Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Akkor errõl még sosem hallottál????

Amúgy a Jason X az egyik lehetõ leggázabb horror, lövésem nincs mi tetszett benne 7 pontosra, de te tudod

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

wesker24
Ma néztem meg a maradék 2 részt a Péntek 13-ból !!

Péntek 13 IX - Jason pokolra jut - Az utolsó péntek 10/8

Azt a leborult szivar végitt a film végén csak ugy leesett az állam !!<#wow1> Mi a francot keres Freddy egy Jason filmben ??

Habár arra kiváncsi lennék hogy a Jason X-ben mit keres ott Jason amikor a IX-ben végképp kampec lett neki !!

Jason X 10/7 Ezt a filmet meg már sokszor láttam még régebben mielött megnéztem volna a többi régebbi részeket is !! Habár az tény hogy a X rész a jövöben játszodik és a X-ben is végképp kampec neki !!
barnie1990
Brutal csavarokkal?

Zene nélkül mit érek én?

Sephi
Rec -

Nem tudom hany eve nem lattam ehez hasonlo brutal horror filmet. Az is bisztos, hogy nem nyugodtan fogok most elaludni.

Minden horror rajongonak ajanlom! Megszokott sztori viszont brutal csavarokkal.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sir Quno Jedi
Szentég! Ha te "halálra izgultad" magadat a jeleken, akkor hmmm... 😄 Én inkább betegre röhögtem volna magamat, de inkább sírhatnékom volt...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Narnija2. Hááát nem voltak sokan a moziban, pedig DumaLláza 9-es nagyterem... Végülis szórakoztató volt (1x). Full logikátlan baromság amúgy (gondolom könyvben nem ilyen összecsapott), még az egyhez képest is. Ámbár annál talán picit látványosabb.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ForzaInter
John Rambo

nagyon jó volt, csak kár hogy ilyen rövidre sikerült:S csak amiatt 9/10.

Yo, Bitch!

ForzaInter
😄D nagyon nagy film, semmi durva nem volt benne, de nagyon paráztatós volt, hatodik érzék is nagyon jó film.

Yo, Bitch!

CSOCSO
belolem is ugyan ezt valtotta ki.. emlekszem mikor meglestem a jeleket ugy voltam vele hogy az alien filmek ota nem izgultam meg ugy filmet vegig. szal a jelek egyik kedvenc. eszmeletlen volt, tukon ultem mikor fogtak a baba figyelot az auto tetejen.... cikcikcik kurkrurkruk TSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS 😄 nemag mikor a kessel nezett be az ajto alatt? argh.. az egesz film eszmeletlen volt semmit nem mutattak es megis halalra izgultam magam.
CSOCSO
hatodik erzek fasza volt. a falu is jo volt a jelek szamomra egyenesen siker = nagyon fasza volt

a medences csajos meg nagyon erdekes film. nezd meg!
ForzaInter
isten film, paráztam rendesen rajta, pedig nem votl benne semmi durva, de mikro kukoricásab aegy lábát lehetet látni😄 áá😄

Yo, Bitch!

ProGabe
mint az összes filmje!a fényképezés,a rendezés,sok-sok suspense.óóóó,meg kéne néznem mind újra 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

desigo
én azt full végigparáztam pedig semmi durva nem volt benne
a hatása alá kerített ...
Bulykin
The Bank Job
10/8
no comment, egyszer látni kell...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

sweech
szerintem a jelek is jó volt

ProGabe
az sjamalan akart lenni 😊 (M. Night Shyamalan)

kb. mindenki fikázza az összes filmjét (kivéve 6. érzék) és a pénztáraknál is egyre rosszabbul szerepeltek.tulajdonképpen az érzék "vitte be" a népet a többi filmjére is.nem tudom,csak rémlik,hogy a kritikusok is rendesen levették róla a keresztvizet

pedig én is szeretem a filmjeit,fõleg a sebezhetetlent!plusz eszembe jutott,hogy a falun kívül még a lány a vízben-t sem láttam tõle :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

CSOCSO
ne hari de ezt nem ertem...
"döhepöning vagy sjámálán feltámadása lesz (mondjuk a szememben nem hasalt el,igaz a falut még nem láttam),vagy végképp kikiáltják "egyfilmes" rendezõnek (a rohattak 😄)"

mi az a sjalaman? miert kialtanak ki egyfilmes rendezonek??
falu is egesz jo a jelek meg rohadtul tetszett
CSOCSO
jajj... ki mondta hogy nem lattam az elso ketto reszt? betettem egy trailert es melle irtam hogy errol a filmrol meg soha nem hallottam. nem is tudtam hogy keszitik/tettek ( igen.. csak a harmadik reszrol beszelek)
CSOCSO
a csavard meg a golyot egyszeruen csak nevetsegesen hangzik. en valahogy nemtudom osszetenni a hulk zoldde valtozasaval vagy a fantastic four szupererosegekkel...
Dynamic
A Spiderwick krónikák

Nagyon az az érzésem, hogy a könyv változat sokkal hosszabb és részletesebb, valahogy látszott rajta, hogy egy erõsen felpörgetetett adaptáció.Hogy ez jó vagy rossz azt a könyv ismeretének hiányában nem merném kijelenteni.Így laikusként végül is tetszett a film, de szerintem elbírt volna még 20-30 percnyi játékidõt.

