Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AZ EGÉSZ VILÁGON EZ A LÉNYEG, háborúk, miegymás tört ki a NÕK miatt, ez nem a filmek sajátja, ilyen az ember!! 😄
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"Sin City 2 (2010)" ?
Szomorú vagyok, reméltem, hogy hamarabb láthatjuk.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
tv2-The World's Fastest Indian
RTL-Insomnia
máskor meg csak a szemét megy...
amilyen fasza a film gondolom nem mutattak meg hogy tertel vissza 😄😄😄
R:Matt Reeves
Fsz:Michael Stahl-David
etc.
Mielõtt szólnék bármit is a filmrõl el kell mondjam hogy sajnos még egy igen csak rossz minõségû release-t sikerült megnéznem így nem is hiszem hogy az élmény teljes volt úgy hangban mint képben 😞
Kapott hideget is meleget is a kritikusoktól ez a film így aztán én is vegyes érzelmekkel ültem elé,lesz ami lesz alapon maximum távozik a kedves nézõ a képernyõ elõl 😊.Azt kell mondjam a távozásnak még csak a gondolata se jutott eszembe,a borzalmas minõség (hang,kép) ellenére szinte odaszegezett a székbe -ágyba xd - a film,szerény véleményem szerint egy jó kis filmet sikerült kovácsolniuk a készítõknek jó ötletekkel -homevideo feeling hatalmas ötlet volt - és habár kezdõ de szépet alakító szinészekkel.A történetet és mondanivalót ne ebbe a filmbe keressük,az nem nagyon van 😊 -amerikáttámadószörnymenekülõshadsereges- de hát egy látvány movie-t nem is ezért nézünk meg.Ha valaki szerette a godzillát annak idején annak ez is tetszeni fog sõt ....
Könnyed esti kikapcsolódás mindenkinek ajánlom.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Zene nélkül mit érek én?
ez komoly? Jessica Alba-t még nem láttad máshol? Hát sorry, de azt kell mondjam, hogy eléggé alacsony lehet a filmes tapasztalati rátád (no sértés)
de hát mint mondani szokás, sosem késõ elkezdeni, szóval mihamarabb pótold õket 😉
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
5/10
Jessica Alba nagyon nem volt király, legalábbis sztem. Egyszerûen nem oda való. Az egy dolog hogy jól néz ki, de nem horrorba való... ráadásul tök hülyén nézett ki vakon...
És mivel láttam az eredetit, ezért azt tudom mondani, hogy a hangulat is szinte teljesen odaveszett....
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
10/7
Fasza kis film, bár az "eredetit" nem láttam, Jessica Alba király volt😄😄
Step Up 2 - The Streets
10/9
Lenyûgözõ😄 imádom a break-es filmeket, nagyon király film volt😄 jövõhéten megnézem az elsõ részét is...lol😄😄
viszont a film végét tekintve (mármint a moziverzió esetében) ez máris megbukik.van egy városnyi ember.az õ szemükben ugyebár valamit tennie kell,hogy legenda lehessen -> gyógymód,és/vagy feláldozza magát
ezért is írtam,hogy a zombik szemszögébõl nézve legenda.õ az utolsó élõ ember,ennyi bõven elég
szóval szerintem már csak azért sem lehet ebbõl vita,mert teljesen elbeszéltünk egymás mellett 😊 amúgy sem szeretem a vitákat.....
tényleg,írtam már,hogy azt álmodtam,hogy bemutatták a No country for old men 2-t? <#idiota>#idiota> <#ravasz1>#ravasz1> <és tényleg ezt álmodtam!elég idióta álom volt.ja és szerepeltem is a filmben,megöltek,de újra megjelentem 😄>és tényleg ezt álmodtam!elég idióta álom volt.ja és szerepeltem is a filmben,megöltek,de újra megjelentem 😄>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
szvsz ezegyertelmu, nemtom miert kell belemagyarazni masba.. de nem kivanok ebbol vitat nyitni.. szvsz emiatt.. szertinetek amiatt 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem mellesleg,amit blasta írt a #36771-ben az kb azzal egyenlõ,amit én akkor gondoltam,amikor hallottam a film plotját.ez még jóval az elsõ trailer elõtt volt,sajnos a végterméket hálivúdiasították,mert kb az volt benne,hogy
ebbõl jött le nekem az,amit blasta írt:õ a vámpírok között legenda.vadászik rájuk nappal,de éjjel õ a vad,az egyelten trófea...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
American Gangster 7/10
, Jumper, 5/10
Juno, 10/10
Superbad 6/10
http://videodrome.freeblog.hu/
a csajzombi feleled, az okoszombi gondolkozik mi legyen willel majd meglatja az osszes fenykepet a falon akik meghalltak.. persze ezt o nem tudja hogy mi tortent veluk csak azt hogy eltuntek a klanjabol vagy barmi is az.. szal vegulis kiadja a parancsot hogy : MEGGYILKOLNI! kamera a plexi es a csaj/gyerek mogul mutatja ahogy will neki ul hattalk a plexinek es raugrik vagy 10 zombi es mar tepik is cafatokra a csaj meg a gyerek beugrik a lyukba es menekulnek.. kov kep ott van a csaj meg agyerek a nagy kapunal a megmaradt varoskaban...
talan hianyzik ebbol is hogy will felaldozza magat. de azt igy nem lehet megoldani. nemtom eldonteni melyik ajobb ending.
A magyar cím gagyi szokás szerint, de a film még harmadszorra is jó szóraozást nyújtott.De asszem elég volt belõle, lehet már negyedszerre nem fog kelleni. 😊
Szeretem az ilyen beteges filmeket!De állítólag igaz történeten alapszik.
