Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát elég durva ez az amerikais videó. Akkor lettem extrán ideges, amikor a kis zászlócskát beleszúrta a térképen ausztráliába, mert azt hitte, hogy az Irán.
Nem birom az ilyen embereket. Egsyzerûen idegesítõek. Középiskolában nálunk voltam amerikai diákok, mert valami program keretében voltak itt Szegeden, és az angol tanárnõ behívta õket az angol órára, hogy beszélgessünk velük, ezáltal is gyakorolva a nyelvet. Csak jobban tanulsz, ha egy olyannal beszélgetsz, akinek az anyanyelve, na mind1...
Szal kérdezgettük õket, és nem tudták megmomndani, hogy most melyik országban vannak. Azt mondák, hogy most németországban vannak, nem? Majdem lefordultunk a székrõl. Ekkor elõjük raktunk egy térképet, és azt mondták, hogy WOW nem is láttak eddig ennyi országot. Na jó igaz, hogy felismertek 3-4 országot, de csak észak amerikában, persze az USA-t felismerték. Azt sem tudták, hogy ki az a Michael Schumacher. Amikor monduk, hogy amerikában is van Forma1 futam, akkor azt hitték, hogy a NASCAR ról beszélünk.....
Semmilyen sportot nem ismertek, szó szerint semilyet, CSAK a NASCAR-t, és az NBA-t. AZ NBA-re azt hitték, hogy az a világbajnokság, aki megnyeri, az a világ legjobb csapata.
Én az óra után totál szét voltam csúszva. Ja, és 20-21 évesek voltak. Ez amerika mondtam magamban. Öntelt állatok, akik csak magukkal fogalkoznak, még azt sem tudják, hogy az elnök melyik országba küldi a fiaikat katonának. Persze tisztelet a kivételnek. Amerikában is vannak átlag tudású emberek, de azok nagy része is európából ment oda. Amerika azért lett ennyire fejlett, és minden majdnem tõle függ, mert Nagy ország, mármint terjedelemben, és sosem volt ott háború, csak polgárháború. Na de majd Barack Obama rendet tesz...
Egyébként, ha megkérdezhetem CSOCSÓ te most mivel foglalkozol amerikában, csak azért kíváncsiskodom, mert nekem is az álmaim között van, hogy egyszer kijutok amerikába huzamosabb idõre, mindazok ellenére, amit fent leírtam.
Üdv., nektek
Nézzétek a foci eb-t... az nyugtatja az embert 😄
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
nativ amerikai valoban sokat mondhat el a torzse tortenelmerol ha egyaltalan vannak akarmilyen feljegyzesek.
egy akarmikor bevandorolt ember meg ugykezdi hogy o francia.. angol.. arab.. stb.. szal az mar mas kerdes de ha valaki itt el es itt jar suliba akkor amerika tortenelmerol fog tanulni ami 500 ev es nem merul ki a 200 eves usa tortenelmeben
de mostmar tenyleg fejezzuk be az offolast. ezzel kapcsolatban lehet privatozni vagy nyissatok neki topikot.
Ha megkérdeznél egy õsi indián törzs mai leszármazottját, meg egy mai fiatal amcsit, hogy hány évre gondol magában, amikor hazája/népe történelmérõl kérdezik, nem valószínû, hogy a két szám nagyon közel lenne egymáshoz.
Kojiro ergo sum.
kitoroltem a hsz emet es ujrafogalmaztam, nehogy anyazassal valaszoljatok.. szajbaragosan hogy megertse az okoskodo agyatok is:
azt irta a Blasta hogy az itteni embereknek 200 eves tortenelmuk van.. nektek meg tobb mint 3000 eves tortenelmes kell tanulnotok.. beirtam hogy amerikanak 500 eves tortenelme van.. nem 200.. mire mar megint jottok a kollektiv baromsagaitokkal..........
kerlekszepen.. amerikanak IGENIS 500 eves tortenelme van.. es ebbe beletartozik az a 200 eves USA tortenelem is.
ha magyarorszag 1100 eve van es kit erdekel az elotte levo tori akkor minek vagsz fel hogy neked 3 ezret kellett tanulni, hm?
kepzeld... mivel itt vagyok en elso kezbol tudom az igazsagot es nem mendemondakbol mint ti...
az amerikai iskolakban ugyanugy tanuljak a dolgokat az okortol......... plusz ha nem is az okort nezzuk csak az amerikai tortenelmet akkor az igenis 500.. szal ne f ezzetek nekem meg nullazzatok.. nezzetek neha a turkorbe is mielott masokat probaltok kijavitani.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
az uj részre valo tekintettel megnéztem, tényleg nagyon jo kis film a maga nemében, bár a batmobil elég gáz szerintem, nem olyan batmanes...
