Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Planview személyiségváltozását nagyon szépen végigrajzolta a film. Egyfajta Citizen Kane "feldolgozás", az olajtermelés hõskorába átültetve, bemutatva annak minden véres, brutális porcikáját. Finom 😊
A film eleje pedig sztem zseniális, kellõen megadja az alaphangulatot.
Van mikor az ilyen beszéd nélküli részek a legbeszédesebbek 😊
(Sopranos is Tony 10 perces szuszogása miatt lett olyan életszerû, amit a reggeli narancslébontás mellett mûvel).
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
ekkora vontatott szart. sajnálom azt a másfél órát, amit rááldoztam. 0
nice legs. what time to open?
suhanc koromban minden hétvégén megnéztük vmelyik havernál 😊
én is láttam vmelyik héten, már nem tetszett annyira mint rég, de most spanyolul ütött 😊)
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
szerintem ezek ilyen regi (10-20) eves horror filmekbol atemelt hang
Ezert van az hogy ott ultem masik ket emberrel es azt vartuk hogy mikor ugrik elo a szorny.
van egy hang.. azzal kezdodik a film.. egy ilyen szirenas, fokozatosan hangosodo hang.... ha ez neked nem horrorisztikus akkor veled van a baj mert valszeg nem lattal eleg filmet vagy nemtom.
Hm, a blog...hónapok óta meg se néztem pedig a sajátom, csak nincs már rá idõm...mindegy ez nem ide tartozik csak panaszkodtan egy soert...XD
Ennél udvariasabban nem lehet kérni....
Topic házigazda vagy. Neked kellene példát mutatni nem csak dumnálni róla és közben áthágni az egészet.
Ízlések és pofonok különbözõek. A sekélyes ízlés is az és a kifinomult is. Szerintem szimplán csak abba kellene hagyni a vitát és a trollokat meg nem etetni.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
google kidobta azonnal.. csak a headlinet linkelem, jo?????
There Will Be Blood might arguably be the least talked about, but highest critically acclaimed film of 2007. With a title that makes it sound like a horror film
hoppaaa?? akkor most mivan?? megis igazan van??? nezzetek ujra a filmet addig meg STFU ha fingotok nincs a filmrol.. itt latszik hogy csak pofazni tudtok de semmi kozotok az egeszhez.. ja hogy nektek az a hangeffekt nem horrorisztikus? talan mas filmek ele is le kene ulni es tudnatok hogy az a hangeffekt horrorfilmekben szokott lenni..
idezek mashonnan is:
"All of these introductory scenes are accomplished largely without dialogue, a silent movie except for the searing industrial whine of the soundtrack. It's a sound familiar from horror movies, where it would be used to ramp up tension. It has that effect here, too, but it's far from subtle and we don't quite know yet what to be afraid of."
mashonnan:
"One listen to the music that opens the film and you’d swear that you’re about to watch a horror movie. It does sound like a score you would hear in something like Friday the 13th"
stb stb stb..
jeee itt is nekem adnak igazat.... nem is megyek bele.. hulyek vagytok...mar varom hogy mivel fogtok elorukkolni mentegetozni meg anyazni.. de tudjatok mit.. elegem van beloletk... a tobbi baromsagaitokat amit erre irtok meg kitorlom mert ezen NINCS mit beszelgetni...
ha valami nem tetszik lehet mashova menni fikazni engem meg hogy hulye vagyok.. csak ne felejtsetek el.. megint ti jottok a parasztbeszeddel holott ti vagytok a hulyek... mashogy allitjatok be a dolgokat amit mondtam es meg igazatok sincs.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"horrorisztikus hangulatu zene" volt a filmben.. az elso negyed oraban azt vartam hogy elougrik valahonnan egy kibaszott szorny mert a zene olyan volt.. ennyi
lehet tenyleg az egesz csaladom meg barati korom idiotakbol all.. hazamegyek felveszem kamerara hogy mijafaszrol beszelek es a pofadba fogom baszni videoban hogy mirol beszelem ha te lattad a filmet es megsem tudod mirol beszelek.
Most komolyan kiváncsi vagyok és ez nem kötözködés mi volt benne a horror?
Mindazonáltal ha valaki olyan orbitális baromállatfaszökörségeket firkál, hogy a filmnek néhány helyen "horrorisztikus" a hangulata, akkor komolyan mondom, hogy az a valaki NEM NORMÁLIS.
Még egyszer: nem az a baj, hogy nem tetszett a film, mit bánom én, hogy mi tetszik, de könyörgöm, nincs neked agyad, b+?
Amúgy a filmben minden kérdés és esetleges fogódzó, amit érintettek, maximálisan körbe lett járva és ki lett tárgyalva, a jellemek és a szituációk/motivációk olyan szinten kidolgozottak voltak, hogy néhol már azt éreztem túlzásnak. Ráadásul az egész összeállt egy olyan precíz és mégis lekerekített, szinte emlematikus kor(kór?)képpé, hogy igazából csak napokkal a megtekintés után állt össze teljesen az alkotói szándék.
De ez csak a személyes véleményem, értem én, ha valakinek ez kevés. Meg ugye azok a fránya horrorrészek, hát én esküszöm beszarok, idén még ekkora marhaságot nem olvastam komolyan, ezt most körbehordom a neten, mint a véres kardot. Vicctopikok slágere lesz.
