Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bazinga!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
már aki látta a filmet ! Mert kaptam egy pár filmet havertól !
3:10 to Yuma, American Gangster, Good Luck Chuck, Jumper, Juno, Superbad
Elöre is köszi !! <#worship>#worship><#worship>#worship>
Kellemes meglepetés volt. Nekem bejött a feszült hangulat. 7/10
Csúcsformában 3
90 perc ökörség... :o 5.5/10
Fegyvernepper
Nic Cage egyik legjobb filmje. Nagyon jól állt neki a szerep. 9/10
Bazinga!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az is igaz (lehet) amit te leírtál, hogy a vadak szemében lett legenda, de ez olyan faramuci így, inkább potenciális veszélyként tekintenek rá szerintem
egyetértek az elõttem szólóval, én is szükségességét éreztem hogy a doki meghaljon... annyira értelmetlen volt már az élete, csak az ellenszer kidolgozása tarotta életben a kutyája halála után...egyszerûen meg _kellett_ halnia... vannak ilyen fõ karakterek, nem mindig a happy end a jó
de ettõl függetlenül a te verziód is elfogadható, sõt jónak is mondható, de a leírtak miatt nekem az eredetileg kiadott befejezés jobban tetszik
Bazinga!
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Õ nem az emberek szemében legenda! Newille nem azért lett legenda mert megtalálta a gyógymódot (hiszen gyakorlatilag õ tehet róla, hogy a kór kijutott és elterjedt). Az alternate ending végén tisztán látható, hogy ráébred: õ a VADAK szemében legenda. A legendás ember, aki vadászik rájuk, akitõl félniük kell, aki elragadja a szeretteiket, akiket utána sosem látnak viszont. És a film végén tisztán ráébred, hogy mostmár Õ a kissebbség, Õ a "társadalom" rákfenéje, aki úgy gyilkolja a vadakat mint ahogy a virus tette anno az emberekkel. Túléli vagy neméli túl? Nem lényeg a tanulság, a végkifejlet szempontjából. Szvsz így kerek, így ütõs a sztori.
Én csak az utolsó jelenetet néztem meg, és nekem az alternate ending nem tetszik... pontosabban fogalmazva az eredeti amivel leadták a filmet az jobb szerintem.
Elmondom miért. Néha már herótom van az erõltetett happy end-bõl. Az, hogy intelligensebbek a 'mutánsok' mint amilyennek hittük õket, ez szép és jó, de attól még ugyanúgy vadállatok. És ugye a dokinak már nem volt értelme élnie, a kutyáját is ezek a szörnyek ölték meg. Már annyira beszûkült és antiszociális lett (érthetõ okokból), hogy nem akart már visszailleszkedni egy esetleges életben maradt társadalomba. A lélektani hatások szerintem sokkal jobban érezhetõk az eredeti befejezésnél. Meg hát ugye, így védte meg az ellenszert, meg a nõt, hogy felrobbantotta a gránátot. Az mégnagyobb ökörség lett volna, hogy bedobja a gránátot és amolyan amerikai filmekhez 'méltóan' utolsó pillanatban a robbanás elõtt kiugrik azon a lyukon. És ugye, meghalt, így lett belõle legenda.
Szóval, érdekes az alternatív befejezés is. De szvsz az eredeti sokkal jobb.
Bazinga!
------------------
7/10
Röhej vazze. Máris mélyebb értelme, üzenete van a filmnek, tényleg szarrá szívhatták magukat a producerek amiért nem ezzel a befejezéssel küldték a mozikba a filmet. Az "eredeti" befejezéssel kb-5ös a film. Ezzel simán 7es. Akik még esetleg nem látták, mindenképp ezzel az endinggel nézzék meg!
Ezért cseszõdött el az Alien 4. Ha ezekbõl visszavesznek, és kevésbé képregényes figurákat hoznak be, mint az ûrkalózok, akkor talán bõven elférne az elsõ három mellé, így azonban én csak elviselem, hogy "ha már megcsinálták, akkor jól van, na, de több ilyen elõ ne forduljon". 😄
Az Alien-univerzum igazi meggyalázása az AvP filmek. Fõképp a legújabb, na, az valami ordenáré amatõr egy szar lett. 😄
mindig megdöbbenek mennyire értelmetlenül hülyére gyalázták az 1.2. részt :/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Qwerty4
Na de a 4. resz az mar szinte a kozrohej kategoriajaba tartozott.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Amúgy meg nekem is megvan az Alien Quatrology, sõt az elsõ között vásároltam meg jó 5 évvel ezelõtt 😊
Najó, hát nem vagyunk egyformák.
Ezt a "sci-fi horror"-t egyedül az "Alien"-ben éreztem (mármint a horrort), a folytatások már nem olyan hatással voltak rám.
