Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Bárcsak én lakhatnék az USÁ-ban, akkor már a premiere megvettem volna a jegyet a Dark Knight-ra, nem foglalkoztam volna vele, hogy mennibe kerül. (de jó lehet amcsiban, azok a dolgok között élsz, amit mi itt csak tv-ben látunk)
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
<#help>#help>
Eureka seven nem mondom, hogy nem jó, csak nekem nem jött be. De hát nem vagyunk egyformák, majd lehet egyszer nekiugrok újra, úgy is gyakorolnom kell a Japánt. ^_^
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Hát, ez nekem eddig kimaradt, de most bepótoltam. Nagyon aranyos volt, és megható... Tényleg ottt van a helye a klasszikusok közt.
9/10
letaglózó...
néha kicsit beüt pár snitt természetfilmbe, de az egész egy hihetetlenül szép történet.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
10/10
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Végre én is megnéztem. Hát, szerintem ez egy nagyon jó film, és érdekes, egyedi. Elgondolkodtató, és én végig feszülten, kíváncsian és izgulva néztem a filmet. Shyamalan egyszerûen profi, de erre már a Jelek és a Falu megnézése után is rájöttem. A színészek nem játszák túl a szerepüket, de ezek a szerepek egytõl egyig egyszerûek. Teljesen hétköznapi emberek menekülnek az ismeretlentõl, és úgy is viselkednek, ahogy egy hétköznapi embernek viselkednie kell. De jók voltak, és ez a lényeg. Zooey Deschanel meg éppenséggel a kedvenc színésznõm, szóval már miatta is érdemes volt meglesni a filmet.
9/10 ----> és azért nem 10/10, mert az emberek nem érdemlik meg, éljenek a növények xD 😛
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mutant Chronicles
6/10
Egyedi hangulata és képi világa fogott meg a legjobban.
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
odab*sz
külföldön tartózkodók: irány Dark Knight-ot nézni és beszámolni róla! na, gyerünk, hajrá! 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nem értem miért kötelezõ minden vígjátékba agyatlan székelõs poénokat rakni...
Rengeteg kedvencem van. Ami igazán bejön, hmm: Mai Hime, Samurai Champo, Elfen Lied, Noir, Gunslinger Girls, Lain,... huh még rengeteg... na meg sima anime nagyfilmek is (beleértve Miyazaki meséket ^_^).
Tényleg nem rég adták ki a Ninja Scroll-t.
9/10
A Mononoke Hime-t nem adták még ki nálunk?
Pár éve láttam már....ma megvettem DVD-n és este ment is a lejátszóba.....iszonyat nagy film.....L. Jackson ebben is nagyot alakít....10/9
Harold and Kumar: Escape from Guantanamo Bay
Ez is atom volt 😄 Sokat röhögtem....bár nincs olyan jó mint A nagyi Szeme Fénye, de poénos.....Neil Pina Halász megint nagyot alakított....akinek tetszett az elsõ rész, annak ez is bejön.... 😄
10/8
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
imdb link
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
3/10
Uber gaz a film. Eppen csak jobb a szanalmas masodik resznel, de .....
Jobb nem is folytatni a mondatot.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
és láthatod a véleményeket
inkább akciónak tûnt nekem...
14 éves lányoknak lehet,hogy bejön
különben meg reklám = ban
ellenben tudok angolul, de tuti csak szinkronosan lesz a mozikban, ezért késik...
Ja és ezek után, ha bejön, nehogy megnézd elsõ hétvégén, hanem várj még kicsit türelmesen <#mf2>#mf2>
Kojiro ergo sum.