Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy tényleg 10-12 évésen tudod milyen ,menõ ha rossz fiúk baltát ütnek össze a fejüók felett?XD

Nekem a Kobra is olyan mint a Kommandó, vagy az amelyikben Bruce Lee fia meg az Doplf Lungrend van...

Akkor régen tetszett. Ma nem tudnám megnézni
Nekem régen a Dredd Bíró is tetszett. De szerintem ma már nem hiszem hogy jó lenne.
Fiatalon( fiatalon..ugyan még csak 21 vagyok ) szóval 12 évesen ezek nagyon jó filmek, legalábbis akkor úgy tûnt.

Pl: úgy szerettem a kommandót pedig nem is volt szinkronja csak ilyen egy hangú alá mondás...ma azt mondnaém rá hogy borzasztó...de akkor nagyon élveztem.

Blasta
Ez a plakát pedig Mo. minden vurslijában, minden videotékájában és minden ált.iskolás kissrác szobájában ott volt.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
" Kb. olyan, mint egy '80-as évekbeli videóklip, amibe a kor lehetõségeihez képest is iszonyatos mennyiségû Coors és Pepsi reklámot pakoltak."

OMFG, mégis mit vártál egy 80-as évekbeli akciófilmtõl?????

"ez soha nem volt jó film, mert nincs cselekménye, nincs története és nincs értelme"

Azzal a b@szottnagy filmesztéta habitusoddal illene értékelned egy Kobrát. Ez a film anno bizony alapmûnek számított, az összes kisiskolás fiúcska Kobra autóját, géppisztolyát és napszemüvegét akarta, kurvára senkit nem érdekelt, hogy az a szaros banda kiket és miért gyilkolt, a lényeg Stallone-n és az akciókon volt. Mindenkinek megvolt a film VHS-en alámondással és német szinkronnal, tényleg kurvanagy szám volt akkoriban Marion Cobreti felügyelõ klandja, de nem mai szemmel és értékrenddel kéne nézni. Ha ez nem megy, akkor legalább ne értékelnéd...

Blasta
" 3 sorral elõrébbrõl 6 gyereket visznek ki... stb... nem tudták értékelni a filmet."

Szerény véleményem szerint nem azért vitték ki õket, hanem mert kissé túl erõs egy 12 éves gyereknek a silent hill. De lehet, hogy tévedek 😊

zaki
Ezen besz@rtam:

"Amúgy ha épp nem gyilkolnak, vagy a naplementében motoroznak, akkor a fejük fölött ütnek össze két baltát."

😄DDDD

Seth
nekem tetszett annak idején, bár már kb 15 éve ha láttam 😊

PSN ID.: Beegabor

Riddick21
ez soha nem volt jó film, mert nincs cselekménye, nincs története és nincs értelme... ez egy baromság, tök mindegy, hogy mikor csinálták.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Seth
86-os film, nem lehet annyira teli klisékkel, inkább az utána következõ filmek merítettek belõle 😄
Jó kis film volt a maga idejében hidd el

én egy percet sem játszottam a játékkal, valahogy kimaradt az életembõl, de a film az hihetetlenül megfogott így is<#eljen><#eljen><#eljen>
Riddick21
Kobra
<#wow2>Hát ezt nem hiszem el!<#wow2>
Jócskán alulmúlta a Dredd bírót, pedig azt hittem, hogy annál nem lesz lejjebb. Kb. olyan, mint egy '80-as évekbeli videóklip, amibe a kor lehetõségeihez képest is iszonyatos mennyiségû Coors és Pepsi reklámot pakoltak.
Azért érdemes megnézni: ha eltûnõdtél valaha, hogy miért ütnek akkorát a Csupasz pisztoly, Haláli fegyver típusú paródiák annak ellenére, hogy szinte alig tudsz mondani ennyire klisékkel teli filmet, nos, a Kobra a válasz. Egyszerûen semmi érdelme nem volt az egésznek. Van egy kb. 200 fõs banda, akik Új rendnek hívják magukat és ez abban merül ki, hogy ártatlan embereket gyilkolnak, mert azok gyengék és a gyengéket ki kell nyírni... (mindez azonban csak elmélet, mert a filmbõl ez nem derül ki, csak félmondatokból raktam össze).
Ja, amúgy az egész bandából 3man gyilkolnak, így kissé indokolatlannak tûnik elsõre a magas létszám, a film elején pedig kiderül, hogy már 16 embert megöltek. 200an. Na mindegy. Amúgy ha épp nem gyilkolnak, vagy a naplementében motoroznak, akkor a fejük fölött ütnek össze két baltát. Nem viccelek.

