Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy lehet, hogy csak nekem volt brutal csavar, mert en szoktam az ilyen "Szent" dolgokat olvasgatni. Anno "the new plague" -nek neveztek.
SPOILER
Es pont az volt a kiscsaj 😄 (nekem ez csavar)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nem nehez, meg neked is sikerulne, o te, kotekedok Istene.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
a trailere nagyon bejovos volt. a film mar kisse kevesbe.
Jo volt, tetszett de ennel jobb is lehetett volna a bemutato alapjan.
szeretek moziba jarni mert jobban izgulok ott mintha itthon neznem a filmet. a vege viszont nem tetszett, bar fingom nincs hogy lehetett volna maskepp megoldani.
Viszont hiaba szeretek az izgulas miatt moziba jarni valszeg ez volt az utolso alkalom, hogy en amerikaban moziba megyek.
mindenki oda ul ahova akar, szal a legjobb sorokban van hogy 2-3 ules szabadon van de korulotte ulnek.. ergo a sor fele ures de 5 en nem tudunk odaulni 😞 kettessevel meg mi se akarunk szetulni.
sztan leultunk es kezdodott a baj.. sok idiota fasz rohog mikor az emberek ugralnak a hazrol.. MIJAFASZ NEVETSEGES VAN EZEN????
sztan vijjognak, beszelnek, sikoltoznak, viccelodnek. mellettem a nigger kurva annyit dumalt hogy 20 percet birtam.. addig nagyon ugy voltam hogy kimegyek apicsaba a filmrol de elszakadt a szal es csak siman megkerdeztem, hogy komolyan vegig fogjatok dumalni a filmet?
a hulye kurva kikerekedett szemekkel nezett hogy miert valami baj van?
mondom neki igen, szeretnem nezni a filmet.. ezekutan nem szolt semmit mert a csavoja csitigatta, okos huzas volt tole mert nagyon elborult az agyam.. csak azert nem anyaztam mert tele voltunk fekakkal.
nah mindegy. akkor jon a masik idiota aki elore megmondja hogy mit fognak mondani mert o latta a bemutatoban a jelenetet.
es vegul jott az utcso, zaro jelenet es mi volt a valasza minden fekanak korulottem? jezusom.. visszakerem a manimat ... a masik buta hulye picsa mogottem aszondja.. oh. most mivan? ossze vagyok zavarodva!!!!! TENYLEG PASZMEK?????? menjel nezzel kung fu pandat .. JEZUSOM
Megint kezdõdik a "hiába kérjük Sephit, hogy villantsa meg félelmetes tudását" c. mûsor, dobjál már be egy angol cikket válaszként valahonnan!;-)
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Egyedül az üres kollégiumban, teljes sötétségben, halotti csendben végignézni.. hát kellemes borzongást válthat ki az emberbõl. És bár a gonosszal szembenézõk száma a film majdnem végén 2re szaporodik, így ott kevésbé fél és retteg az ember, viszont a Fûrészes hangulat ott kezd el igazán brutális módon kibontakozni (ahogy a készítõk kezdik feltárni a történések okát, és fokozzák a film morbidságát).
A vége meg üt rendesen, még akkor is, ha nagyjából már sejted is, mi lesz.
Ez most nagyon bejött 😊 Bár saját stilusától a készítõ elszakadni nem tud, azért láthatóan jót tesz neki (nekik?), ha elszakad attól a lassan sorozattá váló Fûrész alkotástól.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
A medve nem játék.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A barátom negatív kritikája ellenére megnéztem és nem csalódtam.
Maga Bruges, a belga kisváros hangulata nagyon tetszett. Pont annyira ambivalens mint amennyire a két bérgyilkos és tetszettek az ebbõl fakadó kis konfliktusok, afférok. De megjegyezném h senki ne számítson Hot Fuzz szintû poénokra...az In Brugesben sokkal burkoltabb és visszafogottak a poénok (és kevés van belõlük 😛)
És ami a legjobban tetszett az az ending...véééégre egy jó befejezés, pont olyan ahogyan elképzeltem 😊 és nem valami halivudi fos. Zenei aláfestés is rendbe volt, úgy tényleg tök jól volt.
8/10
I love this game!
BUDA > miskolc.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Amúgy csak két olyan film, amik mostanában futnak és jó kritikát kaptak: In Bruges és a Be Kind Rewind.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Hatalmas!!.
film utan fel oran keresztul csak mosolyogtam😊
nagyon jo hang effektek, kepi vilag. kamera rangatas sokakat zavarhat ,engem abszolute nem zavart. bar moziba nezve lehet gaz lett volna
Nem vennek valo videk 7/10
unalmas , neha vontatotnak tunik. semmi uj..
gyilkosunk karaktere miatt kap 7-et, kulonben annyi se lenne.
BUDA > miskolc.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
sírvaröhögõs
Bazinga!
BUDA > miskolc.
köszi
Én a Braindead-et tartom egy nagy viccnek az nem is horror film hanem egy hatalmas nagy gusztustalan és undoritó ocsmány fim az egész !! Számomora 10/-10 !!
Amúgy a Jason X az egyik lehetõ leggázabb horror, lövésem nincs mi tetszett benne 7 pontosra, de te tudod
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Péntek 13 IX - Jason pokolra jut - Az utolsó péntek 10/8
Azt a leborult szivar végitt a film végén csak ugy leesett az állam !!<#wow1>#wow1> Mi a francot keres Freddy egy Jason filmben ??
Habár arra kiváncsi lennék hogy a Jason X-ben mit keres ott Jason amikor a IX-ben végképp kampec lett neki !!
Jason X 10/7 Ezt a filmet meg már sokszor láttam még régebben mielött megnéztem volna a többi régebbi részeket is !! Habár az tény hogy a X rész a jövöben játszodik és a X-ben is végképp kampec neki !!