Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10/7
Szerintem a vége nagyon összecsapott és vártam hogy hogyan gyõzik le a vírust vagy valami ilyesmi, kitudja lehet lesz akkor 2.rész is^^
Dark Floors
10/2
30perc után abbahagytam...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
egy téglával verném agyon az írót, a rendezõt, meg az egész stábot!
Sajnálom, hogy elbasztam rá másfél órát az életemböl.
Thrash \'Till Death
Jó volt a Hancock, tetszett! <#eljen>#eljen>
10/8
-NOT-
10/3, mert az alapötletet elba**va összehoztak egy húennekmondanivalójavan klisés sz*rt.
Amúgy nõhöz hasonlítani egy filmet, na AZ a szánalmas...
Azért raktam overlaybe, mert meguntam. Ha ez idegesít akkor meg áj dón giv ö sit!!!
6,5/10
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Kicsit keveseltem a poénokat benne.
Aranyos figurák,jó történet és brutál jó zene.
Összességében mindenképp érdemes megnézni...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
És utánna véleményezed..hogy semmi extra nemvolt benne..dúrva,és egyben azért szánalmas is..<#szomoru1>#szomoru1><#nevetes1>#nevetes1>
Go Jeff Go!!!!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
szóval te sarokban, overlay módban nézel kamerás felvételt egy látványfilmrõl
hm, eszed van-e? :|
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
10/9
Durva nagyon, még mindig a hatása alatt vagyok, nagyon tetszik^^ lazán az egyik kedvencem lett úgy érzem😊
#39042<#eljen>#eljen>
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Az bisztos, hogy ennel a kis robotnal edesebb karaktere nem volt a Pixar-nak. Jo volt, de nekem a Panda jobban bejott. De a robot az fantasztikus 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
nagyon jó film! a bevezetést kicsit hosszúnak éreztem, de kb ezt az egy dolgot tudom felhozni negatívumként. a látvány is nagyon durvára sikeredett <#wow2>#wow2> ilyet, még.
8/10
sokkal jobb lett mint az elsõ rész+ poénok se olyan gyerekesek
7.5/10
kaka
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
5/10
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Gondoltam, h nem az én világom lesz, de bepróbáltam. Hát igazam lett. 0/10 senkinek sem ajánlom.
nice legs. what time to open?
<#mf1>#mf1>
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
<#falbav>#falbav>
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Mintha a csávókám eltévedt volna, vicc amit mûvelt ebben a filmben 😄
Élõ példa, hogy kell a nézõk bizalmát elveszíteni. Mi ennek a mûfaja? Mert hogy ez nem volt túl meggyõzõ. IMDB szerint drama / mistery . Donnie Darko ... decc wád áj kól miszteri és drama a' meg pl: Into the Wild. Most az M.Night A+ filmektõl búcsúzok. Kész ez a faszi.
1-es/10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2.5/10
Jó volt....tetszett...egyszerû volt semmi xtra 😄 10/7
Kojiro ergo sum.