Ne érts félre, egyébként az összes rész a kedvenc filmjeim közé tartozik.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Gyakorlatilag az Aliens találta fel a "sci-fi horror" mûfaját, azon még lehetett parázni, volt benne nem kevés rész ami nem csak a szemedre és a füledre hatott.
A Resurection-t halál nyugiban végig lehet nézni, a szörnyeken kívül nincs más benne amitõl a horror mûfajába sorolnám.
"Az A4 már nem horror, csak egy látványos pif-puf film szörnyekkel"
Miért, az "Aliens" nem az? 😊
De nem akarlak meggyõzni semmirõl, ez csak a véleményem, a másik meg a Tied 😉
az elso visszanezve manapsag mar nyomaszto.. alig par ember az egesz filmben, szinte alig tortenik valami ( most ezt ne ugy ertsetek hogy tenyleg szar se tortenik a filmben).. nyomaszto. stb.. kiraly film!
masodik reszben katonak, meg kislany meg kiralnyo.. huhuuuuuuuuuuuuu kiralysagos volt
harmadik resz: itt mar jol neztek ki az alienek.. menekulo rabok, tehen/alien kutya 😄 stb stb stb kiraly volt ez is
negyedik resz nah ez mar ott van grafikailag.. ez olyan film volt amitol nem vartam sokat megis szinte konnycsepp ullt a szemem sarkaban vegig a film alatt. megsimogattam volna a kis draga alienecskeimet 😄 😄
akcio akcio.. nekem nagyon tetszett, nemigazan voltak benne komolytalan faszsagok..az egyetlen elbutaskodott jelenet mikor az ember fello par lovedeket es minden berobban tole.. az kicsit gagyi de hurra..
mindenesetre az alien 4 volt meg mindig a LEGESLEGUTOLSO ilyen horror film amiben szornyek voltak es kepes voltam vegignezni ugy hogy nem idegesitett fel...
az elien nem a bibliam baromira nem vagom kivulrol a filmet de nagyon tetszik az osszes resz.
na nee ez meg viccnek is rossz...
Én viszont pont lemaradtam a film elejérõl mikor moziban voltunk, úgyh Blasta állítását nem tudom megerõsíteni.
I love this game!
(nem emléxem pontosan sajna)
Az Alien4 már mûanyag. Persze megértem, hogy Neked az is biblia, de velem csak az elsõ 3 részt lehet bármikor megnézetni.
hol vetted? meg egyáltalán hogy jutottál hozzá?
tök jó h az ilyen low budget távol keleti filmek is eljutnak hozzánk
I love this game!
199 HUF-t megért 😊 Marha rég láttam, ideje volt feleleveníteni. Nekem tetszik.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
De mindegy, begyöpösödött old fan vagyok, biztos ez a bajom.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
soha nem fog olyan film elkeszulni ami az alienrol szol es pont ugy hanyatt dobnad magad tole mint amikor eloszor lattad az alient...
akarki rendezne......... ha kijon az Avp 15 evvel ezelott akkori vizualitassal de ugyan az a sztori es tortenes hidd el hanyatt dobtad volna magad tole...
10-15-20 eve barmilyen film hubazzmeg volt.. remalom az elm utcaban.. szornyecskek.. stb.. ma mar barmi ilyesfajta uj film total GAGYISZTIKUM!
az uj avp filmek nekem sem tetszettek...
de a resurrection szvsz nagyon jo lett. akciofilmes lett mint atom de nem lett gagyi... ellenben az avp filmekkel
Egész jó kis dráma volt. Néha kell az ilyen film is. Látni, hogy milyen utópisztikus is az, mikor egy egész kisváros kiáll valaki mellett úgy, hogy közben gyakorlatilag hülyét csinálnak magukból, de nem számít, mert mindenki ugyanezt csinálja. Lássuk be, sokan szeretnénk egy ilyen környezetben élni. A fõszereplõ zseniális volt. Nagyon életszerûen hozta a szerepét. A dokinõ játéka is jó volt. Többiek meg hozták az elvárt szintet, szóval velük sem volt baj, de a fõszereplõ lejátszott mindenkit kb. Volt benne egy két vicces jelenet, de a humor nem erõssége a filmnek, bár szerintem nem is volt célja. Amit hiányoltam a filmbõl, azaz egész miértje. Gyakorlatilag semmire nem adott magyarázatot, csak kívülállóként nézte az ember az eseményeket, hogy mi, miért történik, az nem derült ki.
7/10
A Predator 2-rõl beszéltem. Mikor Willy királyt megöli.
Nem, mar a Predator 2-ben mutatjak 😄
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Qwerty4
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
SPOILER
De nem hamarabb mutatják a koponyát? (Mikor a pred pucolja a frissen beszerzettet)