10/7
wesker24
Mivel ma Péntek 13 van ma Péntek 13 napot tartok !! <#vigyor>

Amit eddig megnéztem !!

Péntek 13 IV Az utolsó fejezet 10/7
Péntek 13 V Az újrakezdés 10/6
Péntek 13 VI Jason él 10/8
Péntek 13 VII Friss Vér 10/7
Péntek 13 VIII Jason Manhattanben 10/7

Még hátra van a IX meg a X rész !! Habár a IX rész csak feliratosan van meg de ez nem számit !!
PetruZ
A Wanted-nél azért nem üvöltik, hogy képregény adaptáció, mert kb. annyi köze van az eredetihez, mint... mint mondjuk egy krokodilbõr-táskának Hulkhoz: mindkettõ zöld. 😊

(Az eredeti képregény alapfelvetése az, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
már nincsenek szuperhõsök, mert a szuperbûnözõk jó pár évtizede kiírtották õket és most õk irányítják Amerikát (és a világot is). Gyakorlatilag ellenség nélkül léteznek a színfalak mögött, iszonyatos hatalommal a kezükben. A fõhõs apja is egyike ezeknek, sõt, õ az Assassin, a legtutibb bérgyilkos, csak a srác errõl semmit sem tud, az apját nem is ismeri. Na, amikor az apukát valaki megorvgyilkolja, akkor pörögnek fel az események... Hat füzet az egész, de nagyon tetszett, a vége különösen kacifántos, szerintem nem fogják megcsinálni. Eleve mások a karakterek, holott a képregény pont direkt színészekrõl lett mintázva a majdani megfilmesítés érdekében.
)
ProGabe
döhepöning vagy sjámálán feltámadása lesz (mondjuk a szememben nem hasalt el,igaz a falut még nem láttam),vagy végképp kikiáltják "egyfilmes" rendezõnek (a rohattak 😄)

a wanted ott hasal el (vagyis fog),hogy nem üvöltik a mÁrketingesek:ez egy képregény-adaptáció!
szerintem mindjárt jobban szokná mindenki a látványvilágot...mertcsak!

Sephi
Juli vege, Aug eleje...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sir Quno Jedi
Nézzé több tarilert a wanted-bõl és szokjad! Ez egy ilyen film.

Akikrõl szól azok bizony el tudják hajlítani a golyó útját stb. a tökéletes, natural born assassinok...

Ha a hulk nem zavar hogy zõd, vagy a szpájdermen tapadása a falon (éljenek a nukleáris pókok!), itt is meg fogod szokni. 😄

precision
a második az a Múmia 3. része, ne mondd hogy az elsõ kettõt nem láttad 😊

Bazinga!

Nem tudja valaki, hogy magyarországon mikor kezdik vetíteni a mozikban a The Dark Knight új batman filmet?

Vagy, hogy hol lehet megnézni, hogy mit mikor kezdenek el vetíteni

Üdv.

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

CSOCSO
Riddick21
Köszi! 23 millió dollár. Már elnézést, de a prezentált látványvilághoz képest: lófasz.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

PetruZ
Riddick21
ne zavarjon, hogy a film elsõ felében kurva látványosan lezuhan egy ûrhajó, majd kb. 3/4ed órán át gyönyörködhetünk a 3 napban, aztán abban, ahogy megy le...

A Pitch Black pontosan azért 10/10, amiért a Kutyaszorítóban vagy a Shop Stop: néhány ember összefogott és minden tudását és pénzét beleadva csinált egy mozit, amiben hitt, hogy jó. Nem pedig valami óriáscég égisze alatt, hetven oldalról feszítõ produceri nyomásra kiizzadt félkész baromság, amivel totál hülyének nézik a kedves szemlélõdõt (lásd legfrissebb példa: The Incredible Hulk).

Szerintem.

CSOCSO
hat hja.
I.C.ram
Pitch Black szerintem sincs 10-es, meg azért látszik is rajta erõsen, hogy nem túl nagy költségvetésû film. Nincs benne túlsok "trükk" sem, szerintem. Pár CGI szörny, pár szûrõ, és ennyi.
Riddick21
A világ egyik legolcsóbb sci-fije, néhány millió dollárból csinálták, kb. barkácsmunkának számít! Ahhoz képest pedig olyan látványvilágot vonultat fel, ami párját ritkítja... majd utánanézek vhol, hogy pontosan mennyibe került, de arra emlékszem, hogy szinte fillérekbõl csinálták, pedig ízig-vérig trükkmozi!
De én szinte(!) bármit megnézek, amiben Diesel játszik, úgyhogy elfogult vagyok.

