Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tep
hopp , kimaradt az , hogy számomra. <--- és ez itt a lényeg!

\"SLICE of LIFE\"

Sephi
Tényleg...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

tep
olyan filmekre szórom a 10-eseket , amelyek elejétõl a végéig érdekesek/izgalmasak.....és ez az.

\"SLICE of LIFE\"

Blasta
😊)))

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

teged se nehez lenyugozni :o

BUDA > miskolc.

tep
Gothika : 10/10

\"SLICE of LIFE\"

Blasta

CSOCSO
well.. it was a vicc.. amugy en meg kettorol.. a regi mikor a koponyat kikopi a maki meg az uj...

( tudom hogy nem maki hanem gorilla feleseg)
zaki
télleg? 3 ilyenrõl tudok :p

CSOCSO
amelyikben az a keci'nagy maki van...az..
zaki
Melyik? :p

King Kong 10/10 <#beka3>

REAL MADRID

Count Adyn
Hehe épp mostanság nézem végig rendesen az X-aktákat, a 3x03-ban egy ismerõs arc fiatalon😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

[Jakuza]
Meg hogy egesz jo lett ?
Amazing,Incredible,Awesome 😄

En pedig ma ismet megneztem a Assault on Precinct 13 (2005) cimu filmet, mert mar eleg regen lattam es meg kell monjam az akciofilmekhez kepest nem is olyan rossz,sot azt kell mondjam ki is emelkedik jocskan a mostaniak kozul, eppen ezert megerdemel egy hetest a tizes skalan.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Wall-E 8/10

REAL MADRID

Kungfu Panda 10/8 Egész jó lett 😊

REAL MADRID

tep
Charlie Wilson's War : 10*/10

\"SLICE of LIFE\"

PrisonMan
Little Miss Sunshine - A család kicsi kincse
nem tudom miért halogattam eddig a megnézését. Egy szó van a filmre: katarzis. Fantasztikus. A karakterek, a történet. Annyira feelgood az egész, a mosolyogtatott végig

Batman Gotham Knight 5/10 Az Animátrix stílus nagyon nem jött be 😞

Wanted 9/10

REAL MADRID

precision
hát azért volt benne dráma... pl:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az ahogyan élnek, meg milyen csórók...meg mikor meghal a faterja...az is drámai és szomorú

szerintem jó film volt, egyszernézhetõs

Bazinga!

tep
The Happening : 7/10

\"SLICE of LIFE\"

CSOCSO
mar nem azert de tobb drama volt a monster incben mint ebben 😄😄😄 najo.. tulzasok nelkul azert a mostani mesekben eleg sok drama van meg eroszak. ebben a filmben is volt drama, egesz jo volt a film de nem volt olyan jo hogy ajanljam barkinek is.
fifi
a NEM Cronenberg féle Crash filmmel kapcsolatban sosem értettem ezt a nagy ajnározást...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

SASboy
Nim's Island

nagyon gyenge kalandfilm, tele csomó hülyeséggel. csak ha nagyon unatkoztok és nincs más. 3/10

nice legs. what time to open?

Csak most fedeztem fel ezt a topicot <#idiota>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Invázió

hajnalban nem tudtam aludni, plafonbámulás helyett tökéletes volt, de amúgy egyébként kiszámítható volt és sablonos. De mi került ebbe 80 millió dodóba?

5/10

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

ForzaInter
ezt mind egy nap alatt?<#idiota>

Yo, Bitch!

Nah én is hozzászólok 😊.

21, Afro Samurai, Balls of Fury, Be Kind Rewind, Drillbit Taylor, In Bruges, Meet the Spartans, Semi-Pro, Shoot 'Em Up, Superhero Move, Tenacious D, The Bucket List, Wanted

21 - LV ostroma - 8/10 - A film tetõpontja más nézõpontból teljesen szokványos hangvételû, nekem olyan hatású volt, mintha egy világbajnok rövidtávfutóról szóló filmben az lenne a nagy akció, hogy lefut egy nagymamát. Ugyanakkor tetszett benne a történetmesélés, viszont Fishburne karakterével törõdhettek volna még. 😊
Afro Samurai (5 részes anime) - 6/10 - Abszurd és stílusos felnõttmese egy füvezõ fekete szamurájjal a fõszerepben, sok vérrel. Nem volt túl magával ragadó azért 😊.

Balls of Fury - 7/10 - Bátrabb témaválasztású hollywoodi vígjáték, ping-pong életre-halálra 😄. Van benne pár igen jó poén.

Be Kind Rewind - 7/10 - Érzõdik, hogy nem sablon alapján készült, és a rendezõ francia. Aranyos film volt, bár a magnetizálós-kazettaletörlés helyett lehetett volna valami hitelesebb.

Drillbit Taylor - 6/10 - Amcsi lúzeres gimis limonádéfilm, szerintem jó tini- és felnõttszínészekkel. Azért 6 pontos, mert már az elsõ perctõl lehetett tudni a végét.

In Bruges - 9/10 - Zseniális film, Farrell és Gleeson nagyon jó színész.

Jumper - 5/10 - Nyúlfarok történet, a sok ugrálás viszont klasszul néz ki.

