Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Be Kind Rewind

Eszméletlenül jól kreált, kivitelezett alkotás! Miért nem lehet egyszerûen csak ilyen magasságú,filozófiájú filmeket készíteni, annyi idõm elmegy sok vacakra. Bár ha nem lenne negatív oldal, nem lenne mibõl kiemelni a jobb darabokat.

De ez: 10/10 . Ilyenekért érdemes filmeket nézni, hogy találjunk gyöngyszemeket is!
Sephi
"nekem egybõl a Ponyvaregény ugrott be kábé olyan stílusa van."

Ezt mire érted? Arra, hogy ugy van megvágva, hogy tobb jelenet-et mutat ami a végen egy lesz?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Tatyla
No country for old men

nekem egyböl a Ponyvaregény ugrott be kábé olyan stilusa van.
9/10

One missed call

hátö izé olyan kör-re hajazó izé horror,de egyszer meg lehet nézni
6/10

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ez valami hipergagyi rókabõrös ZS kategóriás izének tûnik aminek 0 köze van a SP múvihoz...

Ahogy elnézem a gépezetek se hasonlítanak szóval kb annyi köze lehet az eredetihez mint az ominózus Predator 4 fimnek... 😊

Sephi
Ne mond ki!!! Eljön a sátán!!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Blasta
könyörgöm: No country for old MEN!!!!

Tehát E betûvel, mert többes...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

CSOCSO
ez is mi a csecs? valaki lattam mar? war of the worlds folytatasa? mindenki fikazza hogy nagyon gagyesz
CSOCSO
meet the spartans

hat... ez nem volt valami vicces film😄 pedig szerintem en meg kozelebb allok a megertesehez mint ti,mivel a film tele van amerikai "reklamokkal" meg emberekkel akiket majmolnak.

mindenesetre az tuti hogy amerikan kivul tuti fele akkora "siker"(?) nincs a film. neha vicces volt a film valoban de majdnem az egeszet fapofaval neztem vegig.

nemtom miert gondoljak az amcsik hogy annyira poenos ha majmolnak valakit.. donald trump.. dane cook, britney stb... ez valakinek tenyleg vicces?

Seth
hint: fapofa végig vagy lehet nem is bírod 😄

PSN ID.: Beegabor

CSOCSO
megyek inkabb meglesem a 300 parodiajat 😄 nagyon kivancsi vagyok hogy tetszeni fog vagy fapofaval vegigulom
CSOCSO
tudod nem kell beszolni. en sem szoltam be neked. leirtam a velemenyem a filmrol. ha neked emiatt be kell szolni akkor veled van a baj. menj le az utcara es szolj be valakinek oszt majd meglepodsz mit fognak valaszolni. ne itt huszarkodjal mar.
CSOCSO
lehet. 😞 nekem sajna ez a stilus nem tetszik.
Tikal
te huztad errefelé a beszélgetést, és nem "már megint" kiötlötem valamit.... szimplán csak nem értem miért kell rögtön provokácionak venni ha megemlitem másik két filmjét is a rendezõpárosnak, miért kell rögtön kult filmet kiálltani...kérdeztem valamit, erre rögtön jössz ezzel kultfilmes maszlaggal, nem érdekel hogy azok e, fogalmam sincs, nekem tetszettek, neked?
Nekem nem volt magas a torrente, smiley
😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Szabi84
Ma megnéztem a Street Kings-et! Nekem tetszett, akinek bejönnek ezek a gengszteres filmek az szerintem ne hagyja ki! A film elsõ fele kicsit vontatott, utána beindul az eksön! Keanu Reeves nagyon kemény csávó benne, szinte már szuperhõs, de hát ez amerikáról szól. Game nevü reppert is jól pofánveri egy vaskos telefonkönyvel😄! Kicsit hasonlít a kiképzés címû filmre, az is nagyon tetszett!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

fifi
már megint azt ötlöd ki, hogy én biztos CSAK a szuperfilmekre bukom... a Torrentés párhuzam meg ezek szerint neked volt magas, nem baj, nem is izgat különösebben.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Tikal
nyilván azért hoztam fel az a két filmet mert ugyanaz a rendezõ páros készitette és hasonlo jellegu filmek, nem hasonlithatom egy Transformers-hez, de ha az áll közelebb hozzád vonhatunk párhuzamot a robotos film és a no country között 😊
én kérek elnézést 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
ugy érzed provokállak? 😊
sajnálom, nem akartam, mintahogy semmilyen versenyt nem akartam elinditani, ki látott mennyi és milyen filmeket... kérdeztem valamit, szépen, vagy itt már ez is magas? és akkor felhozol egy ilyen kult filmet mint a torrente? ugyanmár 😊

bocsi

Tikal
vagy neked magas amit irtam? 😊

mondtam hogy nem színész?

mint irtam szinész...hogy milyen az más kérdés...

