Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
Igen
Ha nem lenne benne Tom Hanks és Julia Roberts eléggé lapos lenne az tuti...
Üres Város

...Hááát baszdki...Beledöngöl a Földbe,Nem Kérdés...Kicsit Lassú,Vontatott...Lehet ezért😊...Nekem végig Az 1 Makulátlan elme Örök Ragyogása volt Elõttem...Tempóra,lélekre Mindenhogy...
Sandler Télleg beteg😊...A sok Bazdmeggel nekem NEM Volt Bajom...
VIszont a Kis szopósmacát ,,,Mindenképp😊)
9/10

Blasta
Charlie Wilson's war
----------------------------
6/10

Legalább olyan lineáris mint a John Rambo.
Megtörtént esemény alapján, mint ezer másik.
A közepesnél jobb alakítások.
A figyelmet épp fenntartja, unalmasnak nem unalmas, de sehol egy orgazmus, sehol egy kiemelkedõ jelenet (leszámítva mikor Gus elküldi a picsába a fõnökét), gyakorlatilag dokumentumfilm színészekkel.
Egyáltalán nem rossz, de semmi extra részemrõl, 1x nézhetõ aztán shift+del.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

I.C.ram
Nekem is rögtön a Fargo jutott eszembe a filmrõl, amikor néztem, pedig nem olvastam róla semmilyen kritikát 😊
sweech
mindkettõt õ rendezte

barnie1990
Nem inkább a Death Sentence-re gondolsz? Azt csinálta még a Fûrész rendezõje,és szintén megvan a hangulat benne.

Zene nélkül mit érek én?

ForzaInter
vmék este sort kerítek rá, kiváncsi vagyok rá.

Yo, Bitch!

Japep
Nagyon érzõdik rajta a Fûrész, ebben is van egy durva csavar, ami miatt érdemes látni... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

ForzaInter
csak mer olvastam vhol hogy fûrész rendezõje csinálta, mindjá lejön, vmikor sort kerítek rá😊 van még vagy 150 film ami megnézésre vár😄

Yo, Bitch!

Japep
Jah, sztem "egyszernézõs"...de egyszer érdemes megnézni! 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

ForzaInter
Dead Silence(Halálos Hallgatás), látta már vki?

Yo, Bitch!

most készülök este megnézni...szal hölgyel akkor inkább mégse azt nézzük😊..más fórumokon olvastam hogy bizony lehangol ..odacsap a falhoz a buskomorságával..

akkor lehet mégiscsak southpark lesz...
köszeee

SASboy
szerintem nagyon jó kis dráma Adam Sandlerrel és Don Cheadlevel.

nice legs. what time to open?

sweech
igen. vsz érdemes megnézni, adam sandler nagyot alakít benne

Üres Város..
vki látta már?

ProGabe
No Country....

féltem,hogy "csak" egy Fargo utánérzés lesz,csak homokkal (sivataggal) hó helyett.szerencsére errõl szó sincs.igaz,annyit elvártam,hogy ugyan azt az érzést kapjam,miszerint lassan hömpölyög a film elõre.ez sem jött be,vagyis nem úgy mint abban,mert a 2 óra itt is úgy ment el,mintha 20 perces lett volna a film!

számomra ez tipikusan az az alkotás,amit nem kell pontozni,nem kell róla ódákat zengeni,csak meg kell nézni és kész!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Blasta
A Payback hangulata és a környezete szerint pontosan elegendõ akciórészt tartalmaz.

barnie1990
Payback

Elég uncsi film volt,akció szinte semmi nem volt,pedig a hangulat meg a környezet adott lett volna.

Ez így 4/10.

Head In The Clouds

Charlize Theron-tól többet vártam volna,nem is az alakítással volt baj,csak a film nem tudott lekötni,pedig imádom a XX. században játszódó filmeket.Arról ne is beszéljünk,hogy Penelopé Cruz mennyire idegesítõ benne.

5/10

Zene nélkül mit érek én?

Azért ne keverjük össze a kettõt. Ki az aki az AvP-tõl nem akcióorgiát vár?

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Blasta
Szvsz az Alien kevés mai gyereknek teccik.
Õ sem mondta, hogy az a kedvence.

"Nincs elég akció"?

Miért az "Alien"-ben mennyi van? 😊

SötétBarom
Excuse me?

