Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi
Üdv.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
Utolso ket filmje nem volt azert annyira jo... sabalyosan vegig untam oket. Ezert is felek a Happening-tol.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
http://www.imdb.com/title/tt0949731/
Megéri a moziban nézni?
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
Magnólia
Mozaikszerkezetes dráma, nagyon jól felépítve, nagyon jó színészekkel, nagyon egységes mondanivalóval: egyáltalán nem az a tipikus amerikai tanmese a megbánásról, inkább illik az elmúlt fél év nagyágyúi mögé a sorba, visszafogott történetmesélés és tipikusan az a film, ami bár nem ígér sokat, de cserébe rengeteget adhat, csak ennek az a feltétele, hogy ne érjen véget a stáblistával...
Az Oscarral jutalmazott Crash tényleg nem több, mint ennek az amerikanizált/idealizált újraértelmezése és szájbarágása.
10/10, bár járna mínusz egy pont azért a néhány kissé feleslegesnek tûnõ szálért jár, amilyen pl. William H. Macy-é vagy a kiskölyöké
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
annyira rossz volt hogy emlekezni nem akartam ra hogy mirol szol a film meg mi ez es ez sikerult is. nemtom mi volt a filmben.. ket dolog maradt meg az egeszbol. tom cruise eljatszik valami idiotat.. meg az egbol potyogo bekak..............
Tom Cruise máig egyetlen filmje, ahol tényleg JÁTSZIK. A történetet sokan nem értékelik, pedig önmagában sincs semmi kivetnivaló benne, és érdekes keretet ad neki a... nem spoilerezek. Lassú folyású, és érdekes, nekem bejött.
Sokan _nagyon_ utálják egyébként.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Hmmm náci zombik 😄 Persze most nem a megszokott húsevõ zombik, hanem csak simán gyilkolnak és élõhalottak.
Nem volt rossz, van egy hangulata a sötét bunkernek, bár talán többet is ki lehetett volna hozni az egészbõl, a végét pedig majdnem elcseszték, de szerencsére nem, bár így sem az igazi.
6.5/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
DE attól, még hogy nekem nem tetszik, ettõl még nem vagyok rajta felháborodva, hogy mi a csecsért kell ezt a ratyi szart folytatni, és nem fikázom azokat, akiknek véletlen teszik...
Azt néz mindenki amit akar!
Ha nekem a Külvárosi kommandó tetszik, akkor az tetszik, ha valakinek a Nem vénnek való vidék, meg a Vérzõ olaj teszik, egészségére OSZT JÓNAPOT
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
köszi elõre is...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Szerintem regota nem volt olyan horror film amminel szabalyosan megijedjek.
A Rec az sok elismerest kapott, fenyevekkel jobb mint akarmelyik utobbi idoben megjelent zombi muvi....
A csavar, mint kesobb kiderult, az csak nekem volt az, mivel en regota tanulmanyozom azeket a vallasi dolgokat az uj plague-rol.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ha ilyen fostalicska film, akkor miért dolgozták fel az amcsik, Quarantine címmel, és miért jön a REC2?
Mert nézik az emberek!
Miért nézik?
Mert nyilván hülyék, és kevésbé kritikusak mint Te...
De a világ már csak így szép!
nemtom mire kellett volna ratalalnom a wikin vagy a googlen.. mindenesetre semmi infot nem talaltam a sztorival kapcsolatban ami barmire is ravilagitott volna.
most jonne itt a szokasos duma tolem hogy ez a film gagyi es fingom nincs hogy mitol tetszik masoknak...
googlezas kozben a filmmaniarol szarmazo kritikara bukkantam.. ott tokeletesen leirtak amit gondolok.
amugy en a filmet kb 4/10 re ertekelnem jo szivvel... valszeg erre a filmre 1 evmulva mar emlekezni se fogok.. ahogy a magnoliara sem emlexem mar.>
amugy en a filmet kb 4/10 re ertekelnem jo szivvel... valszeg erre a filmre 1 evmulva mar emlekezni se fogok.. ahogy a magnoliara sem emlexem mar.>
SPOILER!!!!
