Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FZoleee
Alvin és a mókusok: 10/10
Aranyos film, nagyon tetszett <#smile>
tep
Murder Party : nagyonszar 1/10

\"SLICE of LIFE\"

sweech
én is megnéztem újra, rosszabbra emlékeztem :p

ghost2
Superman Returns (2006) 10/1 ennel rosszabb nagykoltsegvetesu filmet meg nem lattam 😄 hihetetlen szar.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
en ugy tudtam h a kriptonit-tol elmegy superman ereje ,ennek ellenere superman felemel egy kriptonit szigetet es kidobja az urbe,ennel hulyebb tortenetett ki sem lehetett volna talalni..:S

SötétBarom
Most néztem HBO-n az Open Season-t, hát elég loálos rajzfilm.. A nyulak valami iszonyat 😄DD

Meg a sül, aki minden random helyen ottvan, és mondja hogy "haaveeer"
😄D
Szal jópofa..

Egy masszív 8as. 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Tatyla
Kung Fu Panda

tök jó kis családi mozi 8/10

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

zaki
A nemzet aranya 8/10
A nemzet aranya 2 6/10
The Happening 4/10
10,000 BC 3/10

zaki
Hát, én se mondtam volna meg, hogy ki ez 😄

CSOCSO
hat... tobbfele vigjatek van.. vannak az effele baromsagok.. scary movie, date movie, another teen movie, meet the spartans.. mikor csak a legnagyobb hulyesegeket osszehordjak, meg akkor is ha oda sem illik.

sztan van pl a normalisabbik verzio amikor egy sztori kore jon a sok poen.. pl mikor martin lawrence a rendorkapitanysagon keresi a gyemantjat ( elfelejtettem melyik film) vagy mikor visszamegy a multba mint fekete lovag😄 azok jo poen filmek semmi disznosag, mint ezekben.

en a csupaszt pisztolyt is az elsohoz sorolom ahol sok sok baromsag tortenik egymas utan.. pl mikor oj simspont agyonlovik de beuti a fejet es azt fogja meg hogy hu az fajt plusz megegeti a kezet meg nekidol a frissen festett ajtonak mire megszolal : oh istenem! 😄😄😄😄 allat volt az a jelenet😄

talan csak a hulye nielsen miatt jutott eszembe soxor a csupasz pisztoly de nem hiszem.. ekuszom neha.. a poen felvezetese vagy nem is tudom.. olyan csupasz pisztolyos volt..
stargatelost
na jó, talán kicsit túlreagáltam. egy fokkal talán jobb volt az meet the spartansnal meg a társainál
de mondom, sztem nem kéne erõltetni az ilyen filmeket. akkor már csináljanak valami igényes vígjátékot inteligens poénokkal

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

CSOCSO
melyik csaj? mert a fohos csak egyaltalan nem volt akkora vaszisztdasz.. plusz a ket csaj 1 pohar poen miart kap 0.5 pontot?
ezerszer jobb poenok voltak ennel de neked az tetszett es 1.5 re osztalyzod a filmet? erdekes
CSOCSO
Superhero movie

lol😄 nem volt olyan szar ez. Sok jelenetnel eszembejutott a csupasz pisztoly; voltak jo poenok, nomeg persze gagyik is.

eletemben eloszor osszeirtam a film nezese kozben, hogy hany poen tetszett, ime:

30 poennal nem rohogtem vagy csak a szamat huztam

25 nel rohogtem/mosolyogtam

8 nal hangosan felrohogtem

kozel sem volt annyira gaz szvsz! SOT! az elmult par ilyen komedianal sokkal jobb volt! utoljara talan az a komedia film jott be amiben a jeleket parodizaltak.. de pl narnia parodianal ez jobb film volt!

