Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A barátom negatív kritikája ellenére megnéztem és nem csalódtam.
Maga Bruges, a belga kisváros hangulata nagyon tetszett. Pont annyira ambivalens mint amennyire a két bérgyilkos és tetszettek az ebbõl fakadó kis konfliktusok, afférok. De megjegyezném h senki ne számítson Hot Fuzz szintû poénokra...az In Brugesben sokkal burkoltabb és visszafogottak a poénok (és kevés van belõlük 😛)
És ami a legjobban tetszett az az ending...véééégre egy jó befejezés, pont olyan ahogyan elképzeltem 😊 és nem valami halivudi fos. Zenei aláfestés is rendbe volt, úgy tényleg tök jól volt.
8/10
I love this game!
BUDA > miskolc.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Amúgy csak két olyan film, amik mostanában futnak és jó kritikát kaptak: In Bruges és a Be Kind Rewind.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Hatalmas!!.
film utan fel oran keresztul csak mosolyogtam😊
nagyon jo hang effektek, kepi vilag. kamera rangatas sokakat zavarhat ,engem abszolute nem zavart. bar moziba nezve lehet gaz lett volna
Nem vennek valo videk 7/10
unalmas , neha vontatotnak tunik. semmi uj..
gyilkosunk karaktere miatt kap 7-et, kulonben annyi se lenne.
BUDA > miskolc.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
sírvaröhögõs
Bazinga!
BUDA > miskolc.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
köszi
Én a Braindead-et tartom egy nagy viccnek az nem is horror film hanem egy hatalmas nagy gusztustalan és undoritó ocsmány fim az egész !! Számomora 10/-10 !!
Amúgy a Jason X az egyik lehetõ leggázabb horror, lövésem nincs mi tetszett benne 7 pontosra, de te tudod
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Péntek 13 IX - Jason pokolra jut - Az utolsó péntek 10/8
Azt a leborult szivar végitt a film végén csak ugy leesett az állam !!<#wow1>#wow1> Mi a francot keres Freddy egy Jason filmben ??
Habár arra kiváncsi lennék hogy a Jason X-ben mit keres ott Jason amikor a IX-ben végképp kampec lett neki !!
Jason X 10/7 Ezt a filmet meg már sokszor láttam még régebben mielött megnéztem volna a többi régebbi részeket is !! Habár az tény hogy a X rész a jövöben játszodik és a X-ben is végképp kampec neki !!
Nem tudom hany eve nem lattam ehez hasonlo brutal horror filmet. Az is bisztos, hogy nem nyugodtan fogok most elaludni.
Minden horror rajongonak ajanlom! Megszokott sztori viszont brutal csavarokkal.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Yo, Bitch!
a medences csajos meg nagyon erdekes film. nezd meg!
Yo, Bitch!
10/8
no comment, egyszer látni kell...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi