Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
a jatek szvsz nagyon para volt foleg ha az ember szerette a filmet ( alien...) az elso resz eleg jo volt.. nem valami hubazz film de azert jo volt.. a masodik mar gyengecske lett..
tegyuk hozza en nagyon nagy alien fan vagyok alien, aliens, alien 3 es a resurrection is 10 pontos szvsz:D
nah késõ van nem úúúrhajó, hanem ûrhajó. Ezolyanfeketepákóslett. :D

Az AVP onnan ered, hogy a Predator 2 (nem a svarcis) végén, amikor (SPOILER) a zsaru felkerül az úrhajóra ott van egy alien koponya trófeaként. A készítõk ezt poénnak szánták, ill. ezzel tisztelegtek az alien filmeknek. Aztán néhány író köztük a Perry-k továbbgondolták a sztorit. Tény, h ezek a könyvek lettek a legjobbak, a játék hangulatos, de csak játék, a filmek története viszont visítóan szar. Én nem láttam ezt a mostani AVP filmet, sztem nem is fogom, úgy is csak idegesítene. Az elsõ viszont rettentõ nagy jó indulattal nézhetõ, meg mégiscsak szerepel benne Lance Henriksen.

Count Adyn
Még alszok rá egyet, holnapra lehet kap +1 et:DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ForzaInter
Jackie Brown

kurva nagy film, zseniális<#worship><#worship><#worship><#worship>
9,5/10

Yo, Bitch!

desigo
Majdcsak megnézi végre mindenki és akkor nyugi lesz ...
Count Adyn
No contry for old men
Megnéztem végre:) Nem tudom mit mondjak, elég hosszú volt, de nem unatkoztam végülis. Llewelyn (szép név:D) végülis teljesen emberien gondolkozott és cselekedett, elmérte hogy mire képes, nem látta a saját határait. Anton meg követekezetes volt, de a sors jelezte neki is hogy nem egészen oké minden:) A seriff meg besokallt a világ "gonoszságától".

Nem volt rossz, de szerintem nem ez volt 2007 legjobb filmje, legyen egy 7/10

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

CSOCSO
az egy mas teszta azon mar regesreg tul vagyunk... masik ket emberke masik filmen kezdtek el szapulni egymast, kitoroltem mar nem lathatod.. ezert irtam hogy nyugodjunk le.. a no movie for stupid men en akkor mar tulvoltunk.....

CSOCSO
LOOOOOOOL
CSOCSO
hat a jo edes unokahugodat!!!!!!!:)

nem szoltam be, hanem leirtam hogy maradjanak nyugton mert ketten elkezdtek egymast szidalmazni.. erre jon a japan maffia hogy en nyugodjak le.. loal..
ForzaInter
no contry for old men

ez de szar film<#idiota>

Yo, Bitch!

REALista
Már bocs de szerintem te is hergeled a többieket a "No movie for stupid men" és egyéb beszólásaiddal...

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Bandew
Beszólsz neki, amiért beszólt neked, hogy beszóltál a többieknek?!
Hát szóljon már be nekem valaki!!!
<#idiota>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

CSOCSO
probalnek rendet tartani mert egymast basztatjak az emberek te meg beugatsz hogy nyugodjak le?? normalis vagy te?
ForzaInter
Dead Silence

hát ez ilyen egyszernézõs film volt, semmi ijesztõ nem volt egészben... történet is elég gyér volt, megvalósítás se volt vmi nagy szám, eléggé b katos hangulata volt néha... vége az teccet, bár elég fûrészesre sikeredett. teljesen egyetértek imdb 6 pontjával, 6/10

Yo, Bitch!

SötétBarom
Mit nem volt nagy szám!? Azóta se terjed a robbanás a folyosón!!!! :DDD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

I.C.ram
Mekkora jó volt régen az AVP elsõ része (játék). Hosszú órákat nyomtunk vele cooperatívban, pedig nem is volt olyan nagy szám a játék, de volt hangulata :)
Sephi
A Mio min Mio filmre ki emlékszik?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Z
Olvass el pár AVP világban játszódó könyvet. Elõször is mondjuk ezt:
Stephani Perry, Steve Perry - A préda

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Az úgy volt, hogy készült egy játék "Alien vs Predator" névvel (bár elõször könyv(ek)ben hozták össze õket) és aztán valakik úgy gondolták, hogy csinálni kellene ebbõl fimet is, mert abban van a lé. :)

The FlashBack
Sziasztok!

