Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kb. mindenki fikázza az összes filmjét (kivéve 6. érzék) és a pénztáraknál is egyre rosszabbul szerepeltek.tulajdonképpen az érzék "vitte be" a népet a többi filmjére is.nem tudom,csak rémlik,hogy a kritikusok is rendesen levették róla a keresztvizet
pedig én is szeretem a filmjeit,fõleg a sebezhetetlent!plusz eszembe jutott,hogy a falun kívül még a lány a vízben-t sem láttam tõle :S
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"döhepöning vagy sjámálán feltámadása lesz (mondjuk a szememben nem hasalt el,igaz a falut még nem láttam),vagy végképp kikiáltják "egyfilmes" rendezõnek (a rohattak 😄)"
mi az a sjalaman? miert kialtanak ki egyfilmes rendezonek??
falu is egesz jo a jelek meg rohadtul tetszett
Nagyon az az érzésem, hogy a könyv változat sokkal hosszabb és részletesebb, valahogy látszott rajta, hogy egy erõsen felpörgetetett adaptáció.Hogy ez jó vagy rossz azt a könyv ismeretének hiányában nem merném kijelenteni.Így laikusként végül is tetszett a film, de szerintem elbírt volna még 20-30 percnyi játékidõt.
10/7
Amit eddig megnéztem !!
Péntek 13 IV Az utolsó fejezet 10/7
Péntek 13 V Az újrakezdés 10/6
Péntek 13 VI Jason él 10/8
Péntek 13 VII Friss Vér 10/7
Péntek 13 VIII Jason Manhattanben 10/7
Még hátra van a IX meg a X rész !! Habár a IX rész csak feliratosan van meg de ez nem számit !!
(Az eredeti képregény alapfelvetése az, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a wanted ott hasal el (vagyis fog),hogy nem üvöltik a mÁrketingesek:ez egy képregény-adaptáció!
szerintem mindjárt jobban szokná mindenki a látványvilágot...mertcsak!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Akikrõl szól azok bizony el tudják hajlítani a golyó útját stb. a tökéletes, natural born assassinok...
Ha a hulk nem zavar hogy zõd, vagy a szpájdermen tapadása a falon (éljenek a nukleáris pókok!), itt is meg fogod szokni. 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Vagy, hogy hol lehet megnézni, hogy mit mikor kezdenek el vetíteni
Üdv.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
errol meg egy szot nem hallottam... de amugy kivancis leszek ra!
erre vagyok most a legkivancsibb!!!!
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
A Pitch Black pontosan azért 10/10, amiért a Kutyaszorítóban vagy a Shop Stop: néhány ember összefogott és minden tudását és pénzét beleadva csinált egy mozit, amiben hitt, hogy jó. Nem pedig valami óriáscég égisze alatt, hetven oldalról feszítõ produceri nyomásra kiizzadt félkész baromság, amivel totál hülyének nézik a kedves szemlélõdõt (lásd legfrissebb példa: The Incredible Hulk).
Szerintem.
De én szinte(!) bármit megnézek, amiben Diesel játszik, úgyhogy elfogult vagyok.
Apropó Diesel: az idei -igencsak erõs- mezõny élére ugrott a Babylon A.D. c. film, amiben õ a fõszereplõ, a trailert a HW-rõl le lehet kapni HD-ben, nézzétek meg!
najo.. a bitch plackkel ( pitch black) annyira nem ertunk 1-et... szvsz kozel sincs 10 pontos. jo film = tetszett! de szvsz a 10/10 egy kicsit eros ra.
majd megnezem en is. mindenesetre sokan fikazzak a regi hulkot.. nekem bejon.. jobban mint a pokember.
am felvettem a Vasembernek az uccsó jelenetét ami a stáblista után van!!😊
http://www.freevlog.hu/video/13342.html
Ha viszont olyasmi, mint a Karib tenger kalózai 3 végén, akkor inkább nem kell. Az a 10 perces várakozás arra a 30 másodperces, semmitmondó jelenetre tökéletesen megkoronázott egy rettentõen szar filmet.
hát többet vártam a filmtõl!!fõleg így Iron Man után!!közelébese volt vagyis de az utolsó jelenet😄 de azt nem részletezem nézzétek meg!!😄
akik szeretik a képregényeket meg így a MARVEL világot annak biztos tetszeni fog!!mint pl nekem😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
8/10
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
és ezt anno -mikor még lehetett kapni- 3-4 rongyért árulták különálló DVD-n! ahelyett, hogy hozzácsapták volna egy extrakiadványos duplacsomaghoz ajándékként...
egyébként a Pitch Black és a The Chronicles of Riddick számomra is nagy kedvenc, megvan eredeti dvd-nisXD de nekem nem nagyon tetszett a Dark Fury, pont azért mert mire beindulna már vége is...de azt se mondanám h rosszXD
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
10/10, mert Vin Diesel legjobb filmje.
