Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Mások megteszik, ha szólok érte, én leszek bunkó.
Nem baj, No Country-t még majd megnézem a moziban is ha adják, a könyvet meg most olvasom, és pótlom gyorsan a lemaradásomat, mint Vérzõ olaj , g vagy a Jesse James.
A film egy különleges képességekkel rendelkezõ srácról szól,teleportálni tudja magát vagy mi...és rátalál egy másik ugyan ilyen képességû srácra is és beindul a küzdelem...PLEAS HELP!!!!Privibe várom a válaszokat!!!Elõre is köszi!!!
VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2
Egyszerûen vannak filmek, amikhez nem mindenki elég felkészült. Számomra is, mások számára is, csak ahogy nézem, nem egy szinten...
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
zombis, nekem nem igazán jött be. nagyon sok a kamu benne, de 1x nézhetõ.
Rosszbarátok - big nothing 9/10 nekem nagyon bejött, jókat röhögtem rajta 😊
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
max a film történetének nincs eleje meg vége...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
Kicsit olyan durr bele filmenk tûnt nekem, néhány dolog csak a levegõben lóg, a vége meg olyan semmilyen. Összességében nem rossz film, a "beteg" csóka nagyon durván játszotta a szerepet, mondjuk az ajtónyitásos módszere egy idõ után unalmassá vált. 😊
7/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
10/7
7 pont...bizony, nekem tetszett😄 Azért annyi kritikát mondok, hogy a történet egy kicsit izgisebb is lehetett volna és a végén a "nagy harcot" amikor Gabriel meg a hogyishívják végre összecsap, hát....jobb is lehetett volna, csak egyszer kétszer odasóztak egymásnak és túúúl érzelgõs lett, sok volt benne a végén a dráma, de összeségében egy angyon jó filmet láttam😄
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
nice legs. what time to open?
ohh uramatyám , ez botrányosan szar volt, el sem hiszem, hogy ezt képesek voltak filmre vinni....és ahogy halad a film, úgy jönnek az egyre nagyobb marhaságok....
1/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Hát ez egy abszolút egyszernézhetõs múvi. HD-ben azért nem volt rossz.
5/10
Cloverfield
Moziban néztem meg, a felvezetés kicsit uncsira sikeredett, de aztán beindult a szerkezet, egy élmény volt, igaz, hogy a 30. percben már majdnem szétesett a fejem a kamerától... 😄
8.5/10
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nem vagyok a játékok megszállottja, csak az elsõ két részt ismerem nagyon felületesen, mert a demókat kipróbáltam, de kb. ennyi az egész, szóval biztosan nem lehetek elfogult. 😊 Elõzetesen Olyphant gyerekképe és az egyszerû sztori miatt aggódtam inkább és többé-kevésbé be is jöttek a számításaim. Nem mintha azt mondanám, hogy a Hitman rossz, de nem is olyan jó. Olyan közepesen langyos akciófilm, amit megpróbáltak egy kicsit feldobni némi pucérkodással (a modellcsaj nem rossz bõr, megérne egy ajtócsapkodást, emellett szinte észrevehetetlen akcentussal folyékonyan beszéli az angolt, a következõ James Bond-ban is fogjuk látni). Olyphant sem olyan hû de vészes, ki lehet bírni, én rosszabbra számítottam. Mondjuk a hangja béna egy kicsit, erõtlen, már a DH4-ben is zavart ez egy kicsit. A történet... olyan, amilyen. Az akciók is felemásak: vannak egész pofásak, meg rém gyengék egyaránt. A legtöbb filmmel ellentétben viszont itt talán elfért volna még kb. 10-15 percnyi nyújtás, kicsit több magyarázat a háttérrõl, kicsit hosszabb jelenetek (akár unalmas lassításokkal is). Az "intro"-t pl. kifejezetten kapkodónak, az eddig látottak egyik legrosszabbjának tartom. Talán majd a folytatásokban ezekre is figyelnek.
Mondjuk kaphat tõlem egy 6/10-et. De ez a maximum.
http://videodrome.freeblog.hu/
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
No Country azért jobb bõven.
nice legs. what time to open?
Nekem peldaul kifejezetten tetszett a No country..., a Donie Darkot meg fogtam es a 40. utan fogtam es lezuztam a geprol es el sem tudom kepzelni mi tetszhetett benne barmi is barkinek.
No persze az izles az eleg szubjektiv dolog.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Pedig minden esély megvolt rá, hogy utáljam. Mert sajnos ez a helyzet a legtöbb új (vagy akár 1-2 éves) filmmel: Ütõs trailer, pozitív kritikák, felfuttatják az emberek. Nem is kérdés, hogy nagy elvárással veti bele magát az ember az éppen aktuális filmbe. Utána meg koppan egy nagyot, hogy hát nem erre számított.
Így én is kissé félve kezdtem hozzá a filmhez, de szerencsére nem bántam meg. Nem tudom, hogy micsoda, de valami nagyon megfogott benne. Volt jópár jelenet, amit lélegzetvisszafojtva néztem, annyira feszült volt. Kétségkívül ezt a hatást a zene mellõzésével tudták fokozni.
10/10-re azonban nem tudom értékelni, mert a film utolsó 20 perce kissé szétesik, valamint a befejezés sem éppen közönségbarát, de mindenképpen pozitív csalódás volt a film. Így a 8/10-et megérdemli.
Remélem a szintén "vontatottnak" titulált Jesse James is elnyeri a tetszésemet (és még a There will be blood is hátravan).
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Lebaszol bazmeg mert elírok egy betût. Te atyaúristen. Nem is ismerlek és te se engem. Kezeltesd magad, hallod!
És nem is láttad mind2 filmet, amit írtam.
Ez a két film, amit majdnem egyszerre láttam és 1 kalibernek tartanak, teljesen ellentétes filmek.
A Bloodnak van mondanivalója. Ehhez képest az Old men egy nulla. Megbántam, hogy megnéztem, komolyan.
Ez az én véleményem, mindenféle személyeskedés nélkül.
Kojiro ergo sum.
Jesse James meg a No Country meg nagyon messze van az évtized legjobb filmjeitõl,persze szvsz.
A filmet megnéztem, a No Country for Old Mennel karöltve az évtized legjobb filmjei, és még hátravan a There will be blood.
... meg elmehet a picsába"
Az ilyen színvonalon megfogalmazott vélemény legalább annyira mérvadó, mint azé, aki még a film címét sem tudja leírni. Jelen esetben mindkettõ te vagy.
Le vagyok nyûgözve! Leginkább egy Dürrenmatt novellához hasonlított, mind szerkezetében, mind mondandójában és végkifejletében. Egyszerüen hibátlan.
10/10
No country for old man...
... meg elmehet a picsába
Kojiro ergo sum.
Érdekes és elgondolkodtató film.Mindenkinek csak ajánlani tudom...
9/10
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
jó, lehet kicsit felülértékeltem, de akkor olyan kedvem volt 😄 sztem 8-9/10-et simán megér.
ez van....
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"