Sephi
Ha neked kék valami akkor az kék nem? Ha en szerintem egy film szar akkor szamomra az a film szar, tehat szar. Masnak az a film egy csoda, tehat neki a film csoda, tehat csoda.

Ennyi.

Nálam attól semmi nem változik, hogy direkt csinálunk egy szar filmet vagy sem 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Köszi!
Nm nmindultam és nmis voltam mert nmakartam elázni még kicsit sem,de ez a film van tervbe véve!:-)
Kösz az infot!
Látod ezért szólnak be...ilyen vélemények miatt. Szimplán szar....nem szar. Neked nem tetszik és én megértem hogy miért nem. De ettõl még nem lesz szar.

Annyira irritáló ez a hangnem amit megengedsz magadnak, ha viszont valaki beszól emiatt, meg pattogsz, kibaálsz, meg majd hogy jól kitörlöd innét...viszont az hogy önmagadba nézz, azt nem mi? Magaban véletlenül sem látod meg a hibát csak másban.

Most nem azért mondom, de igazán vissza vehetnél egy kicsit.

Seth
Nem, nem sikerült neki, átesett a ló túloldalára .A "színészek" meg valószínûleg közeli hozzátartozók és barátok kb 😄 Annyira fájdalmasan gagyi az a film

PSN ID.: Beegabor

fifi
jól gondolom, hogy ilyen "ki látott több rétegfilmet" versenyt akarsz provokálni?
tudod, mint a Torrentében a nemzetiségi verseny a viszkivel...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Nemtudom feltûnt e, de a dialógusok, a mûvér meg mindden direkt olyanok amilyenek. Nem azért ilyen mert balfaszok a színészek vagy mert nem volt elég pénz hanem azért, mert a rendezõ a régi b trash filmek mintáira akart készíteni egy filmet(mint a Planet Terror), és ez sikerült is neki. Szerintem az volt a baj, hogy túl komolyan vetted.

CSOCSO
nem, dehogy is.. a buta kis pondrok azt nem ertik meg hogy nem arrol szolt a veszekedes hogy mekkora szinesz hanem arrol hogy jacki chan szinesz ( mivel hogy egyeszek szerint nem szinesz csak kaszkador/harcmuvesz)

tehat ha te meg mindig ott tartasz hogy jujj mekkora szinesz akkor igenis beallhatsz a buta pondrok koze.. es kb 3 szor leirtam az akkori flame-nel hogy itt nem arrol van szo, es nem azert vedem Jackiet mert o a legnagyobb szinesz vagy a legrosszabb hanem azert mert igenis egy szinesz.
de ahogy elnezem ez neked meg most is tul magas...
Tikal
még egy jackie chan film is jobb nem?

de hát ez van buta kis pondrok vagyunk nem látjuk mekkora szinész is õ <#vigyor1>

magus
mert manapság már senki sem meri kimondani, hogy azért az mégsem olyan jó, mondhatni szar.

CSOCSO
Machine Girl

nem tudtam befejezni......... fingom nincs miert kell egy ekkora gagyisztikum filmet barmihez is hasonlitani.. nemhogy kill bill.

a filmet legjobban a BagMan hez tudnam hasonlitani. ugyan az az egesz csak japanokkal : szanalmas dialogusokkal, idiota szineszek, mindenrol latszik hogy megprobaltak a leggagyibban es legolcsobban megcsinalni mert az egesz mani elment muverre

nem tudtam vegignezni mert annyira felbaszta az agyam a sok hulyeseg ami a filmben van. meglestem majdnem a feleig de addig is szenvedosen utanna csak bele bele tekergettem ket percenkent... ennel a no country for old meg is ezerszer jobb.

japan filmekbol meg van epp eleg ami ennel SOKKAL de sokkal jobb.. kezdve az ichi the killerrel vagy a battle royale..........
CSOCSO
nah mindegy en inkabb megyek meglesem a kill bill alazo machine girl-t
CSOCSO
dehat ez van.. az ilyen emberek szerint mi buta kis pondrok vagyunk es ok meg kibaszott okosak mert csak ok kepesek felfogni ezt a magassagos filmet.. holott a film szimplan szar es nekik ez bejon.

ez kb olyan mintha az osztriga mogul fikaznatok a fasza sultcsirket petrezselymes krumplival 😄
CSOCSO
muhahahaha 😄 a film valoban egy nagy szar volt😄 mondjuk azt tenyleg nem ertem hogy minek kivenni belole barmelyik szereplot is.......
Tikal
fargo? big lebowsky? láttad már? jok?

