Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Alapból úgy áltam neki, hogy a vasember nem a kedvenc Marvell hõsöm... hát igen a film annyit adott amenyit vártam tõle. Volta hibák, amik nem tetszettek. Most nem kezdek Spoilerkedésbe, mert túl sok ilyen lenne.
Egyszer megnézhetõ kategória...
Est Sularus oth Mithas!
American Gangster
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mondjuk gazdag család vagy ember, esetleg drog, és nagy dráma. Van a témában ilyen film?
Én a képregényt is nehezen emésztettem meg, filmbe sokkal rosszabb lett volna. Ártatlan emberek értelmetlen lemészárolását egyszerûen nem találom élveztesnek.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Sajnos mindig errõl van szó, amikor szélsõséges, különösen erõszakos vagy más nehezebben fogyasztható történetet visz filmre hálivúd
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Emberek, ez szar volt! Na jó annyira nem, de azér mégis.
A történet gagyi, de ezt már mások is említették.
A verekedés helyszínei szarok, nekem nagyon nem tetszettek, kivéve az utolsó, peremen lévõ bunyót, az elég jó volt. De általában véve a verekedések sem voltak annyira ütõsek, inkább csak átlagosak, persze néhány kivétellel, volt, ami durván jóra sikerült. Természetesen az utolsó fél óra keményen odatesz, de számomra ez nem menti meg a filmet. Persze ettõl még a csaj nagyon jól nyomta és nagyon tehetséges, elimerésem.
A címre még most sem jövök rá hogy mi köze van a filmhez azon kívül hogy a lány olyan kis csokibogyókat szeretett enni. Persze lehet csak én vagyok nehéz felfogású 😊 Valaki világosítson fel 😊
A cgi légy aprót volt überlol.
Valamint az angol és thai nyelv közötti váltakozásokat sem tudtam mire vélni.
na, hát csak azért hogy annyira ne kövezzetek meg, kap egy
6/10
(Ong Bak tényleg jobb volt)
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
WTF??????
Férj és férj - tipikusan Adam Sandler-es film, ez se volt másképp, nehezen lehetett bírni nevetés nélkül 😊)) 7.5/10
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Inside
Na ez a film abszolút kettõséget váltott ki nálam. Két dolog nagyon zavart benne, egyébként jó értékelést adtam volna rá. Spoilerben kitérek rá addig zárójelbe teszek még egy számot.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
3(6)/10 – én 3 adok rá a spoilerben elmondottak miatt, de egy 6-ot megér.
The Ruins
Ez horror típusán belül egész jó volt. Nem voltak benne csavarok, nem volt túlspirázva, egyszer nézhetõ horror. Inkább nyomasztó semmint félelmetes. Tulajdon képen egyáltalán nem félelmetes.
7/10
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Elegge jo film volt ez is. Teccet a full angol nyelv benne, sok uj szot tanultam meg, es jo volt mert a felirtat hozza kulon zarojelben jelezte egyes szavak jelenteset.
A film magaban kellemes volt es a feletol egyenesen izgalmas. Jason mar megint jot alakitott 😊
Igaz tetteken alapul a film!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
(ehhez persze az is kellett, hogy amire válaszolt, az fal-adja-a-másikat kaliberû baromság legyen)
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Koncepciótlan Mátrixkoppintás, rengeteg elpazarolt lehetõséggel. Talán soha nem éreztem ennyire, hogy adva van minden egy instant klasszikushoz -legalábbis akcióterepen- és szabad az út a kultikus státusz felé, erre kb. negyed óráig tudták tartani az elvárhatónak a legalját, utána már azt sem. Pedig adott volt minden: durván erõs színészgárda, gondolom egy valag pénz, R-rated besorolás, stb. Nem, nem a vért keveslem, hanem a vállalást: az eredeti képregényben a Szövetség vagy Testvériség egy bûnszövetkezet, akik orrba-szájba gyilkolnak, mert megtehetik, szarnak mindenféle egyensúlyra, s fõhõsünk is ebbe csöppen bele, rögtön elégtételt is vesz gyerekkori sérelmein, barátnõkön, tanárokon, majd megerõszakol valami hírességet, mert miért ne...
Erre mit kapunk? Valami amerikanizált mocskot, ahol mindenki jó, de legalábbis jó szeretne lenni, bullshit.
A patkányos rész meg übergáz, majdnem kimentem.
