Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja egy igazi bohóc a szentem :-), "Tudod miért szeretek kést használni..." idézet Joker
Loál János
Nem is anyázott. <#wow2>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Bandew
De hiszen õ a "vicces". 😊

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Nem hiszem akkor nem venne fel lila öltönyt :-)
REALista
Nem hiszem neki van ízlése várna az illegális HD-re...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Bandew
Okés a csávó nyomott egy kis warez-t, de azért kemény, hogy rögtön nyomod az anyázást 1 percre rá...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

TDK
39124-es hozzászólással tökéletesen egyetértek, bár én ennél jobbra osztályzom a TDK-t 10/8, de az ott felsorolt dolgokkal teljesen egyetértek(kivéve a jármûves dologgal és Batman rekedtes hangjával ezek már az elõzõ részben is ok voltak számomra), nekem Begins jobban bejött. A kamerás verzióhoz hozzáfûzve, nekem teljesen megfelelt, hisz nem egy "látványfilmmel" van dolgunk, azoknál jobban kijön a mozi és tv közti különbség.
Tényleg Joker viszi el a pálmát.Ja és õ is a illegális Cam-os verziót nézné meg:-)
SPOILER
Aki látványfilmre és sok akcióra vár az csalódni fog, van egy pár üresjárat, de egy jó film. És tényleg az egyik legnagyobb hibának gondolom, hogy ez nem Gotham City, hanem Chicago, teljesen hiányzik belõle a Begins képi világa. Szóval amit vártam és amit kaptam, kicsit csalódás, sajnos kapásból tudnék sorolni több hibát is a filmmel kapcsolatban, a + dolgokat is de ezek várhatóak voltak.
ProGabe
hülye spammer

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hatalmas az X-akták - Hinni akarok !Ma volt a hazai premier.Megnéztem moziban de már hazafele tudtam hogy ezt még ma megnézem!Régen is óriásit aratott, de ez megkoronázta az eddigieket!Már le is szedtem netrõl!Este tutira megnézem.Ha segít innen le tudjátok szedni: http://land.myftp.org
Bandew
volt pár helyesírási hiba sry

Sir Quno Jedi
Igen, a batman az elsõsorban hangulat. Ebben Burton 5*os. Ha túl komolyra/realistára veszed, mint a beginsben, az már úgy gáz nagyon.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Bandew
Na ha már Batman:
Nekem Burton Batmanjai a kedvenceim. Tényleg elég gyermekded de a legjobb hangulata (számomra) azoknak van. Nekem a 2. is nagyon tetszett, habár az tényleg elborultam, de "buston-ösebb" és az nekem bejön. 😊
A 3. és 4. részek számomra egy kalap híg fos és egy tálnyi darabos sz@r közötti értéket képviselnek.
A Begins viszont tényleg jó (filmes viszonylatban) de ami nekem a nagybetûs BATMAN, az Burton. Annak a világa nekem jobban bejött, habár tényleg nagyon tetszik az új is, és kíváncsian várom a Dark Knightot.

tommyg
köcce

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

LasDen
augusztus 7 ha jól tom.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tommyg
*mikortól

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

tommyg
dark knight-ot mikor adják magyarországon? 😮

Sephi
Csocso-nek üzenem törölje ki sürgõsen a #39198 -at!

Ha ez nem történik meg idõben akkor Riddick-nek elõre szolok! Vegyél be nyugtatót mielõtt a #39198 válaszolsz!!!!! 😄DDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

LasDen
én már régóta akarom megnézni a Vérzõ olajjal együtt....de vhogy még nem volt erõm ahhoz, hogy leüjjek arra a 3 órára......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ForzaInter
gratulálok

Yo, Bitch!

No Country for Old Men 10/1 na ezt a gyászt minek néztem meg? oscar ennek?

What would Jesus do?

sapkafej
Derült égbõl Polly
7/10

György

Sir Quno Jedi
Nicholson volt csak igazán pszichopata. Nézd meg mit tesz a többi emberrel maga körül. Ingázik az õrjöngõ elmebeteg és zseniáis gonosztevõ között. Sokkal félelmetesebb így, mint egy tucat keménykezû dúvad.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

LasDen
majd kiderül 😄

ProGabe
Cartman+woman=Cartwoman 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Szerintem Catwoman-t ki kell hagyni a Nolan-szériából. Szerintem az egész egy erõtlen karakter. Még Robin is jobb nála.

Nekem annyira nem tetszett Nicholson Jokere. Egy pszihopata õrült gyilkos nem így néz ki. Ez egy vigyorgó bohóc. De azt kétségtelenül jól játszotta.

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

ForzaInter
Catwoman😄

Yo, Bitch!

Seth
Cartwoman? Õ vmi új gonosz ? 😊

PSN ID.: Beegabor

Seth
Nyugi, egyrõl beszélünk 😄 , csak a pasit Ben Affleck-rõl mintázták, és a szinkronja is õ volt 😊

PSN ID.: Beegabor

Sephi
Pont ezt akartam írni.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ForzaInter
Cartwoman rulz<#idiota>

Yo, Bitch!

