Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A St. Paul szigeteken 6000 BC kornyekerol,a Wrangel szigeteken 2000 BC kornyekerol szarmazo mamuth leleteket talaltak.
A kutatok szerint a mamuth populacio a 12000 BC kornyeken kezdett fogyni.
Ha ehhez hozzavesszuk azt, hogy a filmben jatszodo kornyeken, 10000 BC korul nomad pasztor es vadaszo eletmodott folytato nepcsoportok voltak es 8000ben mar Egyiptom letezett, sot 6000ben a Nilus kornyeken mar osszpontosult az allamuk, akkor siman belefer a korba ez a tortenet.
Persze ilyenek, mint mamutok szeliditese es hasonlo dolgok valoszinuleg nem tortentek, de mamutot lathatott az akkori ember, sot lathatta Egyiptom kezdetleges epuleteit es kialakulasat is.
Persze ettol meg a film gyenge eresztes. 😄
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Én akkor is jól szórakoztam 😊 Úgy látszik így érettségi elõtt már mindegy az embernek, hogy mit néz 😄 😄
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Hát ez az... mi azt nem szeretjük. Mert ok, hogy vannak olyan látványfilmek, amiket ha megnézel és azt mondod hogy 'húazannyát' és dobsz rá egy magas pontszámot, mert a látvány kárpótol az esetleges gyenge sztoriért, mert valami újat ad, és nem spórolták ki a pénzt belõle. NADE a 10000 BC -ben nem nagyon volt olyan hûdeszép a látvány hogy elvigye az egész filmet a hátán. A kardfogú tigris pl 10 dekás bolhaként szökdécselt ki a csapdából. És ha már a látvány nem elég ahhoz, hogy élvezni tudjam a filmet, akkor bizony odafigyelek, bekapcsolom az agyam, hogy hé mi is történik itt. És akkor van az amit már Blasta is leírt. Rémgyenge színészi teljesítmények. A legjobban a fõszereplõ csávó játéka idegesített. Szószerint idegesített. És a többi marhaságról már ne is beszéljünk, hogy mamutokkal harcoló "õsemberek" mennek egy keveset és a piramisok korában találják magukat, ahol a több tonnás mamutok egy-két ostorcsapásra engedelmeskednek és nehéz köveket huzigálnak... Tehát a rendezõ vagy író vagy nemtomki a töri órákon hiányzott..
Kb emiatt egy nagy nulla az egész film.
Bazinga!
!!!!!!!!!!!!!!!!!SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elsõ körben ott a lenyúlt sztori, ami ráadásul kurvára demagóg, de ezen még túltehetné magát az ember, HA nem lennének a
- Zsé kategóriás színészi játékok
- Gagyi CGI, és igen kevés is (pl. a kardfogú plakátokon és trailer-ben való KIEMELT szerepeltetése, majd a filmben gyakorlatilag nemvolt több mint egy tájelem kb.)
- gyakorlatilag 3 akciójelenetre emléxem vissza: a legelsõ Mammut befogás, aztán az óriásmadarak támadása és a végén az a 10 perces csúcsakció... mert a végjáték nemvolt hosszabb/látványosabb-izgalamasabb Jóhogy ez nem akciófilm, nade akkor legyen már vmi korrekt sztori, vagy überalles poénok, vagy valami dráma, vagy AKÁRMI!!!!!!!
- a végén az az anyasámános lélek-kilehelés és ennek hatása tette fel a LOÁL-ra az ékezetet, itt már tényleg leestem a fotelbõl
- és ez a Light - ovisoknak is nézhetõ verzió se jött be, nem azt mondom, hogy legyen benne Apocalypto-szintû vérengzés, nade így matinénak inkább beajánlanám a vasárnap-délelõtti mûsorsávba...
- amúgy meg ha már belegondolunk (mert muszáj volt, a filmben alig akadt valalmi ami kikapcsolva tartotta volna az agyam) jóhülye egy törzsbõl származott a fõszereplõ, fenn éltek vazze a semmi közepén, ahol se növényt nem termesztenek, se vadászni nem tudnak és még az a vadász volt a csúnya áruló, aki elindult megoldás után kutatni nem pedig széttárt karokkal várta a csodát. És miután megtalálták azt a helyet, ahol fû terem és növények vannak és meleg is van, visszabandukolnak az istenhátamögé a hegyekbe, hogy tovább bénázzanak. Gratula.
Amúgy jó film <#eplus2>#eplus2><#buck>#buck><#wilting>#wilting>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nem csipem a romantikus vígjátékokat de ezen hihetetlen mennyit röhögtem.