A nagy újanézhetõségi faktora miatt 10/10.
Qwerty4
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
utóbbi idõk legjobb amcsi akciója, igaz van pár kamu dolog, de pörög ezerrel
ELÕZETEST NE NÉZZÉTEK MEG MERT LELÕ SOKMINDENT
9/10
2 nap alatt 2x néztem meg!
Még ennek a hülyegyerek Will Ferrellnek is lehet egy kurvajó filmje.
Megnéztem neten, de Emma Thompson semmi értelmes díjat, vagy akár jelölést nem kapott a szerepéért, pedig valami eszméletlen jó volt.
9/10 (de csak mert happyend a vége)
Ja és este 22.35-kor lesz az egyik kereskedelmi adóm A leggyorsabb Indián. Aki teheti, nézze meg: 9/10 körüli film sztem.
Kojiro ergo sum.
csalódás :I elején parasztok rohannak fölrobbannak
közepén már csak egyszerüen darabokra robbannak
fejek robbannak fel mint egy narancs végtagok potyognak a vízbe , rambo papa már az izmait sem mutatta meg digitális vér mindenhol :C
valahogy unalmas volt látni a sok parasztot amint bántják õket bocs
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Bejött, szép szombat estém volt...
Már a második Sandler film ami tetszett...
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
3:10 to Yuma 7/10
Good Luck Chuck 6/10
Superbad 7/10
Jumper 5/10
Junot még nem láttam
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
8/10
Marha jó kis film, vígjáték és eksön egyben, plusz százhúsznál, rendõrökkel a hátukban elkezdenek b*szni az autóban 😊))
Rég láttam ezt a filmet, jólesett megint megnézni.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
10/7
Tök fazsa film volt, én sokkal rosszabbra számítottam, nézzétek bátran😄😄
Good Luck Chuck: 6/10
Jumper: 4/10
Juno: 7/10
Superbad: 5-6/10
Darjeeling limited, ezt látta már valaki?
I love this game!
The Zodiac/A Zodiákus
dokumentarista stílus,és teljes mértékben érzõdik rajta,hogy mennyire ismernek minden részletet a készítõk.ehhez kellett egy kis megszállottság is,az biztos 😊 Fincher valamit nagyon tud!egy kezemen meg tudnám számolni,hogy egy ennyire hosszú filmet még hány rendezõ tudna összehozni ilyen színvonalon
8/10
The Nines
mint írtam,a minõséggel nem volt gond,de...
elõször is,ez a film is lekötött,a hatalmas hullámvögygyel együtt (tulajdonképpen a középsõ része az),de van vele egy nagy gond:a készítõk nagyon akarták,hogy különleges legyen,olyan,mint a Donnie Darko!ez természetesen nem jött össze nekik,érzõdik,hogy az egyszerû és nagyszerû ötletet addig csûrték-csavarták,amíg valamilyen elkorcsosult végterméket nem kaptunk 😞
nagy potenciál,amibõl kb semmi sem lett
6/10,mert többet vártam,és ez nagyon le tudja húzni a dolgokat
He Got Game/A Játék Ördöge
na ez az,amit mindenkinek ajánlok,aki tudja értékelni a mûvészi naivitást.hogy érthetõ legyen:az író (és rendezõ Spike Lee!!!) megalkotta a maga kétdimenziós hõseit,akik változnak,de ez a változás egy tollvonásra megtörténik,és hatására nem a jellemük,világképük vesz - akár - 180 fokos fordulatot,hanem a mindvégik bennük rejlõ,de elnyomott érzések kerülnek a felszínre
a történet sablonos,de annyira profin van tálalva,hogy ezt nem vesszük észre!a kamerakezelés valami hihetetlenül ütõs!óriási a DOF,ami nem megszokott,itt viszont nagyon jó keret ad a történethez.a rendezés,színészi játék sem hagy maga után semmi kívánnivalót!
a lényeg:nézzétek meg ezt a filmet!Spike Lee,Denzel Washington,Milla Jovovich,Rosario Dawson,és nem utolsó sorban Ray Allen!plusz feltûnik Rick Fox is 😊 ez elég szép névsor!aki pedig kicsit is szereti a kosárlabdát,annak egyenesen kötelezõ!
9,de majdnem 10/10 😄
Bazinga!
már aki látta a filmet ! Mert kaptam egy pár filmet havertól !
3:10 to Yuma, American Gangster, Good Luck Chuck, Jumper, Juno, Superbad
Elöre is köszi !! <#worship>#worship><#worship>#worship>
Kellemes meglepetés volt. Nekem bejött a feszült hangulat. 7/10
Csúcsformában 3
90 perc ökörség... :o 5.5/10
Fegyvernepper
Nic Cage egyik legjobb filmje. Nagyon jól állt neki a szerep. 9/10
Bazinga!
az is igaz (lehet) amit te leírtál, hogy a vadak szemében lett legenda, de ez olyan faramuci így, inkább potenciális veszélyként tekintenek rá szerintem
egyetértek az elõttem szólóval, én is szükségességét éreztem hogy a doki meghaljon... annyira értelmetlen volt már az élete, csak az ellenszer kidolgozása tarotta életben a kutyája halála után...egyszerûen meg _kellett_ halnia... vannak ilyen fõ karakterek, nem mindig a happy end a jó
de ettõl függetlenül a te verziód is elfogadható, sõt jónak is mondható, de a leírtak miatt nekem az eredetileg kiadott befejezés jobban tetszik
Bazinga!
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.