6/10

akinek nem jonnek be a komediak azok ne uljenek leilyen filmek ele.. en se ulok le a horror filmek ele mert a legtobb szamomra gagyi.. foleg amibe egy kicsi humort is akarnak vinni.

es ha ez a film nem tetszik akkor nem tudom elkepzelni hogy a tobbi meg tetszik.. mint pl a scary movie sorozat , date movie, this is not another teen movie, epic movie, meet the spartans, stb stb stb
Es ha ezek sem tetszenek akkor vegkep nem ertem minek ultok le ilyen filmek ele.. messzirol keruljetek el mert ugysem fog bejonni

btw kivancsi leszek mikor szoknak mar le a pukizos, kakilos viccekrol...

mondjuk a pisilos vicc az elso negyedeben meg vicces volt.. en azt hittem hogy az 1 csepp pisi utan ki fog setalni a csako a szobabol.. de neeeeeem meg viccelodni kell hogy locsolo szeruen jon a csavobol a pisa... HURRA

meg a pukizos vicc.. az is jo volt az elso negyedeben de csak eltuloztak... 😞
CSOCSO
itt alig hasonlit ra...
kb mint a monster c. filben😄
<#wow1>Jó kép. <#eljen>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Igen kb akkor a ferdítés mintha a Colombo sorozatból készült mozifilmben Colombo egy zseni pszichopata gyilkos lenne.

De tessék: Wanted 1-2 itt a 6 füzetes képregény elsõ két része. Ezekben lelhetõ fel némi egyezés a filmel, de közben rávilágita arra is, hogy mennyire más.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

ForzaInter
nézegettem képet egyik kedvenc színésznõmrél, ezt a képet muszáj beraknom😄

gyönyörû<#szeret>

Yo, Bitch!

CSOCSO
hat erre nagyon kivancsi vagyok mostmar.. gyorsan le is szedem
CSOCSO
omfg😄
CSOCSO
ertem en hogy savanyu a szolo, de nem tudom oket hibaztatni... szerinted a toyota kijon olyan autoval amit csak a 160 cm alattiak tudnak kielvezni? kijon a globus olyan szosszal ami olyan hogy csak az indiaiaknak vagy azsiaiaknak van gusztusuk megenni, es sorolhatnam...

mindenki olyat akar eladni amit sok ember vesz meg mert abbol van a mani.

monjduk a leirtakbol kb azt latom hogy akkora ferdites van mintha a hofeherkebe meseben hofeherke egy koldus lenne akit ruhellnek a torpek es csak a gonosz boszira szamithatna😄 szal semmi koze az egeszhez.
stargatelost
Superhero Movie

übergagyi ultrafos
bár tudtam mire számítsak mégis elképedtem hogy lehet ilyen szar filmet elkészíteni
Stephen Hawking poénok +0,5, 2girls1cup poén +0,5, és a csaj +0,5

ez így lett

1,5/10 de ne tévesszen meg senkit, a film 0-át ér!

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Seth
Ó igen, a Richie Rich-ben hatalmas drámák vannak.... 😊

PSN ID.: Beegabor

Blasta
loál

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

SötétBarom
Richie Rich

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Sceleton
Iron Man 5/10
Alapból úgy áltam neki, hogy a vasember nem a kedvenc Marvell hõsöm... hát igen a film annyit adott amenyit vártam tõle. Volta hibák, amik nem tetszettek. Most nem kezdek Spoilerkedésbe, mert túl sok ilyen lenne.
Egyszer megnézhetõ kategória...

Est Sularus oth Mithas!

Sephi
Alpha Dog
American Gangster

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

PrisonMan
Tudnátok filmet ájanlani? Nagyon filmnézõs hangulatban vagyok.
Mondjuk gazdag család vagy ember, esetleg drog, és nagy dráma. Van a témában ilyen film?

Haha akartam írni, hogy biztos. Akkor egyetértünk.
Én a képregényt is nehezen emésztettem meg, filmbe sokkal rosszabb lett volna. Ártatlan emberek értelmetlen lemészárolását egyszerûen nem találom élveztesnek.

Blasta
Nem lehet, ez biztos.
Sajnos mindig errõl van szó, amikor szélsõséges, különösen erõszakos vagy más nehezebben fogyasztható történetet visz filmre hálivúd

CSOCSO
hat szerencsere nem olvastam az eredeti kepregenyt... lehet nekem se tetszene ugy.. amugy lehet hogy az eredeti kepregeny nehezebben emesztheto lenne a vilagnak..lehet negyed annyi bevetel nem lenne belole.
CSOCSO
a thai es japan emberek nem egy nyelvet beszelnek... kozos nyelvkent mi mast hasznalnanak ha nem angolt?
stargatelost
Chocolate

