Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
Miért?

Pl Japánban, Franciaországban, Spanyolországban, Oroszországban 1, Ausztriában, és Németországban 2 héttel késõbb mutatják be mint nálunk... Örüljünk neki, hogy "csak" 3 hetet kell rá várnunk :c

Sephi
Kung Fu Panda -

Le a kalappal. Regota rohogtem ilyen jokat. Csak ajanlani tudom!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kojiro
Már napok óta nagyon szarul vagyok. Elmentem az orvoshoz. Azt mondta sok ilyet lát mostanában... DARK KNIGHT LÁZAM VAN!!!

(a magyar forgalmazók meg mennyenek oda vissza, ahonnan jöttek, csak a másik járaton)

Kojiro ergo sum.

CSOCSO
hm... nekem az elso ketto resz is nagyon bejott... szal ha a hetedikig eljutottal anelkul hogy nem tetszene akkor valoban nem neked valo.

nge, rahxephon vagy a tobbi mecha bejon?
ForzaInter
Sweeney Todd jó lett volna, csak egyszerûen nagyon rosszak voltak dalok, így pedig eléggé szenvedõs volt az is... csinálhatna sokkal jobb filmeket is...

Yo, Bitch!

Blasta
Ezért hányok Burtontõl.
Tehetséges rendezõ és gyerekmeséket ad el felnõtt filmnek álcázva, és akkor még nem beszéltem a musicaljérõl, komolyan idegesítõ.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

ForzaInter
Charlie és a csokivmi

Burton és Depp gondoltam meglesem, rossz nem lehet, de lehet jobb lett volna ha kihagyom, ez biza gyengus volt, és néhol idegesítõ azok manók vagymik éneklését nem bírtam:S át kellet pörgetni, de a gyerekek is kettõ kivételével kurva idegesítõek voltak:\ filmbe bujtatott mese, 11-12 évesen biztos 10/10-es film lett volna😄DD vége mondjuk elég tûrhetõ volt... 5,5/10

Yo, Bitch!

tommyg
négy tesó: 8/10

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

zaki
The Contract (Kalandtúra)

Hát elég gyenge eresztés volt. Nem értem miért vállal el ilyen szerepeket Morgan Freeman. Nem vele volt a gond, mert hozta a kötelezõt, de egy unalmas, klisékkel teli "akciófilm" ez. Csak miatta néztem meg a filmet, de nagyon felejtõs film.

4/10

Én imádom az animéket, de sajnos az Eureka 7-nek nem jutottam túl a 7-ik részénél. Lehet késõbb beindul, de nekem ez a levegõben szörfözõ óriásrobotok nem annyira jöttek be.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

tep
The Onion Movie : 2/10
...a Melissa-s rész tetszett 😊

\"SLICE of LIFE\"

Kurta nagy ez az elõzetes
Ahogy a zene is beindul...

VÁÁHHHH
CSOCSO
WOW!!!!! Bale mint sarah connor fia? utos lesz!
CSOCSO
koszi a videot.. en is igy gondolkozom ahogy a csako.. szanalom. meg azis hogy a rendezok azt hiszik hogy tenyleg olyan kurvajok..
CSOCSO
igy igaz... amugy leslie nielsen csak a superhero movieba szerepelt nem? amugy nekem az jobban tetszett a sok masik szarpoen filmeknel.
CSOCSO
a terhesnos ( juno vs sex in the city ) poen is ubergaz volt ( dont mess with zohan)
[Jakuza]
Leatherheads 8/10

Teljesen rendben van a film, jol visszaadja a szazadelejet es az amerikai foci hoskorat.
Remek poenokkal es nagyszeru rendezessel Clooney egy egeszen jo filmet alkotott.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

fifi
The bank job

Na ez kurva jó film volt. korrektül visszaadta amúgy is a 70-es évekbeli hangulatot, volt benne agyalni való, rafkós fickók voltak...
nem tudom mennyi a valóságalapja ennek az egésznek, de nagyon jó volt...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

sweech
fasza, 1 perce még mûködött. úgy néz ki törölték 😄

link, ha valakit érdekel :p

sweech
OFF

a terminátor 4 ez alapján durván jónak tûnik :o

ON

tep
Mutant Chronicles : 3/10

\"SLICE of LIFE\"

ForzaInter
The Departed 9/10

Yo, Bitch!

tep
a 2. résznél jobb vmivel.....de fényévekre van az elsõtõl.

\"SLICE of LIFE\"

<#rinya> <#rinya> Mostanában szeretném megnézni, és még bizakodó voltam 😞

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

tep
Starship Troopers 3 Marauder : 3/10....Rico is back , de így is szar volt.

