Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10/9
Fasza film, SK egy király😄
A vége nagyon nagy volt😄
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
nem is tudom, nem fogott meg, valahogy úgy éreztem sok minden kimarad a filmbõl, aminek helye lenne. 10/4
Falka (Richard Gere):
jó kis izgalmas film, de hasonló témában a 8mm Nicolas Cage-el legalább egy klasszissal jobb. 10/6
ugyebár most jelent meg újra,szinkronnal.kb 4,vagy 5 év után néztem meg ismét,és számomra még mindig ez A FILM.régebben,amikor még ment HBO-n,kb minden hónapban láttam,minimum a felét,mert ha ment amikor odakapcsoltam,nem bírtam nem nézni! 😊
a film mondanivalója még 100 év múlva is aktuális lesz,a zene tökéletes,a rendezés,a színészi játék is olyan,amilyennek lennie kell!
ha valami,hát ez tényleg 10/10!nézze meg mindenki,aki még nem látta!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
köszi
ez de jó kifejezés... tetszik...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Bakancs-lista: Ugyanebben a témában ezerszer jobb volt a Leggyorsabb Indián. Sokkal jobban tetszett. Ez valahogy túl sablonos volt nekem. Nem tetszett annyira. Morgan Freeman meg Nicholson hozták a jól megszokott karakterüket. Freeman a jólelkû bölcs, Nicholson meg a javítható zsarnok. Szóval semmi újat nem hozott nekem a film.
Nekem tetszett, és izgalmas is volt számomra.
Nekem kimaradt, most bepótoltam, izgalmas, ötletes sci-fi 8/10
Ûrcowboyok
Eastwood papi filmje is kimaradt eddig, bírom az öreget, kellemes esti szórakozás volt 7/10
azt mondod: Soha nem vált vontatottá a film, soha nem éreztem úgy, hogy még egy rossz húzása van a filmnek, kikapcsolom
én meg ezt mondom: egy órát láttam a filmbõl, és minden percében úgy éreztem hogy 'najóvan ezt kikapcsolom', mert holt vontatott és unalmas....
majd talán egyszer befejezem....eddig az egy óráig 2.5/10
ez van 😊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Nagy jó film, tele actionnal de a vége miatt csak 10/9.
Gattaca
Ez is kiváló film és ez már megérdemli a 10/10-et is!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ez maximum annyival lesz jobb, hogy hálivúdban kissé látványosabbak lesznek a zimbes-zombik, de szerintem majdnem mindig az eredeti a jobb...
jaaaaaj mar latom elore hogy le leszek hulyezve😄
szal.. a film jo volt.. egy reszig NAGYON bejott sztan kisse vesztett a varazsabol...
Lindsey baromira jol nezett ki a filmben.. bevallom imadom az ilyen sunyi szexis filmeket amikor nem mutatnak semmit nahde gyere erintsd meg a ...-im... 😄
a filmet nem fogom ujra meglesni de szvsz nagyon szorakoztato volt es a felenel ugy voltam vele mint az anime filmekne: ezt a filmet elneznem rohadthosszan elnyujtva tv sorozatnak de hasonlo szinvonalon.. sztan vegulis tenyleg bonyolodtak a dolgok elkomolyodott a film, sehol a kis huncut kiscsaj.. stb.. lessetek meg a filmet mert erdemes mar csak lindsey lohanert sem.. szvsz a legszexibb filmje.. alig vartam hogy szettegye a labat meg ha nagymama bugyi is van rajta😄
SPOILER:
addig tetszett mig komolyra fordult a dolog hogy tenyleg megvolt a szex.. tetszett volna ha Lindsey ramaszik a dokira mire meglatja az anyja aki eppen epp kibekuloben van a dokival es kikeszulne hogy barmi botlik a laba ele a lanya elveszi.. szal jo lett volna ha lindsey meg nagyobb kaoszt teremtett volna azzal hgy egy rohadt kis kurva...
tetszettek poenok😄 mikor a kisgyereknek felallt.. amikor benan raesett a csajra mintha veletlen lenne😄 LOOL.. meg mikor a hosszu haju fiatal csoka bevallja a baratnojenek hogy igazabol le lett szopva... ja de legalabb nem csokoloztak😄😄😄:😄😄😄
szorakoztato volt nagyon mert botranyhelyzetek vannak plusz a szexis resz lindseytol.. nyammiiiii.. sztan kiderul hogy mizu.. csak a baj hogy eleg atlatszo modon.. ez az ott hagyom neki a ferrarit? lol.. hat komolyan hitte hogy erre a felesege nem fog semmit mondani???????
nah mindegy.
azert jo volt de szvsz a vege el lett baszva.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
10/10
Semmi rosszat nem tudok elmondani róla. Tökéletes.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Aranyos film, bár kis hiányérzetem volt a végén. De mindenkinek ajánlom.
