Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
39124-es hozzászólással tökéletesen egyetértek, bár én ennél jobbra osztályzom a TDK-t 10/8, de az ott felsorolt dolgokkal teljesen egyetértek(kivéve a jármûves dologgal és Batman rekedtes hangjával ezek már az elõzõ részben is ok voltak számomra), nekem Begins jobban bejött. A kamerás verzióhoz hozzáfûzve, nekem teljesen megfelelt, hisz nem egy "látványfilmmel" van dolgunk, azoknál jobban kijön a mozi és tv közti különbség.
Tényleg Joker viszi el a pálmát.Ja és õ is a illegális Cam-os verziót nézné meg:-)
SPOILER
Aki látványfilmre és sok akcióra vár az csalódni fog, van egy pár üresjárat, de egy jó film. És tényleg az egyik legnagyobb hibának gondolom, hogy ez nem Gotham City, hanem Chicago, teljesen hiányzik belõle a Begins képi világa. Szóval amit vártam és amit kaptam, kicsit csalódás, sajnos kapásból tudnék sorolni több hibát is a filmmel kapcsolatban, a + dolgokat is de ezek várhatóak voltak.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nekem Burton Batmanjai a kedvenceim. Tényleg elég gyermekded de a legjobb hangulata (számomra) azoknak van. Nekem a 2. is nagyon tetszett, habár az tényleg elborultam, de "buston-ösebb" és az nekem bejön. 😊
A 3. és 4. részek számomra egy kalap híg fos és egy tálnyi darabos sz@r közötti értéket képviselnek.
A Begins viszont tényleg jó (filmes viszonylatban) de ami nekem a nagybetûs BATMAN, az Burton. Annak a világa nekem jobban bejött, habár tényleg nagyon tetszik az új is, és kíváncsian várom a Dark Knightot.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Ha ez nem történik meg idõben akkor Riddick-nek elõre szolok! Vegyél be nyugtatót mielõtt a #39198 válaszolsz!!!!! 😄DDD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
What would Jesus do?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nekem annyira nem tetszett Nicholson Jokere. Egy pszihopata õrült gyilkos nem így néz ki. Ez egy vigyorgó bohóc. De azt kétségtelenül jól játszotta.
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
PSN ID.: Beegabor
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Azt írják imdbn akik látták a filmet, hogy ez a vélemény csak addig van az emberben amíg nem nézi meg az új filmet Ledgerrel <#vigyor3>#vigyor3>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"a második pedig annyira perverz, hogy már fáj, pingvin 4 prezident!"
Áhhh, kizárt. Az a fos senem perverz, senem izgalmas, egyszerûen nulla mint az utána érkezõ 3-4-rész 😊
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
A harmadik, negyedik részrõl nem is beszélve, amelyek leginkább egy nagyon színes hányáshoz hasonlatosak.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Semmi darkos hangulat,meg keménység,ami akár a rajzfilmeket is jellezte.
Nevetséges volt tényleg ez a sok mosolyogtató megoldás,és persze ahogy írtad a díszletek.Batman és Robin-ban amiben Swarci is volt,ott pl a jégcsapok úgy lifegtek,meg úgy álltak,mindtha nejlonzacskóból csinálták volna.lehet abból voltak:-D.De úgy összeségében is elmondható az egész szériára.Még a Nicholson féle Joker,nekem nemjött be,nemvolt elég gonosz,vagy ördögi akárhogyis mondták,mekkora alakítás volt. Abból a szériából tényleg Keaton által megformált batman ami jó volt,a többi már kevésbé.a Clooney-s,meg csupán marketing,mert akkot ő nagyon népszerű volt. Bale sokkal jobban hozza a hihető formát,és keményebb is.
Burton-től a Karácsonyi lidércnyomás,és az Álmosvölgy legendája ami bejött.
Go Jeff Go!!!!
Bruááá, ha rágondolok kiráz a hideg, mennyire szar
Engem Burton második batmanje kimondottan idegesített már a minap mikor újra néztem.
Totál gáz, béna jelenetek és DÍSZLETEK! Olyan ciki az egész, pl. pingvin emberei plusz ezek a hatalmas játékok (kiskacsa, miniautó amivel a batmobile-t irányítja), szánalmas komolyan, mint egy elbaszott gyerekmese. Vagy ott van az a jelenet mikor pingvin a macskanõt a nyakánál ráakasztja a kis helikopteres ernyõjére...
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Sztem Burton is leállhatna már a kokainnal...
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor megkérdi, hogy mi annak a varosnak a körzetszáma és 3 percig mondja a számokat 😄DDDDD Na azon fetrengtem 😄