És ez így megy egész végig. Pl. Kobra mellett van egy faszi, aki folyamatosan bólogat és vicceseket mond, majd úgy a játékidõ 1/3-a után kiderül róla, hogy valójában a társa, csak éppen basztak bemutatni...

Szóval itt-ott már bele akartam pörgetni, de végül átszenvedtem magam rajta, iszonyat gagyi volt.

értékelhetetlen/10

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Ez nállunk is így volt. Néztem amikor 10-12 éves gyerekkel bejön az anyuka... Mire számított hogy a Vukkra ülnek be?

A SH szerintem remek film. A legjob feldolgozás amit a láttam ilyen témában. ÉS a jó benne hogy anélkül is meglálná a helyét bár aki játszott a játékokkal (mint én) annak hatalmas plusszt nyújthat. 😊
Istencsászár
Nem lenne az igazi a mai számítógépes trükkökkel.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Éncsak abból indulok ki amit a moziban láttam... haverokkal beültünk ( mindenki Silent Hill fan, összes rész ki lett tolva oda vissza ), tele lett a nézõtér, 12 éves gyerekekkel is... megy a film, 1-1 jeleneten elkezdenek röhögni, amikor jön az ijesztgetés, meg a horror elemek, akkor 3 sorral elõrébbrõl 6 gyereket visznek ki... stb... nem tudták értékelni a filmet. De hidd el az aki észrevette az utalásokat, a filmben az 2szer jobban élvezte mint akinek foglama sem volt róla.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

A holló
8/10

Sir Quno Jedi
Jaja, itt csücsül gyáriban PS2-re a polcon... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Bandee1987
Katyn

Megrázó történelmi film a lengyel nemzet egyik nagy tragédiájáról.

9/10

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

MrSpock
Ezt szinte minden évben megnézem amikor borzongni szeretnék,mert nagyon félelmetes az atmoszféra.Ilyennek kell lenni egy idegen filmnek!

Go Jeff Go!!!!

SötétBarom
Én is valamikor tavaly néztem meg, gecijó. Õszintén szólva nem értem, miért az alien lett az ismertebb..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

En 8 evesen lattam fekete feher tvn. Jo ideig nem aludtam utana. Most 26 vagyok. Van egy haverom aki nagy horror fan. A legtobb horrort faarccal nezi vegig. Mikor ezt megmutattam neki parszor jelezte hogy "bazmeg". 😄 tenyleg beszaratos a film es nagyon nagy.

Sceleton
Step Up 2.

Hát a storytól nem vártam sokat, s nem is lett több, bár volt benne pár meglepi. 😊A táncmozdulatok, s a zene pont olyan mint, amilyet az ember el várna. Csak pár apróság szúrja a szemem...
6/10

Est Sularus oth Mithas!

Szabi84
Hát igen ez a film tényleg e legjobb horrorfilmek között van!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

desigo
korrekt film volt csak a vége nekem kicsit sablonos volt...

