Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sandler Télleg beteg😊...A sok Bazdmeggel nekem NEM Volt Bajom...
VIszont a Kis szopósmacát ,,,Mindenképp😊)
9/10
----------------------------
6/10
Legalább olyan lineáris mint a John Rambo.
Megtörtént esemény alapján, mint ezer másik.
A közepesnél jobb alakítások.
A figyelmet épp fenntartja, unalmasnak nem unalmas, de sehol egy orgazmus, sehol egy kiemelkedõ jelenet (leszámítva mikor Gus elküldi a picsába a fõnökét), gyakorlatilag dokumentumfilm színészekkel.
Egyáltalán nem rossz, de semmi extra részemrõl, 1x nézhetõ aztán shift+del.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Zene nélkül mit érek én?
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Yo, Bitch!
akkor lehet mégiscsak southpark lesz...
köszeee
vki látta már?
féltem,hogy "csak" egy Fargo utánérzés lesz,csak homokkal (sivataggal) hó helyett.szerencsére errõl szó sincs.igaz,annyit elvártam,hogy ugyan azt az érzést kapjam,miszerint lassan hömpölyög a film elõre.ez sem jött be,vagyis nem úgy mint abban,mert a 2 óra itt is úgy ment el,mintha 20 perces lett volna a film!
számomra ez tipikusan az az alkotás,amit nem kell pontozni,nem kell róla ódákat zengeni,csak meg kell nézni és kész!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Elég uncsi film volt,akció szinte semmi nem volt,pedig a hangulat meg a környezet adott lett volna.
Ez így 4/10.
Head In The Clouds
Charlize Theron-tól többet vártam volna,nem is az alakítással volt baj,csak a film nem tudott lekötni,pedig imádom a XX. században játszódó filmeket.Arról ne is beszéljünk,hogy Penelopé Cruz mennyire idegesítõ benne.
5/10
Zene nélkül mit érek én?
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Õ sem mondta, hogy az a kedvence.
"Nincs elég akció"?
Miért az "Alien"-ben mennyi van? 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Kár hogy csak másfél óra volt, egész nap nézni tudtam volna, 10/10es Stargate feeling!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Hááth.. Nincs elég akció, nem látni elégszer a szörnyeket, teljesen érdektelen karakterek random elhullanak.. Sokkal jobb is lehetne..
Szerencsére ami van, az legalább jó. Azér nem kisebb a rating, mer imádtam a gémeket..
6/10
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
BUDA > miskolc.
Per pill nekem se ugrik be más filmje, amiben JOBB vagy sokkal jobb lett volna.
(najó, tán a snatch cigója 😄)
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Sztem a 12 majomban volt a legjobb, pedig '95ös film 😊
Kojiro ergo sum.
Yo, Bitch!
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
ezért megérdemel egy 8.5/10-et is, vagy még többet <#nevetes1>#nevetes1>
(bár valakinek biztos csak nyávogás, de én díjazom az ilyet 😊 )
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
kellemeset csalódtam, én valami gagyi rosszra számítottam, ennek ellenére sztem jól sikerült a film 😊
a sztori akkora de akkora klisé, mint az állat, de mégis annyira jó és feelgood, hogy nem érdekelt, hogy úgyis tudom, mi lesz a vége 😊 na, szal jó volt 😄
és a soundtrack mekkora 😄 már töltöm is 😄 hatalmas 😄
8/10-est megérdemel 😊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Olyan érzésem volt, mintha az Overlook Hotel 217-es szobájában (lásd: Ragyogás) játszódna az egész...
Csalódás volt részemrõl. Azthittem, hogy egy végig izgalmas film lesz némi nyomozgatássl, több rejtéllyel. Eheleyett az egész egy részletre gyúrt rá, de arra túlzottan is. Egyáltalán nem kötött le. Inkább arra vártam, hogy vajon mi lesz a vége, és mindenféle teóriákat állítottam fel magamban, de hogy éppen mi zajlik a filmben, az nem igazán érdekelt. Mondhatni unalmas volt. Reménykedtem, hogy valami jó kis thrillert fogok látni, de tévedtem.
4.5/10
Superbad:
Ez is csalódás volt... csak pozitív 😊 Athittem ,hogy valami szar tucattini film lesz a szokásos klisékkel, ami igaz is, mert klisék azok benne voltak, de igazából a sztori csak arról szólt, hogy mégis lehessen valamihez kötni a cselekményt. Mégha nem is lett volna sztorija, akkor is baromijó lenne, mert olyan poénok voltak benne, amiket már rég láttam filmekben. Dõltem a röhögéstõl egy-egy résznél. Sokkal idõsebb korosztálynak szól ez a film, mint az Amerikai Pite, sokkal jobban megvoltak alkotva a karakterek is, szerintem. A két zsarú... 😄 Szóval jó volt nagyon.
"-Fekete volt az elkövetõ?
-Nem, nem volt az!
-Tehát zsidó..."
Ezen behaltam 😄
7.5/10