Emberek, ez szar volt! Na jó annyira nem, de azér mégis.
A történet gagyi, de ezt már mások is említették.
A verekedés helyszínei szarok, nekem nagyon nem tetszettek, kivéve az utolsó, peremen lévõ bunyót, az elég jó volt. De általában véve a verekedések sem voltak annyira ütõsek, inkább csak átlagosak, persze néhány kivétellel, volt, ami durván jóra sikerült. Természetesen az utolsó fél óra keményen odatesz, de számomra ez nem menti meg a filmet. Persze ettõl még a csaj nagyon jól nyomta és nagyon tehetséges, elimerésem.
A címre még most sem jövök rá hogy mi köze van a filmhez azon kívül hogy a lány olyan kis csokibogyókat szeretett enni. Persze lehet csak én vagyok nehéz felfogású 😊 Valaki világosítson fel 😊
A cgi légy aprót volt überlol.
Valamint az angol és thai nyelv közötti váltakozásokat sem tudtam mire vélni.

na, hát csak azért hogy annyira ne kövezzetek meg, kap egy

6/10

(Ong Bak tényleg jobb volt)

Blasta
"teccett 😄 sztem nem nagyon jobb az elsõnél, de jóval másabb az egész tehát nem igazán tudom hasonlítani...8/10"

WTF??????

Incredible Hulk - teccett 😄 sztem nem nagyon jobb az elsõnél, de jóval másabb az egész tehát nem igazán tudom hasonlítani...8/10

Férj és férj - tipikusan Adam Sandler-es film, ez se volt másképp, nehezen lehetett bírni nevetés nélkül 😊)) 7.5/10

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

tep
Kung Fu Panda : 10/10

\"SLICE of LIFE\"

Tegnap láttam Bulykin értékelését és kedvet kaptam ehhez a két filmhez.

Inside
Na ez a film abszolút kettõséget váltott ki nálam. Két dolog nagyon zavart benne, egyébként jó értékelést adtam volna rá. Spoilerben kitérek rá addig zárójelbe teszek még egy számot.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A legnagyobb gondom a vége. Totálisan elcseszet béna-buta vége lett a filmnek. A másik az idióta viselkedés, pedig nem annak indult. Tetszett hogy a csaj nem dõlt be a csengetõnek és elzavarta, kihívta a rendõrséget. Aztán meg sorba jöttek a baromságok. Meg mi volt ez a zombizás? A rendõr hogy kelt föl, a szereplõk meg mit ki nem bírtak? Ami viszont nagyon tetszett, hogy a fõszereplõ csaj elég keményen viselkedet (már amikor), szokatlanul csendben volt végig. Áh kár volt érte, szánalmasan szar vége lett a filmnek.

3(6)/10 – én 3 adok rá a spoilerben elmondottak miatt, de egy 6-ot megér.

The Ruins
Ez horror típusán belül egész jó volt. Nem voltak benne csavarok, nem volt túlspirázva, egyszer nézhetõ horror. Inkább nyomasztó semmint félelmetes. Tulajdon képen egyáltalán nem félelmetes.
7/10

Blasta

Sephi
The Bank Job -

Elegge jo film volt ez is. Teccet a full angol nyelv benne, sok uj szot tanultam meg, es jo volt mert a felirtat hozza kulon zarojelben jelezte egyes szavak jelenteset.

A film magaban kellemes volt es a feletol egyenesen izgalmas. Jason mar megint jot alakitott 😊

Igaz tetteken alapul a film!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Dynamic
Igen, amikor beírtam, utána is néztem kíváncsiságból, és lám...😊
De állítólag nuke.
Blasta

Riddick21
hmmm... ez csocsóhoz képest egy egész szellemes hsz volt, komolyan mondom, elmosolyodtam! xD
(ehhez persze az is kellett, hogy amire válaszolt, az fal-adja-a-másikat kaliberû baromság legyen)

