Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin
jaja, Jumper a címe...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Aha, értem. Ezt én is tapasztaltam, mert tényleg így van , vannak olyan filmek amikhez érettnek kell lenni, én se vagyok érett pát filmhez, igaz én nem is ordibálom, hogy sz*r, mert hülye vagyok hozzá.
Mások megteszik, ha szólok érte, én leszek bunkó.

Nem baj, No Country-t még majd megnézem a moziban is ha adják, a könyvet meg most olvasom, és pótlom gyorsan a lemaradásomat, mint Vérzõ olaj , g vagy a Jesse James.

zaki
Jumper?

balljuggler
halihó!Reggel látam a tv-ben 1 filmbemutatót...a címére lennék kíváncsi mert azt nem hallottam...uj mozifilm lesz...röviden ennyit tudok:
A film egy különleges képességekkel rendelkezõ srácról szól,teleportálni tudja magát vagy mi...és rátalál egy másik ugyan ilyen képességû srácra is és beindul a küzdelem...PLEAS HELP!!!!Privibe várom a válaszokat!!!Elõre is köszi!!!

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

Riddick21
A "+1"-et úgy értettem,hogy totálisan egyetértek Veled, csak ezt nem szabad itt leírni, mert akkor nem fogadom el mások ostoba véleményét.

Egyszerûen vannak filmek, amikhez nem mindenki elég felkészült. Számomra is, mások számára is, csak ahogy nézem, nem egy szinten...

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Pedig már több tucat ember elmondta hogy nincs mondanivalója...biztos bennem van a hiba hogy nem így látom <#wink>

planet terrorral csak 1 baj van, h nincs értelme HD-ben beszerezni 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

ForzaInter
"nagyon sok a kamu benne"

ez direkt ilynre lett csinálva.

Yo, Bitch!

rcstuning
Terror bolygó 7/10
zombis, nekem nem igazán jött be. nagyon sok a kamu benne, de 1x nézhetõ.
Rosszbarátok - big nothing 9/10 nekem nagyon bejött, jókat röhögtem rajta 😊

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...

igaz... 😄
max a film történetének nincs eleje meg vége...
Riddick21
+1

Shep
Minden filmnek van eleje vége meg közepe, ha nem lenne valamelyik akkor nem lenne film 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ez, mert ennek van elje vége és közepe is. Csak nem mindenki elég értelmes hozzá, legfeljebb

Ja, majd jönnek az olyan filmek amiknek nincs se eleje, se vége, csak közepe... ez az amerika mûvészet!!

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

Shep
No Country for Old Men

Kicsit olyan durr bele filmenk tûnt nekem, néhány dolog csak a levegõben lóg, a vége meg olyan semmilyen. Összességében nem rossz film, a "beteg" csóka nagyon durván játszotta a szerepet, mondjuk az ajtónyitásos módszere egy idõ után unalmassá vált. 😊

7/10

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Bulykin
Gabriel
10/7
7 pont...bizony, nekem tetszett😄 Azért annyi kritikát mondok, hogy a történet egy kicsit izgisebb is lehetett volna és a végén a "nagy harcot" amikor Gabriel meg a hogyishívják végre összecsap, hát....jobb is lehetett volna, csak egyszer kétszer odasóztak egymásnak és túúúl érzelgõs lett, sok volt benne a végén a dráma, de összeségében egy angyon jó filmet láttam😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

tegnap néztem meg az "Alvilági játékok" c. filmet. Nagyon jó film, ajánlani tudom.

GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W

SASboy
ki mondta, h van köze? én csak mondtam, h nekem az jött be jobban.

nice legs. what time to open?

stargatelost
Bee Movie - Mézengúz

ohh uramatyám , ez botrányosan szar volt, el sem hiszem, hogy ezt képesek voltak filmre vinni....és ahogy halad a film, úgy jönnek az egyre nagyobb marhaságok....
1/10

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

zaki
Beowulf

Hát ez egy abszolút egyszernézhetõs múvi. HD-ben azért nem volt rossz.

