Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
Vantage Point 6/10

Az elején még eléggé tetszett ez a több szemszögbõl visszajátszós történet de lassan már ott tartottunk,hogy a kukásautós szemszögébõl is megnézzük a történetet.A vége meg kifejezetten béna és összecsapott lett.
Bulykin
Curse of the Golden Flower
10/10
Nagyon fasza ázsiai film, harc, dráma és pompa, több nem is kell😊
I'm cyborg, but thats OK
10/7
Hát komolyan...a masín görl elmehet a... mondjuk ez tényleg vígjáték és vannak benne nagyon jó opénok😄 megéri legalább egyszer megnézni.
Inside
10/8
Francia horror, nagyon durva, nagyon fasza😊
The Ruins
10/9
Ez is horror, kicsit félve indultam neki, mert olvastam a törénetet, de pozitívan csalodtam, hiszen nagyon jó, izgalmas kis film😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

SötétBarom
Good point 😊

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Michael Clayton

10/8

Fûrész 4 (mondom megvárom dvdn ugy jobb lesz, hádde az a szinkron egy vicc át is nyomtam inkább angolra, d hát n volt sok értelme várnom akkor ennyi idõt a megnézésével😄)

10/8

Szerelmünk lapjai ( minden párnak ajánlom, még én is elérzékenyültem pár résznél, nagyon jó film, ajánlom mindenkinek!)

10/10

Blasta
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ohhh váááze 😄 Hát attól ne hangolódj le, hogy a végén már egészen megkedvelte Bruges-t, nyilván a lány miatt, akiért láthatóan odáig volt és a lány is õ érte. Továbbá azon sem kéne lehangolódni, hogy reggel még megakarta ölni magát, majd este mikor 3 golyót toltak belé, azzal a mondattal a fejében teszik be a mentõbe, hogy "I realy realy hope, i woudn't die". És ha túléli, vélhetõen minden rendben lesz vele. Én ezen nem hangolódtam le egy cseppet sem 😄

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

PetruZ
Na ez az, hogy én is, mert anno jó pár éve pont mellettem nézték, miközben melóztam, és csak az érdekesebb részeknél (amikor röhögtek, vagy ilyesmi) pislantottam bele, de a címét már nem jegyeztem meg. 😊
precision
esetleg spoilert használhatnátok... nem mindenki látta ám a filmet (én igen, nem magam miatt mondom 😊)

Bazinga!

SötétBarom
Hát nemtom.. Az emberünknek alapban bûntudata volt a kisgyerek miatt, és tulajdonképpen a kisgyerek miatt hal meg még két ember (még egy kis bûntudat).. És amúgy is szuicid volt, nemtudom ezek után mitõl kéne, hogy ne hangolódjak le.. Ja tom, a rasszista törpe 😄DD

Blasta
Érdekes, mert sztem nem lehangoló a film.
Igen, a vége szomorú, de ott van benne a "vajon meghal vagy sem? Vajon megtanulta élvezni Bruges-t, vagy továbbra sem vágyik ide vissza, ha esetleg túléli?
Remény van a film végén, és nem az a durva depresszió sztem, legalábbis mi nem hangolódtunk le tõle, sem én sem a lyány. 😊

Sephi
Asszony-nak nem teccet. Nekem meg az egyik kedvencem lett.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Blasta
Hát én ezt tuti láttam, de ha egy hétig csepegtetnéd a vizet a fejemre, akkor sem ugrana be semmi egyéb belõle, valszeg csak fél szemmel láthattam sz.gépezés közben valamikor régen. 😊

SötétBarom
Az enyém velem ellentétben nem csipázza a lehangoló dolgokat..

Blasta
Én barátnõvel is megnéztem az In Bruges-t, sikere volt ebben a formációban is 😊

