Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin
The Mist
10/9
Fasza film, SK egy király😄
A vége nagyon nagy volt😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Vérzõ olaj:
nem is tudom, nem fogott meg, valahogy úgy éreztem sok minden kimarad a filmbõl, aminek helye lenne. 10/4

Falka (Richard Gere):
jó kis izgalmas film, de hasonló témában a 8mm Nicolas Cage-el legalább egy klasszissal jobb. 10/6

ProGabe
Gattaca! (Y)

ugyebár most jelent meg újra,szinkronnal.kb 4,vagy 5 év után néztem meg ismét,és számomra még mindig ez A FILM.régebben,amikor még ment HBO-n,kb minden hónapban láttam,minimum a felét,mert ha ment amikor odakapcsoltam,nem bírtam nem nézni! 😊

a film mondanivalója még 100 év múlva is aktuális lesz,a zene tökéletes,a rendezés,a színészi játék is olyan,amilyennek lennie kell!

ha valami,hát ez tényleg 10/10!nézze meg mindenki,aki még nem látta!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

van már step up 2 magyar szinkronnal?
köszi
A Gattaca az egyik legjobb "elsõfilm" amit valaha láttam. Hihetetlen jól összerakta az újonc rendezõ és író Andrew Niccol. Azóta mindig várom filmjeit. A Simone érdekes volt, de vmi hiányzott belõle egy zseniális Pacino ellenére is, a Lord of war viszont tökéletes. Nicolas Cage sosem játszott még olyan jól mint abban a filmben. Talán még a Las Vegas ... -nál is jobb volt benne. Ja és nem mellesleg Niccol írta a Truman-show meg a Terminal forgatókönyvét is, tehát van egy tehetsége a srácnak. Érdemes rá odafigyelni.

fifi
"javítható zsarnok"

ez de jó kifejezés... tetszik...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

I.C.ram
: Semmi extra. Nem volt rossz az alapelgondolás, de a megvalósítás lehetett volna kicsit jobb. Pl jobban kidolgozhatták volna a hátterét a dolgoknak. Elég sok olyan dolog volt benne, ami teljesen irracionális volt. Ijesztegétseket, amit itt végig olvastam, sehol nem találtam, pedig nagyon kerestem 😄

Bakancs-lista: Ugyanebben a témában ezerszer jobb volt a Leggyorsabb Indián. Sokkal jobban tetszett. Ez valahogy túl sablonos volt nekem. Nem tetszett annyira. Morgan Freeman meg Nicholson hozták a jól megszokott karakterüket. Freeman a jólelkû bölcs, Nicholson meg a javítható zsarnok. Szóval semmi újat nem hozott nekem a film.
I.C.ram
Nem lehet mindenki megáldva olyan jó izléssel, mint én 😛

Nekem tetszett, és izgalmas is volt számomra.
zaki
Csillagkapu

Nekem kimaradt, most bepótoltam, izgalmas, ötletes sci-fi 8/10

Ûrcowboyok

Eastwood papi filmje is kimaradt eddig, bírom az öreget, kellemes esti szórakozás volt 7/10

stargatelost
Before the Devil Knows You Are Dead

azt mondod: Soha nem vált vontatottá a film, soha nem éreztem úgy, hogy még egy rossz húzása van a filmnek, kikapcsolom
én meg ezt mondom: egy órát láttam a filmbõl, és minden percében úgy éreztem hogy 'najóvan ezt kikapcsolom', mert holt vontatott és unalmas....
majd talán egyszer befejezem....eddig az egy óráig 2.5/10
ez van 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Cloverfield

Nagy jó film, tele actionnal de a vége miatt csak 10/9.

Gattaca

Ez is kiváló film és ez már megérdemli a 10/10-et is!

CSOCSO
azt se tudom milyen film ez.... szal kb igy van amerika 99%a is.... nekik jo lesz...meg nekem is... ja megsem.. nekem nem jonnek be az ilyen filmek annyira
Blasta
Ófákk, ez már kezd szánalmasan erõltetett lenni.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Ezek a rohadt Amcsik beledöglenének, ha valamibõl nem csinálnának remaket?
Ez maximum annyival lesz jobb, hogy hálivúdban kissé látványosabbak lesznek a zimbes-zombik, de szerintem majdnem mindig az eredeti a jobb...
CSOCSO
Georgia Rule

jaaaaaj mar latom elore hogy le leszek hulyezve😄

szal.. a film jo volt.. egy reszig NAGYON bejott sztan kisse vesztett a varazsabol...
Lindsey baromira jol nezett ki a filmben.. bevallom imadom az ilyen sunyi szexis filmeket amikor nem mutatnak semmit nahde gyere erintsd meg a ...-im... 😄

a filmet nem fogom ujra meglesni de szvsz nagyon szorakoztato volt es a felenel ugy voltam vele mint az anime filmekne: ezt a filmet elneznem rohadthosszan elnyujtva tv sorozatnak de hasonlo szinvonalon.. sztan vegulis tenyleg bonyolodtak a dolgok elkomolyodott a film, sehol a kis huncut kiscsaj.. stb.. lessetek meg a filmet mert erdemes mar csak lindsey lohanert sem.. szvsz a legszexibb filmje.. alig vartam hogy szettegye a labat meg ha nagymama bugyi is van rajta😄