The Chronicles of Riddick: Dark Fury
8/10, mert hibátlan, csak sajna nagyon rövid, mire beindulna, pont vége
The Chronicles of Riddick
10/10, mert igazi sci-fi, saját háttérrel eredeti(!) képi világgal
La Haine - Gyûlölet
10/10, mert így talán megnézik jó sokan azok közül is, akik szerint az Amerikai História X dráma...
Stardust - Csillagpor
7/10, mert karnyújtásnyira a kiváló szórakoztatástól szépen bedobja a pumpát a küllõk közé: klisézápor a vége!
10/8-9
Nekem tetszett ez a fantasy, nagyon jó és szórakoztató.Egyszer mindenképpen megéri megnézni...jaah, és az a malac vagy micsoda amelyik madarakat evettXD hát az haláli😄
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
háááááááááááát... najó nemrossz de eléggé hatásvadász. imdb-s értékeléssel értek egyet 5.9/10. (nem 6). jó a réce benne szóval 1szer érdemes megnézni!
Mivel néhány hete néztem meg Ang Lee Hulkját, így a viszonyítás elkerülhetetlen lenne, de sajnos nem megy: az a film tökéletes, ez meg egy vicc. Pedig de jól is kezdõdik: nem húzzák az idõt a fõhõs bemutatásával, egybõl a lecsóba csapunk, már a felvezetõ képsorok alatt lezavarják azt, amit az 5 évvel ezelõtti mozi két és fél órán keresztül adagolt be nekünk. Bruce Banner (Edward Norton) menekül, Ross tábornok üldözi, Ross tábornok lánya pedig már éli a saját életét. Bannerre ráküldenek egy orosz származású überkommandóst (Tim Roth), akibõl aztán Hulkot koppintós szörnyûséges szörny lesz... Az eredmény nem kétséges: egy nagy fossárga valami püföl egy nagy zöld valamit és... ja nem, ennyi.
Egyszerûen nem értem, miért kell hülyének nézni a kedves mozilátogatót... a következõ napokban úgyis sokan megnézitek majd, úgyhogy játékot hirdetek: aki talál bármi eredetit a The Incredible Hulk c. filmben, azt meghívom egy sörre a nyáron. Komolyan.
El sem kezdem sorolni, hogy mi a baj, csak kiragadok néhány dolgot: tök értelmetlen cselekményvezetés, sablonkliséökörségekkel, szar színészi játék (Liv Tyler és William Hurt borzalmas!), baszottgagyi animáció, ultraökör befejezés.
Adok rá 3/10-et, mert van egy harcjelenet egy parkban, ami egészen bejövõs volt, meg az eleje tetszett, kb. a 20., talán a 30. percig.
Az Ang Lee féle verzió egy pillanatig nem volt veszélyben, tudom, hogy itt szinte senki nem szerette, de talán nézzétek meg még egyszer, mert abban minden mûködik, ami itt nem, plusz annyi eredeti elemmel operál, hogy tíz évadnyi incredible hulkot fel lehetne vele tölteni!
Nem rosz film. Az effektek nagyon jól meg vannak csinálva, a story olyan, amilyet vár az ember. Nincs túl bonyolítva, egyszerûen könnyed.
7/10
Est Sularus oth Mithas!
Hát elég durva ez az amerikais videó. Akkor lettem extrán ideges, amikor a kis zászlócskát beleszúrta a térképen ausztráliába, mert azt hitte, hogy az Irán.
Nem birom az ilyen embereket. Egsyzerûen idegesítõek. Középiskolában nálunk voltam amerikai diákok, mert valami program keretében voltak itt Szegeden, és az angol tanárnõ behívta õket az angol órára, hogy beszélgessünk velük, ezáltal is gyakorolva a nyelvet. Csak jobban tanulsz, ha egy olyannal beszélgetsz, akinek az anyanyelve, na mind1...