Elég régen elindítottam egy filmes blogot, de aztán idõhiányában abbamaradt. Most a napokban ismét beindult. Azért írom ezt ide, mert ha esetleg lenne kedve valakinek írni filmkritikákat, véleményeket, az nyugodtan dobjon egy PM-et, és megbeszéljük. Rájöttem, hogy egyedül nem jó belevágni ilyesmibe. Többszem többet lát alapon. :)
Köszi, szóval ha valakiben van egy kis írói véna, most kamatoztathatja:)
Jaj de szép monda volt ez is
Na isten áldjon mindenkit.

Volt rá egy negyeddollárosom, hogy fej lesz. :)

Qwerty4
Én tegnap este láttam németül az Aliens vs. Predator c. filmet.

Hát nem tudom, mintha a horror kiveszett volna belõle.
És azt se értem hogy kerül össze ez a két lény egy filmbe?Az Alien sorozat elsõ 3 részét láttam, a 4.-et is kb. negyedéig.Sehol se volt ezekben a részekben az a másik lény, ami az alienek ellensége volt.Azt mintha egy másik filmben láttam volna, sokra nem emlékszem belõle, de arra, hogy a fõhõsök megtalálták az úrhajójukat és találtak különbözõ koponyákat, trófeákat gyûjtöttek és közbe kaszaboltak a Földön.

7/10-re értékelném.

Qwerty4

Sephi
Miert van az, hogy :

1. Meg mindig a No Country For Old Men SPAM -rol van szó.
2. Riddick akarhanyszor beir ide SPAM fergeteg kerekedik.

?????

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Z
"Nálam speciel a seriff figurája volt a legérdektelenebb. Hogy miért? Egyáltalán nem szándékozott aktívan részt venni a történetben." --- pont az elején mondja el, mikor a deputy viszi be a "szájkót" az õrsre. Amikor arról mesél, hogy mennyire felnéz az "öregekre", akik fegyver nélkül jártak. Tisztában van õ azzal, hogy ahogy ezt a munkát választja, onnantól kezdve veszélyben van az élete, de olyasmiért, amit nem ért, nem igazán akarja kockára tenni azt. Szerintem ez a lényege az egésznek.

Old men - akik fegyver nélkül próbálják meg jobbá tenni a világot, vagyis bûnmentesíteni. Õ egy ilyen old men. Nem az õ világa ez már.

Amúgy nekem a legjobban az egész filmben a boltos jelenet tetszett. Szerintem az volt Bardem legjobb alakítása. Semmi gyilok, és majdnem olyan feszkó volt abban párbeszédben, mint Clarice és Lecter beszélgetéseiben.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

A " Félelem bére" nagy film

bár annak annyira egyértelmû a vége (nekem az volt), annyiszor megússza a pali odafelé menet, hogy kizárt, hogy utána épségben hazaérjen. :)

[Jakuza]
Befejezheted, mar kezdesz unalmas lenni te is.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

CSOCSO
be lehet fejezni a kocsogozest meg az apadozast...
stargatelost
na akkor egy kis ajánló, hogy ne csak a fika menjen :)

The Killing Floor

egész jó volt, a hangulata mindenképp ott van, az a nyomott, rejélyes, 'fingid sincs hogy mi van megborsózik hátad' :)
és Shiri Appleby hihetetlenül szép :)

8/10

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

I.C.ram
Elég gáz lett ez a topik :(
Dynamic
Gondolom nem láttad még a Félelem bére c. 1953-as, amúgy még ma is kitûnõ filmet, ha ennyire kiakaszt a No Country "gagyi" vége.
Bizony, egyet kell értenem. Én amit még változtattam volna -> Demi Moore-t kihagytam volna a filmbõl. Nekem valahogy nem jön be, mint színésznõ (egyéni szoc. problémám :) ). Egyébként nagyon jól néz ki még így bõven negyven felett is <#ravasz1>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Szerintem a Mr. Brooks pont azért jó, mert nincs széjjelvagdalva, és nem rángatják szét a kamerát, hogy azzal érjenek el ilyen-olyan hatásokat.

