Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Na majd az amcsi változatban biztos egyértelmû lesz 😄

PSN ID.: Beegabor

Sephi
Masoknak megis sikerult.

Amugy lehet, hogy csak nekem volt brutal csavar, mert en szoktam az ilyen "Szent" dolgokat olvasgatni. Anno "the new plague" -nek neveztek.

SPOILER

Es pont az volt a kiscsaj 😄 (nekem ez csavar)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Seth
Az egy egyértelmû "csavar", nem igazán lehet elsiklani felette szerintem

PSN ID.: Beegabor

Sephi
Kicsi kene figyelni a vegen a falon levo ujsag cikkeket, aztan meg kellene nezni a wikipediat mit is ir arrol a lanyrol.

Nem nehez, meg neked is sikerulne, o te, kotekedok Istene.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Nemzet aranya - 9/10
CSOCSO
Tha Happening

a trailere nagyon bejovos volt. a film mar kisse kevesbe.

Jo volt, tetszett de ennel jobb is lehetett volna a bemutato alapjan.

szeretek moziba jarni mert jobban izgulok ott mintha itthon neznem a filmet. a vege viszont nem tetszett, bar fingom nincs hogy lehetett volna maskepp megoldani.

Viszont hiaba szeretek az izgulas miatt moziba jarni valszeg ez volt az utolso alkalom, hogy en amerikaban moziba megyek.

mindenki oda ul ahova akar, szal a legjobb sorokban van hogy 2-3 ules szabadon van de korulotte ulnek.. ergo a sor fele ures de 5 en nem tudunk odaulni 😞 kettessevel meg mi se akarunk szetulni.

sztan leultunk es kezdodott a baj.. sok idiota fasz rohog mikor az emberek ugralnak a hazrol.. MIJAFASZ NEVETSEGES VAN EZEN????

sztan vijjognak, beszelnek, sikoltoznak, viccelodnek. mellettem a nigger kurva annyit dumalt hogy 20 percet birtam.. addig nagyon ugy voltam hogy kimegyek apicsaba a filmrol de elszakadt a szal es csak siman megkerdeztem, hogy komolyan vegig fogjatok dumalni a filmet?

a hulye kurva kikerekedett szemekkel nezett hogy miert valami baj van?
mondom neki igen, szeretnem nezni a filmet.. ezekutan nem szolt semmit mert a csavoja csitigatta, okos huzas volt tole mert nagyon elborult az agyam.. csak azert nem anyaztam mert tele voltunk fekakkal.

nah mindegy. akkor jon a masik idiota aki elore megmondja hogy mit fognak mondani mert o latta a bemutatoban a jelenetet.

es vegul jott az utcso, zaro jelenet es mi volt a valasza minden fekanak korulottem? jezusom.. visszakerem a manimat ... a masik buta hulye picsa mogottem aszondja.. oh. most mivan? ossze vagyok zavarodva!!!!! TENYLEG PASZMEK?????? menjel nezzel kung fu pandat .. JEZUSOM
CSOCSO
most komolyan nem akarok vitat inditani de ez a "na villantsd meg a csavaros elmed es mondj olyat amit en nem tudok" ezt mar anno is kerdeztem/mondtam mikor a veszekedesunk volt. es nem volt valasz akkor sem.
Riddick21
Még mindig nem írtál egy csavart sem.
Megint kezdõdik a "hiába kérjük Sephit, hogy villantsa meg félelmetes tudását" c. mûsor, dobjál már be egy angol cikket válaszként valahonnan!;-)

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Kmarha
Halálos Hallgatás - (death silence?)

Egyedül az üres kollégiumban, teljes sötétségben, halotti csendben végignézni.. hát kellemes borzongást válthat ki az emberbõl. És bár a gonosszal szembenézõk száma a film majdnem végén 2re szaporodik, így ott kevésbé fél és retteg az ember, viszont a Fûrészes hangulat ott kezd el igazán brutális módon kibontakozni (ahogy a készítõk kezdik feltárni a történések okát, és fokozzák a film morbidságát).
A vége meg üt rendesen, még akkor is, ha nagyjából már sejted is, mi lesz.

Ez most nagyon bejött 😊 Bár saját stilusától a készítõ elszakadni nem tud, azért láthatóan jót tesz neki (nekik?), ha elszakad attól a lassan sorozattá váló Fûrész alkotástól.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

a.carkey
Valami hasonló szotri miatt vitte el a jövõbe Doc Martyt a Vissza a jövõbe 2. részében. 😄

A medve nem játék.

Sephi
Inkább nézd meg újra, hátha masodjara meglátod a csavart.

CSOCSO
hat hja... voltak oszt tarsaim akik rohogtek ha korbealltuk oket es halalra rugdostuk oket.. azert mert te csodabodar vagy nem kell masokra furan nezni.
SASboy
számomra közepes.

nice legs. what time to open?

tep
21 10/10<#taps>

\"SLICE of LIFE\"

tep
Rec 9/10<#eljen>

\"SLICE of LIFE\"

Atisz
Csak az 1. és a 4. rész ami nézhetõ (sõt azok kifejezetten jók)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Iori
In Bruges:
A barátom negatív kritikája ellenére megnéztem és nem csalódtam.
Maga Bruges, a belga kisváros hangulata nagyon tetszett. Pont annyira ambivalens mint amennyire a két bérgyilkos és tetszettek az ebbõl fakadó kis konfliktusok, afférok. De megjegyezném h senki ne számítson Hot Fuzz szintû poénokra...az In Brugesben sokkal burkoltabb és visszafogottak a poénok (és kevés van belõlük 😛)
És ami a legjobban tetszett az az ending...véééégre egy jó befejezés, pont olyan ahogyan elképzeltem 😊 és nem valami halivudi fos. Zenei aláfestés is rendbe volt, úgy tényleg tök jól volt.
8/10

I love this game!

