Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Habár nem biztos, hogy van már jó minõségben a "téká"-ban...
nem mindenkinek van ám pénze heti 3-4 mozibemutatóra, mikor már 1500 Ft egy mozijegy...
nade ne offoljunk, ne flameljünk... thx. 😊
Bazinga!
Nade CAM-ot nézni tényleg igénytelenség inkább letöltöm(ami legalább akkora iénytelenség), de a Batmant megnézem moziba😄
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
vki mondjon má nekem vmi jó flmet amit "kikölcsönözhetnék" 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
na ez az! engem nem dühít, nem is idegesít, ellenben érdekel miért nem tudnak várni? ez a fõ kérdésem! nincs életük? ennyire nem tudják elütni az idõt? miért jó az valakinek hogy egy filmet nézhetetlen minõségben néz meg? és a leg érdekesebb: ha megkérdezek egy ilyen "türelmetlen embert", hogy miért csinálja (bármennyire is értelmes, ill. te bármilyen nyájasan is érdeklõdsz), a tekintete elhomályosul, és úgy neked esik, mintha éppen az anyját ölted volna meg! ezt nem tudom felfogni! mindig azzal jönnek, hogy "most ez neked miért fáj", "leszarom, nem fizetek érte", miközben nekem nem fáj 😊, ellenben nem is azt kérem hogy fizessen érte, hanem várjon!
na mindegy, ez is egy értelmetlen vita. de ez legalább nem amiatt mert az egyik oldalnak nincs igaza, sõt...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nincs olyan nagyon bika gépem. Egy 2 perces 720p trailer még csak elmegy rajta, na de hogy egy egész film...ebben már kételkednék.
<#boxer>#boxer>
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
Azt is megértem, ha valakit annyira nem érdekel, és pl. csak 1 mozijegyre van pénze és mondjuk inkább az x-aktákat nézni meg. Ez esetben is hülyeség kamerás verziót nézni, hiába NEM rajongó. Ugyanis a mozibemutatót leszarja, akkor csak nem olyan sürgõs megnézni. Addig amíg kijön egy DVDRip, lehet nézni más (3-4 hónapos) filmeket, amibõl mostanában jött ki DVDRip. Nekem is itt van baromi sok film amit nem néztem még meg. És pl. nagyon kíváncsi voltam a Doomsday-re, de amíg szar minõség volt belõle, nem néztem meg. Pontosan azért mert nagyon vártam, és nem akartam elszarni az élményt egy fos minõségû szarral 😄 Most meg már van belõle 720p is.
Na jóvan....befejeztem. De az ilyesmi engem is dühít. Illetve nem tudom megérteni.
"mintha a Mona Lisa-t csak egy megégett fényképen nézhetnéd, mintha a kedvenc számaidat csak egy agyonjátszott kazetta minõségében hallgathatnád.
tudom off, és minek pofázok be, de annál undorítóbb dolgot, minthogy egy REMEKMÛVET fosszar minõségben néz meg valaki nem bírok elviselni. egyszerûen biztos vagyok abban, hogy magát Nolant sem az érdekelné hogy fizetsz-e érte vagy sem, ellenben kitépné a szívét annak aki ilyen minõségben nézi a "gyermekét""
ezt egy torrent oldalon írtam be az elsõ kamerás verziónál és úgy látszik csak meg kellett törni a jeget: rengetegen felszólaltak - végre - a kamerás verzió ellen, rengeteg oldalon. nem is töltöttek fel azóta másik (persze szintén kamerás) verziót! ehhez persze kell az is hogy ennyire jó legyen (?, ugyebár még nem láttam...) a film
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
...ezexerint szánalmas , igénytelen ember lettem 😄
\"SLICE of LIFE\"
Bazinga!
ha annyira várja a filmet hogy nem tudja kivárni dvdrip ne camot nézzen már könyörgöm hanem szánjon rá 1000-1500 Ft -ot és menjen el a moziba... én is így szoktam, nem minden filmet "kölcsönzök" 😊
ok most a Dark Knight más eset mert még nem vetítik itthon... nade csomóan ráfanyalodnak olyan cam filmekre is amik már mennek az itthoni mozikban...
Bazinga!
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
meg ezt sem értem, hogy ha vkit érdekel a Dark Knight, akkor az mé baj ha kamerásat néz.....
Amúgy egyetértek abban, hogy az aki nem kepés kivárni a mozit és kepés megnézni egy CAM-et az igénytelen.
Akit meg nem érdekel annyira a film az meg vessen magara.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Én ezt nem kajálom be.