A tempó így majdhogynem életszerû, Costner pedig élete egyik legjobbját hozza, egészen félelmetes karaktert nyújt át azzal a mocskos természetességével, és hétköznapiságával, amely mögött ott rohad maga a Szörny.

A vége kissé el lett cseszerintve, ám összességében egyetértek veled: Egyszernézõs film, amely azonban ez egyszeri alkalommal egy remek élményt nyújt a maga - mára kissé elcseszett - stílusában.

Köszi, általában én is csak ritkán szoktam így bõvebben kifejteni a véleményemet, leginkább akkor ha rákérdeznek, hogy miért is tetszett vagy sem valami. Lásd Mr. Brooks értékelés :P

Riddick21
én most erre nem kívánok részletesen rámozdulni, aminek egyetlen oka van: ez egy maximálisan korrekt vélemény, amivel ugyan nem értek teljesen egyet, de meg tudom érteni minden pontját.
és mint ilyen -sajnos- egyedülálló itt, legalábbis ami ezt a filmet illeti...

sõt, kimondottan örülök, ha ilyet olvasok, mert legalább megismerek más nézõpontokat is, ami valszeg a fórumozás értelme.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Mr. Brooks

Sokan dicsérték, de én ettõl sem dobtam hanyatt magam :) Szintén az egyszer nézhetõs kategóriába sorolnám, de ezen alkalommal igen is szórakoztató. Ebben sincs eszeveszett pörgés, de ennek ellenére leköti az embert. A történet sem rossz, de mintha a végén egy pöttyet itt is elszaladt volna a ló (mindkét befejezés jó lett volna, de így egyszerre sok) :) 7/10-re azért jó.

No Country for Old Men

Sikerült a végére érnem. Engem nem tudott meggyõzni a film. A jó film (nálam ott kezdõdik), amit máskor is szívesen elõveszek és megnézem legalább mégegyszer. Ez marad az egyszer nézhetõs kategória. 5/10

Ami tetszett:

-Nem volt benne zene, amit talán észre se vettem volna, és ezt én jó jelnek tartom.
-A szereplõk. A pszichopata figurája nagyon el van találva.
-Helyszín.

kb. ennyi

Ami nem tetszett:

- Alapvetõen a film a 3 fõszereplõ mentén "döcög", akiket egy nem túl vaskos történet ölel körül (csak a filmrõl beszélek!). Nálam speciel a seriff figurája volt a legérdektelenebb. Hogy miért? Egyáltalán nem szándékozott aktívan részt venni a történetben. Erre a végén megpróbáltak választ adni (a seriff múltjával), de az erre való utalás annyira kevés és információhiányos volt, hogy nálam nem érte el a célját.

- A pszichopatánkkal történt utolsó esemény pedig (sztem) teljesen öncélú volt, egyáltalán nem lett volna rá szükség, már elõtte el volt varrva a szál. Inkább csak a dobjuk fel valamivel a filmet érzésem támadt.

-Az egyik ami miatt vagy szertjük a filmet vagy nem az lehet, hogy túl sokszor magára hagyja a nézõt és "rábízza" a történet kibontását -> ehhez pedig szinte nem is ad segítséget. Én is szeretem a hasonló filmeket, de itt a nyitott részeket túl soknak találtam.

pl.:

"Amikor Llewelyn azonban már a feleségét is beáldozza és ráadásul félre is kefél, a film és a történet, ill. a filmegyensúly szempontjából kibillen és "elértéktelenedik".

Itt én is elvesztem, igaz a filmet 3 részletben néztem meg :) Õszintén szólva a film után én ezt nem feltételezném Llewelynrõl, de az a helyzet, hogy talán ez is kiolvasható a filmbõl. Fõleg azok után, hogy az egyetlen nõnek akivel találkozik a jegygyûrûjét mutatja meg elõször.

Természetesen mindezt csak a film alapján mondom és semmilyen háttérinformációm nincs, és sztem nem is kell, hogy legyen, ha a filmrõl mondok véleményt.

Riddick21
oké, értettem.
ezek a coenék lassan tényleg elgondolkodhatnának, hogy ideje lenne valami másból megélni, mert betépve rendezni... lássuk be, elég idióta dolog.
ha javasolhatom, az alább -igen tré módon véleményezett- Jesse James filmet ne nézd meg, mert nagyon lassú darab a maga 170 percével és szerintem igen hamar kiverné a biztosítékot... csak egy tipp amúgy.