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Riddick21
Wanted
Koncepciótlan Mátrixkoppintás, rengeteg elpazarolt lehetõséggel. Talán soha nem éreztem ennyire, hogy adva van minden egy instant klasszikushoz -legalábbis akcióterepen- és szabad az út a kultikus státusz felé, erre kb. negyed óráig tudták tartani az elvárhatónak a legalját, utána már azt sem. Pedig adott volt minden: durván erõs színészgárda, gondolom egy valag pénz, R-rated besorolás, stb. Nem, nem a vért keveslem, hanem a vállalást: az eredeti képregényben a Szövetség vagy Testvériség egy bûnszövetkezet, akik orrba-szájba gyilkolnak, mert megtehetik, szarnak mindenféle egyensúlyra, s fõhõsünk is ebbe csöppen bele, rögtön elégtételt is vesz gyerekkori sérelmein, barátnõkön, tanárokon, majd megerõszakol valami hírességet, mert miért ne...
Erre mit kapunk? Valami amerikanizált mocskot, ahol mindenki jó, de legalábbis jó szeretne lenni, bullshit.
A patkányos rész meg übergáz, majdnem kimentem.
3/10

Hancock
Nagyon klassz és laza és friss és eredeti, de csak akkor, ha le tudod dobni a várakozásaid által felöltött muszájdzsekit: ez egy kurva jó kis nyári film, az eleje kegyetlen vicces, az akciók ütnek, a látvány elsöprõ, a fõkarakter hibátlan, nekem talán egy kicsit rövid volt, jót tett volna, ha itt-ott jobban kidolgozzák a dolgokat, ezt leszámítva viszont megállja a helyét.
Simán:
7,5/10

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

CSOCSO
de milyen trukkoket? hogy atugrasz egyik epuletbol a masik tetejere? vagy hogy ivben losz a fegyverrel?😄 esetleg felvenni egy utast ajtoval rendelkezo autoval ugy hogy kezifekest csapatsz?😄 atugrani egy zakatolo vonatrol a hidat? mirol beszelsz amugy?😄

en azt hallottam ha nagyon ideges leszel akkor hulkka valtozhatsz, de ha jot akarsz elkerulod a kriptonitot es inkabb megcsipteted magad egy pokkal.. <#falbav>
Sceleton
Nem álmodtam. Írták? Lehet így is fogalmazni... Fizika óra... Elméletben megvalósíthatóak azok a trükkök, csak nincs olyan ember a világon, aki véghez tudná vinni. Csak túl sok feltétételnek kellene teljesülnie...

Est Sularus oth Mithas!

Dynamic
Várom is ezt a filmet, de a rohadék nem akar megjelenni😊
Hancock 7/10
nekem a vége sajna elbaszott volt. Kovács Vili karaktereit viszont nagyon bírom most sem csalódtam benne, simán beszerzõs. eredeti nyelven kötelezõ.

BUDA > miskolc.

desigo
Ebbõl a szempontból a Lepattintva (Forgetting Sarah Marshall) volt durva.
Végig fetrengett az egész terem...
fõleg ezen a csávón xD

Kaplan
A nyolcast én is megadom rá, de a 20.00 órási közönség a teremben szorgosan nevetett, alapvetõen szórakoztató volt a film, a látvány sem volt az utolsó szóval. <#eljen>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

desigo
Hancock 8/10

Nagyon vártam már...
Kár volt megnézni a sok trailert.Egy csomó poént ellõttek benne.
Jópár dolog eléggé kiszámítható volt de összességében nem csalódtam benne.
Azt kaptam amire számítottam.Meglepõen kevés alkalommal nevetett fel a mozi közönsége.Jobban rá lehetett volna gyúrni a poénokra.Kicsit gyengének éreztem a szinkront ezt is eredeti nyelven kellett volna megnézni...

Egy biztos: egy darab képet,posztert,videót nem nézek a Wall-E-ról többet xD
CSOCSO
Reservation Road

erdekes film volt.. egyszer nezheto a legdurvabb inkabb az volt hogy meglestuk a filmet utanna a tv ben volt ez a hazugsagvizsgalos musor mikor kerdeznek a valakitol vmit es pentz kap ha az igazat valaszolja.. nah abban egy feka csaj volt es az volt a kerdes hogy meg tud e bocsajtani annak aki elutotte a kisfiat aki akkor 9 eves volt!! es pont errol szolt a film is😄 es a legdurvabb hogy ezekutan behoztak a csakot aki elutotte a kisgyekereket anno kb 15 eve es a gyerek aki mar amugy lassan 30 az felallt odament az emberhez hogy baleset volt nincs harag es atolelte.. meg most is bekonnyezek tole csak hogy leirom ezt.
magus
Álmodozók

jó hangulatú film, de akármennyire akarom sem fogok visszaemlékezni rá mint jó film, nem tudom miért