Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bruááá, ha rágondolok kiráz a hideg, mennyire szar
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Engem Burton második batmanje kimondottan idegesített már a minap mikor újra néztem.
Totál gáz, béna jelenetek és DÍSZLETEK! Olyan ciki az egész, pl. pingvin emberei plusz ezek a hatalmas játékok (kiskacsa, miniautó amivel a batmobile-t irányítja), szánalmas komolyan, mint egy elbaszott gyerekmese. Vagy ott van az a jelenet mikor pingvin a macskanõt a nyakánál ráakasztja a kis helikopteres ernyõjére...
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Sztem Burton is leállhatna már a kokainnal...
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor megkérdi, hogy mi annak a varosnak a körzetszáma és 3 percig mondja a számokat 😄DDDDD Na azon fetrengtem 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Bulykin: A Batman annak idején újat mutatott, azért emeltem ki a BAtman és Robint mert ott tényleg átestek a ló tulsó oldalára. Egyébként igazad van, az elsõ két film sem volt túl komoly. Írtam is, hogy számomra az igazi vérbeli Batman széria a Begins-el kezdõdik.
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
Már ott ki kellett volna kapcsolni,amikor az elején írják, hogy azoknak ajánlják ezt a filmet akik szeretik ezt a világot(a Final Fantasy 7 játék világát) és játszottak vele,tehát a rajongóknak 😄
Ennek semmi köze a "régebbi" részhez
Ez volt az igazi FF film, nem pedig az a mozifilm Ben Affleck-kel ^^
PSN ID.: Beegabor
nagyon jo történet, ötlet, a már megszokott stilusban 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Hmm... Ismét egy szitu, amikor nem értem a fanyalgókat! Nagyon bejött, eredeti volt minden rész képi világa, tetszettek a sztorik is, picit tényleg mögélátni így a legendának! Különösen a Lövész c. rész látványvilága fogott meg, de az összes többibõl is lehetne említeni az idézhetõ képsorokat, nagyon hangulatos rész volt pl. amelyikben a lelkészt mentette a Madárijesztõtõl! És persze amit az új Batmanben szeretünk: végre egy emberi szuperhõs vérzõ sebekkel és hosszú, verejtékes felkészülési idõvel, technikai és emberi segítséggel.
Egyetlen pont levonás jár azért, mert úgy ültem le, hogy ez a rész köti majd össze a Begins-t a Dark Knighttal, ehhez képest ennek annyi nyomát véltem felfedezni, hogy említést tettek többször is a Madárijesztõvel kapcsolatos balhéra és a szigeten uralkodó káoszra, pl. Jokerrõl egy kurva szó nem esett. Így lett nálam...
9/10
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Most ha megnézed a Batmant és a Batman Visszatér-t, akkor rájössz hogy azt se vették nagyon komolyra, mert azért Joker meg a Pingvin amiket alkotnak^^
de egyébként igaz😊
A múlt héten néztem a Bourne ultimatum-ot és a Da-Vinci kódot.
Bourne ultimatum: 10/10 A legjobb akció film, hihetetlen jó vágással. Olyan mintha ott lennék a közepében. Egyike azon folytatásoknak (ráadásul 3. rész) amely látszólag nem teszi elõre magasabbra a lécet mint az elõzõ rész, mégis túlszárnyalja azt. A könyvhöz viszont semmi köze nincsen, de ez a filmen nem ront mert látszik hogy nem az alapján készítették.
Da Vinci-kód: 7/10 Érdekes. Sok dologban más volt mint a könyv, az alapsztori viszont teljesen visszajön és ez jó pont. Nagyjából a hangulatot is sikerült átvinni a könybõl (persze azért a könyv mégis csak jobb, ahogy a legtöbb esetben). Szóval Tom Hanks hülye haját leszámítva nem volt vele sok gond. Kár hogy az albinó szeme nem piros. 😄
Final Fantasy: elkezdtem nézni a 2006-os Final Fantasy-t is (az amikor valami vírus terjeng a földön). De a régebbi részhez képest nagyon szar volt, ki is kapcsoltam, szóval inkább nem pontoznám.
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
10/10
nagyon nagy, alap film<#hehe>#hehe>
Batman Returns 1992
Ez is jó, bár nekem a pingvinesdi nem jött be😄😄 ezért 10/8
Batman Forever 1995
10/9
Lényegében ez is lehetne a Batman és Robin, de tök mind1😄
Batman & Robin 1997
10/10
A foellenség nagyon ott van, ugye Mr. Fagy(Arnold) és faszán is van megcsinálva😊
Batman Begins 2005
10/10
Nincs mit tenni, ez a legjobb rész, ez a kedvencem, hihetetlen király^^
Batman Gotham Knight 2008
10/7
Ez az az animációs izé, nem nagy szám, nézhetõ, semmi extra...
