Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ha tudjatok akkor keressetek ra az Eureka Seven -re
50 reszes.. kb 11 giga.. jobb barmelyik filmnel, en ennyire nem voltam meg kikeszulve semmilyen filmnel mint amikor ennek az animenak vege lett.
Randevú a Rámával
kösz Gabe!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
DVD megjelenés mindig is 5, de inkább 6 hónappal volt esedékes a mozibemutató napjától számítva! az R5 verzió amúgy minden pillanatban jöhet!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
REAL MADRID
REAL MADRID
és még ez sem biztos
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
REAL MADRID
Mert én nem találok semmi biztatót, pedig már itt lenne az ideje
REAL MADRID
És nem önmagában hasonlítottam hozzá, de nagyjából az a szint ez is. Butaság mindkettõ.
De érted, ez az én véleményem. Neked tetszett. Nekem nem. És? Szerintem ebbõl nem lesz III. Világháború.
Dynamic: Látom, nem ment át az irónia. Kissé viccesen arra céloztam, hogy a befejezett forgatás és a film sikeres eladása az alkotás számomra egyedüliként értékelhetõ része. Maga a film azonban egyáltalán nem az. Ha ezt a kettõt nem számolom, akkor 0/10...
www.gamedroid.hu
pont most neztem bele 1 hete az ultravioletba....
azert az egy vicc hogy a wantedet ahhoz hasonlitod....
kb mint a csokit hasonlitani egy marek szarhoz... mindketto barna de amugy semmikozuk egymashoz.
kozelsem voltak olyan ostobasagokkal tele mint az uv... az uv-t uberelni nem lehet ostobasagok teren. wantdben is volt egy ket dolog ami miatt azt hittem a trailer alapjan hogy ratyi lesz. megis nagyon tetszett.. pedig az UV vel engem buntetni lehetne.
Turmix. Csipetnyi Mátrix - szegény Freeman próbál úgy beszélni és olyanokat mondani, mint Morpheus, szegény Jolie is próbál olyan misztikus lenni, mint Trinity, szegény rendezõ is erõlteti a matrix-effekteket... - csipetnyi Ultraviolet - szánkózás a buszon, nevetséges jelenetek a ferdén lövéssel, szóval pont olyan ostobaság, mint az UV -, és csipetnyi Spiderman - lúzer, teljesen Tobey Maguire fazonjára hajazó fõhõs, szintén innen ismerõs, jópofizó narráció...
Szóval tök eredeti, de tök unalmas, és persze, hogy a 20. percben tudni lehet, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hogy akkor miért két pont?
1 pont, mert sikerült befejezni a forgatást.
1 pont, amiért sikerült ezt eladn a mozihálózatoknak.
Amúgy bullshit.
www.gamedroid.hu
REAL MADRID
Pedig 5 éve mikor moziban láttam nagyon nem jött be..😄
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
REAL MADRID
Mondjuk egy magyar vonatot még utolérne vele simán;a filmben biztos valami turbózott Lada/Zsiguli verziót használt 😄D
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Jó kis akciófilm.
Nagyon csipázom a fõszereplõ filmjeit(James McAvoy-Az utolsó skót király,Vágy és vezeklés...).
Kis érdkesség;õ volt a Narina krónikák:Az oroszlán,a boszorkány és a ruhásszekrény c. filmben Mr.Tumnus a faun...de gáz 😛

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
8/10
átlagon felelü eksönfilm,jó kis csavarral,és sok durva jelenettel,nekem nagyon bejött
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
1=tetszett
0=nemtetszett
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"SLICE of LIFE\"
BUDA > miskolc.
( tudom hogy nem maki hanem gorilla feleseg)
REAL MADRID
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"