CSOCSO
No movie for stupid men

SPOILER!

hogy is mondjam?! olyanokat mondtal ami nekem nem tetszik? haaat a gyokerezes nem tetszik a tobbi meg maganvelemeny.. ha neked az jon be hogy a "fohos" halalat be se mutatjak akkor hurra, ettol nem kell azt hinni hogy rajtad kivul mindenki mas agyhalott= ha en belekostolok egy etelbe es annak rossz ize van akkor az a kaja nem jo.. azert mert van par ember akinek a nyers kagylo maga a taplalkozas fo innyencsege attol meg nem masoknak rossz izlesuk...

szamomra a filmben volt par jo resz de nagyon sok resz gaz volt...neked ez jon be.. hurra.. ezen nem nincs mit nem megerteni.. ERTEM mit irtal, elolvastam a kommenteidet van annyi iq-m hogy felfogjam mit mondtal DE ettol fuggetlenul a jelenet es nagyjabol az egesz film szerintem ratyi... nem erdekel hogy ezzel mit akart elerni meg mire gondolt a rendezo, mert ez gagyi. Lehet belemagyarazni amit irtal hogy a szereplo mar nem volt annyira fontos, stb de uvoltott a tv bol hogy GAGYIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!

nem azt mondom, hogy a foszerplonek john mclane nek kellene lennie es legyen szuperhos meg mittom en.. az elejen levo folytogatas kiraly volt, a tobbi gyilkolas is rendben volt nahde a csako halal a medencenel.. nahmeg a legvegen a baleset :D vicces... az se lett volna jo ha a nagy gyilkos bacsi mondjuk az utca kozepen allo kutya miatt rantotta volna el akormanyt es emiatt lett volna balesete/nyilt torese.. mert ez is gagyi lett volna. ennel en tobbet vartam el de valszeg csak azert mert nincs annyi iq-m hogy felfogjam hogy valami ilyen gagyin lett megoldva. szerinted nem ertem, el kene gondolkoznom rajta hogy miert ez tortent.. szamomra meg ugy erzodik hogy a rendezo be volt love es ez volt a leggyengebb veg amit ki tudott talalni. esetleg nem akart olyan bele rakni ami minden filmben benne van, hat kicsit tobbet is gondolkozhatott volna ezen a jeleneten.
Most látom, hogy a dómon már mindenki unja a sírásodat, és ezt a szar hadjáratodat, az öcséden kívül senki nem vevõ a témára. Mikor veszed észre magad, te barom...

Ja, és ezt az Orákulum nyilatkozta, aki rácáfolt az életre. :D Nem tudok írni? Oké, akkor fogadd el, hogy ehhez mérten te analfabéta vagy.

Jellembõl pedig most már mínusz. Érted, most ha idéznem kéne a dumáidat a törölt blogomból, ahol "ezdekurvajó", tejóégezmekkora" szövegeidet, akkor extra felületet kéne bérelnem az SG-tõl, hogy kiférjenek. :D

Oszt rosszba lettünk, és elfelejtettem írni. :D Vicc vagy. És nem tudom, minek erõlteted ezt, ismersz: Leszarom a véleményedet az íráskészségemrõl. Én tudom, hogy kibaszott tehetséges vagyok, oszt kész. :D

Ja, és ugye észben van tartva, melyik posztomra írta a srác amit írt? Oscar-ötpercalattmegírt széljegyzetre. Na, ennyit errõl azt hiszem, mehetsz.

Hogy miért vagyok itt? Te azért, hogy önigazoló módon fikázz mindenkit, én meg azért, mert kifejtettem a véleményemet, hogy mekkora szart sikerült kipréselned magadból. És mivle ez negatív megítélése a produktumodnak, ember már nem lehetek, így szokott ez menni nálad, mint a tolerancia példaképénél. :D

Ha valaki nem ért egyet veled, avagy kritizál, az kuka. Okos felfogás, sokra viszed még, egyszer talán eljutsz a pénztárgép-kelezõi posztig is. :D

(Azért remélem, jól érzed magad a dómon, a sok, általad igénytelennek nevezett arc között, és korábbi hatvanadszori ígéreted ellenére sem mentél még el onnan. Jájjjj… :D )

Riddick21
képmutatás? cinizmusról hallottál-e? álnéven? john (mcclane), e-mailcím: [email protected], kurva nagy álca volt, hallod? nem vette be a @-ot a blog.hu, maradt john...