2010-ben jön a Vasember 2
precision
Iron Man

Nagyon tetszett! Sokan leírták már a lényeget elõttem, én csak megerõsíteni tudom ezeket. Ami nagy meglepetés volt az Robert Downey Jr. Arra számítottam hogy lesz egy jó kis látványmúvi, jó kis akció jelenetekkel, szép CGI -vel, egy viszonylag elfogadható sztorival, és egy gyenge Robert Downey Jr -al... merthát nem igazán tudtam beleképzelni ebbe a szerepbe a film elõtt. Minden stimmelt amire számítottam ÉS még Robert Downey Jr. is teljesen korrekt volt, sõt, így utólag azt gondolom vétek lett volna ha más játsza el a szerepet. (off.: remélem Edward Nortonnal is hasonló pozitív csalódás lesz az Incredible Hulk -ban).
Szóval, jó kis film lett, Marvel adaptációk között mindenképp a legjobbak közt van. Jól szórakoztam a film alatt, egyszer sem néztem az órámra, hogy mikor lesz már vége, és egyszercsak vége lett 'hirtelen' 😊
Iron Man: 9/10. Waitin' for the next episode!

Bazinga!

ProGabe
osztom! 😊

nekem is nagyon bejön az a film,pedig azt sem tudom milyen a játék.átjött a hangulata,jó a világ,jó a megvalósítás.lehet normális filmet is csinálni játékból.persze a helyén kell kezelni ezeket a filmeket,nem egy Ryan-nel kell összehasonlítani

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Seth
Carpenter legjobb filmje szerintem, jó lenne vmi folytatás,mondjuk a játékot megfilmesíthetnék

John Carpenter's The Thing

Hirtelen azt a kérdést teszem fel magamnak,hogy miért is kellett az emberiségnek '82-ben misztikummal teli , rideg és rémisztõ helyszíneken játszódó szörnyûségektõl hemzsegõ,gyomorforgató és egyben tökéletes stílussal és vonalvezetéssel megáldott, remek színészi játékkal kiegészített horrorfilmet nézni ( a maszkmester munkájáról nem is beszélve)? Hát, hogy több mint 25 évvel a film készítése után, Lacika, aki egyidõs a filmmel, összevissza sz*rja magát így szombat délután!

10/10, ilyen Aliens szinten van szvsz.
ForzaInter
ezzel egyetértek😊

Yo, Bitch!

Blasta
"Olyan mint a Silent Hill azt is inkább azok élvezték és tudták átélni akika játékokat is ismerik"

Ezt a véleményt sem tudom osztani, életemben nem játszottam a silent hillel, de az a film önmagában is megállja a helyét az ilyesztgetõs filmek között, nekem spec teljesen bejött.

ForzaInter
Utolsó éjjel

zseniális Spike Lee alkotás, Edward Norton ebben a filmjében is fantasztikus mint az összes többiben... csak ajánlani tudom mindekinek, nálam 10/10

Yo, Bitch!

Istencsászár
Egy verekedõs játék adaptáció... karakterek ott vannak, szép nénik, meg egy kis fájting, 1szer nézhetõ, de kizárólag azoknak akik a játékot kijátszották, mert másnak totál érdektelen szar, mivel semmi sejtésük sincs az egészrõl. Olyan mint a Silent Hill azt is inkább azok élvezték és tudták átélni akika játékokat is ismerik, persze a DOA egy joval kisebb költségvetésõ és minõségû film, de nem is kell többet belemagyarzni.

Vágy és vezeklés
8/10

Blasta
Életem egyik legborzasztóbb film"élménye", így a felhívásoddal ellentétben én mindenkit óvok a filmtõl...

Bulykin
National Treasure
10/9
Nagyon fasza, no comment, látni kell😄
National Treasure - Book of Secrets
10/10
Ez még jobb, poén is több van benne, ezt méginkább látni kell😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