Akinek az értelmi képességei addig tartanak, hogy nem képes ilyen alapvetõ összefüggéseket felfogni (amerika-olaszország, hol-mi történik) annak kizárt dolog, hogy 9 pontosra tessen egy keresztapa. Ha jól rémlik anno a Schindler listáját is hasonlóan értékelted-NEMértetted.
Minek nézel ilyen filmeket????
(Vagy kamu az egész, és csak flémkeltésre utazol.)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
<#wow1>#wow1>
szerintem ülj neki a filmeknek még egyszer, és most ne kalandozzon el a gondolatot mindenfelé, hanem figyelj a filmre is picikét.
Amerikába kivándorolt olasz család ez. Egész végig Amerikában üzletelnek. A második részben nézheted is, ahogy a Keresztapa kisgyerekként kénytelen elhagyni Olaszországot és szerencsét próbálni Amerikában.
Aztán van rész pár amikor leutaznak dél-amerikába, vissza olaszországban, de nehogy ennek követése gondot okozzon már...
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Máshol legalább nem vallják be, hogy mekkora igénytelen szarok, de most komolyan: akit érdekel a Dark Knight, az miért nézi kamerásan? És akit nem?
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Most néztem meg a Keresztapa 1. filmet, a második és harmadik részét már láttam, az elsõ részt sosem láttam még elejtõl végéig, csak részeket belõle. Az értékelésem, hát 9 a 10-bõl. Tényleg jó, de ezt ti is tudjátok.
Lenne egy kérdésem a filmmel kapcsolatban:
Spoiler következik:
Amikor Michael Bronx-ban lelõvi a rendõrt és azt a csávót, aki a drogra mint üzletre akarta rávenni a Don-t, akkor aztán elmenekül, és legalább egy éven át egy eldugott helyen tartózkodik, és nem tud hazamenni.
Hol volt ez az eldugott hely?
Én ugy értelmezem, hogy Sziciliában volt, ha meg ott volt, akkor miért ne tudna hazamenni, hát olaszországban lakik a család is, nem?
Azt tudom, hogy Bronx New York egy része.
Szal csak ezeket a dolgokat nem értem, hogy most a filmben mikor hol vannak, meg hogy hogyan kerül ide amerika, ha olasz maffiáról van szó.
Elõre is THX.
Üdv.,
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Nagy elvárásokkal ültem le megnézni a filmet, de már az elsõ percben láttam, hogy semmi köze a könyvekhez (amik viszont tényleg nagyon jók)!
Sajnos nem azt kaptam, amit vártam, viszont egész jó lett a képi világ.
Összességében egy színvonalasabb gyilokfilm lett belõle...
Értékelni nem szoktam.
a ts -t se értem, azt meg pláne nem hogy kijön az r5 ugye ami gyak majdnem dvdrip és ráteszik a camerás szinkront
mind1. filmet nézni r5 a minimum, a hd az optimális és szigorúan csak eredeti nyelven, magyar felirattal
Bazinga!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
a film magyar címével elcseszték az egészet , ami már önmagában spoiler
The Dark Knight : 8/10
\"SLICE of LIFE\"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Értékelhetetlen... De csak azért, mert már adtam filmre 10/10-et és ez nem olyan... <#worship>#worship>
Kojiro ergo sum.
9/10
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Nekem bejött.....a látványvilág még egy szar kameráson is átjött és bejött....minden klappolt....10/8
Diary of the Dead
Azt kaptam, amit vártam.....érdekes megvalósítású volt, de azé tetszett....a végén a csávó fassága, hogy õ neki meg bizony felkell venni a sok szart, me egysze majd vki megnézi....érdekes, hogy lényegében lezáratlanul maradnak a filmjei.....az a furcsa, hogy megnézek egy ilyen filmet és mindig parázok, hogy anyám átjön a másik szobából és lezúz... 😄 szóval a paranoia érzete meg van.....és a film után ha kimegyek a szobából akkor kémlelek mindenfele....de másnap estére ezek már nincsenek.....bár inkább ez mint a paranoiám..... .(
10/7
én qrvára várom!
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
REAL MADRID
7.5/10
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
REAL MADRID
5/10
"Sztárgárda" felvonultatása egy kis könnyed nevetgélésre.
Személy szerint a stáblistás vége tetszett a legjobban amikor a banda...nah majd aki teheti nézze meg. ;-)
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Top 250: #1
még mindig elsõ, majd' 70e szavazattal!
szakadjon ketté a forgalmazó <#gonosz3>#gonosz3>
10/7
Szerintem a vége nagyon összecsapott és vártam hogy hogyan gyõzik le a vírust vagy valami ilyesmi, kitudja lehet lesz akkor 2.rész is^^
Dark Floors
10/2
30perc után abbahagytam...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi