Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyen filmekrõl nehéz véleményt mondani, annyira sok érzés maradt bennem a film után, mindenesetre példásan összerakott film. Attól résztõl kezdve, mikor Derek "megtér", a film szerintem zseniális. És külön tetszett, hogy a film nem akarta megmondani, hogy én hogyan gondolkozzak errõl a kényes témáról, legalábbis az utolsó történés nekem ezt sugallta.
Zene nélkül mit érek én?
Szvsz el kellene kezdeni ilyen technológiával forgatni a filmeket, tuti, hogy az államat keresném mindig.. Megnéznék pár remake-et is (Independence day, Godzilla, ilyesmi..). Kurva jó 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Zene nélkül mit érek én?
A Notebook stílusa ota nem lattam ennyire jo dramat. Ajanlom asszonnyal nézni de vigyázni mert kicsit lehangoló.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Jó kis péntek esti mozi volt. Kicsit kevés volt az akció, a közepe lejt de az eleje meg a vége rendben volt. A sablonos témából szerintem kihozták a maximumot, a színészek viszik a hátukon a filmet.
7/10
I love this game!
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Monte Cristo Grófja (2002)
Nálam 10/10. Minden benne van, ami egy ilyen filmbe kell.
Könyvben biztos érthetõbb minden 😊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Az effektek tényleg rendben voltak.
Hát elõször is sajnálom, hogy az elsõ részt, vagyis a Night Watch-ot kb egy éve láttam, így eléggé nehezen állt most össze a kép ezzel a második résszel, de azért nagyjából értettem a dolgokat...
Effektek ugyancsak rendben voltak, ahogy a hangulat is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
7/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Ekkora baromságot 1/10
Nem a Dennis Haysbert-el kevered ?
http://us.imdb.com/title/tt0403759/fullcredits#cast
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
prof william: ez az a film ami után nem érzed hogy két és fél óra pocsékba ment az életedbõl 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A NAGY BIRODALOM...
Az alapján amit olvasok rólla még jó is lehet. Úgy gondoltam majd szépen bemutatja a polgárháborút a kezdetektõl a végéig történelmi tabló stb...
Na ehhez képest....
Az eleje még úgy megy is. Caesart meggyilkoják de aztán a közhangulatot sikerül a gyilkosok ellen fordítani. Ez a rész például tetszet...
Aztána z ifjú Octavianus ( A késõbbi Augustus császár ) meglóg hogy elkezdje a sereget gyûjteni az árulók ellen...
NA ÉS ITT KEZDÕDIK A TAKONYFOLYAM...
Ugyanis innentõl kezdbe nem történikl SEMMI elõrehaladás a sztoriban. Elõször menekülnek 1 teljes órán át párszor bebörtönzik õket párszor kiszabadulnak, amolyan kalandmúvi stílusban elfecsérelnek pár szereplõt amibõl még lehetett volna kihozni valamit. Denzel Washington nem volt rossz a légióparancsnok szerepében de 15 perc után simán kinyírták anélkül hogy bármi értelme lett volna a szerepének.
Aztán úgy másfél óra multán végre megérkeznek Antoniushoz. Na gondolom végre jön a seregyûjtés ( közben az összesküvõket már nem is említik ) De a készítõk még akarnak egy kis izgalmat így Antonius aki amúgy jóban volt Okival csak majf a Kleopátra ügy miatt fújnak össze szépen megmerényli a jövendõ császárt és magát emeli a trónra. (Történelemkönyv olvasás derogál a rendezõknek mi?) Aztán egy csómó rohadtul átlátszó klisé jön (Megmérgezet Okit gonoszul nevetve othagyják, nem hogy megnéznék hogy él e még stb... ) Majd egy újabb óra után amiben szintén NEM TÖRTÉNIK SEMMI a nyáladzáson meg ilyen idióta kalandelemeken kívül végül sor kerül a végsõ csatára ( És persze nem az összeesküvõkkel akik eddigre már rég el vannak felejtve, nem is szerepelnek már... hanem Antoniussal ) amiben 20 katona csépeli egymást az erdõben... Borzalmas...
Szóval egy teljesen felsleges idõhúzós történelmileg hiteltelen ( Még a leglapvetõbb dolgok sem stimmeltek ) film volt. Meg ne nézzétek. Ez az a tipikus film ami után úgy érzi az ember hogy most 2 és fél óra pocsékba ment az életébõl...
Az. Senki ne nézze meg (nekem sikerült,sajnos).
Bár pozitív dologgal indítottak: a máig meg nem magyarázott Philadelphia kísérlettel.
Csak hát ugye a folytatás. 😊
Nagyon tetszett a film, végig drukkoltam az öregnek, aki amúgy nagyon aranyos egy figura, jobb embert elképzelni sem tudtam volna a megalakítására.Bár egy 10-es ponthoz nekem ettõl több kell de ettõl függetlenül ezt valóban megérte megnézni.
Zene nélkül mit érek én?
Hat ehh... nos nem volt annyira gaz de volt benne mar faraszto jelenet. Viszont ujfent beleszerettem Alexis Dziena-ba 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Live for nothing or die for something.
Hát mit mondjak? Miért kellett elõvenni a bakterház sztorit?
Egy-két jó poéntól, meg a csini "roma" lánytól eltekintve nem ért semmit az egész...
1/10
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
10/8
fasza kis film, egyedül a vége az ami nekem nem nagyon tetszett...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
4/10
semmi köze az elsõ rész felvonultatott hangulatához, stílusához
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"hogy nyerhettél? amikor én csaltam!"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Eddig:
- Történetet jó elõre legagyiztam, de így megvalósítva látva nem is olyan rossz 😊
- Rajzolás, megjelenítés nekem nagyon tetszik. Minnél több rajzolt mesét szeretnék!!! 😊
- Jó újra látni a régi szereplõket.
- Szinkron fantasztikus.
- Kissé több poént el tudnék még viselni a mesében.
Végignézem holnap aztán lepontozom 😛
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
--------------------
2/10
Na ez még nekem is sok volt...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
hát, a japán eredeti mai napig a top-on csücsül, aki tehetei azt nézze meg elsõnek egy adag liberoval.
az amcsi egy szar, unalmas.
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