SPOILER:

addig tetszett mig komolyra fordult a dolog hogy tenyleg megvolt a szex.. tetszett volna ha Lindsey ramaszik a dokira mire meglatja az anyja aki eppen epp kibekuloben van a dokival es kikeszulne hogy barmi botlik a laba ele a lanya elveszi.. szal jo lett volna ha lindsey meg nagyobb kaoszt teremtett volna azzal hgy egy rohadt kis kurva...

tetszettek poenok😄 mikor a kisgyereknek felallt.. amikor benan raesett a csajra mintha veletlen lenne😄 LOOL.. meg mikor a hosszu haju fiatal csoka bevallja a baratnojenek hogy igazabol le lett szopva... ja de legalabb nem csokoloztak😄😄😄:😄😄😄
szorakoztato volt nagyon mert botranyhelyzetek vannak plusz a szexis resz lindseytol.. nyammiiiii.. sztan kiderul hogy mizu.. csak a baj hogy eleg atlatszo modon.. ez az ott hagyom neki a ferrarit? lol.. hat komolyan hitte hogy erre a felesege nem fog semmit mondani???????

nah mindegy.
azert jo volt de szvsz a vege el lett baszva.
Tikal
mondjuk spec az ilyen rémiszgetõs filmeknél bejöhet ez a kézikamera, de nekem a cloverfieldben már sok volt....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
a ja de ne már mert nagyon gáz lesz a harmadik után.. sõt már most fáraszto számomra....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

AntiHero
The Bucket List

10/10

Semmi rosszat nem tudok elmondani róla. Tökéletes.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

I.C.ram
Nagyon rákaptak erre az egy kézikamerával egészfilmet csinálni dologra. Gondolom nem keveset spórolnak rajta 😄
a.carkey
Fools Gold

Aranyos film, bár kis hiányérzetem volt a végén. De mindenkinek ajánlom.

A medve nem játék.

joebacsi
jé dexter nõvére 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

barnie1990
Hogy kapnák be...

Amúgymeg:

I am legend

Ki lett sokszor tárgyalva, végre én is rászántam magam. Én nagyon jól szórakoztam rajta, a kutyás jelenet nagyon megható, szerintem tökéletes volt a vége (láttam az alternatívot is, az fájt).

Most csak ilyen gondolatokra futotta. 😊

Zene nélkül mit érek én?

sweech
amcsiknak saját verzió kell, nehogymár spanyol filmet kelljen nézniük

pf, egy éve nincs még kint a REC de már remake készül belõle? 😄
zseniális

BUDA > miskolc.

sweech
Off

Quarantine trailer

szerintem nem lesz rossz 😄

stargatelost
Vantage Point

9/10

Végig pörög az egész film, és az ilyesfajta 'mutassuk be más szemszögbõl' koncepciót is nagyon komálom.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

PrisonMan
Most olyan játékba kezdtetek amibe szerintem felesleges belemenni..
Jó, lehet, hogy a WTF után kérdõjelet kellett volna tennem és akkor nincs ez a felhördülés <#merges2> Egyszerûen annyit akartam kifejezni, hogy egy nagyon állat, baró (satöbbi satöbbi) dolog a szörny. Ennyi.

Azért, hogy a játékba is belemenjek egy kicsit:
"ha wtf akkor hol a kerdojel???? ez olyan mintha azt irnam: ti is nezitek a tv-t"
Ad egy, hogy mondat elején nagybetût használunk, és csak indokolt esetben szoktak több mondatjelet a mondat végére rakni.
Ad kettõ: "ti is nezitek a tv-t" De könyörgöm, ha nekem a WTF mögül lemaradt a kérdõjel, neked a mondat végérõl hol a pont? <#nevetes1><#vigyor>

tugyiti
stnm b+ most ezt úgy nem tudom feldolgozni hirtelen: i'm the only genius in this fuckin' business ASD:SA:dAS?D?SF?SAd,AF,,,,.........
CSOCSO
ezt en nagypon is jol vagom😄😄😄😄

viszont ez nem egyertelmu:
A szörny meg WTF

ha wtf akkor hol a kerdojel????

ez olyan mintha azt irnam: ti is nezitek a tv-t

kerdojel nelkul elegge ketertelmu.. ha azt irja hogy a szorny ftw.. ide nem kell semmise es tudom hogy tetszett neki a szorny.
zaki
Ez a csávó hihetetlen... 😄
Igaz filmjét még nem mertem megnézni... xD

barnie1990
Most ezt komolyan gondolja, vagy csak szivatásból? Ennyire beképzelt nem lehet valaki, Michael Bay fanok elõre!