" REC nem más mint a horrorzsánerbõl mindenhonnan ügyesen összelopkodott ötlethalmaz profi és hatásos marketinggépezettel körítve (lásd fenti trailer). A film második felében szinte végig úgy éreztem mintha egy rossz 28 nappal késõbb ripoff-ot látnék azzal a különbséggel, hogy ezt megfejelték a Blair Witch Project (Ideglelés) amatõr kamerapörgettyûzésével (ami nem is lenne baj, hiszen a filmiparban is úgy gondolkodnak, hogy ami fasza ötlet és mûködik, azt nem szégyen lenyúlni, lásd Cloverfield, csak amíg utóbbi filmben volt nem kevés kreatívitás, addig a REC tele van ötlettelen horrorfilmes klisével.
REC
Sztereotíp karakterek illetve gyenge forgatókönyv, ez jellemzi a REC-et. A fentebb említett El Orfanato-val illetve számos ázsiai horrorral szemben - hasonlóan az erõtlen Szem remake-hez - arra van kihegyezve az egész film, hogy minél nagyobbat ugorjunk a székünkben (már eleve a fentebb linkelt elõzetesnél is erre építettek). Azon tény ellenére, hogy alapjáraton jobban szeretem a hátborzongató ideghúzást (lásd Shutter, Szem eredeti, Ringu, Ju-on) az olcsó ijesztgetésnél, nem lenne ezzel baj, csak az a gáz, hogy a REC esetében még a székbõl kiugratós jeleneteknél sem tudtam becsinálni (érdekes, mert ahogy olvasgattam a külföldi kritikákat, mindenki a félelemfaktort emeli ki leginkább, valószínûleg lemaradtam valamirõl…😉. De még ráadásul olyanokat írnak az IMDb-n hogy asszongya “legjobb horror, amit életemben láttam…” meg “garantáltan napokig félni fogsz tõle a sötétben!”. Aha, persze-persze… Összvissz talán kétszer ugrottam az egész film alatt, ami egy horrorfilmnél azért nem éppen egy becsülendõ arány (és ezt nem lenézõen mondom, pont én voltam az, aki kifejezetten pozitív elõítélettel ültem neki, hogy ez most egy fasza beszaratós horror lesz!). Legalább kanyaríthattak volna a jump jelentek köré egy korrekt szkriptet (pont mint a fentebb említett El Orfanato-nál), de sajnos nem tették (az olyanokat képtelen vagyok komolyan venni, mikor egy csávó nyakát egyetlen szellõlágy huzzintással el lehet törni). Jól van, nem várok én el Woody Allen mélységû történetvezetést illetve karakterábrázolást egy alig nyolcvanperces horrortól, de azért sablonos, kétdimenziós, buta és idegesítõ szereplõkkel együtt érezni sem tudok, nemhogy megijedeni tõlük/velük, erõteljes hangulateremtésrõl már nem is beszélve.
A szereplõk közül a leginkább elfogadható talán a fõszereplõ csajszi, aki ahol kellett ott aranyos volt, ahol nem, ott meg visított, ahogy a torkán kifért… 😊 Egyébként hozzátenném, hogy a szenzációhajhász riporternõ szerepét azért bármilyen valamirevaló B-kategóriás színész el tudta volna játszani, és ez vonatkozik a többiekre is. A bugyivillantós, agresszív vénasszonyon csak röhögni tudtam, parázni semmiképp, vagy az milyen már, mikor a kínai csajnak csak a névsorolvasáskor jut eszébe, hogy le kéne már hozni a fatert a harmadikról, ha már gáz van. Emlékszem a hetyke bajszú gigerlit sem tudtam komolyan venni, ahogy nagy intelligensen elküldi a kínaiakat a fenébe, amiért japánul beszélnek és nem tolják a feng-shuit…😊 Most komlyan ilyen karakterek mi a francnak kellenek egy horrorba (tudtommal nem paródiának készült a REC), csak kibillentenek a hangulatból. Az a bizonyos rendõrcsávó meg határozottan idegesítõ volt, amikor ötpercenként beszólt a kamerás faszinak, hogy tolja már offba a kamerát. Ha válsághelyzetben illetve életveszélyben vagy, és menekülnöd kell, akkor ki nem szarja le, hogy a másik a háttérben kameráz-e vagy sem (az persze már más kérdés, hogy hány olyan hidegvérû ember lenne, aki menekülés helyett/közben is venné az eseményeket - a valóságban volt rá példa amúgy, lásd 9/11 + WTC)."
