Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem Burton Batmanjai a kedvenceim. Tényleg elég gyermekded de a legjobb hangulata (számomra) azoknak van. Nekem a 2. is nagyon tetszett, habár az tényleg elborultam, de "buston-ösebb" és az nekem bejön. 😊
A 3. és 4. részek számomra egy kalap híg fos és egy tálnyi darabos sz@r közötti értéket képviselnek.
A Begins viszont tényleg jó (filmes viszonylatban) de ami nekem a nagybetûs BATMAN, az Burton. Annak a világa nekem jobban bejött, habár tényleg nagyon tetszik az új is, és kíváncsian várom a Dark Knightot.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Ha ez nem történik meg idõben akkor Riddick-nek elõre szolok! Vegyél be nyugtatót mielõtt a #39198 válaszolsz!!!!! 😄DDD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
What would Jesus do?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nekem annyira nem tetszett Nicholson Jokere. Egy pszihopata õrült gyilkos nem így néz ki. Ez egy vigyorgó bohóc. De azt kétségtelenül jól játszotta.
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
PSN ID.: Beegabor
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Azt írják imdbn akik látták a filmet, hogy ez a vélemény csak addig van az emberben amíg nem nézi meg az új filmet Ledgerrel <#vigyor3>#vigyor3>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"a második pedig annyira perverz, hogy már fáj, pingvin 4 prezident!"
Áhhh, kizárt. Az a fos senem perverz, senem izgalmas, egyszerûen nulla mint az utána érkezõ 3-4-rész 😊
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
A harmadik, negyedik részrõl nem is beszélve, amelyek leginkább egy nagyon színes hányáshoz hasonlatosak.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Semmi darkos hangulat,meg keménység,ami akár a rajzfilmeket is jellezte.
Nevetséges volt tényleg ez a sok mosolyogtató megoldás,és persze ahogy írtad a díszletek.Batman és Robin-ban amiben Swarci is volt,ott pl a jégcsapok úgy lifegtek,meg úgy álltak,mindtha nejlonzacskóból csinálták volna.lehet abból voltak:-D.De úgy összeségében is elmondható az egész szériára.Még a Nicholson féle Joker,nekem nemjött be,nemvolt elég gonosz,vagy ördögi akárhogyis mondták,mekkora alakítás volt. Abból a szériából tényleg Keaton által megformált batman ami jó volt,a többi már kevésbé.a Clooney-s,meg csupán marketing,mert akkot ő nagyon népszerű volt. Bale sokkal jobban hozza a hihető formát,és keményebb is.
Burton-től a Karácsonyi lidércnyomás,és az Álmosvölgy legendája ami bejött.
Go Jeff Go!!!!
Bruááá, ha rágondolok kiráz a hideg, mennyire szar
Engem Burton második batmanje kimondottan idegesített már a minap mikor újra néztem.
Totál gáz, béna jelenetek és DÍSZLETEK! Olyan ciki az egész, pl. pingvin emberei plusz ezek a hatalmas játékok (kiskacsa, miniautó amivel a batmobile-t irányítja), szánalmas komolyan, mint egy elbaszott gyerekmese. Vagy ott van az a jelenet mikor pingvin a macskanõt a nyakánál ráakasztja a kis helikopteres ernyõjére...
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Sztem Burton is leállhatna már a kokainnal...
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor megkérdi, hogy mi annak a varosnak a körzetszáma és 3 percig mondja a számokat 😄DDDDD Na azon fetrengtem 😄
Bulykin: A Batman annak idején újat mutatott, azért emeltem ki a BAtman és Robint mert ott tényleg átestek a ló tulsó oldalára. Egyébként igazad van, az elsõ két film sem volt túl komoly. Írtam is, hogy számomra az igazi vérbeli Batman széria a Begins-el kezdõdik.
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
Már ott ki kellett volna kapcsolni,amikor az elején írják, hogy azoknak ajánlják ezt a filmet akik szeretik ezt a világot(a Final Fantasy 7 játék világát) és játszottak vele,tehát a rajongóknak 😄
Ennek semmi köze a "régebbi" részhez
Ez volt az igazi FF film, nem pedig az a mozifilm Ben Affleck-kel ^^
PSN ID.: Beegabor
nagyon jo történet, ötlet, a már megszokott stilusban 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."