Dynamic
Nagyon kevés ember van, aki érti ezeket az alkotásokat, inkább a két lökött karakter miatt váltak kultikussá. Mi is már többször megnéztük, és rendszeresen idézgetünk belõlük, de szerintem a filmeket csak Miki bácsi érti😊
PetruZ
Jut eszembe, ha már ilyen filmek, keresek egy regebbit, aminek nem tudom a címét. Amcsi film, egyetemistákról szól, a szokásos sablonokkal, csak a jellegzetes részeket emelném ki, hátha ráismer valaki:
- A lány barátja valami tudálékos ürge, esti szórakozásuk, hogy valami kártyajátékot (römit?) játszanak, és amikor a lány azt javasolja, hogy valami izgalmasat is csináljanak, akkor a srác fellelkesülve mondja, hogy oké, akkor kapsz X pont elõnyt, vagy vmi ilyesmi.
- Van egy másik srác, aki aféle iskolai fekete bárány. Próbálja elhívni a lányt valami vakációs bulira. A lány nem akar menni, de az elõzõ jelenet után dühbõl mégiscsak elmegy vele.
- Az autópályán mennek, amikor elhúz mellettük egy furgon, amelybõl a csajok a melleiket mutogatják, a srác meg addig provokálja a lányt, amíg az le nem tolja a nadrágját. Vagy fordítva (s*gg - mell), de mindegy. 😊
- A buliban valami kavarás és félreértés van, a srác egy másik nõvel (olyan tipikus plázaribanccal) megy el szobára. Késõbb, a végén, már újra az osztályban fogalmazást kell írniuk egy nyári élményükrõl, és a tanárnõ a srác írását olvassa fel, amelyben leírja, hogy nem történt semmi, és mégiscsak a lányt szereti, összeborulás, bla-bla.
Ismerõs valakinek?
PetruZ
Train Man (http://www.imdb.com/title/tt0456121/)
Japán romantikus vígjáték, bár ez utóbbi kevéssé van erõltetve, de azért itt-ott lehet nevetni rajta.
A fõszereplõ "a" tipikus huszonéves számítógép- és anime-geek, aki egy este a vasúton egy váratlan bátorságrohamban "megment" (nem kell valami nagy hõsiességre gondolni 😊 ) egy lányt egy kötekedõ részeg fickótól. A lány hálából egy teakészletet küld neki, amit egy vacsora követ és így tovább, miközben a teljesen tapasztalatlan srácot egyetlen baráti társasága, egy soha nem látott tagokból álló online chat-közösség próbálja ellátni néha egymásnak is ellentmondó tanácsokkal. Egyáltalán nem spoiler, hogy a vége persze happy end, boldogság, és még a chat-haverok is megváltoznak. 😊
Az egész film ilyen japán stílusban elõadott "go, get a life!"-felkiáltás, hömpölygõ nyál és szirup nélkül (kivétel vége felé, ahol a srác sírós jelenete azért már elég fárasztó). Meg lehet nézni, de nem biztos, hogy barátnõs, mert európai felfogással néhol kicsit idegesítõ és nem szándékoltan nevetséges lehet. Akiben viszont csörög egy kis geek-vér, meg fogja érteni. 😊
Legyen mondjuk egy 7/10.

Numb (http://www.imdb.com/title/tt0795439/)
Matthew Perry is bepróbálkozott egy szomorúpofa lelki szegény Will Ferrell rip-off-fal, de ez a film azért kevésbé marad meg az emlékezetünkben.
Egy krónikus depressziós, annak is egy különösen ritka fajtájában szenvedõ forgatókönyv-írót alakít, aki csak sodródik az életben, képtelen bármiféle érzelmi reakcióra (pl. csak azért lop a boltokban, hogy legyen valami adrenalinlökete, de ez sem igazán mûködik). Egy megbeszélésen viszont találkozik álmai nõjével, és az õ hatására kétségbeesett hadjáratba kezd pszichológusokon át szanatóriumokig, hogy kilábaljon az állapotából.
Nem mondhatni, hogy az alapötlet valami egetrengetõ lenne, sajnos a film is eléggé lehangolt és üres, egyedül talán a pörgõ (és egyébként csini és vadítóan vörös) Lynn Collins próbál valami színt vinni az egészbe, ami feltehetõen rendezõi koncepció, hiszen próbálja kirángatni Perry-t a melankólikus állapotából, és ezek a jelenetek inkább élettelibbek. Ettõl (és a viszonylag jó bõr mature-vonalat erõsítõ Mary Steenburgen kisebb fellángolásaitól) eltekintve viszont elég unalmas egy film. 5/10
Próbáltam megnézni két Kapa és Pepe filmet:
Nekem lámpást adott a kezembe az Úr Pesten
és
Anyád! Szúnyogok

Mindkettõt kb. 20 percig bírtam nézni, és nem értem, hogy most Jancsó csinál túl mûvészi filmet, vagy a hiba bennem van...

A kapa-pepe poénok tetszenek, de az egész film nézhetetlen...
Atisz
Ebbõl azt akartam kihozni, hogy manapság sajnos a mainstream filmtermés kb. 2/3-a ebbõl a 2 kategóriából kerül ki... :/

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Háát én a Pókember 3-nál fogadtam meg hogy soha többé képregényadaptáció (transformers-t mondjuk azért még megnéztem, bár nem kellett volna - bár elismerem, hogy a 10 év körülieknek nagyon bejöhetett az a film). Animációs filmet meg azért nem nézek, mert idétlen.
Az összes többi azonos esélyjel indul.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

desigo
Wanted 7/10

Egy-két baromságtól eltekintve pozitív csalódás volt a bemutatóhoz képest.
A hanghatások nagyon ott voltak a szeren de a kamerát sokszor rángatták fölöslegesen akkor pár másodpercig élvezhetetlen volt a film.

In Bruges 8/10

Na ez nem egy barátnõvel megnézõs.
Hangulatos egy film.Engem végig lekötött.
A törpe kicsit idegesített idõnként xD
precision
<#hehe>

Bazinga!

tep
melyik a Toni és melyik a Jeeja?<#idiota>

\"SLICE of LIFE\"

tep
The Protector 10/10 ez is 😊
a végén a kar-láb törés-zúzás nagyon ott volt<#eljen>

\"SLICE of LIFE\"

Sephi
Jaja én is... atom durva...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

desigo
na ez komoly teljesítmény <#eljen>
CSOCSO
"Elméletileg minden trükköt meg lehet csinálni, amit a filmebn látunk, de a gyakorlatban.."

MIVAN??? ezt neked ki mondta? ezt irtak valahol vagy almodtad?
CSOCSO
koszi az infokat.. a film valoban jo volt. legalabbis nekem nagyon tetszett!

SötétBarom
In Bruges

Ez elég szigorú film.. Rengeteg helyen rámtört a röhögés, de alapvetõen rettentõ szomorú. A vége után pislogtam is jóideig. Kurva jó.

9/10

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Dynamic
"Én olyan 50k szavazat után engednék csak fel arra a listára egy filmet."

Nekem úgy rémlik, régen így volt. Nem pont 50k-nál, de pár tízezer után.Legalábbis meg voltam róla gyõzõdve, hogy eddig így ment.
De lehet, hogy tévedek.
ProGabe
nem! pont azt kerülik el vele,ami ellen itt felléptek páran.ugyanis a listára a súlyozott pontszám kerül.tehát nem igazán számít mennyien szavaztak rá.statisztika rulz...

"Sztem undorító hogy 6 filmelõzetesbõl 3 animációs film, 2 pedig képregényadaptáció -_-"

ezért kell kiselejtezni a sok szemetet. az egy dolog hogy a Pixar is évente jön ki új filmmel,de teljesen más csoport csinálja õket,több éven át. és nem 5-6 részre terveznek egy koncepciót (lsd Shrek,Kung-fu Panda)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Wanted

Erre beültem a moziba és megnéztem, nagyon tetszett. Azt olvastam, hogy a képregényíró büszke volt hogy milyen jól adaptálták a filmjét, mert szinte kockáról kockára benne vannak a filmben. Kizárt dolog hogy ezt nyilatkozta volna!!! Kb az elsõ 20 percben vannak hasonlóságok aztán kifújt. A sztori annyira más, hogy számomra teljesen ismeretlenül közelített a vége fele és más is volt.

Elõször is nem bérgyilkos társaság, úgy kell elképzelni, mintha a képregények összes fõ gonosza egy bandába tömörülne kezdve a Jokerrel, meg Kétarcal vagy Goblinnal stb és ezek alkotnának egy szuper gonosz szövetséget. Ebbõl kifolyólag szuperképességekkel rendelkeznek a tagok. A film messze nem rugaszkodik így el a valóságtó (bár távol maradtak tõle így is). Ez számomra pozitívum, mert ekkora szemetekkel, mint akik a képregénybe vannak nehéz azonosulni. Csak egy példa: amikor Fox bemegy Wesley-ért a boltba, akkor a csaj azzal kezdi, hogy minden ott lévõ (ártatlan) embert lemészárol. Wesley kiképzésébe is beletartozik hogy random megöljön ártatlanokat (gyomorforgatóan beteg képregény amúgy).
A karakterekrõl néhány szó. Wesley filmbeli alakja jól hozta a szerepet, bár a képregényben Eminemrõl mintázták a szereplõt. Foxnak Joli jó volt, bár nem volt annyira közvetlen (laza) mint a képregényben, ott ráadásul folyamatosan dugnak. Õt Halle Berry-rõl mintázták a képregényben. A faterja egy dagadt állat (na jó nem dagadt, csak pocakos), a pókember cipõjét (zokniját vagy mit) viseli, de hasonlóan hal meg mint a filmben (ezzel kezdõdik a film is képregény is). Még a szervezet vezetõje az aki elég jól stimmel (csak nem néger), de a többi szereplõt én fel sem ismertem a képregénybõl.
A sztori: Ez kb addig mutat hasonlóságot, amíg Wesleyt elkezdik kiképezni, onnantól fogva teljesen más!