\"SLICE of LIFE\"

In Bruges

Az eleje egy kicsit unalmas volt számomra, a vége egész mozgalmas lett volna, de sajnos jó elõre tudtam mi lesz a vége, és meglehetõsen pontosan. Így 5/10

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

SASboy
persze, nem ez a mérvadó, csak sokan írták, hogy ilyen félelmetes horrorfilmet még nem láttak. én ált. szoktam parázni a horrokon, de ezalatt nem nagyon sikerült.

nice legs. what time to open?

Blasta
Mi volt szar film?
A még el sem készült Disaster movie, vagy a Hancock?

predator1982
fujj de szar film volt aki teheti ne nézze meg moziban...

pred

ForzaInter
<#idiota><#idiota>

Yo, Bitch!

ProGabe
ezek lassan ott tartanak hogy a saját paródiafilmjüket parodizálják ki!

mennyire szánalmas már: a Hancock TRAILERJÉT parodizálják, hiszen még nem láthatták a filmet...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Seth
ITT van egy rajongójuk ,aki éppen az új mozijukat dícséri <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

Atisz
Hát nem... az mindig is ütni fog.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

ForzaInter
ehh, szánalmasak ezek a Fridberg meg Seltzer paródiák, gondolom ezt a merényletet is õk követték el:S

Yo, Bitch!

És természetesen ebbõl a paródiából sem hiányozhat: Carmen Electra! 😊

Seth
Igazad lehet, de akkor azok a poénok,szituációk újak voltak, a maiakban ugyanazokat lövik el.Századszor felmelegítve ugyanaz a poén már eléggé megüli az ember gyomrát

PSN ID.: Beegabor

Blasta
OMFG
ez már tényleg sok

Bandew
Hát ez... a rohadt életbe....
Ezzel kínozni lehet embereket!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Látod, kimondtad a kulcsszót: " bezzeg RÉGEN a csupasz pisztoly".
Ha azt most megnézné valaki - aki eddig még nem látta - nem biztos, hogy ugyanúgy tetszene neki mint nekünk régen. Lehet ezt mondaná: "ócska poénok halmaza".
😊

precision
lassan már halálbüntetést osztogatnék az ilyen paródia filmekért... legalább lenne 1 amiben saját, egyedi és tényleg vicces poénok vannak... Leslie Nielsen is minek adja a nevét ezekhez a szarokhoz... bezzeg régen a csupasz pisztoly... na mind1

azabaj hogy amíg elmennek rá az emberek a moziba (és elmennek, mert van akinek az ilyen filmek a 10 pontosak, hogy minden hülyeségen, fingós szaros poénon maga alá hugyozik a röhögéstõl) addig lesznek ilyen filmek... sajnos.

Bazinga!

Loál János
<#zavart2><#zavart2><#zavart2>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

He he hirtelen olvasva a tehenest terhesnek olvastam,és a trailerben tényleg van terhesnõs poén is LOL

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Kösz,akkor erre még várni kell egy darabig 😞

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

desigo
ezek a paródiák egyre botrányosabbak...
CSOCSO
Superhero movierol jut eszembe... multkor mondtam hogy sokkal jobb mint az atlagos hulye movie filmek.. mint pl a date movie, epic movie, scary moviek meg a meet the spartans... nahde itt a legujabb gyongyszem!!!! DISASTER MOVIE!!!! SZANALOM!!!!

ezekutan valaki fikazni meri a superhero moviet azt gyomorszajon tiprom!

mar az elso tehenes poen is FAJDALMAS!!!!!
CSOCSO
elnezest.. mar torolve!
zaki
Bank Job

8/10

21

6/10

fifi
Az illuzionista

na ez igen jó film volt, a két fsz-t amúgy is kedvelem. Szépek voltak a kosztümök, és a helyszínek. kár hogy pár trükk megmagyarázatlan maradt, a csattanó a végén szépen eltalált volt.
Utóbbi idõben néztem pont ezzel a bûvészesdivel kapcsolatban a Tökéletes trükköt, az is korrekt volt, bár szomorkás a vége 😞

ez lazán 9/10

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Bandew
Én sem ijedtem meg a film alatt, de nem hiszem, hogy lenne a mérvadó egy filmben. Nekem amúgy nem volt rossz élmény.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Tikal
elizabeth golden age
azt mondják az elsõ rész még jobb, nekem ez is tetszett, cate blanchet nagyon jol alakit...

majmok bolygoja remake
az eredeti jobban tetszett, ebbol kiveszett a filozofiai mondanivalo és csak egy action movie lett, persze azért tim burton féle hangulattal...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''