áh, biztos te sem figyeltél oda film közben azért nem vetted észre. de attól még biztos vannak benne 😄

BUDA > miskolc.

Jano
Bizony.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Blasta
Jól rémlik, hogy ez a film nem volt a magyar mozikban?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

tep
Rocky Balboa 6,5/10

\"SLICE of LIFE\"

tep
The Kingdom 10/10

\"SLICE of LIFE\"

Riddick21
És már láttál minden klasszikust, minden jó filmet mondjuk az elmúlt 30 évbõl vagy éppen az utóbbi 5bõl? Hmm?

Amúgy csak két olyan film, amik mostanában futnak és jó kritikát kaptak: In Bruges és a Be Kind Rewind.

Kmarha
semmi új? 😄 mondj akkor még hasonló filmeket mert én azokról lemaradtam

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Iori
még megy az utolsó császár a tv6on

I love this game!

I.C.ram
Basszus, nincs semmi jó film mostanában 😞
Cloverfield 10/10

Hatalmas!!.
film utan fel oran keresztul csak mosolyogtam😊
nagyon jo hang effektek, kepi vilag. kamera rangatas sokakat zavarhat ,engem abszolute nem zavart. bar moziba nezve lehet gaz lett volna

Nem vennek valo videk 7/10

unalmas , neha vontatotnak tunik. semmi uj..
gyilkosunk karaktere miatt kap 7-et, kulonben annyi se lenne.
barnie1990
Boven eleg egy is, de az brutal legyen! 😊

Zene nélkül mit érek én?

precision
<#wilting>
hátö, legyen... 😊

Bazinga!

Jasonnak mindig úgy tûnik hogy végkép kampec de a következõ rész elején valami miatt úgyis felkel .😊
tep
10000 BC 8/10

\"SLICE of LIFE\"

mondj légyszives 3 darab brutális csavart ami ebben a filmben volt. 😊

BUDA > miskolc.

Sephi
Akkor te is jol odafigyeltel film kozben.

tep
mert nem fogja a mágnes<#vigyor3>

\"SLICE of LIFE\"

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

sweech
fake

ProGabe
húazannyát!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tep
Hulk 6,5/10
The Whole Ten Yards 6/10
Mindhunters 6,5/10

\"SLICE of LIFE\"

zaki
A 40 éves szûz, Shaun of the Dead, Távkapcs

Iori
knocked up
forgetting sarah marshall

I love this game!

precision
Férj és Férj
sírvaröhögõs

Bazinga!

én sem emlékszem brutál csavarokra.

BUDA > miskolc.

Sephi
Mi nem volt ertheto?

Riddick21
Hot Fuzz

magus
mondjatok már légyszi valamilyen mostanában megjelent (~1-2 év) vígjátékot, lehet európai, amerikai (azért ne valamilyen fingtamésezvicces film, de mondjuk Ki nevel a végén szintû), akármilyen.

köszi

wesker24
Szerintem nem volt az annyira rossz film mint ahogy az IMDB is mutatja, tökre birtam amikor egymást kaszabolják !! Bõviteni kéne a társaságot mondjuk Leatherfaccel és Michael-lel (habár õk nem halhatatlanok) !!<#vigyor>

Én a Braindead-et tartom egy nagy viccnek az nem is horror film hanem egy hatalmas nagy gusztustalan és undoritó ocsmány fim az egész !! Számomora 10/-10 !!
wesker24
De hallottam róla sõt láttam is már sokszor !! Csak furcsa volt egy Jason filmben látni Freddy-t !! De most már tudom honnan ered a Freddy Vs Jason !! Amugy szerintem a jason X nem volt annyira rossz film na nem olyan jó mint az elözö részek de meg lehet nézni !! Az elsõ és az ötödik részhez képest a X rész sokkal jobb !! Talán mint minden filmben maga Jason a mészárlásai és persze a jó csajok !!
ForzaInter
ez a film egy vicc.

Yo, Bitch!

Blasta
Akkor errõl még sosem hallottál????

Amúgy a Jason X az egyik lehetõ leggázabb horror, lövésem nincs mi tetszett benne 7 pontosra, de te tudod

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

wesker24
Ma néztem meg a maradék 2 részt a Péntek 13-ból !!

Péntek 13 IX - Jason pokolra jut - Az utolsó péntek 10/8

Azt a leborult szivar végitt a film végén csak ugy leesett az állam !!<#wow1> Mi a francot keres Freddy egy Jason filmben ??

Habár arra kiváncsi lennék hogy a Jason X-ben mit keres ott Jason amikor a IX-ben végképp kampec lett neki !!

Jason X 10/7 Ezt a filmet meg már sokszor láttam még régebben mielött megnéztem volna a többi régebbi részeket is !! Habár az tény hogy a X rész a jövöben játszodik és a X-ben is végképp kampec neki !!