Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barnie1990
American History X

Ilyen filmekrõl nehéz véleményt mondani, annyira sok érzés maradt bennem a film után, mindenesetre példásan összerakott film. Attól résztõl kezdve, mikor Derek "megtér", a film szerintem zseniális. És külön tetszett, hogy a film nem akarta megmondani, hogy én hogyan gondolkozzak errõl a kényes témáról, legalábbis az utolsó történés nekem ezt sugallta.

Zene nélkül mit érek én?

SötétBarom
Wow. Voltam tegnap az IMAX-ben.. Nagyon odabasz. Az óceános cuccost néztük, nagyon kemény.

Szvsz el kellene kezdeni ilyen technológiával forgatni a filmeket, tuti, hogy az államat keresném mindig.. Megnéznék pár remake-et is (Independence day, Godzilla, ilyesmi..). Kurva jó 😊

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

barnie1990
Megjelent? le lehet szedni? Felirat? Már régóta várom ezt a filmet, elsõ pillanattól érdekel. Notebook amúgy itt is favorit. <#law>

Zene nélkül mit érek én?

Sephi
P.S. : I love you -

A Notebook stílusa ota nem lattam ennyire jo dramat. Ajanlom asszonnyal nézni de vigyázni mert kicsit lehangoló.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Iori
Street Kings:

Jó kis péntek esti mozi volt. Kicsit kevés volt az akció, a közepe lejt de az eleje meg a vége rendben volt. A sablonos témából szerintem kihozták a maximumot, a színészek viszik a hátukon a filmet.
7/10

I love this game!

Nem szar, csak tudni kell külön filmként is kezelni. Én is csak most szembesülök az eredeti történettel, de attól még a film örök kedvenc marad.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Sephi
Ugyertem Danglars-nak kemeny 5 percnyi szerepe volt. Kar , hogy a konyvben o az egyik foszereplo. Dumas fordult a sirjaba amikor azt a szar filmet leforgattak.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Csak az is összevissza.

ForzaInter
I Am Legend

9/10

Yo, Bitch!

sweech
én kevés vagyok ahhoz a filmhez, egyszerûen nem bírom felfogni mi történik benne 😄 és emelett dög unalom. day watchot meg se néztem

Bizony én is nagyon rég láttam az elsõ részt. Könyvet elolvasnám, ott általában kivannak fejtve a dolog, viszont most a Monte Cristo grófját olvasom 😊 És ha már filmes topik :

Monte Cristo Grófja (2002)

Nálam 10/10. Minden benne van, ami egy ilyen filmbe kell.

stargatelost
Hát igen, a kuszaság tényleg megvolt, fõleg hogy, mint ahogy írtam, régen láttam az elsõ részt, de mégis a hangulat és az effektek miatt ez nem zavart annyira 😊
Könyvben biztos érthetõbb minden 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Nekem csalódás volt. Az elsõ résznél még képben voltam, úgy-ahogy tetszett is, de ez a rész még kuszábbra sikerült. Valahogy nem találtam értelmét sok részletnek így elsõre, de mégegy esélyt nem adok neki 😊

Az effektek tényleg rendben voltak.

stargatelost
Day Watch

Hát elõször is sajnálom, hogy az elsõ részt, vagyis a Night Watch-ot kb egy éve láttam, így eléggé nehezen állt most össze a kép ezzel a második résszel, de azért nagyjából értettem a dolgokat...
Effektek ugyancsak rendben voltak, ahogy a hangulat is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezzel a véggel meg hogy lesz harmadik rész? A könyvben is gondolom így lett vége....hát akárhogyis lesz a harmadik, befejezõ rész, mindenképp érdekes lesz, az biztos 😊

7/10

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

precision
Ezt kifejtenéd bõvebben? Érdekelne...