3/10
Hancock
Nagyon klassz és laza és friss és eredeti, de csak akkor, ha le tudod dobni a várakozásaid által felöltött muszájdzsekit: ez egy kurva jó kis nyári film, az eleje kegyetlen vicces, az akciók ütnek, a látvány elsöprõ, a fõkarakter hibátlan, nekem talán egy kicsit rövid volt, jót tett volna, ha itt-ott jobban kidolgozzák a dolgokat, ezt leszámítva viszont megállja a helyét.
Simán:
7,5/10
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
en azt hallottam ha nagyon ideges leszel akkor hulkka valtozhatsz, de ha jot akarsz elkerulod a kriptonitot es inkabb megcsipteted magad egy pokkal.. <#falbav>#falbav>
Est Sularus oth Mithas!
nekem a vége sajna elbaszott volt. Kovács Vili karaktereit viszont nagyon bírom most sem csalódtam benne, simán beszerzõs. eredeti nyelven kötelezõ.
BUDA > miskolc.
Végig fetrengett az egész terem...
fõleg ezen a csávón xD

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Nagyon vártam már...
Kár volt megnézni a sok trailert.Egy csomó poént ellõttek benne.
Jópár dolog eléggé kiszámítható volt de összességében nem csalódtam benne.
Azt kaptam amire számítottam.Meglepõen kevés alkalommal nevetett fel a mozi közönsége.Jobban rá lehetett volna gyúrni a poénokra.Kicsit gyengének éreztem a szinkront ezt is eredeti nyelven kellett volna megnézni...
Egy biztos: egy darab képet,posztert,videót nem nézek a Wall-E-ról többet xD
erdekes film volt.. egyszer nezheto a legdurvabb inkabb az volt hogy meglestuk a filmet utanna a tv ben volt ez a hazugsagvizsgalos musor mikor kerdeznek a valakitol vmit es pentz kap ha az igazat valaszolja.. nah abban egy feka csaj volt es az volt a kerdes hogy meg tud e bocsajtani annak aki elutotte a kisfiat aki akkor 9 eves volt!! es pont errol szolt a film is😄 es a legdurvabb hogy ezekutan behoztak a csakot aki elutotte a kisgyekereket anno kb 15 eve es a gyerek aki mar amugy lassan 30 az felallt odament az emberhez hogy baleset volt nincs harag es atolelte.. meg most is bekonnyezek tole csak hogy leirom ezt.
jó hangulatú film, de akármennyire akarom sem fogok visszaemlékezni rá mint jó film, nem tudom miért
Az elején még eléggé tetszett ez a több szemszögbõl visszajátszós történet de lassan már ott tartottunk,hogy a kukásautós szemszögébõl is megnézzük a történetet.A vége meg kifejezetten béna és összecsapott lett.
10/10
Nagyon fasza ázsiai film, harc, dráma és pompa, több nem is kell😊
I'm cyborg, but thats OK
10/7
Hát komolyan...a masín görl elmehet a... mondjuk ez tényleg vígjáték és vannak benne nagyon jó opénok😄 megéri legalább egyszer megnézni.
Inside
10/8
Francia horror, nagyon durva, nagyon fasza😊
The Ruins
10/9
Ez is horror, kicsit félve indultam neki, mert olvastam a törénetet, de pozitívan csalodtam, hiszen nagyon jó, izgalmas kis film😊
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
10/8
Fûrész 4 (mondom megvárom dvdn ugy jobb lesz, hádde az a szinkron egy vicc át is nyomtam inkább angolra, d hát n volt sok értelme várnom akkor ennyi idõt a megnézésével😄)
10/8
Szerelmünk lapjai ( minden párnak ajánlom, még én is elérzékenyültem pár résznél, nagyon jó film, ajánlom mindenkinek!)
10/10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bazinga!
Igen, a vége szomorú, de ott van benne a "vajon meghal vagy sem? Vajon megtanulta élvezni Bruges-t, vagy továbbra sem vágyik ide vissza, ha esetleg túléli?
Remény van a film végén, és nem az a durva depresszió sztem, legalábbis mi nem hangolódtunk le tõle, sem én sem a lyány. 😊
- A lány barátja valami tudálékos ürge, esti szórakozásuk, hogy valami kártyajátékot (römit?) játszanak, és amikor a lány azt javasolja, hogy valami izgalmasat is csináljanak, akkor a srác fellelkesülve mondja, hogy oké, akkor kapsz X pont elõnyt, vagy vmi ilyesmi.