5/10

Cloverfield

Moziban néztem meg, a felvezetés kicsit uncsira sikeredett, de aztán beindult a szerkezet, egy élmény volt, igaz, hogy a 30. percben már majdnem szétesett a fejem a kamerától... 😄

8.5/10

Sephi
Sok köze van ám a két filmnek egymáshoz. De való igaz hogy a NCFOM-ben is van nyúl.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

PetruZ
Hitman (2007)
Nem vagyok a játékok megszállottja, csak az elsõ két részt ismerem nagyon felületesen, mert a demókat kipróbáltam, de kb. ennyi az egész, szóval biztosan nem lehetek elfogult. 😊 Elõzetesen Olyphant gyerekképe és az egyszerû sztori miatt aggódtam inkább és többé-kevésbé be is jöttek a számításaim. Nem mintha azt mondanám, hogy a Hitman rossz, de nem is olyan jó. Olyan közepesen langyos akciófilm, amit megpróbáltak egy kicsit feldobni némi pucérkodással (a modellcsaj nem rossz bõr, megérne egy ajtócsapkodást, emellett szinte észrevehetetlen akcentussal folyékonyan beszéli az angolt, a következõ James Bond-ban is fogjuk látni). Olyphant sem olyan hû de vészes, ki lehet bírni, én rosszabbra számítottam. Mondjuk a hangja béna egy kicsit, erõtlen, már a DH4-ben is zavart ez egy kicsit. A történet... olyan, amilyen. Az akciók is felemásak: vannak egész pofásak, meg rém gyengék egyaránt. A legtöbb filmmel ellentétben viszont itt talán elfért volna még kb. 10-15 percnyi nyújtás, kicsit több magyarázat a háttérrõl, kicsit hosszabb jelenetek (akár unalmas lassításokkal is). Az "intro"-t pl. kifejezetten kapkodónak, az eddig látottak egyik legrosszabbjának tartom. Talán majd a folytatásokban ezekre is figyelnek.
Mondjuk kaphat tõlem egy 6/10-et. De ez a maximum.
SASboy
na az a zene tényleg no1.

Még sok ilyen kezdetleges filmet szeretnék látni😊 Zseniális film az, a végén a Mad World akkora telitalálat, hogy félelmetes...

http://videodrome.freeblog.hu/

Kmarha
én sem értem mi nem tetszhet valakinek a DD-ban. 😄 Jó, sokadszorra már én is látom hogy kezdetleges, de a hangulat elsõre magával kéne ragadnia mindenkit 😄 De hát az emberek nem egyformák.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

SASboy
kifelejtettem: szvsz természetesen.

SASboy
én se nagyon vágom mi tetszhet az embereknek a Donnie Darkoban.
No Country azért jobb bõven.

[Jakuza]
Na igen.
Nekem peldaul kifejezetten tetszett a No country..., a Donie Darkot meg fogtam es a 40. utan fogtam es lezuztam a geprol es el sem tudom kepzelni mi tetszhetett benne barmi is barkinek.
No persze az izles az eleg szubjektiv dolog.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Challanger
Valóban a No Country... egy olyan film, hogy vagy tetszik az embernek, vagy halálra unja magát (gyorsan leszögezem, hogy nekem tetszett. Nagyon is).
Pedig minden esély megvolt rá, hogy utáljam. Mert sajnos ez a helyzet a legtöbb új (vagy akár 1-2 éves) filmmel: Ütõs trailer, pozitív kritikák, felfuttatják az emberek. Nem is kérdés, hogy nagy elvárással veti bele magát az ember az éppen aktuális filmbe. Utána meg koppan egy nagyot, hogy hát nem erre számított.

Így én is kissé félve kezdtem hozzá a filmhez, de szerencsére nem bántam meg. Nem tudom, hogy micsoda, de valami nagyon megfogott benne. Volt jópár jelenet, amit lélegzetvisszafojtva néztem, annyira feszült volt. Kétségkívül ezt a hatást a zene mellõzésével tudták fokozni.

10/10-re azonban nem tudom értékelni, mert a film utolsó 20 perce kissé szétesik, valamint a befejezés sem éppen közönségbarát, de mindenképpen pozitív csalódás volt a film. Így a 8/10-et megérdemli.

Remélem a szintén "vontatottnak" titulált Jesse James is elnyeri a tetszésemet (és még a There will be blood is hátravan).
Sephi
Hagyd. Akárhányszor valaki beir negativat a No Country For Old Men-rol o azonnal ugrik. Nem bírja felfogni, hogy ahány ember annyi....