Zene nélkül mit érek én?

Istencsászár
adja😄DDD

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Blasta
EZT MOST MIDNENKI MEGNÉZI!!!!

...és röhög 😄DDD

precision
wtf - vattafak
ftw - forthewin

Bazinga!

CSOCSO
most az whattafukk vagy forthewin?
zaki
A szem (2008)

Nyertem 2 jegyet, így hát megnéztük moziban. Hát, nem volt egy nagy eresztés, tipikusan egyszer nézhetõs kategória, egy-két ijesztegetéssel. Láttam az eredetit is, nekem az sem jött be, meg úgy a keleti filmek nagy része sem túlságosan (1-2 kivétel persze van, pl Oldboy).

5/10 Alba kisasszony miatt... 😛

ForzaInter
Amerikai Gengszter

kurva nagy film, 10/10

Yo, Bitch!

stargatelost
Haunted Forest
1/10

The Return
1/10

Black Water
7.5/10

Krokodilos film, de nem a megszokott fajta.
Remekül van felépítve a film, nincsenek buta szereplõk, mindent úgy csinálnak, ahogy más is csinálná egy ilyen helyzetben, és a film elsõ felében nem is krokodilon van a lényeg, hanem a lelki megtörtésen és a reménytelen helyzeten
<#eljen>

PrisonMan
Az utóbbi 2 napban 2-szer pusztult el New York. Tegnap néztem a Cloverfieldet, ma pedig az I am Legendet néztem meg.

Cloverfield
Bejött nagyon az egész, a kézikamerás dolog se zavart. A szörny meg WTF

I am Legend
Ez is nagyon tetszett, azért egy kicsit többett járkáltattam volna Will Smitht az üres New Yorkban. (A 28 nappal késõbben is az elsõ percben való üres Londonban való sétálgatás volt a legflashebb). Meg azért egy kicsivel több vámpír fight is jó lett volt . Összhatás marha jó, "Ez az õ legendája" <#worship>

I.C.ram
Drámának mondanám elsõsorban. Egy rablás-kísérlet iszonyú nagy kudarcsorozatot indít el, és hogy ezt hogy élik meg a szereplõk. 2 fõszereplõ, és a másik 2, de inkább csak 1.5 mellékszereplõ. A saját szemszögükbõl mutatja be a dolgokat. Érdemes megnézni.
Shep
Ez a Before the Devil ... milyen stílusú film?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

I.C.ram
Annó a moziünnep alatt néztem meg a CSapatleépítést magyar felirattal. Akkor jó volt 😄 Bugyuta faszság volt, de direkt, és lehetett rajta itt-ott derülni 😛 300 forintot megért 😊
stargatelost
ha nektek a Severance 0-ás, akkor még nem láttatok igazán rossz horrort...
ez a maga kategóriájában egy remek slasher(?)
ráadásul magyar vonatkozás van benne...heh...hiszen M.o.-n játszódik...
szinkron szempontból viszont el tudom képzelni, hogy élvezhetetlen, de hát az vessen magára, aki úgy nézi...

N3TuddKi
ez valóban egy ritka nagy 0ást ér.

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Riddick21
valakinek csinálták...

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

CSOCSO
szvsz jo volt a kingdome
Tikal
nem akkor majd az olyan kommentek jonnek hogy minek egy szar filmnek folytatás, ugysem hozná még az elsõ szintjét sem...
ja és egy randalirozást párizsban is megnéznék, mondjuk mikor felkapja a tornyot és azzal veri vissza a helikoptereket...szoval cloverfield 1/5

Charlie wilson's war
no, ez nem volt rossz, bár néha elég kosztümösnek hatott, pláne mikor ugy láttam hogy egy f-16os lõnek le az arabok, meg egy huey-t? szovala vizuál az kb mint a rambo afganisztánban, de ezt leszámitva jo kis film volt, legalább lesz némi fogalma néhány amerikainak hogy is jött a képbe osama.....

barnie1990
Philadelphia

Filmkatalóguson 40. legjobb film, hát végülis nekem is bejött. Nagyon jól átérezhetõ a film, Tom Hanks-tõl ez az alakítás már elvárható. Lehet nagyobb számot adnék a filmre, ha nem láttam volna a napokban a szerintem sokkal jobb Bakancslistát, így 7/10.

Zene nélkül mit érek én?

Blasta
nemisolyanmagashegymáááátra

fifi
nem a Mátrában forgatták?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...