- Van egy másik srác, aki aféle iskolai fekete bárány. Próbálja elhívni a lányt valami vakációs bulira. A lány nem akar menni, de az elõzõ jelenet után dühbõl mégiscsak elmegy vele.
- Az autópályán mennek, amikor elhúz mellettük egy furgon, amelybõl a csajok a melleiket mutogatják, a srác meg addig provokálja a lányt, amíg az le nem tolja a nadrágját. Vagy fordítva (s*gg - mell), de mindegy. 😊
- A buliban valami kavarás és félreértés van, a srác egy másik nõvel (olyan tipikus plázaribanccal) megy el szobára. Késõbb, a végén, már újra az osztályban fogalmazást kell írniuk egy nyári élményükrõl, és a tanárnõ a srác írását olvassa fel, amelyben leírja, hogy nem történt semmi, és mégiscsak a lányt szereti, összeborulás, bla-bla.
Ismerõs valakinek?
Japán romantikus vígjáték, bár ez utóbbi kevéssé van erõltetve, de azért itt-ott lehet nevetni rajta.
A fõszereplõ "a" tipikus huszonéves számítógép- és anime-geek, aki egy este a vasúton egy váratlan bátorságrohamban "megment" (nem kell valami nagy hõsiességre gondolni 😊 ) egy lányt egy kötekedõ részeg fickótól. A lány hálából egy teakészletet küld neki, amit egy vacsora követ és így tovább, miközben a teljesen tapasztalatlan srácot egyetlen baráti társasága, egy soha nem látott tagokból álló online chat-közösség próbálja ellátni néha egymásnak is ellentmondó tanácsokkal. Egyáltalán nem spoiler, hogy a vége persze happy end, boldogság, és még a chat-haverok is megváltoznak. 😊
Az egész film ilyen japán stílusban elõadott "go, get a life!"-felkiáltás, hömpölygõ nyál és szirup nélkül (kivétel vége felé, ahol a srác sírós jelenete azért már elég fárasztó). Meg lehet nézni, de nem biztos, hogy barátnõs, mert európai felfogással néhol kicsit idegesítõ és nem szándékoltan nevetséges lehet. Akiben viszont csörög egy kis geek-vér, meg fogja érteni. 😊
Legyen mondjuk egy 7/10.
Numb (http://www.imdb.com/title/tt0795439/)
Matthew Perry is bepróbálkozott egy szomorúpofa lelki szegény Will Ferrell rip-off-fal, de ez a film azért kevésbé marad meg az emlékezetünkben.
Egy krónikus depressziós, annak is egy különösen ritka fajtájában szenvedõ forgatókönyv-írót alakít, aki csak sodródik az életben, képtelen bármiféle érzelmi reakcióra (pl. csak azért lop a boltokban, hogy legyen valami adrenalinlökete, de ez sem igazán mûködik). Egy megbeszélésen viszont találkozik álmai nõjével, és az õ hatására kétségbeesett hadjáratba kezd pszichológusokon át szanatóriumokig, hogy kilábaljon az állapotából.
Nem mondhatni, hogy az alapötlet valami egetrengetõ lenne, sajnos a film is eléggé lehangolt és üres, egyedül talán a pörgõ (és egyébként csini és vadítóan vörös) Lynn Collins próbál valami színt vinni az egészbe, ami feltehetõen rendezõi koncepció, hiszen próbálja kirángatni Perry-t a melankólikus állapotából, és ezek a jelenetek inkább élettelibbek. Ettõl (és a viszonylag jó bõr mature-vonalat erõsítõ Mary Steenburgen kisebb fellángolásaitól) eltekintve viszont elég unalmas egy film. 5/10
Nekem lámpást adott a kezembe az Úr Pesten
és
Anyád! Szúnyogok
Mindkettõt kb. 20 percig bírtam nézni, és nem értem, hogy most Jancsó csinál túl mûvészi filmet, vagy a hiba bennem van...
A kapa-pepe poénok tetszenek, de az egész film nézhetetlen...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Az összes többi azonos esélyjel indul.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Egy-két baromságtól eltekintve pozitív csalódás volt a bemutatóhoz képest.
A hanghatások nagyon ott voltak a szeren de a kamerát sokszor rángatták fölöslegesen akkor pár másodpercig élvezhetetlen volt a film.
In Bruges 8/10
Na ez nem egy barátnõvel megnézõs.
Hangulatos egy film.Engem végig lekötött.
A törpe kicsit idegesített idõnként xD