Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

báttyó02
hancock 7/10

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

CSOCSO
nemtom hanyatoknak adatik meg, nomeg kitudja mennyire vagytok vevok az animera

de ha tudjatok akkor keressetek ra az Eureka Seven -re

50 reszes.. kb 11 giga.. jobb barmelyik filmnel, en ennyire nem voltam meg kikeszulve semmilyen filmnel mint amikor ennek az animenak vege lett.
Na ez mekkora királyság lesz. Mindig is vártam egy filmet ebbõl a könybõl, mert szenzációs hangulata van, de eddig nem tudtam elképzelni, hogy ki tudná ezt vásznon is visszaadni. A stúdiónak igen nagy tisztelet! David Fincher, Morgan Freeman, Arthur C. Clarke!!!!!<#worship> Ja és mindenki olvassa el a könyvet még a film elõtt, nem túl hosszú, de az egyik legjobb sci-fi. Sztem az Alapítvánnyal egyenértékû.

Randevú a Rámával

Blasta
Naaa ezért érdeklõdtem én, a júliusi R5 már jót jelent 😊

kösz Gabe!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

ProGabe
katt

DVD megjelenés mindig is 5, de inkább 6 hónappal volt esedékes a mozibemutató napjától számítva! az R5 verzió amúgy minden pillanatban jöhet!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://r5dates.org/index2.html

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hol nézted meg?

REAL MADRID

Blasta
Aztakurva

THX az infót!

<#wow2> Az nem most lesz

REAL MADRID

ProGabe
Iron Man - Single Version Release Date: 2008-10-01

és még ez sem biztos

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Blasta
Naés, jópár film figyel a hdd-men, amik még nem is voltak itthon moziban 😄DDD

Mégcsak 2 hónapja volt a moziban

REAL MADRID

Blasta
Emberek, van vkinek infója az Ironman dvd-rõl?
Mert én nem találok semmi biztatót, pedig már itt lenne az ideje

Ha valóságot akarsz akkor nézz drámát

REAL MADRID

Csavartan lövés az biztosan tök okos ötlet. Meg a valóságban szélvészként szaladgálni, és olyan autós trükköket bemutatni, amilyeneket ebben láthattunk... - Mintha az UV-t néztem volna, amikor a felhõkarcoló oldalán motorozik...

És nem önmagában hasonlítottam hozzá, de nagyjából az a szint ez is. Butaság mindkettõ.

De érted, ez az én véleményem. Neked tetszett. Nekem nem. És? Szerintem ebbõl nem lesz III. Világháború.

Dynamic: Látom, nem ment át az irónia. Kissé viccesen arra céloztam, hogy a befejezett forgatás és a film sikeres eladása az alkotás számomra egyedüliként értékelhetõ része. Maga a film azonban egyáltalán nem az. Ha ezt a kettõt nem számolom, akkor 0/10...

www.gamedroid.hu

Dynamic
Az miért a FILMET minõsíti, ha sikerült befejezni a forgatást, meg sikerült eladni a filmet?
CSOCSO
<#fejvakaras>

pont most neztem bele 1 hete az ultravioletba....

azert az egy vicc hogy a wantedet ahhoz hasonlitod....

kb mint a csokit hasonlitani egy marek szarhoz... mindketto barna de amugy semmikozuk egymashoz.

kozelsem voltak olyan ostobasagokkal tele mint az uv... az uv-t uberelni nem lehet ostobasagok teren. wantdben is volt egy ket dolog ami miatt azt hittem a trailer alapjan hogy ratyi lesz. megis nagyon tetszett.. pedig az UV vel engem buntetni lehetne.
Wanted 2/10

Turmix. Csipetnyi Mátrix - szegény Freeman próbál úgy beszélni és olyanokat mondani, mint Morpheus, szegény Jolie is próbál olyan misztikus lenni, mint Trinity, szegény rendezõ is erõlteti a matrix-effekteket... - csipetnyi Ultraviolet - szánkózás a buszon, nevetséges jelenetek a ferdén lövéssel, szóval pont olyan ostobaság, mint az UV -, és csipetnyi Spiderman - lúzer, teljesen Tobey Maguire fazonjára hajazó fõhõs, szintén innen ismerõs, jópofizó narráció...