Aztán lehet jönni megint támadni, lehetõleg össznépi birkabégetõ aláfestéssel, mert úgy jobban szól. Harmadszor és utoljára: nem az a bajom, hogy nem tetszett neki. Hanem az, hogy azok alapján, amiket a filmrõl ír, õ egy elmeháborodott. És ez nem az elsõ eset, ez a gyerek (ja, persze, hogy Csocsóról van szó) kirívóan szánalmas.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Az a bajszerintem ez a film az ÉLET-rõl szól, EMBEREKRÕL. Kmolyan nem tudom mi a baj ezzel...
sügér vagy és kész
Nem mondok semmi sértõt mert csak balhé lenne belõle...de vedd úgy hogy mondtam
Tegnap láttam elõször a filmet! Nem mai darab, közel 3 órás de 1 percig sem unatkoztam! Három testvér életét mutatja be, a Los Angelesi gettóban, akiket a vér kötelez😄! Akik 1 kicsit is bírják a maffiás filmeket, azoknak kötelezõ, nem is tudom miért nem láttam eddig, nagy hiba volt! Vato Loco
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Coming Soon!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
A filmtörténet legalja emberek! Adott egy gonosz sorozatgyilkos aki valami rendkívül veszélyes szer hatására ( amely annyira tikos és veszélyes hogy oplatós kisteherautón szállítja a kormány fedõ nélkül) gonosz sorozatgyilkos HÓEMBER -é változik majd csökkenteni kezdi egy kisváros létszámát...
Talán még Uwe Boll mesternek is erölködnie kéne ha ilyen trágya filmet akar összehozni...
- 10000 - pont...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nagyjából errõl szól, a pótcselekvésekrõl és a WoW függõségrõl hernyós körökben!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ezenkivul SENKI nem irt meg arrol hogy mi lehetett az a horrorisztikus hangulatu zene.... nem ertem hogy miert...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
("no" nélkül) 😉
Amúgy nagy száksz van a Ironman-nel, mivel "hálaégnek" szinkronizálták, ámde a MOM-ban vetitik eredeti nyelven FELIRAT NÉLKÜL.
OK, akciófilm többnyire érthetõ felirat nélkül is, de azé mégis száksz.
hat ez se volt valami annyira jo... lassan ugy ulunk le filmezt nezni hogy ha valami oscaros film akkor tuti valami vontatott elmebaj lesz...
elindult a film es kb az elso negyed oraban mig nem szolalt meg senki (!!) en arra vartam hogy elougorjon valahonnan egy szorny vagy valami fog tortenni..
a rendezo fogyatekos volt vagy miert tett horror hangulatot a film ala neha????? szerintem az alien filmekben voltak ezek a hangok vagy nem is tudom melyik regi horrorban....... nem tudtam mire velni nahde mindegy.
A film neha erdekes volt de ez mar megint az a film ami mindenbol ad egy kicsit de az mind keves... minden ami erdekes lett volna az nem lett kiemelve.
4/10
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Volt aki azt írta, hogy látványosabb a Transformersnél, volt aki azt, hogy eddig az év filmje.Szerintem ez mind erõs túlzás, de tény hogy látványos kis popcorn mozi és Robert Downey Jr. sem annyira röhejes, mint azt a bemutató alapján gondoltam😊
10/7
A szuperhõs múvik elsõ részeivel az a baj, hogy végig kell nézni egy órás felvezetést, hogy hogyan is válik a fõhõs a Vasemberré, Pókemberré, Denevéremberré stb. és így más csak a film másik felében kezd szuperhõsként tevékenykedni.Ezért is jobbak a következõ részek, ahol ezt már nem kell újra lepörgetni, és így egybõl belecsaphatnak a lecsóba.😊
Persze az Ironman-ben ez idõ alatt is van bõven akció, csak hát a vörös/arany páncél az igazi😉
Legmostmégjobb, mikor mennek a katakombában és látnak egy falfestményt, asszondja, ez mi, á csak a frigyláda, biztos benne, naná, áááááá! 😄DD (nem pont így volt a szöveg, nem belekötni)
Csak nem akarja az idõfoga kikezdeni 😊
10 / 10 (természetesen a klasszikusnak kijár)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Asztakurvaélet ez a film 😊)))))))))
Néztem mostanában pár filmet(Münchausen,88 minutes,Beowulf,Leggyorsabb indián)mind jó film volt(a maga stílusában) de olyan jót egyiken se szórakoztam mint ezen 😊 Ez a tarantino nagyon beteg esküszöm. Még nem röhögtem "horrorfilmen" úgy mint ezen az tuti. Adok is rá egy 10/10 et
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Akkor régen tetszett. Ma nem tudnám megnézni
Nekem régen a Dredd Bíró is tetszett. De szerintem ma már nem hiszem hogy jó lenne.
Fiatalon( fiatalon..ugyan még csak 21 vagyok ) szóval 12 évesen ezek nagyon jó filmek, legalábbis akkor úgy tûnt.
Pl: úgy szerettem a kommandót pedig nem is volt szinkronja csak ilyen egy hangú alá mondás...ma azt mondnaém rá hogy borzasztó...de akkor nagyon élveztem.