Apropó Diesel: az idei -igencsak erõs- mezõny élére ugrott a Babylon A.D. c. film, amiben õ a fõszereplõ, a trailert a HW-rõl le lehet kapni HD-ben, nézzétek meg!

CSOCSO
jaj paszmek'.... ilyet nem engedhetunk meg magunknak. legkozelebb be se irom ha egyetertek veled. 😄😄:😄

najo.. a bitch plackkel ( pitch black) annyira nem ertunk 1-et... szvsz kozel sincs 10 pontos. jo film = tetszett! de szvsz a 10/10 egy kicsit eros ra.
Riddick21
Bejön Neked a régi Hulk? Még a végén megkedvellek, vigyázz! <#ejnye1>

CSOCSO
az miaz?
CSOCSO
pedig tv ben szarra reklamozzak hogy huuu a hulk sztori ahogy elmondva kellett volna lennie. blahblahblah

majd megnezem en is. mindenesetre sokan fikazzak a regi hulkot.. nekem bejon.. jobban mint a pokember.
HULK-ba azta bizonyos jelenetet stáblista elé rakták szerencsére!!😊

am felvettem a Vasembernek az uccsó jelenetét ami a stáblista után van!!😊

http://www.freevlog.hu/video/13342.html
Errõl jut eszembe, egy film végén miért nem lehet kiírni, hogy hülye gyerek ne menj még ki a moziból, mert még lesz vmi poén. Én a Vasemberrel úgy jártam, h nem olvastam elõre kritikát, így mikor vége lett leléceltünk. Utána láttam otthon, hogy volt még egy plusz jelenet. Nem tudja vki, hogy felrakták-e a netre? Már rég volt a bemutató.

Ha viszont olyasmi, mint a Karib tenger kalózai 3 végén, akkor inkább nem kell. Az a 10 perces várakozás arra a 30 másodperces, semmitmondó jelenetre tökéletesen megkoronázott egy rettentõen szar filmet.

The Incredible Hulk!
hát többet vártam a filmtõl!!fõleg így Iron Man után!!közelébese volt vagyis de az utolsó jelenet😄 de azt nem részletezem nézzétek meg!!😄
akik szeretik a képregényeket meg így a MARVEL világot annak biztos tetszeni fog!!mint pl nekem😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jah ésígy az utóbbi két marvel filmben jól felvezetik a bosszúállók filmet😊

8/10
Blasta
"Hold your breath"Über giga mega brutál zene egyik kedvencem

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Riddick21
hát én azt hittem, hogy miután SPOILER a hajón kinyírt tulajdonképpen mindenkit xD SPOILER, mennek a következõre... ehelyett stáblista.
és ezt anno -mikor még lehetett kapni- 3-4 rongyért árulták különálló DVD-n! ahelyett, hogy hozzácsapták volna egy extrakiadványos duplacsomaghoz ajándékként...

Bulykin
<#idiota>
egyébként a Pitch Black és a The Chronicles of Riddick számomra is nagy kedvenc, megvan eredeti dvd-nisXD de nekem nem nagyon tetszett a Dark Fury, pont azért mert mire beindulna már vége is...de azt se mondanám h rosszXD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Riddick21
sry, elb*sztam a kiemelést, csak a címeket akartam...

Riddick21
[b]Pitch Black[b]
10/10, mert Vin Diesel legjobb filmje.

The Chronicles of Riddick: Dark Fury
8/10, mert hibátlan, csak sajna nagyon rövid, mire beindulna, pont vége

The Chronicles of Riddick
10/10, mert igazi sci-fi, saját háttérrel eredeti(!) képi világgal

La Haine - Gyûlölet
10/10, mert így talán megnézik jó sokan azok közül is, akik szerint az Amerikai História X dráma...

Stardust - Csillagpor
7/10, mert karnyújtásnyira a kiváló szórakoztatástól szépen bedobja a pumpát a küllõk közé: klisézápor a vége!

Bulykin
Spiderwick krónikák
10/8-9
Nekem tetszett ez a fantasy, nagyon jó és szórakoztató.Egyszer mindenképpen megéri megnézni...jaah, és az a malac vagy micsoda amelyik madarakat evettXD hát az haláli😄

Challanger
réce<#vigyor2><#taps> ezt a szinonimát nem hallottam még
Riddick21
édesistenem... <#kuss>

Jumper alias hipervándor.

háááááááááááát... najó nemrossz de eléggé hatásvadász. imdb-s értékeléssel értek egyet 5.9/10. (nem 6). jó a réce benne szóval 1szer érdemes megnézni!