Szóval tök eredeti, de tök unalmas, és persze, hogy a 20. percben tudni lehet, hogy

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a jófiúk a rosszfiúk, és a célszemély az igazi Apu.

Hogy akkor miért két pont?

1 pont, mert sikerült befejezni a forgatást.

1 pont, amiért sikerült ezt eladn a mozihálózatoknak.

Amúgy bullshit.

www.gamedroid.hu

Hancock 9,5/10 Nekem nagyon tetszett, nem az amire számítottam és ez benne a jó 😊

REAL MADRID

REALista
Hulk 8.5/10

Pedig 5 éve mikor moziban láttam nagyon nem jött be..😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

tep
szép

\"SLICE of LIFE\"

hamotar
ST Trinians
Naggggyon jóóóóóóó!
Video

AntiHero
in bruges

10/10

Nagyon jó Dráma.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

<#wow2>

REAL MADRID

tegla
Jaja!
Mondjuk egy magyar vonatot még utolérne vele simán;a filmben biztos valami turbózott Lada/Zsiguli verziót használt 😄D

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

desigo
loooler
fel se tûnt xD

Wantedban az 1200-es mekkora volt már xD
stonesour
Hehe.

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

tegla
Wanted 8/10

Jó kis akciófilm.
Nagyon csipázom a fõszereplõ filmjeit(James McAvoy-Az utolsó skót király,Vágy és vezeklés...).
Kis érdkesség;õ volt a Narina krónikák:Az oroszlán,a boszorkány és a ruhásszekrény c. filmben Mr.Tumnus a faun...de gáz 😛

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

báttyó02
felüli*

báttyó02
Wanted

8/10

átlagon felelü eksönfilm,jó kis csavarral,és sok durva jelenettel,nekem nagyon bejött

tep
Wanted : 6/10

\"SLICE of LIFE\"

Kmarha
én meg tegnap a Sakált a TV-ben. Nem is emlékeztem hogy JB volt a nagypuska beszerzõje, kinek Sakál elövi a kezét kint a pusztában 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

stonesour
Én a gothikát a ballagás elõtt láttam,mikor az ofõnél aludtunk, az egész osztály. Mi páran nem aludtunk, vagyis 20 percet, filmeket néztünk hajnali kettõ után, az utolsó szamurájt, meg a gothikát. Nagyon nagy volt, egy csaj feküdt közöttünk, (vagy 5 fiu közt) , ill. én feküdtem az ölében 😛, végén már ott fogta a kezem, ezért a gothika 10/10 😄😄

stonesour
Lol. ez jó volt 😄😄😄😄:😄😄😄:😄:

tep
0
😛

\"SLICE of LIFE\"

Blasta
Sztem egyszerûbb ha digitálisan pontozol 😊))

1=tetszett
0=nemtetszett

tep
Open Season : 10/10

😊

\"SLICE of LIFE\"

tep
hopp , kimaradt az , hogy számomra. <--- és ez itt a lényeg!

\"SLICE of LIFE\"

Sephi
Tényleg...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

tep
olyan filmekre szórom a 10-eseket , amelyek elejétõl a végéig érdekesek/izgalmasak.....és ez az.

\"SLICE of LIFE\"

Blasta
😊)))

teged se nehez lenyugozni :o

BUDA > miskolc.

tep
Gothika : 10/10

\"SLICE of LIFE\"

Blasta

CSOCSO
well.. it was a vicc.. amugy en meg kettorol.. a regi mikor a koponyat kikopi a maki meg az uj...

( tudom hogy nem maki hanem gorilla feleseg)
zaki
télleg? 3 ilyenrõl tudok :p

CSOCSO
amelyikben az a keci'nagy maki van...az..
zaki
Melyik? :p

King Kong 10/10 <#beka3>

REAL MADRID

Count Adyn
Hehe épp mostanság nézem végig rendesen az X-aktákat, a 3x03-ban egy ismerõs arc fiatalon😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"