Szal kérdezgettük õket, és nem tudták megmomndani, hogy most melyik országban vannak. Azt mondák, hogy most németországban vannak, nem? Majdem lefordultunk a székrõl. Ekkor elõjük raktunk egy térképet, és azt mondták, hogy WOW nem is láttak eddig ennyi országot. Na jó igaz, hogy felismertek 3-4 országot, de csak észak amerikában, persze az USA-t felismerték. Azt sem tudták, hogy ki az a Michael Schumacher. Amikor monduk, hogy amerikában is van Forma1 futam, akkor azt hitték, hogy a NASCAR ról beszélünk.....
Semmilyen sportot nem ismertek, szó szerint semilyet, CSAK a NASCAR-t, és az NBA-t. AZ NBA-re azt hitték, hogy az a világbajnokság, aki megnyeri, az a világ legjobb csapata.
Én az óra után totál szét voltam csúszva. Ja, és 20-21 évesek voltak. Ez amerika mondtam magamban. Öntelt állatok, akik csak magukkal fogalkoznak, még azt sem tudják, hogy az elnök melyik országba küldi a fiaikat katonának. Persze tisztelet a kivételnek. Amerikában is vannak átlag tudású emberek, de azok nagy része is európából ment oda. Amerika azért lett ennyire fejlett, és minden majdnem tõle függ, mert Nagy ország, mármint terjedelemben, és sosem volt ott háború, csak polgárháború. Na de majd Barack Obama rendet tesz...
Egyébként, ha megkérdezhetem CSOCSÓ te most mivel foglalkozol amerikában, csak azért kíváncsiskodom, mert nekem is az álmaim között van, hogy egyszer kijutok amerikába huzamosabb idõre, mindazok ellenére, amit fent leírtam.
Üdv., nektek
Nézzétek a foci eb-t... az nyugtatja az embert 😄
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
nativ amerikai valoban sokat mondhat el a torzse tortenelmerol ha egyaltalan vannak akarmilyen feljegyzesek.
egy akarmikor bevandorolt ember meg ugykezdi hogy o francia.. angol.. arab.. stb.. szal az mar mas kerdes de ha valaki itt el es itt jar suliba akkor amerika tortenelmerol fog tanulni ami 500 ev es nem merul ki a 200 eves usa tortenelmeben
de mostmar tenyleg fejezzuk be az offolast. ezzel kapcsolatban lehet privatozni vagy nyissatok neki topikot.
Ha megkérdeznél egy õsi indián törzs mai leszármazottját, meg egy mai fiatal amcsit, hogy hány évre gondol magában, amikor hazája/népe történelmérõl kérdezik, nem valószínû, hogy a két szám nagyon közel lenne egymáshoz.
Kojiro ergo sum.
kitoroltem a hsz emet es ujrafogalmaztam, nehogy anyazassal valaszoljatok.. szajbaragosan hogy megertse az okoskodo agyatok is:
azt irta a Blasta hogy az itteni embereknek 200 eves tortenelmuk van.. nektek meg tobb mint 3000 eves tortenelmes kell tanulnotok.. beirtam hogy amerikanak 500 eves tortenelme van.. nem 200.. mire mar megint jottok a kollektiv baromsagaitokkal..........
kerlekszepen.. amerikanak IGENIS 500 eves tortenelme van.. es ebbe beletartozik az a 200 eves USA tortenelem is.
ha magyarorszag 1100 eve van es kit erdekel az elotte levo tori akkor minek vagsz fel hogy neked 3 ezret kellett tanulni, hm?
kepzeld... mivel itt vagyok en elso kezbol tudom az igazsagot es nem mendemondakbol mint ti...
az amerikai iskolakban ugyanugy tanuljak a dolgokat az okortol......... plusz ha nem is az okort nezzuk csak az amerikai tortenelmet akkor az igenis 500.. szal ne f ezzetek nekem meg nullazzatok.. nezzetek neha a turkorbe is mielott masokat probaltok kijavitani.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
az uj részre valo tekintettel megnéztem, tényleg nagyon jo kis film a maga nemében, bár a batmobil elég gáz szerintem, nem olyan batmanes...
8/10
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
az érdekes az hogy a videok után olvasgattam hsz-eket, és jo néhány amerikai elismerte hogy az okatatási rendszeruknek kösöznhetoen sajnos tényleg elég sok a hulye... azért azt nem mondhatod hogy a kinti rendszer erõseb mint az itthoni, talán még emlékszel milyen volt itthon.....
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Öl a mobiltelefon. Kiszámítható, horrornak titulált tucat film, mely semmivel nem tûnik ki tini horror filmtársai közül. Elpazaroltam másfél órát.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.