Meet the Spartans - 4/10 - Klisés mint atom, bár eleje még jó.

Semi-Pro - 7/10 - Will Ferrelnek bejönnek ezek az önimádõ szerepek 😄.

Shoot 'Em Up - 8/10 - Azért adok ennyi pontot, mert a filmet egyértelmûen a szórakoztatásért készítették, azért, hogy az ember egy kényelmes fotelben végigüljön másfél óra akciót. Ezt sikerült is teljesíteni. Monica Belucci pedig kurvadögös <#idiota>.

Superhero Movie - 3/10 - Fõszereplõ gázosan játszik, gagyi poénok.

Tenacious D: Pick of Destiny - 8/10 - Jack Black és Kyle Gass állatok, a zenék pedig nagyon jók.

The Bucket List - 7/10 - A film kb. arra a négy-öt beszélgetésre épít, amiben a két fõszereplõ vesz részt. Keserédes 😊.

Wanted - 9/10 - Nem értem miért baja egyeseknek, hogy kanyarodik a golyó egy képregény alapján készült akciófilmben. A filmrõl kijõve mindenki ezen röhögött, de az teljesen elfogadható volt, hogy száz métereket ugranak benne, a szívük meg 400-at dobog percenként. Az pedig, hogy a képregényre csak az elsõ negyedében passzol valószínû azért van, mert az átlagember nehezen azonosul egy civileket szinte ok nélkül gyilkoló fõszereplõvel. (olvastam a képregényt és rohadt jó, de az nem film). Jah és McAvoy for president!

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Blasta
Igen

Sephi
Gyerekek, BP-en csak a Mom Park-i Palace-ban van olyan, hogy eredeti nyelven, magyar felirattal vetítenek filmeket?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Jaja , ez elég gyengus volt a többihez képest.

Sephi
Flawless -

Hat en szeretem az ilyen 60-anas évekbeli filmeket. Szeretem MC-et és DM-rt is. A film sem volt annyira rossz de amilyen izgalmasan kezdõdött, olyan unalmas lett a végére. Egyszer megnézhetõs kategória.

precision
van benne dráma bõven, felnõtteknél is elmegy

Bazinga!

CSOCSO
CJ7

ha jol tudom akkor a shaolin soccer rendezojetol van a film.. a foszereplo is ugyan az.

Aranyos kis film volt de nem estem tole hanyatt.. talan ha volt ketszer vicces hangulat. teljesen mas mint az eddigi filmek a rendezotol. Ez inkabb gyerekeknek szol.
PrisonMan
40 éves szûz
Jó vígjáték Steve Carell-lel, téma zsír. A barátai nagyon kemények <#vigyor> Azért azt sajnálom, hogy ezt a filmet késõbb láttam, mint a Knocked Up, Superbad, Juno triót így egy csöppet magasak voltak az elvárásaim. Nagyokat akartam röhögni, de ez inkább mosolyogtató film. Nem tökéletes, csak jó <#hawaii>

Crash - Ütközések
Huh, ezt még át kell gondolnom egyszer-kétszer. Ütött, az biztos!

CSOCSO
most megy az ultraviolet a tv ben.. jezusom mennyire gaz ez az egesz igy?😄 szerintem ez az egesz ugy ahogy van nagyot utne anime-kent de igy filmkent borzalmas.. minden jelenetnel csovaltam a fejem..

talan meg animenek is tulzas lenne neha.. szerencse hogy csak az ebed elfogyasztasa kozben kellett szenvedve nezni a jeleneteket.
Blasta
Ne azt néééézd, ott a fapuma a TV2-õn

Sephi
Gyerekek... ez a Macskano... ezt megis hogy engedhetik adasba?

Bulykin
The Happening
10/8
úgylátom megoszlik a vélemény errõl a filmrõl, nekem bejött, nagyon tetszik^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

precision
reklám.

Bazinga!

stargatelost
The Happening

Nos, Blasta már elmondott mindent elõttem, és egyet is értek vele.
Azonban mivel posztapok fan vagyok, ezért kap egy :

4.5/10 -et

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

stonesour
10000 bc 2/10

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

Sir Quno Jedi
Hancock

Szórakoztató és jópofa, de ez ma már kevés (vagy éppen sok). A mondanivalója nem lenne amúgy rossz, csak kicsit összecsapott az egész.
7/10

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Night Watch
Day Watch

témából 10/10

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tep
The Village : 3/10

\"SLICE of LIFE\"

PrisonMan
Egy csodálatos elme
Nagyszerû film, ezt látni kell.
Ezzel a betegségével jól beszivattak. Ha életben ezt így tényleg le tudta gyõzni, akkor minden elismerésem a professzoré <#worship>

Challanger
Hello!

A Wanted képregénybõl egyelõre ezt a két részt magyarítoták le?
Ha esetleg meglenne a többi is, egy linket tudnál adni?

Köszi
Blasta
Hancock
--------------------
5/10

Inkább 5alá.
Az elsõ fele tényleg kurvajó. De ahova megérkezik a történet, az gáz.
Inkább letöltõs/kikölcsönzõs mint mozis film.

FZoleee
Alvin és a mókusok: 10/10
Aranyos film, nagyon tetszett <#smile>