Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy a Jason X az egyik lehetõ leggázabb horror, lövésem nincs mi tetszett benne 7 pontosra, de te tudod
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Péntek 13 IX - Jason pokolra jut - Az utolsó péntek 10/8
Azt a leborult szivar végitt a film végén csak ugy leesett az állam !!<#wow1>#wow1> Mi a francot keres Freddy egy Jason filmben ??
Habár arra kiváncsi lennék hogy a Jason X-ben mit keres ott Jason amikor a IX-ben végképp kampec lett neki !!
Jason X 10/7 Ezt a filmet meg már sokszor láttam még régebben mielött megnéztem volna a többi régebbi részeket is !! Habár az tény hogy a X rész a jövöben játszodik és a X-ben is végképp kampec neki !!
Nem tudom hany eve nem lattam ehez hasonlo brutal horror filmet. Az is bisztos, hogy nem nyugodtan fogok most elaludni.
Minden horror rajongonak ajanlom! Megszokott sztori viszont brutal csavarokkal.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Yo, Bitch!
a medences csajos meg nagyon erdekes film. nezd meg!
Yo, Bitch!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
10/8
no comment, egyszer látni kell...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
kb. mindenki fikázza az összes filmjét (kivéve 6. érzék) és a pénztáraknál is egyre rosszabbul szerepeltek.tulajdonképpen az érzék "vitte be" a népet a többi filmjére is.nem tudom,csak rémlik,hogy a kritikusok is rendesen levették róla a keresztvizet
pedig én is szeretem a filmjeit,fõleg a sebezhetetlent!plusz eszembe jutott,hogy a falun kívül még a lány a vízben-t sem láttam tõle :S
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"döhepöning vagy sjámálán feltámadása lesz (mondjuk a szememben nem hasalt el,igaz a falut még nem láttam),vagy végképp kikiáltják "egyfilmes" rendezõnek (a rohattak 😄)"
mi az a sjalaman? miert kialtanak ki egyfilmes rendezonek??
falu is egesz jo a jelek meg rohadtul tetszett
Nagyon az az érzésem, hogy a könyv változat sokkal hosszabb és részletesebb, valahogy látszott rajta, hogy egy erõsen felpörgetetett adaptáció.Hogy ez jó vagy rossz azt a könyv ismeretének hiányában nem merném kijelenteni.Így laikusként végül is tetszett a film, de szerintem elbírt volna még 20-30 percnyi játékidõt.
10/7
Amit eddig megnéztem !!
Péntek 13 IV Az utolsó fejezet 10/7
Péntek 13 V Az újrakezdés 10/6
Péntek 13 VI Jason él 10/8
Péntek 13 VII Friss Vér 10/7
Péntek 13 VIII Jason Manhattanben 10/7
Még hátra van a IX meg a X rész !! Habár a IX rész csak feliratosan van meg de ez nem számit !!
(Az eredeti képregény alapfelvetése az, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a wanted ott hasal el (vagyis fog),hogy nem üvöltik a mÁrketingesek:ez egy képregény-adaptáció!
szerintem mindjárt jobban szokná mindenki a látványvilágot...mertcsak!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Akikrõl szól azok bizony el tudják hajlítani a golyó útját stb. a tökéletes, natural born assassinok...
Ha a hulk nem zavar hogy zõd, vagy a szpájdermen tapadása a falon (éljenek a nukleáris pókok!), itt is meg fogod szokni. 😄
Vagy, hogy hol lehet megnézni, hogy mit mikor kezdenek el vetíteni
Üdv.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
errol meg egy szot nem hallottam... de amugy kivancis leszek ra!
erre vagyok most a legkivancsibb!!!!
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
A Pitch Black pontosan azért 10/10, amiért a Kutyaszorítóban vagy a Shop Stop: néhány ember összefogott és minden tudását és pénzét beleadva csinált egy mozit, amiben hitt, hogy jó. Nem pedig valami óriáscég égisze alatt, hetven oldalról feszítõ produceri nyomásra kiizzadt félkész baromság, amivel totál hülyének nézik a kedves szemlélõdõt (lásd legfrissebb példa: The Incredible Hulk).
Szerintem.
De én szinte(!) bármit megnézek, amiben Diesel játszik, úgyhogy elfogult vagyok.
Apropó Diesel: az idei -igencsak erõs- mezõny élére ugrott a Babylon A.D. c. film, amiben õ a fõszereplõ, a trailert a HW-rõl le lehet kapni HD-ben, nézzétek meg!
najo.. a bitch plackkel ( pitch black) annyira nem ertunk 1-et... szvsz kozel sincs 10 pontos. jo film = tetszett! de szvsz a 10/10 egy kicsit eros ra.
majd megnezem en is. mindenesetre sokan fikazzak a regi hulkot.. nekem bejon.. jobban mint a pokember.
am felvettem a Vasembernek az uccsó jelenetét ami a stáblista után van!!😊
http://www.freevlog.hu/video/13342.html
Ha viszont olyasmi, mint a Karib tenger kalózai 3 végén, akkor inkább nem kell. Az a 10 perces várakozás arra a 30 másodperces, semmitmondó jelenetre tökéletesen megkoronázott egy rettentõen szar filmet.
hát többet vártam a filmtõl!!fõleg így Iron Man után!!közelébese volt vagyis de az utolsó jelenet😄 de azt nem részletezem nézzétek meg!!😄
akik szeretik a képregényeket meg így a MARVEL világot annak biztos tetszeni fog!!mint pl nekem😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
8/10
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
és ezt anno -mikor még lehetett kapni- 3-4 rongyért árulták különálló DVD-n! ahelyett, hogy hozzácsapták volna egy extrakiadványos duplacsomaghoz ajándékként...
egyébként a Pitch Black és a The Chronicles of Riddick számomra is nagy kedvenc, megvan eredeti dvd-nisXD de nekem nem nagyon tetszett a Dark Fury, pont azért mert mire beindulna már vége is...de azt se mondanám h rosszXD
10/10, mert Vin Diesel legjobb filmje.
The Chronicles of Riddick: Dark Fury
8/10, mert hibátlan, csak sajna nagyon rövid, mire beindulna, pont vége
The Chronicles of Riddick
10/10, mert igazi sci-fi, saját háttérrel eredeti(!) képi világgal
La Haine - Gyûlölet
10/10, mert így talán megnézik jó sokan azok közül is, akik szerint az Amerikai História X dráma...
Stardust - Csillagpor
7/10, mert karnyújtásnyira a kiváló szórakoztatástól szépen bedobja a pumpát a küllõk közé: klisézápor a vége!
10/8-9
Nekem tetszett ez a fantasy, nagyon jó és szórakoztató.Egyszer mindenképpen megéri megnézni...jaah, és az a malac vagy micsoda amelyik madarakat evettXD hát az haláli😄
háááááááááááát... najó nemrossz de eléggé hatásvadász. imdb-s értékeléssel értek egyet 5.9/10. (nem 6). jó a réce benne szóval 1szer érdemes megnézni!