Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
És ne bántsd a Ladámat!!!
Aláírás:
BATMANT CSAK OTTHON MOZGALOM ELNÖKE!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
De lássuk, mire mész ezzel:
Szerinted egy nagyszerû filmet -legyen az Batman, legyen az akármilyen frankó film, mûfajra és témára való tekintet nélkül -, tényleg úgy érdemes megnézni, hogy letöltöm az aktuális kedvenc torrent oldalamról a hányinger, gány, aliglátokvalamit-alighallokvalamit kombóval tupírozott változatot, és megnézem az átlag 17-19-es monitoron, 500-as felbontásban?
És akkor ezek után próbál meg valaki értékelni egy akármilyen filmet? Eleve a körülmények, ahogy megnéze, azok értékelhetetlenek!
És érted: Vér Istvánka most marha büszke arra, hogy õ már látta az aktuális premiert - otthon. Pedig nem látta. Egy nagy rakat igénytelenséget látott, ennyi.
Az ilyen emberek véleményének értéke nálam egy kövér és kerek nulla.
És hogy egy kicsit én is túlozzak, hátha akkor tök igazam lesz: Adja elõ magát a putrisoron a kockaladának támaszkodva, hogy "héj, tezsvíreim, én már láttam a bétmént, hát kárvá jó volt, az ányám básszám még!"
Ott még vagány csávó is lehet, meghívják egy kétdekásra is, ha mesél róla fél órán keresztül. Aztán lehet venni szotyit és tökmagot, haverok fel a putriba, és "nézzük meg mégeccer mer tök jó hogy letöltöttem és nem fizetek érte és még kritizálni is merészelem"...
Nálam ez a mentalítás nem becsületes, önmagára és önmaga szórakoztatására valamit is adó gondolkodásmódra vall. És mint ilyen, elítélem, és nem vagyok rá kiváncsi. Ezért nem járok putrisorra. De az ilyen meg ne járjon fel netes fórumokra. Ennyi.
Minimális igényesség kéne csak, semmi több.
www.gamedroid.hu
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Aláírás:
BATMANT CSAK OTTHON MOZGALOM ELNÖKE!
De legalább a részletekben képben vagy:
"a joker pedig valóban más, mint a képregényben"
Ledger Jokerét a Long Halloween és a The Killing Joke c. képregények alapján hozták össze, nyilván Nolan ötlete volt. Jobbulást.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
tegnap kaptam el viasaton már éppen lefekvéskor, de mivel kimaradt az életembõl mi is volt ez az egész céco veluk megnéztem, természetesen mint film egy nagy nulla, több szót nem is érdemel,de mint megtörtént esemény egész jo volt, a srácnak lehetett volna annyi esze ha már meguszták az elsõ nagyobb balhét, leléphettek volna az országbol is...érdekes hogy szinte csak véletlenek miatt buktak le...ja és nem érdemelték meg a bonnie és clyde nevet, közük nem volt hozzájuk, amelyik ujságiro ezt rájuk ragasztotta atol visszavenném a képesitését...meg azoktol is akik átvették 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
www.gamedroid.hu
www.gamedroid.hu
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Elbûvölõ. MS olyan volt mint egy 20 evés kislány. Abba fan vagyok, ezert a számok is nagyon tetszettek. Amúgy meg kellemes musical/vígjáték. Semmi extra. Nekem 2008 Top 5-ben benne van.
sztem néha a kevesebb több, és ha nem pörgették volna túl az egészet, akkor sokkal korrektebb lett volna ez a film.
3/10
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Átlagos eksönmúvi Nic Cage-el, utolsó 15-20 perc kicsit lehúzta a filmet nálam :c Ebben a témában a Deja Vu sokkal jobban bejött... De Jessica Biel nem semmi bringa... :o
5/10
hanem társadalomkritika az 50s évek "hamis" amerikájáról
hát ez paródiának gyenge volt:\ olvastam olyat hogy simán van olyan jó, mint Shawn of the dead, hát ez meg sem közelíti horrorzombis filmnek túl komolytalan, paródiának meg szar, 5/10.
Yo, Bitch!
írd be, hogy Nem vénnek való vidék 1/10 és egy órán keresztül anyázni fog. mert az õ ízlése az etalon. hitler is így gondolta ezt...
a joker pedig valóban más, mint a képregényben (amit legjobban a rajzfilsorozat adott vissza) ez tény, de ez a joker jobb <#worship>#worship>
Kojiro ergo sum.
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Batmant csak otthon!!!!!!!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
nem vágom mire támadsz be,mikor
1. leirtam hogy ez az én véleményem
2. még csak nem is fikáztam,csak amint írtam,én másnak képzeltem eddig egy joker karaktert..vmiért más maradt meg bennem a gyerekkori batman-ek után
amiatt meg hogy hol nézem,te rohadtul ne nullázzál le engem,köszi -__-
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
amúgy legalább a hatot hetet olvasd el, sztem a hetedik barom ütõs meg király lett, és ezt filmben annyira jól sztem, nem fogják tudni visszaadni
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
"jokertõl nem voltam elájulva"
Chigurh kaliberû gonosz, egy kezemen meg tudnám számolni, hány ilyen eredeti és tényleg félelmetes karaktert láttam vásznon... Persze aki otthon nézi szar minõségben fos hanggal, az magára vessen...
Riddick:
1. itthon
2. igazából nem mondanám minusz pontnak azt,ez a film ugy ahogy van tökéletesen össze van rakva,minden szempontból...belekötni nem tudnék semmibe
azért mondok rá 9,5öt,mert láttam már 10es filmet egy kettõt,de azok olyanok voltak hogy napokig a hatása alatt voltam😊 ennél azért ilyen nincsen,de mondom,hiba nincs benne
észrevétel max annyi,hogy én megmondom õszintén jokertõl nem voltam elájulva,kicsit érdekes,szokatlan volt,hogy szinte sose volt az a nagy kacagás,végig õrült,de komornak éreztem,nem úgy mint ahogy én elképzelem a jokert...nicholson féle nálam továbbra is etalon marad
kb ennyi
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
10/7
Nem annyira jó, de élvezhetõ(számomra)
Harry Potter 2
10/8
Egy fokkal jobb, de még mindig nem az igazi
Harry Potter 3
10/8.5
Nah ez már elég jó, ez nagyon tetszett, fõleg a dementorok^^
Harry Potter 4
10/10
Ez nagyon király volt, érezhetõ hogy már sokkal komolyabb az elsõ 2 résznél😊
Harry Potter 5
10/10
Erre muszály megadni a maxot a Dumbledore vs Voldemort harc miatt, az valami nagyon ütõsre sikeredett, persze összességében is egy nagyon jó film volt😊
A 6.rész-t majd késõbb a mozikban, itt nézhettek trailert ha vki érdekel.
A premier 2008. november 21.-re várható.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
2.:Miért nem írsz róla többet? Legalább azt, hogy mi az a mínusz 0,5 pont.
5/10
Tényleg nem nagy alakítás. 😞
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!