Tikal
Valaki talán azt várta film végének hogy elkapják bardem-et? 😊 vagy hogy a végére kirják fehér betükkel mi az élet értelme? 😊
A filmnek szerintem irto jo hangulata van, zene egyszeruen nem hiányzott, képek nagyon jok...
inkább kérdéseket vet fel a film, nem válaszokat ad.... sors, véletlen, idõ...ezeket szerintem nagyon jol ábrázolja a három szereplõn keresztül, mindenki belecsöppent egy szituba, dönteni kell, el viszi a pénzt és onnantol kezdve felfordul az élete, csak sodrodik, chigur viszont nem, nagyon is tudja mit csinal... egyszeruen nagyon jo a hangulata a filmnek, a gonoszt nagyon jol eloadja 😊
ja persze nem 200 milliobol forgatták 5 évig....talán van akinek ez hiányzik...

Lehet, hogy már elindultál 😊 Kellemes kis film nagy rétegnek tetszhet, szóval családi mozizáshoz is ideális. Kellõ humorrral és látványvilággal (tehát nem árt neki a széles vászon). Attól függ igazából kivel mész és mire számítasz 😛

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

REALista
Jól van nekem mindegy ha nem unod még akkor tõlem mehet a vita.Akkár át is lehetne nevezni a topicot No country flém topicnak...😊

"De nem kell itt pattogni mint kecskeszar a deszkán"

Ez tõled különösen furcsán hangzik de mindegy...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Miért nem lehet ezt megviatatni? Akkor töröltesd az erõl szóló hsz-eket vagy mit tudom én. De nem kell itt pattogni mint kecskeszar a deszkán..már bocs a kifejezésért. XD

fifi
amúgy ha nem tetszett annyira a NCFOM akkor ebbõl egyenesen következik, hogy a hállivúdi látványfilmek jönnek be? pengeéles eszed van...
na mindegy, nem is izgat ez engem tovább, további jó egymásra sárdobálást...

A vasember milyen film??
Mert este moziba mennék és lehet azt néznénk meg
fifi
"Jól van akkor jöhet megint a 500 hsz-nyi vita arról hogy miért jó vagy éppen miért szar a No Country"

ha jól nézem ez filmes topik... mirõl beszéljünk; fizikáról? mert felõlem mehet, de nem látom értelmét...

fifi
azért hozzáteszem, hogy meglepõdnél, ha látnád, mekkora B/trash gyûjteményem van. na mind1.

REALista
Jól van akkor jöhet megint a 500 hsz-nyi vita arról hogy miért jó vagy éppen miért szar a No Country.Nálam egyértelmûen 10/10-es a film de akinek a Horrorra akadva 26 vagy a népszerû Hálivúdi látványfilmek jelentik az etalont azokat úgyse fogod tudni meggyõzni de te tudod...

Igen, bár a könyvben még Bell seriff kicsit nyomoz a végén. De a filmbõl sok minden kimaradt ami könyvben volt.

Mert mondjuk nem krimi...figyelj, ha megérted mirõl beszél a seriff és tudsz vele azonosulni, akkor tetszik. Ha nem ,akkor nem.

A Death Proof...hm. Itt is az van, hogy ha be jön ez a ócska ,,b" kategóriás nosztalgikus érzés akkor tetszik. Egyébként nem.

Mind két filmnél ez van. Jók ezek, de azt megértem hogy miért nem tetszenek sok embernek.

fifi
könyvben is ez a lezárás? mert azt hittem elõször, hogy a "nagymonológ" elõtt bealudtam pár percre, visszatekertem, de rájöttem, hogy nem 😊

Szerintem rosszul látod. Azonkívül hogy szar mi benne a rossz?
Mert, a szinészek jók, a könyvet viszonylag jól követi, a rendezés jó, a fényképezés meg nagyon szép....a hangok a zene nélküliség is jó lett.

Szerintem. De szerinted? Ezek nem jók benne?

Téged már megbocsás de ki kédezett? Ha nem tévedek ez egy filmes fórum,..de szólj ha nem az!

fifi
nem lesz balhé, felnõttek vagyunk 😊
nekem a death proof az utóbbi kb. három év mainstream filmjei közül az etalon fos.
mondogatták, hogy nem értettem meg biztosan, máig nem tudom, mi az amit meg kell belõle érteni...

sry

REALista
Jól van kezdjétek elõrõl a vitát...szánalmas...

fifi
komolyan kérdezem: mi az amit annyira meg kell érteni benne? mert nekem /eddig/ semmi olyan nagy jelentõségû "lejönnivaló" nem tûnt fel, mert ez számomra tképpen egy jól megcsinált krimi volt... mit hagy nyitva? min kell gondolkoznom?

a könyvet viszont el fogom olvasni, köszi, hogy felhívtad rá a figyelmemet.