I.C.ram
Árvaház - El Orfanato

Guillermo del Toro újabb filme, bár ezt már nem õ rendezte, de aki megnézi rögtön tudja, hogy benne van a keze. Gyakorlatilag nagyon hasonló a történet, illetve az alapkoncepció, mint a Faun Labirintusában. Sajnos, aki már látta a Faun Labirintusát, az már sok dolgot fog elõre sejteni a filmbõl. Ennek ellenére szerintem nagyon szuper film volt. Végig feszültséggel, izgalommal teli. Szeretem az európai filmekben, hogy mernek ábrázolni olyan dolgokat, amiket egy amerikai film nem igazán. Ez is ilyen. Van benne egy-két durva jelenet, amit max Rotten.com-on láthat az ember, de ez kell a filmbe, szerintem. Történet jó, a megoldás végig ott a szemünk elött, de mégsem jön rá az ember egészen a végéig. Ugyanakkor vannak nyitva maradt kérdések sajnos, amikre a film nem ad választ, pedig baromira érdekelné a nézõt, szerintem. Ajánlom mindenkinek. Akinek a Faun Labirintusa tetszett, annak meg pláne! Ez is fog neki!

8/10
Challanger
Clue

Nincs kedvem sokat írni, mert már fáradt vagyok. A lényeg, hogy aki még nem látta ezt a filmet, sürgõsen pótolja. Nagyon jó kis "detektíves" film, angol humorral. Senkit ne rémisszen el a gyártási év (1985).
Spoilerekkel meg vigyázni, nehogy belefussatok valahol.

Egy rövid ízelítõ:

"A nálunk is népszerû, klasszikus társasjáték, a Cluedo ihlette krimi-vígjáték mindazok számára jó szórakozást ígér, akik szerették Agatha Christie Tíz kicsi indiánját, vagy a történetében és stílusában nagyon hasonló Meghívás egy gyilkos vacsorára címû filmet!
1954 egy sötét, viharos éjszakáján hat idegen találkozik egy alhagyatott kúriában, ahová egy titokzatos vacsorameghívásra érkeztek. Látszólag semmi nem köti össze õket, de lassan kiderül, hogy mindegyikük kötõdik valahogyan Washingtonhoz.

Hamarosan fellebben a fátyol vendéglátójuk személyérõl is: egy bizonyos Mr. Boddy invitálta meg õket. Mint azt a személyzet néhány tagjától a vendégek hamarosan megtudják, Mr. Boddy volt az, aki... 😊"
Iron man / A vasember

Na megnéztem én is a vasembert. Tetszett a film mert viszonylag komolyan vette saját magát. Persze azért nem egy BAtman kezdõdik szint de a Superman visszatérnél és a Pókembereknél lényegesen jobb. Az effektek és a látványelemek is szépen meg voltak csinálva. Gondolom mint minden ilyen film elõbb utóbb ez is kap folytatást, h ezt a szintet megütik akkor már nyert ügy.

7,5/10

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

Bulykin
DOA - Dead or Alive
ezt inkább nem is pontoznám, nem azért mert ultra gáz lenne, hhanem mert csak😄😄
A filmrõl annyit, hogy kicsit Mortal Kombat-ra emlékeztet és a Jackie Chan mozdilataira😄 amúgy faszán van megcsinálva, csak néhol azért olyan gagyi😄
A My Name is Earl-bõl Joy si játszik benne, szal csak lessétek😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

ForzaInter
Batman Begins

már régóta tervezem hogy megnézem, ma sort kerítettem rá, megérte, nagyon rendben van a film, Christian Bale nagyon jól jáccota el Batman szerepét, de a többiek is nagyon jók voltak, eddigi legjobb Batman számomra, 10/10 jöhet a Dark Knight.

Yo, Bitch!

CSOCSO
naja... de suliban aszem ie volt. nem krisztus elott.. az csak a hittan oran van, nem?
stargatelost
Cellular (Mobil)

Na így kell akciófilmet csinálni!
Alapsztori: Csávót a mobilján felhív egy nõt, akit elraboltak. A többi meg tömény pörgés és akció. Kicsit olyan mint a Fülke, csak itt mozognak is 😊
Színészparádé is van:
Kim Basinger
Chris Evans
William H. Macy
Jason Statham
Jessica Biel (bár nagyon kis szerep jutott neki)

8/10

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

[Jakuza]
Ilyen erovel lehetne k.e. is, a hasonlitasi alap miatt lett igy irva.
Ha igy nem erted, fogalmazhatok mashogy is. 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