nem értem, hogy mit akarsz itt amúgy. nem tetszett a színvonala annak, amit írtam, hát ez van, nem vagyok újságíró, csak egy árufeltöltõ, egymás után pakolom a szavakat, amik eszembe jutnak, aztán abból lesz a szöveg. nem tanultam, tény.

mégsem nekem írták, hogy: "Pada, te meg ne védd magad, nem szükséges. Ez a véleményed, így tudsz írni. Gondolom nem ebbõl élsz"

Képmutatásból szintén elégtelen. Mi az, hogy szívesen olvasnál tõlem bármit is, meklén? Azért merészelem megkérdezni, mert emlékezetem szerint pár hónappal korábban voltál kedves szétoltani, meg jellemesen álnevek írogatni a blogomra oltási célzattal, és ezek után tényleg érdekel egy filmrõl a véleményem? Vagy csak további oltogatási szándék vezérel? Ugye-ugye...

Egyébként én olyan hülye vagyok, hogy ezt a egyedülálló filmet még egyszer meg kell néznem ahhoz, hogy egyáltalán szóhoz - betûhöz - jussak. Tehát nincs róla semmim, tehát hátszél nélkül fikázlak, tök nagy kuka vagyok, hát ez van. Majd biztos írok róla, mert eszméletlenül magával ragadott az egész film, de érted, nem leszel te arra kíváncsi. Max oktalan oltogatás erejéig, ugye? (Na, ezért mentem, ahonnan mentem. Érdekes módon te azért egész jól elvagy az általad igénytelennek nevezett helyeken-arcokkal. Leigénytelenezed a PC Dome közösséget – McCl@ne néven -, és lám, törzstag vagy. Leigénytelenezed, lehülyézed, lenézed az SG-közösséget, és mégis irkálsz ide. Hogy is van ez, hogy is van ez…)

Riddick21
oké, gondolom neked jobban megy, bár azt nem tudom, honnan veszed, hogy szeretnék ebbõl megélni... jó nekem a bolti meló, meg az árufeltöltés, nem érzem magam kevesebbnek tõle, bár nem értem, hogy jön ez egy filmes topikba, de legyen.
egyébként szívesen olvasnám a te Jesse James kritikádat, nyilván sokat tanulhatnék belõle! van ilyened? esetleg készül majd valamikor?

Látom, telesírod azt a helyet, amelyet szintén igénytelen faszlámák gyüjtõjének gondolsz. :D Jellembõl elégtelen.

Veled szemben csak légnemû gáz lehetek,a tömény gáz az te maradsz. :D

Egyébként szerinted ez a pár sor röfögés tartalmas, illetve tartalmasabb egy akármilyen film ismertetõnél? Csak közlöm, mert látom, sehol nem tanultál ilyeneket: Ez a röfögésed sem kritikának, sem ismertetõnek, sem tanulmánynak, sem semminek nem jó. Semelyik alapvetõ elvárásnak nem felel meg. Mielõtt vérmes reményeket táplálsz értelmiségi karrierrõl ábrándozva, bolti eladóskodás meg biztonsági õrködés helyett/mellett esetleg fõiskolán ajánlatos elsajátítani az alapismereteket. Addig viszont csak árazzál meg õrizzél serényen. :D

Riddick21
szerintem igen, de ha nem, most megtudták, bár eddig is azon voltam, hogy mindez lejöjjön...
ugye nem is érzed, hogy mennyire gáz vagy? (naná, hogy nem...)

Jut eszembe, az sg-s közösség tud arról, mennyir elenézed õket, mint ahogyan azt a PC Dome fórumon ha szóba kerül a téma, szereted hangoztatni? Hogy mennyire primitív genny itt mindenki, és csak nevelõ és anyázási célzattal szoktál ide írni? Ezt itt tudják rólad? Tudják, hogy vérprimitívnek tartod az SG-n fórumozó arcokat?

az a baj, h buta vagy ehhez a filmhez:)
Most képzeld, akkor milyen a te képességed, ha a sekélyességemmel a seggembe nem teszlek. :DDD Te ebbõl sosem fogsz megélni,kisfiam.

Oszt majd próbálkozz elismertebb oldalakra kerülni - nem fog menni ezzel a szar íráskészséggel.