A medve nem játék.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Amúgymeg:
I am legend
Ki lett sokszor tárgyalva, végre én is rászántam magam. Én nagyon jól szórakoztam rajta, a kutyás jelenet nagyon megható, szerintem tökéletes volt a vége (láttam az alternatívot is, az fájt).
Most csak ilyen gondolatokra futotta. 😊
Zene nélkül mit érek én?
zseniális
BUDA > miskolc.
9/10
Végig pörög az egész film, és az ilyesfajta 'mutassuk be más szemszögbõl' koncepciót is nagyon komálom.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Jó, lehet, hogy a WTF után kérdõjelet kellett volna tennem és akkor nincs ez a felhördülés <#merges2>#merges2> Egyszerûen annyit akartam kifejezni, hogy egy nagyon állat, baró (satöbbi satöbbi) dolog a szörny. Ennyi.
Azért, hogy a játékba is belemenjek egy kicsit:
"ha wtf akkor hol a kerdojel???? ez olyan mintha azt irnam: ti is nezitek a tv-t"
Ad egy, hogy mondat elején nagybetût használunk, és csak indokolt esetben szoktak több mondatjelet a mondat végére rakni.
Ad kettõ: "ti is nezitek a tv-t" De könyörgöm, ha nekem a WTF mögül lemaradt a kérdõjel, neked a mondat végérõl hol a pont? <#nevetes1>#nevetes1><#vigyor>#vigyor>
viszont ez nem egyertelmu:
A szörny meg WTF
ha wtf akkor hol a kerdojel????
ez olyan mintha azt irnam: ti is nezitek a tv-t
kerdojel nelkul elegge ketertelmu.. ha azt irja hogy a szorny ftw.. ide nem kell semmise es tudom hogy tetszett neki a szorny.
Zene nélkül mit érek én?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nyertem 2 jegyet, így hát megnéztük moziban. Hát, nem volt egy nagy eresztés, tipikusan egyszer nézhetõs kategória, egy-két ijesztegetéssel. Láttam az eredetit is, nekem az sem jött be, meg úgy a keleti filmek nagy része sem túlságosan (1-2 kivétel persze van, pl Oldboy).
5/10 Alba kisasszony miatt... 😛
1/10
The Return
1/10
Black Water
7.5/10
Krokodilos film, de nem a megszokott fajta.
Remekül van felépítve a film, nincsenek buta szereplõk, mindent úgy csinálnak, ahogy más is csinálná egy ilyen helyzetben, és a film elsõ felében nem is krokodilon van a lényeg, hanem a lelki megtörtésen és a reménytelen helyzeten
<#eljen>#eljen>
Cloverfield
Bejött nagyon az egész, a kézikamerás dolog se zavart. A szörny meg WTF
I am Legend
Ez is nagyon tetszett, azért egy kicsit többett járkáltattam volna Will Smitht az üres New Yorkban. (A 28 nappal késõbben is az elsõ percben való üres Londonban való sétálgatás volt a legflashebb). Meg azért egy kicsivel több vámpír fight is jó lett volt
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ez a maga kategóriájában egy remek slasher(?)
ráadásul magyar vonatkozás van benne...heh...hiszen M.o.-n játszódik...
szinkron szempontból viszont el tudom képzelni, hogy élvezhetetlen, de hát az vessen magára, aki úgy nézi...
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
ja és egy randalirozást párizsban is megnéznék, mondjuk mikor felkapja a tornyot és azzal veri vissza a helikoptereket...szoval cloverfield 1/5
Charlie wilson's war
no, ez nem volt rossz, bár néha elég kosztümösnek hatott, pláne mikor ugy láttam hogy egy f-16os lõnek le az arabok, meg egy huey-t? szovala vizuál az kb mint a rambo afganisztánban, de ezt leszámitva jo kis film volt, legalább lesz némi fogalma néhány amerikainak hogy is jött a képbe osama.....
Filmkatalóguson 40. legjobb film, hát végülis nekem is bejött. Nagyon jól átérezhetõ a film, Tom Hanks-tõl ez az alakítás már elvárható. Lehet nagyobb számot adnék a filmre, ha nem láttam volna a napokban a szerintem sokkal jobb Bakancslistát, így 7/10.
Zene nélkül mit érek én?