Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl Japánban, Franciaországban, Spanyolországban, Oroszországban 1, Ausztriában, és Németországban 2 héttel késõbb mutatják be mint nálunk... Örüljünk neki, hogy "csak" 3 hetet kell rá várnunk :c
Le a kalappal. Regota rohogtem ilyen jokat. Csak ajanlani tudom!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
(a magyar forgalmazók meg mennyenek oda vissza, ahonnan jöttek, csak a másik járaton)
Kojiro ergo sum.
nge, rahxephon vagy a tobbi mecha bejon?
Yo, Bitch!
Tehetséges rendezõ és gyerekmeséket ad el felnõtt filmnek álcázva, és akkor még nem beszéltem a musicaljérõl, komolyan idegesítõ.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Burton és Depp gondoltam meglesem, rossz nem lehet, de lehet jobb lett volna ha kihagyom, ez biza gyengus volt, és néhol idegesítõ azok manók vagymik éneklését nem bírtam:S át kellet pörgetni, de a gyerekek is kettõ kivételével kurva idegesítõek voltak:\ filmbe bujtatott mese, 11-12 évesen biztos 10/10-es film lett volna😄DD vége mondjuk elég tûrhetõ volt... 5,5/10
Yo, Bitch!
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Hát elég gyenge eresztés volt. Nem értem miért vállal el ilyen szerepeket Morgan Freeman. Nem vele volt a gond, mert hozta a kötelezõt, de egy unalmas, klisékkel teli "akciófilm" ez. Csak miatta néztem meg a filmet, de nagyon felejtõs film.
4/10
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ahogy a zene is beindul...
VÁÁHHHH
Teljesen rendben van a film, jol visszaadja a szazadelejet es az amerikai foci hoskorat.
Remek poenokkal es nagyszeru rendezessel Clooney egy egeszen jo filmet alkotott.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Na ez kurva jó film volt. korrektül visszaadta amúgy is a 70-es évekbeli hangulatot, volt benne agyalni való, rafkós fickók voltak...
nem tudom mennyi a valóságalapja ennek az egésznek, de nagyon jó volt...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Az eleje egy kicsit unalmas volt számomra, a vége egész mozgalmas lett volna, de sajnos jó elõre tudtam mi lesz a vége, és meglehetõsen pontosan. Így 5/10
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
nice legs. what time to open?
A még el sem készült Disaster movie, vagy a Hancock?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
mennyire szánalmas már: a Hancock TRAILERJÉT parodizálják, hiszen még nem láthatták a filmet...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
PSN ID.: Beegabor
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Yo, Bitch!
És természetesen ebbõl a paródiából sem hiányozhat: Carmen Electra! 😊
PSN ID.: Beegabor
Ezzel kínozni lehet embereket!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Látod, kimondtad a kulcsszót: " bezzeg RÉGEN a csupasz pisztoly".
Ha azt most megnézné valaki - aki eddig még nem látta - nem biztos, hogy ugyanúgy tetszene neki mint nekünk régen. Lehet ezt mondaná: "ócska poénok halmaza".
😊
azabaj hogy amíg elmennek rá az emberek a moziba (és elmennek, mert van akinek az ilyen filmek a 10 pontosak, hogy minden hülyeségen, fingós szaros poénon maga alá hugyozik a röhögéstõl) addig lesznek ilyen filmek... sajnos.
Bazinga!
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
ezekutan valaki fikazni meri a superhero moviet azt gyomorszajon tiprom!
mar az elso tehenes poen is FAJDALMAS!!!!!
na ez igen jó film volt, a két fsz-t amúgy is kedvelem. Szépek voltak a kosztümök, és a helyszínek. kár hogy pár trükk megmagyarázatlan maradt, a csattanó a végén szépen eltalált volt.
Utóbbi idõben néztem pont ezzel a bûvészesdivel kapcsolatban a Tökéletes trükköt, az is korrekt volt, bár szomorkás a vége 😞
ez lazán 9/10
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
azt mondják az elsõ rész még jobb, nekem ez is tetszett, cate blanchet nagyon jol alakit...
majmok bolygoja remake
az eredeti jobban tetszett, ebbol kiveszett a filozofiai mondanivalo és csak egy action movie lett, persze azért tim burton féle hangulattal...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''