RON MAN

Végre! A 2008-as év kínosan roszul sikerült blockbusterei után(Jumper,10000 BC.) a Vasember igazifelüdülést jelenthet a látványos akciómozik és a képregények kedvelõi számára.Bár bizakodva ültem be a filmre , ennyirejól összerakott mozira nem számítottam.Belekötni nem is igazán tudok így elsõre...Annyi mindenestre biztos: mérföldekkel kidolgozottabb és erõsebb film, mint a Transformers, amely ki sem látszott rengeteg bakiból és hibából stb.(bár nekem az is tetszett!) A forgatókönyv nagyon szépen megírt, bár nem egy Batman Begins(igaz,nem várhatunk el minden filmtõl olyat😊,de erõlködésmentes, és még a szerelmi szál is frissnek , üditõnek hat.Ráadásul a poénok mindegyike a megfelelõ idõben érkezik, nincsenek erõltetetett , namoströhöghetsz részek, újabb jó pont. A fõszereplõ Robert Downey Jr. úgy érzem, erre a szerepre született, néküle a film csak félkarú óriás lenne, mint a Karib triológia Depp nélkül. Az akciók szemet kápráztatóak, és a CGI-res em lehet panaszunk. A film tempója kiváló, egyszer sem válik elnyújtottá vagy éppen túlzsúfolttá, minden a helyén van, ügyes munka.
Ha már mindenképp kell írni valami negatívumot, akkor ide Jeff Bridges játékát írnám. Nagyon gyenge fõgonosz volt sajnos..

A Vasember összességében kiváló szórakozás, minõségi alkotás, és az elõzetes várakozásokkal szemben , több, mint bemelegítés a két talán legjobban várt filmre az évben.(Indy 4, Dark Knight) Nekem nagyon bejött a film, bár forradalmat nem hozott, de minden perce élvezetes, ráaádsul technikai szempontból is nehéz belekötni szerintem. Ha a folytatás is ilyen jól sikerül( remélem lesz😊, akkor Batman és Spidey mellé Iron Man-t is felírhatom a kedvenc képregényhõs listámra .

8-9/10

http://videodrome.freeblog.hu/

precision
lenyomta a firefox😊

Bazinga!

Iori
sztem csak vallásos 😄

I love this game!

sweech
az kevésbé trendy

CSOCSO
bc 😄

mi lett az ie vel?
sz4bolcs
Iron Man: Remek kikapcsolódás, nagyszerû látvány, végig izgalmas. Soha rosszabb képregény adaptációt!
Összességében: Nem sokan fognak rá emlékezni.

7/10

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Iori
Nekem is tetszett, de sztem nem üti az etalon képregényfilm szintjét (nálam ez a Batman Begins, Sin Cityt nem számolom)

A látvánnyal és az ütemmel nem voltak gondok, végig történt valami és egy percig sem unatkoztam. Igazi popcorn film, olyasmi amit kizárolagosan moziba kell megnézni. A póénok is jók voltak, qrva nagy mikor magyarul kezdenek el beszélni 😄 (bár nem tudom h ezt a szinkronos változatban hogy oldották meg).
A sok pozitívum ellenére nem egy olyan film amit megnéznék még legalább háromszor a jövõben. Valahogy nincs meg az a plusz ami nagyon kiemelkedõvé tenné ezt a filmet. Gwyneth az utolsó jelenetekben nagyon idegesített, annak ellenére h irtózatosan jól nézett ki.

A negatívumok ellenére, igényesen van összerakva a film és tetszett mindenkinek a baráti körbõl.
8/10

PS:
Az angol verziót néztük a MOM parkban, máshol is kivan vágva az extra jelenet a végérõl?

I love this game!

precision
ok, töribõl sosem voltam jó
csak nekem a mamut az az õsemberekhez így az õskorhoz kötõdik míg a piramisok kora az ókorhoz
de hát ez van akkor rosszul tudtam
és így van, ennek ellenére is egy szar film 😄

Bazinga!