Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy nem volt feltétlenül helyes döntés, de ki tudja, hogy ekkora sokkhatás alatt, ki-hogy reagál..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
9/10
Azér nem 10, mer a CG nem volt a toppon. Nagyon zsír volt. Nem horror, az csak a körítés. A vége a legjobb.. Nem tudom mi volt benne annyira furcsa egyeseknek, teljesen kézenfekvõ megoldás volt, amit csinált az arc.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Egy idõben azon agyalogtam, hogy ezt miért nem lehet a mai világban megvalósítani, és rájöttem, hogy azért nem, mert amennyiben Te segítenél valakin, az köszönetképpen nemhogy nem adná tovább a szívességet, hanem mégvisszajárna hozzád kuncsorogni, vagy egyenesen leszarná az egészet, mert ilyen mocskosan önzõ világban élünk.
10/10
Gagyi, gagyi, gagyi! Ehez a filmhez képest Uwe Boll filmjei oscar díjas alkotások! Amikor már egy gagyi effekt kell ahoz is, hogy a tv-ben megy egy rajzfilm, ott már valami nem okés! Végignéztem, mert szeretem a horror filmeket, de ez valami vicc!
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
Zene nélkül mit érek én?
Zene nélkül mit érek én?
Csak furcsállottam én, hogy ugyan mi tudott megsiratni téged a Paybackben. <#smile>#smile>
Zene nélkül mit érek én?
csak ajánlani tudom, irto jo film nagyon jol szorakoztam rajta
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
(végül is iwiven most linkeltem 4.szerre hibásan 1 db linket, egy cimtévesztés forumon ezek után már belefér.. tipikusan nem az én napom ez 😄)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
De azért a szívszorító érzés ott kevésbé ütközött ki. Az utolsó amin akkora gomboc akadt a torkomon, hogy csak nyeldekeltem, az a Payback volt (tégy jót valakivel, és viszonzásul csak annyit kérj, hogy õ is tegyen jót legalább két másik emberrel. A vége brutálisan megrítkató volt.. mint az Amerikai Historia X-nek.. ejj, pedig tényleg nem vagyok egy túlérzékeny lélek 😄).
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Persze itt jóval több volt ennél, kifejezetten tetszettek a párbeszédek, a kórházas jelenetek, minden.
A film úgyse volt unalmas, hogy az ember már elõre tudja a végét, azért ez már valami.
Zene nélkül mit érek én?
Lényegében mindenki elmondta hogy 10/10 (tán csak egy kivétellel). Hát akkor most adok okot a kövezésre, de ez az elejétõl végéig, egy sablon mese volt. Tény, hogy a két színész bármi szart elvinne a hátán, így e filmet is megmentette a lehúzástól és elfelejtéstõl.
Azért hozzá tenném, hogy az utolsó 10 percen szinte tényleg elsírtam magam, pedig nem nagyon szokásom. Azért tudja a rendezõ, hogy kell az ember szívéhez nyúlni.
Mindazonálltal hogy semmi újjal nem tudott szolgálni, egy másodpercre sem néztem rá az órámra hogy mikor lesz már vége, és egyszer sem éreztem azt, hogy ezt kár volt megnéznem. Ez már önmagábban is pontot érdemel. Ha nem is 10 pont, azért kaphatna rendesen tõlem, ha szeretném pontozni a filmeket 😄
magyarul ajánlom, kivétel nélkül bárkinek, veszíteni semmit nem veszíthet!
"I am a huge fan of this one! I watched it more then once and It always made the hair on the back of my neck stand up."
hat most erre mit mondjak?? rohadtul nem csodalkozom ha vannak itt is emberek akik jonnek es engem lehulyeznek mert nekik bejott egy idiota fasz film ami nekem nem tetszett...
I love this game!
egy atlagos kamera aksija kb 1000-1500 mAh............ szal akkor 10000000mAh az kurvasok nem?????????????????????????
Zene nélkül mit érek én?
Amúgymeg
The Mist
SPOILER
A filmben semmi különös nincs, a szokásos sablon + a szófosó nõ rettentõen idegesítõ volt, már vártam, hogy kinyírják.
A végét meg tényleg fel lehet fogni nagy poénnak is, de szerintem amelyik csak így lelövi a fiát, az megérdemli ezt a sorsot.
Zene nélkül mit érek én?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Zene nélkül mit érek én?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Zene nélkül mit érek én?
hajnali 4 lesz itten nem latok ki a fejembol sem.. amugy meg valami nagyon nagyot akartam mondani.. 10 MILLIO mAh
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
a hideg kirazott a film kozben.. ugy ultem neki hogy majdnem elaludtam mert itt amugy hajnali 1 volt mikor nekiultem es delelott 10 ora ota talponvagyok es ma dolgoztam is.. de visszaterve a filmre.. mikor beindult a szeker.. baazzzzeee levegot nem tudtam venni..izgultam mint az allat hogy mi lesz.. a legvege nem tetszett annyira.. ruhellem a gagyi kamerakezelest de valahogy ezt ebben a filmben teljesen jol birtam😄
9/10
SPOILER:
kar hogy nem derul ki hogy a szorny honnan van meg miert van itt..
de jol el lett talalva a szorny. a kicsi szornyek zavaroak voltak foleg a hapogasuk..........
a jelenetek, diszletek utottek de nagyon.. belegondolok a metros reszbe es libaboros leszek.. szvsz az osszes reszlet odabaszott..
az mikor az utcan elkezdik lodozni a szornyet es a kis csipetcsapat kette szakad.. hat az a resz volt a legjobb ott valszeg en is bekakzultam volna meg valszeg az agyam kifordult volna az adrenalintol... sztan a hazas jelenet.. aaaaahhh szvsz nagyon utott a film!!! a Jelek ota nem lattam ilyen filmet amit ennyire izgultam volna!
a vegen legalabb kimaszhattak volna onnan a hid alol vagy legalabb mutaott volna ki a kamcsival es ugy robbanthattak volna fel az egeszet vagy valami..
amugy nekem is ilyen kamcsi kene.... nagyon jol birta a strapat 😊 tuti valami 10mAmperes aksija volt vagy valami.. amerikaban mikor igy elmegy az aram rohadtul nem jon vissza csak orak/napok mulva... akkor is csak azert mert megjavitottak a trafokat.
Dead Can Dance - The Host Of Seraphim
Az a befejezés és közben ez a zene, hát nem semmi!
PSN ID: Lord_Mortanius
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Bar en nem vagyok oda DiCaproipert, de szerintem ez egy nagyon jo film, amit erdemes megnezni. 8/10
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
a filmet csak anthony hopkins menti meg, amugy szerintem semmi egetverõ, feszultség nem sok, de kétségtelen hopkins nagyon jo
Hitman
ez borzalmas, végig se tudtam nézni, hogy tehettek be egy tejfeles szájut 47-esnek? sablon gagyi zenék, béna sztori soroljam még? 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''