meg milyen hatalmas csavarok?😄 szvsz egy darab csavar nem volt a filmben. volt egy meglepi a csako apartmanjaban es ennyi. en azt nem neveznem nagy csavarnak... ha a legvegen mikor mar csak a csaj elt, felkapcsoltak volna a lampakat es mindenki ott allt volna azt kiabalva hogy MEGLEPETEEEEES!!! nah azt nagy csavarnak hivnam😄
Tenyleg nagyon jo film (azert nem 10/10), Colin Farrell-t mintha kicsereltek volna. A vege is jo volt, raadasul a vege fele meg meg is lehetett kedvelni a ket gyilkost.Burges-rol meg nem hallottam, bevallom, de ezek utan azt hiszem el kell menjek oda. Igazabol nekem a film atmoszferaja, a jo karakterek miatt tetszett nagyon, ujat eppen ez se hoz.
(Plusz pont a penzdobalos jelenetert, nekem az nagyon bejott)
Zene nélkül mit érek én?
hoppá hoppá, micsoda kellemes meglepetés volt ez a film
remek kis mese megfûszerezve egy kis izgalommal és remek CGI-vel 😊
8/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Morpheus is megmondta: "A fordítók nem születnek többé: termesztik õket." 😊
10/10 nálam is.
A filmcímekrõl meg annyit, hogy sokszor sznobnak néznek, amikor angolul mondom a címeket, de basszus, néhány agytrösztöt, akik a magyar címeket találják ki, szívesen keresztre feszítenék.
Imádom a háborús filmeket de ez különösképpen tetszett.
10,000 BC 5/10
Hát...gondolom mást is zavart hogy ugráltak az idõben. És a vége <#confused>#confused> hát az magába -2 nálam.
Ryan Reynolds azért odatette magát, hirtelen nem sok jobb alakítás jut eszembe, talán Will Ferrel a Stranger than fiction-bõl, ami volt ilyen kellemes.
Say yes to CHAOS!
Egyáltalán minek kell lefordítani? 😊 egy kis nyelvtanulás nem ártana a hazai közönségnek, tulságosna elkényelmesedtünk a szinkronnal, szerintem minden filmet feliratosan kéne adni, kivéve a gyerekeknek való filmeket nem...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
<#falbav>#falbav><#violent>#violent>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Maga a film zseniális: ha csak annyit érne el, hogy átadja a hely és a közeg hangulatát, már akkor is isteníteném, de nem, simán az utóbbi idõk legszerethetõbb és érdekesebb karakterei, akikbõl ráadásul van egy féltucatnyi. S õk sem lopják a napot: szépen elénk varázsolják a mostanában oly' népszerû bûn (és bûnhõdés) történetet, tulajdonképpen nagyjából abban a felállásban, ahogy azt a Tommy Lee Jones-Javier Bardem-Josh Brolin trió is megjátszotta: van egy bölcs öregünk, egy kegyetlen, ámde következetes gyilkosunk és egy kezdõnk, aki sodródik az árral... csak a végeredmény lesz más!
Szóval bûnhõdéstörténet, költõi, kisvárosi helyszín, andalítóan gyönyörû muzsika és... ...féktelen röhögés! Amit Colin Farrell itt hoz, az halálos, valószínûleg a való életben sem állhat túlzottan távol tõle az ír bunkó figurája, mert nagyon életszagú, annyi szent És amennyire mélypontról indul, pont annyira okoz majd meglepetést a késõbbiekben, de nem kell feltétlenül a kötelezõ amcsi fejlõdéstörténetre asszociálni, aki bunkó, az bunkó is marad!
Nem ragozom tovább, aki teheti, nézze meg, kurva nagy film, az utóbbi néhány hónap abszolút legjobbja, és annak a gyomrát sem fekszi meg, aki csak röhögni akar egyet, bár akkor nem fog, amikor a kígyó a saját farkába harap.
10/10
köszi
Amugy lehet, hogy csak nekem volt brutal csavar, mert en szoktam az ilyen "Szent" dolgokat olvasgatni. Anno "the new plague" -nek neveztek.
SPOILER
Es pont az volt a kiscsaj 😄 (nekem ez csavar)