Bazinga!

tugyiti
azt az egy pontot mire adtad?
AntiHero
o.O

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

zaki
:o

Legenda vagyok

Ekkora baromságot 1/10

[Jakuza]
Jatszott benne egyaltyalan a Denzel Washington ?
Nem a Dennis Haysbert-el kevered ?
http://us.imdb.com/title/tt0403759/fullcredits#cast

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Tikal
Száll a kakukk fészkére

prof william: ez az a film ami után nem érzed hogy két és fél óra pocsékba ment az életedbõl 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Volt szerencsém látnia a létezõ eggyik Legrosszab filmet....

A NAGY BIRODALOM...

Az alapján amit olvasok rólla még jó is lehet. Úgy gondoltam majd szépen bemutatja a polgárháborút a kezdetektõl a végéig történelmi tabló stb...

Na ehhez képest....

Az eleje még úgy megy is. Caesart meggyilkoják de aztán a közhangulatot sikerül a gyilkosok ellen fordítani. Ez a rész például tetszet...

Aztána z ifjú Octavianus ( A késõbbi Augustus császár ) meglóg hogy elkezdje a sereget gyûjteni az árulók ellen...

NA ÉS ITT KEZDÕDIK A TAKONYFOLYAM...

Ugyanis innentõl kezdbe nem történikl SEMMI elõrehaladás a sztoriban. Elõször menekülnek 1 teljes órán át párszor bebörtönzik õket párszor kiszabadulnak, amolyan kalandmúvi stílusban elfecsérelnek pár szereplõt amibõl még lehetett volna kihozni valamit. Denzel Washington nem volt rossz a légióparancsnok szerepében de 15 perc után simán kinyírták anélkül hogy bármi értelme lett volna a szerepének.

Aztán úgy másfél óra multán végre megérkeznek Antoniushoz. Na gondolom végre jön a seregyûjtés ( közben az összesküvõket már nem is említik ) De a készítõk még akarnak egy kis izgalmat így Antonius aki amúgy jóban volt Okival csak majf a Kleopátra ügy miatt fújnak össze szépen megmerényli a jövendõ császárt és magát emeli a trónra. (Történelemkönyv olvasás derogál a rendezõknek mi?) Aztán egy csómó rohadtul átlátszó klisé jön (Megmérgezet Okit gonoszul nevetve othagyják, nem hogy megnéznék hogy él e még stb... ) Majd egy újabb óra után amiben szintén NEM TÖRTÉNIK SEMMI a nyáladzáson meg ilyen idióta kalandelemeken kívül végül sor kerül a végsõ csatára ( És persze nem az összeesküvõkkel akik eddigre már rég el vannak felejtve, nem is szerepelnek már... hanem Antoniussal ) amiben 20 katona csépeli egymást az erdõben... Borzalmas...

Szóval egy teljesen felsleges idõhúzós történelmileg hiteltelen ( Még a leglapvetõbb dolgok sem stimmeltek ) film volt. Meg ne nézzétek. Ez az a tipikus film ami után úgy érzi az ember hogy most 2 és fél óra pocsékba ment az életébõl...

Az. Senki ne nézze meg (nekem sikerült,sajnos).
Bár pozitív dologgal indítottak: a máig meg nem magyarázott Philadelphia kísérlettel.
Csak hát ugye a folytatás. 😊

precision
ZS kategóriás? 😄

Bazinga!

CSOCSO
jjjezusom.. ez valami nagyon alacsony koltsegvetesbol keszulhetett.. ennel meg a 10 eves JP is jobban nez ki.......

ÚJABB féélelmetes, dínós (jurisicspark-replika) akciószaladgáljunkösszevissza film! : )

barnie1990
A világ leggyorsabb Indiánja

Nagyon tetszett a film, végig drukkoltam az öregnek, aki amúgy nagyon aranyos egy figura, jobb embert elképzelni sem tudtam volna a megalakítására.Bár egy 10-es ponthoz nekem ettõl több kell de ettõl függetlenül ezt valóban megérte megnézni.

Zene nélkül mit érek én?