Tele van jó poénokkal,mindenkinek csak ajánlani tudom...
Ehhez képest csalódás.
Összelopkodott ötletek,hihetetlenül gagyi állatok stb...
egyszer nézhetõ 10 pontból jó indulattal is max 5 pötty...
Nem is tudom, hogy akik a filmet nullára meg egyre lehúzták, azokkal egy filmet néztünk-e....
Merthogy ez a film egyáltalán nem rossz. Nekem remek szórakozást nyújtott. Nem egy Apocalypto az biztos, de ettõl még igenis jó volt.
Szépen ki kell kapocsolni az agyadat, és úgy lelülni nézni a filmet, nézni ahogy átnyomulnak a hó-dzsungel-sivatagon, nézni hogy küzdenek a vadállatokkal, és nem azt figyelni, hogy így bennszülöttek, meg úgy marhaságok.
Aki lehúzta a filmet, az árulja el, hogy mi az ami nem tetszett benne!
7/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
---------------------
6/10 (már majdnem 7)
Nem volt ez rossz film, de semmi újat nem hozott. Tipikus angol mindenki sáros sztori (sokat dob rajta, hogy az élet szülte), néhol egész izgalmas, de a film elsõ fele nagyon lapos. A másodikban viszont átmegy langyos krimibõl kemény alvilági leszámolósba, de azért nem olyan kemény mint egy blöff vagy a hozzá hasonló mozik.
Egyszer mindenképpen ajánlott, jól ellehet ütni vele az idõt, de az utolsó percig kiszámítható, így túl nagy agymunkát ne várjon senki (mondjuk én még ennyit se vártam tõle).
A "light" jelzõ alatt azt értettem, hogy a sztori szinte teljesen megegyezik az Apocalypto-val, csak ebben a szarban nincs vér, viszont nyálas 😊
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
-------------------------
2/10
Roland Emerics monnyon le!!!!!!!!
Szájbatekert egy fos, gyakorlatilag felfoghatjuk egy Apocalypto Light-nak, persze klisé hegyekkel (nemmintha másra számítottam volna, de a reményhal) szigorúan 10 éves kor alatt nézhetõ, afelett nem ajánlom senkinek.
kellemes alkotás, kegyetlen szereplõkkel, és csomó sorozatos arccal... amikor megláttam Wash-t a Fireflyból (Alan Tudyk) majd 2 percre rá feltünt a My Family féle Nick Harper (Kris Marshall), az egyik valaha létezõ legjobb sitcom-karakter, már tudtam valami elmebaj lesz a végeredmény. nem csalódtam. néha kicsit leül a történet, de a film nagy része tökéletes szürreális káoszba fullad. érdemes megnézni, remek alkotás <#nyes>#nyes>
"The trees move. Do you not see it?"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
8.5/10
Jol osszetett film, van benne par dolog amit kivennek a filmbol, de osszesegeben majdnem minden a helyen van.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A magyar cím ritka elcseszett, a film annyira azért nem.
6/10
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
nos, kövezzetek meg, de nekem tetszett ez a film, nem azt mondom, hogy még vagy 6szor meg fogom nézni, de simán nézhetõ, éppen ezért adok rá egy 7.5/10
http://videodrome.freeblog.hu/
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Zene nélkül mit érek én?
Kéremszépen, ilyennek kell lennie egy igaz történet alapján készült kriminek, akciófilmnek! A 70-es évek hangulata remekül átjön a képeken, a Londonban játszodó események pedig igazán érdekesek és egy percig sem unalmas a film! Ráadásul az összes színész kiválóan alakít,és ha Statham így folytatja, nagyon nagy akciósztár lehet belõle! A zenék is jók, a történet még inkább, a rendezõ is jól végezte a dolgát, szépen adagolja az eseményeket, végig feszes, de nem túlzottan sietõs tempót diktálva. Szóval, Nice Job!
8/10
Átlagos akció ökörködés Seagal-tól, semmi újat nem nyújt, ezenkívül elcsépelt a sztori... viszont ami nagyon tetszett a filmben az az, hogy Vágó István is szerepet kapott benne. Borító jobb oldalán. Csak miatta adtam 6 pontot. <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
6/10
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Szerintem nagyon nagy ötlet a film alapszituációja, és a megvalósítás is jóra sikeredett.
Valami híres doktor könyvébõl csinálták 😊
7/10
---------------
4/10
Egyszer nézhetõ, 1-2 visszatekerõs poén van benne, de alapjában véve nagyon bárgyú és gyenge a film, közelébe nincs a nagyoknak.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Sziriána
Politikai thriller George Clooneyval 990 forintért. De olyan, amit nem is szabad többért adni... Na nem mintha gond lenne vele, csak talán ennyiért és ilyen nevekkel (Clooney, Damon, W.Hurt, Chris Cooper, Jeffrey Wright) lesz némi vevõközönsége.