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kojiro
Kicsit elegem van már belõled, hogy bármit beírok ebbe a topikba (pedig elég ritkán van ilyen), te mindig beszólsz.
Lebaszol bazmeg mert elírok egy betût. Te atyaúristen. Nem is ismerlek és te se engem. Kezeltesd magad, hallod!
És nem is láttad mind2 filmet, amit írtam.
Ez a két film, amit majdnem egyszerre láttam és 1 kalibernek tartanak, teljesen ellentétes filmek.
A Bloodnak van mondanivalója. Ehhez képest az Old men egy nulla. Megbántam, hogy megnéztem, komolyan.
Ez az én véleményem, mindenféle személyeskedés nélkül.

Kojiro ergo sum.

Én amúgy bírom az öreget, szerintem egész jó, és jól hozza szerintem az öreg megfásult seriffet.

Sephi
Igen, de abban nem azt latod, hogy a Tommy Lee Jones néz ki a fejébõl.

REALista
<#eljen>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Én most olvasom a Nem vénnek való vidék könyvváltozatát, meg kell mondjam, hogy általában ha egy könyvbõl film lesz, akkor 90%-ban jobb a könyv, de itt úgy érzem tökéletesen sikerült a könyvet vissza adni, a könyv is a film is jól sikerült, megérdemli az Oscart

Válaszodból azért érzem ki, hogy nem mondtam hülyeséget😊 Egyébként majd még gondolkodom, hogy mit neveznék eddig az évtized filmének.😊

Riddick21
Én imádom a DD-t, de kb. annyira kiforratlan, mint amennyire egy kezdõ rendezõ elsõ munkájának kell lennie... Köze nincs az általam említett filmek színvonalához. De mindegy, nem gyõzködni akarlak, csak magyarázom a bizonyítványom, nyilván mindenkinek más jön be, én sem láttam mindent, de kíváncsi voltam, hogy mit mondasz.

Jó kérdés. Nyílván nem láttam minden filmet , amit kellett volna. Ami most így elsõre bugrott, az a Donnie Darko. Az például szerintem üti mindkettõ általad nagyrabecsült filmet.

Riddick21
akkor gondolom azt is elárulod, hogy szerinted mi az...

Nem olyan egyszerû sztech órán titokban írogatni, ha más véleményt kér. Bocsáss meg...
Jesse James meg a No Country meg nagyon messze van az évtized legjobb filmjeitõl,persze szvsz.

Riddick21
Engem meg az íráskészséged nem nyûgözött le.
A filmet megnéztem, a No Country for Old Mennel karöltve az évtized legjobb filmjei, és még hátravan a There will be blood.

Riddick21
"No country for old man...
... meg elmehet a picsába"

Az ilyen színvonalon megfogalmazott vélemény legalább annyira mérvadó, mint azé, aki még a film címét sem tudja leírni. Jelen esetben mindkettõ te vagy.

Elképesztõen lasssú fil,m gyüönyörû képekkel,egy jól játszó Casey Afflackkel és Brad Pittel.Túlságosan nem nyûgözött le, de jó darab

Kojiro
There will be blood
Le vagyok nyûgözve! Leginkább egy Dürrenmatt novellához hasonlított, mind szerkezetében, mind mondandójában és végkifejletében. Egyszerüen hibátlan.
10/10

No country for old man...
... meg elmehet a picsába

Kojiro ergo sum.

REALista
He Was a Quiet Man

Érdekes és elgondolkodtató film.Mindenkinek csak ajánlani tudom...

9/10

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Riddick21
Látta már valamelyikõtök a The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford c. filmet? Csak mert mindjárt nézem, kíváncsi vagyok néhány véleményre...

sz4bolcs
Nem. Ugyanis ugyanannyi energia neked beírni a gugliba, mint nekem. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Elhamarkodtam. De a nem kevés zseniálisan eltalált jelenet miatt 10/7

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

stargatelost
az én értékelésem ez volt (lenyíló válasz)
jó, lehet kicsit felülértékeltem, de akkor olyan kedvem volt 😄 sztem 8-9/10-et simán megér.
ez van....

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

reeker - halál szaga. A halál szag egy rakás szarkupac és az bûzlik de nagyon. értékelhetetlen a film.....