számok de a szemünk felé pattanó kõdarabok eléggé tetszettek.
Remélem,hogy nemsokára lesz teljes mozifilm is...
Bazinga!
Bazinga!
Yo, Bitch!
Bazinga!
hát volt már Adam Sandlernek jobb filmje is... viszonylag kevés poén volt... Jessica Biel miatt érdemes volt megnézni😄 azért összegében nem volt rossz, 7/10
Yo, Bitch!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
sztallónés romantikus vígjáték
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
http://videodrome.freeblog.hu/
Nem mai, aki még nem látta az pótolja. Kellemes kikapcsolódás. Én jól szórakoztam rajta. 8/10 -> mert ugyan nem rég fejeztem be, de már tudom, hogy meg fogom nézni mégegyszer.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
most hol írtam én ilyet??? olvass már vissza, azt sem tudod, hogy mirõl van szó, leírtam a véleményemet a Jumperrõl, erre ez az állat nekiállt okoskodni.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Bazinga!
leírtam a véleményemet, ami most pl. az, hogy te egy fogyatékos állat vagy.
Aki nem látta,az sürgõsen pótolja, mert rendkivüli élmény.Ott a helye 2007 legjobbjai között. Remek zenék ,szimpatikus szereplõk, óriási audovizuális élmény, amely méltatlanul lett mellõzve az OSCAR-on,fõleg, ha azt nézzük , hogy a Chicago-t mennyire túlértékelték anno.Háborúellenesség, lenyûgözõ képek , rengeteg utalás, 33 Beatles nóta.
Egyértelmû 10/10
Ha már jó filmek.
http://videodrome.freeblog.hu/
De a sok tuskó, aki buta mint a tök, és azért sz*roz egy filmet mert túl buta hozzá hogy megértse, nos kissé idegesítõ.
Én se vagyok valami fene mûvelt, van sok olyan film, amihez nem nõttem még fel, de azért nem szidom tele szájjal.
Az igaz filmrajongóknak egy rossz szava nem lehet, mert idén tényleg mindenféle film van,
Érdekes, a Vérzõ Olajra is sokan írják hogy unalmas...hát van egy olyan érzésem nem velük értek majd egyet.
Az egyetlen ami zavar, az az utóbbi idõben elterjedt, ,,mondanivalója" duma. Miért nyomja ezt mindenki? <#nemtudom>#nemtudom>
Most az a menõ , ha az ember azzal jön, hogy ,,nincs mondanivalója" és minden filmet le sz*roz?
De ez legyen az õ bajuk.