Nemsokára jöhet a Dark Knight, röpke 3-4hét és go mozi^^
The Machine Girl
gagyi, sajnos nekem nem jött át, hogy ezt viccnek szánták, felétõl kikapcs
1/10
Across The Universe
ez nem az én világom, túl elvont, túl csicsa, pedig alapban nincs bajom az ilyen filmekkel. és tudom hogy Beatles, meg minden, de akkor sem jött be. fele után kikapcs
1/10
Pathology
hmm, érdekes volt, kellõen beteg film 😊
7/10
Untraceable
sima gyilkosságos film, semmi extra, csak az neten van a lényeg
5.5/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Welcome to a World without rules!!!!
"The trees move. Do you not see it?"
8/10
elsõ 7.5/10 volt, ez nem csak tartotta a színvonalat, sokat röhögtem ezen is.
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Nekem nem jött be. Masnak ez jött be. Ennyi.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Egy kérdésem lenne. Van egy sorozat, aminek az a cime, hogy Gossip girl.
Ennek a második része indul szeptemberben.
Az elsõ évadot nem tudom sehonnan sem letölteni, egyik magyar torrent oldalon sincs fent.
Tud valaki segíteni?
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
A többi Adam Sandler filmhez kepést 0.
Bazinga!
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Gyenge vigjatek.
You don't mess with the Zohan -
Jo indulattal 0/10. Joindulattal. En meg ekkora szanalmat nem lattam. Ahhoz kepest, hogy mennyire jok voltak az elozo filmjei, ez egy 0.
Floridaba nem nezel le? elvinnelek auto talalkozora meg egyik legnagyobb sztriptiz klubba 😄 gyere le egy pentek szombatra😄
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Köszi az ajánlást ez télleg jó volt.....végig pörgött és jól megcsinált mozi.....tetszett 😄 10/7.5
Superbad
Sokat röhögtem és télleg jó volt, de a favorit továbbra is A nagyi szeme fénye.... 😄 10/8
Land of the Dead
Ez minden volt csak nem horror 😄 Inkább sima akciófilm.....de attól még tetszett......vagyis párszor nézhetõ....érdekes vonal volt a gondolkodó zombik, de talán hanyagolni kéne azé....viszont talán eddig ennek volt csak happy end a vége.....10/6
holnap jön a Golyózápor 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A moncsimon elég nézhetõ volt, a hanggal meg nem volt semmi baj.
Hogy Sheltemnek is válaszoljak, azóta láttam még1x, és moziban is meg fogom nézni párszor.
Majd mozi után értékelem kb 134443413430000000/10-re 😊
Kojiro ergo sum.
\"SLICE of LIFE\"
\"SLICE of LIFE\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Adam Sandler még a szokásosnál is ocsmányabb filmet hozott össze ergo geci sokat nevettem a filmen😄 "macskafoci"xD
8/10
kaka
\"SLICE of LIFE\"
omg ezt a fost ,Roland Emerich szerintem tépjen haza a bajor szülõfalújába és remeteként élje le maradék életét,több film már nem kell tõle szerintem,köszönöm.
2/10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ez az IMAX kicsit tul van hypeolva. Nagyobb a vaszon, tobb hangfal van, na bumm... Annyira nem vagyok elszallva tole, foleg, hogy a hulye dagadek amcsik miatt 10 fokra tekerik a legkondit. Halando ember, nyari oltozekben tuti megfazik.
Filmre trukkosen jutottunk csak be, mert SOLD OUT volt vagy 5-6 napra elore. Vettunk egy jegyet a kovetkezo ugyanilyen idopontban levo vetitesre es a jegykezelo lazan beengedett minket. Meg se nezte a datumot a jegyen. 😊
Szoval a film: Eloszor is baromi hosszu volt. Tul hosszu. Vegefele mar vergodesbe kezdett atmenni az egesz. Gyorsan suritsunk meg bele a vegebe valami olyat, amire amugy egy teljes resz kene. Ez nem tetszett. Gotham is lehetett volna kicsit darkosabb, gothamesebb, mint a regi batmenekben. Most meg csak lazan beraktak az egesz filmet Chicagoba, oszt jonapot.
Nem tetszettek a jarmuvek sem, bar tudom, hogy az elozoekben is ugyanezek voltak. Ott sem tetszettek. Tisztara, mint valami foldmunkagepek. Az a motor meg teljesen eletkeptelen azokkal a nagy kerekekkel. Butan nezett ki nagyon.
Ami meg nem tetszett az Batman hangja volt. Tok nevetseges volt ez a dormogosre vett rekedt hang. Nem kellett volna. Komolytalanna teszi az egeszet.
Na megvolt a feketeleves...
Joker... Ez a figura vitte el a hatan az egesz filmet. Heath Ledger megkockaztatom, hogy jobb Joker, mint Nicolson. Zsenialisan jatszotta a szerepet. Legjobb Joker eddig. Kar, hogy tobb filmben mar nem szerepelhet.
Micheal Caine is tetszett, illetve Freeman hozza a szokasos szerepet a joszivu bolcs embert. Semmi meglepetes.
Tobbiek meg ugy elvannak, semmi maradando. Meg Bale sem volt semmi extra a filmben, szerintem.
Szoval nekem enyhe csalodas volt a film. Az elso resz jobban tetszett, valahogy jobban egyben volt.
6.5/10