Sephi
Fool's Gold -

Hat ehh... nos nem volt annyira gaz de volt benne mar faraszto jelenet. Viszont ujfent beleszerettem Alexis Dziena-ba 😄

Sir Quno Jedi
Háak lehet, hogy csak a júdeai öngyilkos felszabadítási fronthoz tartoztak és ugye a megszokás hatalma... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Danny1987
Tegnap elõtt néztem meg az amazonas kincsét nagyon nagy az a film.

Live for nothing or die for something.

PetruZ
Nem az, de sok a hasonlóság, nem véletlenül. Jó pár éve felmerült egy folytatás lehetõsége, de jogi (és pénzügyi) viták miatt Koltai inkább úgy döntött, hogy saját verziót csinál.
<#vigyor5>Szerintem nem, csak véletlenül hasonlít rá igen sok jelenetben<#vigyor5>
Sephi
Hogy? Az annak akar lenni a folytatása??

Megnéztem az Indul a bakterház 2. részét Megy a gõzõs címmel!

Hát mit mondjak? Miért kellett elõvenni a bakterház sztorit?

Egy-két jó poéntól, meg a csini "roma" lánytól eltekintve nem ért semmit az egész...

1/10
Bulykin
Trailer alapján szerintem jóóó lesz: Mongol

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Blasta
Jahát jó 😄

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Bulykin
3:10 to Yuma
10/8
fasza kis film, egyedül a vége az ami nekem nem nagyon tetszett...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Kandurex
Macskafogó 2

4/10

semmi köze az elsõ rész felvonultatott hangulatához, stílusához

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
mert csalt a cica, de mondta is

"hogy nyerhettél? amikor én csaltam!"

Speciel nekem kellemes meglepetés lett az új macskafogó. Most szögezem le, hogy eddig csak az elsõ felén vagyok túl 😊 Sokkal rosszabra számítottam. Az elsõ részhez felnõni eleve lehetetlen feladatnak tûnt.

Eddig:

- Történetet jó elõre legagyiztam, de így megvalósítva látva nem is olyan rossz 😊
- Rajzolás, megjelenítés nekem nagyon tetszik. Minnél több rajzolt mesét szeretnék!!! 😊
- Jó újra látni a régi szereplõket.
- Szinkron fantasztikus.
- Kissé több poént el tudnék még viselni a mesében.

Végignézem holnap aztán lepontozom 😛

Blasta
Bocs, kieg:

baszki, a végén oké, hogy pókert játszanak, nade egy poker pakliban maximum NÉGY ász szokik lenni, ezek meg egy körben kitettek az asztalra egy ász-pókert meg egy royal-flösst... brrrrrrrrrr

Blasta
Macskafogó 2
--------------------
2/10

Na ez még nekem is sok volt...

EmThor
untraceable

geek-eknek kötelezõ, amúgy még csak félig néztem de tetszik.

EmThor
one missed call (usa)

hát, a japán eredeti mai napig a top-on csücsül, aki tehetei azt nézze meg elsõnek egy adag liberoval.

az amcsi egy szar, unalmas.

Valakinek van már terve h ezen a redbull mozifanatikusok éjszakáján milyen sorrendben nézi a filmeket?

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

lol mit találtam ezt nézzétek meg : http://youtube.com/watch?v=_twTxqNdiWQ
Kandurex
egyetértek

extra sensory
Ugyan már, nem véletlenül van ez így. Stephen Kingre mindig is jellemzõ volt a meghökkentõ befejezés. Ha valaki olvasta a Nem jön szememre álom-ot tudja mirõl beszélek.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

SötétBarom
Abban az adott helyzetben a fõszereplõ nem látott erre reális esélyt.. Ennyi. Mint nézõ, nyilván várátál volna még, de sokkos állapotban, ilyen szituációban, ki tudja..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Blasta
amikor para van, majd lelövöd, de elõtte, amikor még AKÁR meg is menekülhetnénk, tuti nemlöném le 😄