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Riddick21
...és életed elsõ filmje volt ez? durva, ahogy mozog a kép, igaz? <#wow1>

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Istencsászár
Stargate: The Ark of Truth

Kár hogy csak másfél óra volt, egész nap nézni tudtam volna, 10/10es Stargate feeling!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

SötétBarom
AvP2

Hááth.. Nincs elég akció, nem látni elégszer a szörnyeket, teljesen érdektelen karakterek random elhullanak.. Sokkal jobb is lehetne..
Szerencsére ami van, az legalább jó. Azér nem kisebb a rating, mer imádtam a gémeket..

6/10

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Z
Valóban ööm é bódottá szülinapod alkamából! 😄

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

CSOCSO
thx
zaki
Trója <#idiota>

REALista
Ott van még a Hetedik és az Interjú a Vámpírral is.😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Bandew
Az nagy film, de abban inkább Norton viszi a prímet.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Blasta
Najó, esélyes azis 😊

fight club? :c

BUDA > miskolc.

Blasta
Hát abban emlékezeteset alakított, az 100.
Per pill nekem se ugrik be más filmje, amiben JOBB vagy sokkal jobb lett volna.
(najó, tán a snatch cigója 😄)

Z
Szted abban volt a legjobb? Irigyellek. <#idiota>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

ForzaInter
sok jó filme van...

Yo, Bitch!

Kojiro
Jaja Pitt kezd beérni 😊
Sztem a 12 majomban volt a legjobb, pedig '95ös film 😊

Kojiro ergo sum.

Ombika
1:51 perc, kar erte... IGy nem is javasoljatok?

zaki
Ha 130 perces, akkor igen.

Ombika
De en nem erre voltam kivancsi,hanem amire valaszoltam,azaz ez a vagatlan verzio e?! <#worship>

ForzaInter
igen, történetileg ez az elsõ rész, jól bemutatta doktor életét, sztem egyáltalán nem lett roszz.

Yo, Bitch!

Ombika
Hannibal.Rising.2007.DVDRip.XviD.Hungarian-GTB

Hmm ez annak minosul szerinted?

Annak, de abból is csak a vágatlan verzió az igazi!

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

zaki
Van, ha ezt annak lehet venni.

Hannibal Rising
Ombika
Baranyok Hallgatnak,Hannibal,Voros Sarkanyon kivul van meg masik resze?

stargatelost
hát ez a soundtrack annyira jó 😄 😄 beszarás 😄
ezért megérdemel egy 8.5/10-et is, vagy még többet <#nevetes1>

(bár valakinek biztos csak nyávogás, de én díjazom az ilyet 😊 )

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

stargatelost
Alvin and the Chipmunks

kellemeset csalódtam, én valami gagyi rosszra számítottam, ennek ellenére sztem jól sikerült a film 😊
a sztori akkora de akkora klisé, mint az állat, de mégis annyira jó és feelgood, hogy nem érdekelt, hogy úgyis tudom, mi lesz a vége 😊 na, szal jó volt 😄
és a soundtrack mekkora 😄 már töltöm is 😄 hatalmas 😄

8/10-est megérdemel 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Sheltem
<#eljen>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Nekem speciel tetszett!
Olyan érzésem volt, mintha az Overlook Hotel 217-es szobájában (lásd: Ragyogás) játszódna az egész...
I.C.ram
1408:

Csalódás volt részemrõl. Azthittem, hogy egy végig izgalmas film lesz némi nyomozgatássl, több rejtéllyel. Eheleyett az egész egy részletre gyúrt rá, de arra túlzottan is. Egyáltalán nem kötött le. Inkább arra vártam, hogy vajon mi lesz a vége, és mindenféle teóriákat állítottam fel magamban, de hogy éppen mi zajlik a filmben, az nem igazán érdekelt. Mondhatni unalmas volt. Reménykedtem, hogy valami jó kis thrillert fogok látni, de tévedtem.

4.5/10

Superbad:

Ez is csalódás volt... csak pozitív 😊 Athittem ,hogy valami szar tucattini film lesz a szokásos klisékkel, ami igaz is, mert klisék azok benne voltak, de igazából a sztori csak arról szólt, hogy mégis lehessen valamihez kötni a cselekményt. Mégha nem is lett volna sztorija, akkor is baromijó lenne, mert olyan poénok voltak benne, amiket már rég láttam filmekben. Dõltem a röhögéstõl egy-egy résznél. Sokkal idõsebb korosztálynak szól ez a film, mint az Amerikai Pite, sokkal jobban megvoltak alkotva a karakterek is, szerintem. A két zsarú... 😄 Szóval jó volt nagyon.

"-Fekete volt az elkövetõ?
-Nem, nem volt az!
-Tehát zsidó..."

Ezen behaltam 😄

7.5/10