Sheltem
"és Nicholson is hatalmasat alakított Jokerként"

Azt írják imdbn akik látták a filmet, hogy ez a vélemény csak addig van az emberben amíg nem nézi meg az új filmet Ledgerrel <#vigyor3>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Blasta
"Elsõt elviszi a válán Nicholson"

"a második pedig annyira perverz, hogy már fáj, pingvin 4 prezident!"

Áhhh, kizárt. Az a fos senem perverz, senem izgalmas, egyszerûen nulla mint az utána érkezõ 3-4-rész 😊

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

LasDen
az elsõ Batman jó volt......és Nicholson is hatalmasat alakított Jokerként.....a többi már nem jött be annyira....a Bale féle Begins nekem nem tetszett.....végig untam az egészet.....a mostani sötét lovagos is kezdetben hidegen hagyott és joker se tetszett...de aztán kezdtem megbarátkozni vele és most ott tartok, hogy majd ha lehet megnézem....de nekem olyan érzésem van hogy ezt a filmket Joker fogja elvinni a hátán....

ForzaInter
1 nagyon jó, alap
2. nemrossz

3. kritikán aluli
4. fossssssssssssss

Yo, Bitch!

Sheltem
Az elsõ batman télleg alapfilm, szvsz a 2. rész már kritikán aluli (mint ahogy az összes többi is). A begins összehasonlíthatatlanul jobb volt(számomra!) az összes "klasszikus" batmannél.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

REALista
gyerekes?hát nem tudom...😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Sephi
En nekem a Bale fele batman kicsit .... gyerekes... nem tudom elmagyarázni, hogy értem 😞

Sir Quno Jedi
Elsõ két betmen alap! Elsõt elviszi a válán Nicholson, a második pedig annyira perverz, hogy már fáj, pingvin 4 prezident! 10/10 a denmanus témában mindkettõ.

Blasta
Jah, Keaton rulz, ezt el kell ismerni, de Bale legalább olyan jó. Több batman meg nem létezett a szememben 😄

Blasta
Semmi gond nincs, gratuláltam csupán

Blasta
Jaja, sosem voltam nagy batman comic fan.

Bulykin
ez van...ha egyszer tetszik akkor tetszik<#merges3>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Sephi
Nekem örökké Michael Keaton marad az igazi Batman!

Dynamic
Jó, hát Supermant sem ismeri fel senki, ha felvesz egy szemüveget és Clark Kentként mutatkozik be😊Ettõl függetlenül a második rész tényleg fos volt, ami a mai napig nem bírok végignézni, ha leadják a tévében.
A harmadik, negyedik részrõl nem is beszélve, amelyek leginkább egy nagyon színes hányáshoz hasonlatosak.
Loál János
Akkor utálod a képregényt is? <#confused>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

MrSpock
Ha ígymegnézzük,azok a batman filmek eléggé gyerekesek voltak.
Semmi darkos hangulat,meg keménység,ami akár a rajzfilmeket is jellezte.
Nevetséges volt tényleg ez a sok mosolyogtató megoldás,és persze ahogy írtad a díszletek.Batman és Robin-ban amiben Swarci is volt,ott pl a jégcsapok úgy lifegtek,meg úgy álltak,mindtha nejlonzacskóból csinálták volna.lehet abból voltak:-D.De úgy összeségében is elmondható az egész szériára.Még a Nicholson féle Joker,nekem nemjött be,nemvolt elég gonosz,vagy ördögi akárhogyis mondták,mekkora alakítás volt. Abból a szériából tényleg Keaton által megformált batman ami jó volt,a többi már kevésbé.a Clooney-s,meg csupán marketing,mert akkot ő nagyon népszerű volt. Bale sokkal jobban hozza a hihető formát,és keményebb is.
Burton-től a Karácsonyi lidércnyomás,és az Álmosvölgy legendája ami bejött.

Go Jeff Go!!!!

Blasta
+ csak egy félvak-félsüket marha nem képes felismerni a szerelmét az ellenségében, maszk idevagyoda.
Bruááá, ha rágondolok kiráz a hideg, mennyire szar

Blasta
Ha már batman:

Engem Burton második batmanje kimondottan idegesített már a minap mikor újra néztem.
Totál gáz, béna jelenetek és DÍSZLETEK! Olyan ciki az egész, pl. pingvin emberei plusz ezek a hatalmas játékok (kiskacsa, miniautó amivel a batmobile-t irányítja), szánalmas komolyan, mint egy elbaszott gyerekmese. Vagy ott van az a jelenet mikor pingvin a macskanõt a nyakánál ráakasztja a kis helikopteres ernyõjére...
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Sztem Burton is leállhatna már a kokainnal...

Blasta
Hát gratulálok, 8 meg 10 pontra értékelni a harmadik és negyedik VÉRCIKI, SZÁNALMAS, RÉMCSOKKER batman filmeket...
<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

Sephi
A Zohan-hoz meg annyit fûznek hozza, hogy az egyetlen jelenet amin könnyekkel röhögtem az az volt :

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Amikor megkérdi, hogy mi annak a varosnak a körzetszáma és 3 percig mondja a számokat 😄DDDDD Na azon fetrengtem 😄