Szóval film az olajról és ami körülötte zajlik. Nehéz anyag: kb. percenként dobnak be új neveket, nagykutyákét, cégekét, országrészekét, és ha ez nem lenne elég, még a közöttük húzódó viszonyrendszert sem rágják a szádba, szépen bogozd ki magad. De érdemes.
Mindezt hatásvadászat és érzelemkitörések nélkül, szóval nem kell a zsepi sem, ez nem az Ütközések.
tízpertíz
Nem egy Hot Fuzz, de azért még így is kurva nagy!
Mondjuk az elsõ felében jobban el vagyunk eresztve poénokkal, utána már "csak" a zombifilmek figurázása megy, ami lényegesen kevésbé szórakoztató...
Azért egy-két poénon feküdtem: bakelitválogatóson, meg a legjobb, mikor mennek hazafelé az utcán és az egyik "arrajáró" belehörög a dalukba, na ott a könnyem is kijött <#taps>#taps>
A Hot Fuzz nálam 10/10, úgyhogy ez meg olyan 7-8.
hitman: rosszabbra szamitottam, egynek elment 6/10
bank job: tetszett, lekotott, bar a 70es evek beli anglia feeling nekem is nagyon keves volt+egy kicsit tobb akciot lehetett volna. 8/10
10 000 BC: nevetseges, ertekelhetetlen 0/10
black christmas: erdekes volt, unalmas, kiszamithato, a csajok idegesitoek voltak nagyon... 2/10
death at a funeral: nem tudtam sokszor nevetni az angol humoron, pedig birom. nekem keves volt a film+ szereplok sem voltak egyaltlan jok. 3/10
végig úgy-ahogy lekötött, ez jó pont, sajnos vannak negatívumok is bõven. a történet eleje még izgalmas, aztán jön a bankrablás, ami után az egész film valahogy elvérzik. halomra gyilkolják a szereplõket, ami semmi különösebb hatással nincs az emberre, legalábbis engem egyáltalán nem érdekelt ki él vagy hal. próbálják több szálon pörgetni a történet, ez sem sikerül valami fényesen - valószínûleg a legnagyobb negatívumnak hála, ami a zene. könyörgöm, ha az ember egy pörgõs filmet akar, az alá kibaszott zene kell, anélkül semmit nem ér az egész. jó ötlet, nem a legjobb megvalósítás - egyszer nézhetõ.
sírva röhögtem, magmban végigkommentáltam a cuccot, legközelebb haverokkal bepiálva:
"némá ezeket a benszülötteket, nem ezek voltak a pac-man-ben?" 😄
rég láttam ilyen szar filmet...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
10/5
hát én sokkal jobbra számítottam, mondjuk ha éjjel néztem volna akkor simán össze..... volna magam😄
Frontiére
10/1
nekem nagyon nem tetszik, végig se néztem...
Vantage Point
10/10
Hihetetlenül fasza ez a film, nagyon tetszik, minden percét élveztem😄😄
Egyszer nézhetõ, az igaz történet dob még egy kört a hangulaton. Továbbá rájöttem, hogy az angolszász kiejtés 2 óra után hátborzongatóan hat.
6 / 10
10.000 B.C.
Sovány történet, látványra se dobtam hátast. Szigorúan unalmas hétköznap esténként javasolt.
5 / 10
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nagyon szuper film, igaz 70-es évek kicsit kevés van benne (mármint feeling). Igaz történet alapján, az egésznek mégis olyan amerikai stílusa van, azért érdemes megnézni.
Zene nélkül mit érek én?
nem rossz film de kicsit tul hosszúra huzták mint a cimét 7/10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
ez a vadnyugati sztori valahogy nem jött át, elég lapos, a vége meg valami...<#beka3>#beka3>
nem volt rossz, kicsivel talán hasonló szikálk szeméhez, bár az lehet jobb kicsivel... kiváncsi vagyok folytatásra... 7/10
Yo, Bitch!
gyerekként én is sokszor megnéztem 😊
Bazinga!
A film cime: Harc az Endor bolygón !! Szerintem nagyon jó egy film még most is !! Elöször gyerekként láttam VHS kazettán aztán késöbb az egyik német adón a Pro7-en !!
A kedvenceim az ewokok(macók) és persze Uzsgyi !!
Itt is egy kép emlékeztetöül !! Hát nem aranyosak ! <#vigyor>#vigyor>