A film története jobban tetszett, mert erkölcsileg elfogadhatóbb. Jobban mondva ez talán elfogadható, a képregény az egy beteg dolog tele pszichopata gyilkosokkal. Amikor a képregényt olvastam biztosra vettem, hogy a kitalálójával valami komoly gondol lehetnek. Mondjuk azzal is aki ebbõl filmet akart, bár így átírva egész jó lett.

9/10

Egy kis Spoiler azoknak akik már látták és nem olvasták a képregényt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A képregényben nincs semmilyen fonal, meg jóslás célpontokról, egy alvilági hatalmi harcról szól az egész. A képregényben Fox nem hal meg a végén és az apjával sincs keverés, azaz tényleg azaz apja aki a film/képregény elején szerepel. A képregényben az egy megrendezett kinyírás volt és nem is halt meg, és a végén kiderül, hogy õ (a faterja) áll az egész mögött. Wesley nem konfrontálódik a Szövetséggel, de elég durván mennek a leszámolások egymás között. Egyenlõre ennyi, de tulajdon képen két történet a film meg a képregény

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

precision
Ejjnye, tudhatnád hogy az ilyen filmeket 'kölcsönözni' szoktuk 😄

Bazinga!

Sceleton
Wanted - 2/10
Borzalmas egy film... Elméletileg minden trükköt meg lehet csinálni, amit a filmebn látunk, de a gyakorlatban... A filmben van egy - két vicces beszólás. Amúgy Pocsék... A sebbeség általában normál idejû, de aztán a csatákban hol lassítanak, hol gyorsítanak...
Sajnálom, hogy kiadtam rá a pénzt...

Est Sularus oth Mithas!

Blasta
De ha 9.2/10 a user rating, akkor a top250-es listára hogy került fel 8.9-cel? Vagy csak a frissületlenség miatt van ez? 😊

Blasta
Büszke vagyok Rád Jánosom!!!!! 😄

Blasta
Najó, legyen inkább 25k a minimum szavazat, és akkor a régi, kevesek által látott és pontozott filmek is konkurensek lehetnek

Loál János
Az tényleg durva.
Egyébként moziban láttam a bemutatóját, és (mint megrögzött animációsfilm-utáló!) azt mondtam rá, hogy: na, ezt megnézem majd. <#wow2>

<#smile>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Blasta
Na jól megmondtuk 3an is 😄

Blasta
Azért szar mert pár szavazat után máris felhelyezi a filmet a top250 listára, pedig ott azért hatványozottan több szavazatot kapott filmek vannak. Én olyan 50k szavazat után engednék csak fel arra a listára egy filmet.

Én amúgy csak a 9.2-es átlagot néztem, az is elég dúva 8k szavazatból.

Atisz
Uh ezt nem tudtam, akkor tényleg szar... bár végülis van benne némi ráció. :/

Loál János
Azért fos, mert egy alig 9ezer szavazatot kapott film feljuthat a top10-be, a 100-300k szavazatos filmek közé.

precision
azért mert ~9000 szavazattal nem lehet bejutni a top 10-be

Bazinga!

Atisz
Igen? Miért fos? Elõször a jó pontok kerülnek regisztációra és csak aztán a rosszak? 😊

Loál János
Ez csak átmeneti, az imdb fos pontozórendszere miatt.

Atisz
Lol azért durva hogy máris #6...

Loál János
Mármint a 6. helyezés?
Majd nézd meg 1-2 hét múlva. <#smile>

Loál János
Nekem nem jött be. Herótom volt a csodagyerektõl, meg a mindentudó, baromititokzatos hajléktalantól. Volt 1-2 jó ötlet, meg helyenként szép megvalósítás (pár jó kameraállás, meg néhány helyszín), de a zenekar tagjainak jelmeze szvsz tényleg csak a színpadra való. Na nem mintha kedvelném õket. 😄

Atisz
Sztem undorító hogy 6 filmelõzetesbõl 3 animációs film, 2 pedig képregényadaptáció -_-

Egyébként a szemekkel érik el, roppant kifejezõ.

Blasta
Azigen

Sephi
Ehhez mit szoltok?

En el is hiszem mondjuk... mar a trailerbol is latszik mekkora alkotás... hogy a pacsiba tudnak adni ekkora személyiséget egy kis robotnak... pff.