8/10
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
az érdekes az hogy a videok után olvasgattam hsz-eket, és jo néhány amerikai elismerte hogy az okatatási rendszeruknek kösöznhetoen sajnos tényleg elég sok a hulye... azért azt nem mondhatod hogy a kinti rendszer erõseb mint az itthoni, talán még emlékszel milyen volt itthon.....
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Öl a mobiltelefon. Kiszámítható, horrornak titulált tucat film, mely semmivel nem tûnik ki tini horror filmtársai közül. Elpazaroltam másfél órát.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Az USA-t 1700-as évek végén alapították, elõtte gyarmat volt csupán, további kérdésed ha akad, tedd fel nyugodtan...
<#bohoc>#bohoc>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Magyarország meg már kb 1050 éve létezik. 😊 Itt is éltek elötte már az ókorban is, de az senkit nem érdekel, mert annak semmi köze Magyarországhoz, és nem is a történelme 😊
Feláll a szõr a hátamon ettõl a kornyikától, nem lehet így élvezni egy operatõri/grafikusi munkát részemrõl.
Ráadásul egyik szerelõ sem az énekhangjáról híres... szal ez nekem gáz
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
az életben sem kapnak el mindenkit, balesetek bárkivel történhetnek, már kinottünk a mesékbol 😊 A film pont arrol szolt hogy egy ilyen kis baleset is megtörténhet... ha érted mire gondolok 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Tudja valaki?
Lehet, hogy az elõbb rosszul irtam le, ezért bocsi.
Nem, nem az új.És igen, még csak most láttam. Köszönhetõen anno a sok köpködésnek, nem voltam rá kíváncsi.Újabb viták elkerülése véget nem részletezem, csak ennyi:
Nekem tetszett
7.5/10
Én most láttam a No country for old men címû filmet. (Nem vénnek való vidék). 4 oscart nyert a legutóbbi oscar díjátadón.
Aki látta, az nem tudja véletlenül, hogy a bérgyilkos, aki mindig vitte magával a palackot, az milyen fegyvert használt? Mi volt az a palack? Valami sûrített levegõ lehet, de azzal hogyan lehet lõni mint a golyókkal?
Köszi, Üdv.,
Ennél még az anyázás is jobb.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
mondjuk még a gazdasági világválság az, amiben õk szerepelnek a legtöbbet, hiszen.
ez se rossz 😊 France, Italy 😄
egy ilyet azért csinalnék azért idehaza is, vajon mit mondanának? 😊)
de mindegy, elhiszem hogy kulturáltak 😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
az ocsem magyarorszagrol tanult hetedikes osztalyban. szal errol ennyit.
ezenkivul mikor megallitanak valakit az utcan hogy te.. hol van irak vagy hol van svajc es nem tudja.. hat ez lol.. hidd el ha megkerdeznenk az elso 10 emebrt a vaci uton hogyhol van michigan vagy hol van dubai.. valszeg FINGJUK nem lenne rola. es baromira el tudok kepzelni hogy egy magyar szoke plazacicanak brazilia is egy a sok USA allam kozul.
Csocso, az tényleg igaz hogy az ottani iskolákban nem tanulnak gimiben europai történelmet, legalábbis elég felszinesen, talán ezért van hogy nem tudják hol van irak? 😊 Egy ismerõsöm tesoja tanult kint, azt mondta nem igazán tanultak europárol semmit, meg ugy usa-n kivul nem foglalkoznak semmivel joformán, viszont a saját "történelmuket" elég részletesen kell tudni....az a 200évet 😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF