Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kojiro
tudod, õ írországban nézte meg, és így a többi ember nulla. érted...
írd be, hogy Nem vénnek való vidék 1/10 és egy órán keresztül anyázni fog. mert az õ ízlése az etalon. hitler is így gondolta ezt...

a joker pedig valóban más, mint a képregényben (amit legjobban a rajzfilsorozat adott vissza) ez tény, de ez a joker jobb <#worship>

Kojiro ergo sum.

Igen Nolan bácsitól szeretnék egy dedikált kópiát
Õ hardkór kamos. Filmet egyenest a forgatásról 😊

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

nem baj,egy mozi legyen és kész ahol felveszik a cam-os verziót
sweech
van ebben a mondatban egy egészen kicsi ellentmondás 😊

Éljenek az illegális cam-os verziós filmek, le a mozikkal.
Batmant csak otthon!!!!!!!
Tikal
nem magasztaltad eléggé a filmet, és ez fáj neki, ja meg leszoltad a jokert alakito szinész teljesitményét, tul kemény volt az a fél pont levonás, nem gondolod? nem is támasztottad alá fél oldalas eszében miért a minusz...<#vigyor1> ja igen, és mivel nem vagy abban a helyzetben hogy éppen kulfoldon tartozkodol és moziban nézheted, ez ugyancsak nagy gyalázat a filmmel szemben..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

báttyó02
...
nem vágom mire támadsz be,mikor
1. leirtam hogy ez az én véleményem
2. még csak nem is fikáztam,csak amint írtam,én másnak képzeltem eddig egy joker karaktert..vmiért más maradt meg bennem a gyerekkori batman-ek után

amiatt meg hogy hol nézem,te rohadtul ne nullázzál le engem,köszi -__-

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

stargatelost
jah, látszott hogy úgy írtál róluk, hogy elõször találkoztál a HP-vel 😄
amúgy legalább a hatot hetet olvasd el, sztem a hetedik barom ütõs meg király lett, és ezt filmben annyira jól sztem, nem fogják tudni visszaadni

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Riddick21
Ühüm, hát, összességében akkor elmondhatjuk, hogy mind az elsõ, mind a második pontban elhangzottak alapján bátran nevezhetünk téged nullának.

"jokertõl nem voltam elájulva"
Chigurh kaliberû gonosz, egy kezemen meg tudnám számolni, hány ilyen eredeti és tényleg félelmetes karaktert láttam vásznon... Persze aki otthon nézi szar minõségben fos hanggal, az magára vessen...

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

sweech
Dark Night-ot írt Dark Knight helyett

De mi a szar az a K-betû?

báttyó02
talán ha tudnál olvasni elírtam az elsõ hsz-ben

Riddick:

1. itthon
2. igazából nem mondanám minusz pontnak azt,ez a film ugy ahogy van tökéletesen össze van rakva,minden szempontból...belekötni nem tudnék semmibe
azért mondok rá 9,5öt,mert láttam már 10es filmet egy kettõt,de azok olyanok voltak hogy napokig a hatása alatt voltam😊 ennél azért ilyen nincsen,de mondom,hiba nincs benne
észrevétel max annyi,hogy én megmondom õszintén jokertõl nem voltam elájulva,kicsit érdekes,szokatlan volt,hogy szinte sose volt az a nagy kacagás,végig õrült,de komornak éreztem,nem úgy mint ahogy én elképzelem a jokert...nicholson féle nálam továbbra is etalon marad

kb ennyi

Bulykin
bizony nem olvastam^^ elkezdtem, de abbahagytam...olvasás közben mindig elalszom😄😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

precision
azért mert nem adott mindegyikre 10et vagy mi? 😊

Bazinga!

stargatelost
ebbõl azt látom hogy nem olvastad õket, hát ez nagy hiba<#ejnye1><#gun><#beka2><#circling> 😄 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Bulykin
Harry Potter
10/7
Nem annyira jó, de élvezhetõ(számomra)
Harry Potter 2
10/8
Egy fokkal jobb, de még mindig nem az igazi
Harry Potter 3
10/8.5
Nah ez már elég jó, ez nagyon tetszett, fõleg a dementorok^^
Harry Potter 4
10/10
Ez nagyon király volt, érezhetõ hogy már sokkal komolyabb az elsõ 2 résznél😊
Harry Potter 5
10/10
Erre muszály megadni a maxot a Dumbledore vs Voldemort harc miatt, az valami nagyon ütõsre sikeredett, persze összességében is egy nagyon jó film volt😊

A 6.rész-t majd késõbb a mozikban, itt nézhettek trailert ha vki érdekel.
A premier 2008. november 21.-re várható.

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Plusz egy K betû! Még azt is hozzá tette...K mint..nem tudom mi.

Riddick21
1.:Hol nézted?
2.:Miért nem írsz róla többet? Legalább azt, hogy mi az a mínusz 0,5 pont.

Most láttam a Hipervándort (The Jumper)

5/10

Tényleg nem nagy alakítás. 😞

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

báttyó02
+K

báttyó02
Dark Night

10/9,5

Pipör
Wanted

Hát eléggé pörgõs de voltak benne hülyeségek de azért 8/10

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

zaki
Összeomlás?

Azért az sem rossz... 😊

Tikal
the client az jo volt, meg a telefonálos is... 8mm még nem láttam<#vigyor3>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Riddick21
Tigerland is 10/10 volt nálam anno, Schumacher talán legjobb filmje!

Be Kind Rewind
Kissé lassú történet, de Jack Black rajongóknak kötelezõ. Jack hozza a tõle elvárt baromkodást, de azért a Tenacious D-t nehéz lesz überelni...
Loál János
Micsoda, a 8mm ótvar egy kaki.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Pipör
Tuti lúzerek (The Comebacks):
Hát ez vmi eszméletlen jó film lett sztem rég röhögtem ennyit 😄
8/10

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

LasDen
A fülke az nekem nagyon bejött...... 😄 Viszont a 8MM annyira nem tetszett.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ForzaInter
hát azért van jó pár jó filmje😊

Yo, Bitch!

Blasta
A helyzet az, hogy volt neki.

ez
vagy
ez
nameg
ez sem volt rossz anno

Az Egyenesen át is jó volt.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Count Adyn
Mondjuk õ nem alaptalanul hitte magát többnek a többi embernél😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Sir Quno Jedi
egzaktlí!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tikal
hm...elég teátrális volt 😊
a fajelméletérõl van némi elképzelésem, bár végül õ is olyan lett mint a fogvatartoi...

Sir Quno Jedi
Amúgy Magento és Xavier önagában elviszi a vállán mindhárom X filmet (bár tény, hogy a 2. a legprofibb). Namost, hogy ezekhez még csapódik pár jó karakter és tûrhetõ forgatókönyv, az csak hab a tortán! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Azért mert Magneto jól fejlett Istenkomlexussal küzd. Meg azért, mert az elrettentõ erõt és a megelõzõ csapást tartja az egyetlen lehetséges útnak. Nomeg azért, mert bizonyítani kell az alacsonyabb rendû söpredék mutánsok elõtt is az abszolút hatalmát. Magneto mindig is teátrális volt, valamint sokat tanult korai kínzóitól a náciktól, mígnem maga is hasonló elveket kezdett vallani (jó tanárai voltak). Elég megnézni az öltözködését és a kedvenc mondásait (nomeg meghallgatni profi fajelméletét).

De legfõképpen, mert úgy érezte, hogy már senki sem képes õt megállítani és a bújkálás ideje véget ért!

De a mindenre választ adó emlékezetes mondatok:
"You are a god among insects. Never let anyone tell you different."

Tikal
my intention was just entertainment.... anyád!! egy béna pöcs vagy, aki csak lovét akart....van ennek egyáltalán valami normális filmje?

Loál János

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Sir Quno Jedi
1966-ban még elment ez.

Blasta
És ez milyen?

Joel Schumacher elnézést kér 😄

Tikal
tudom hogy biztos volt, rosz szohasználat... a kérdés attol még fenn áll, miért várta meg amig mindenki eltemeti? persze lehet még bujkálni akart amig rendezodnek a dolgok, és még õ sem volt biztos a dolog sikerében, erõgyujtés stb... remélem a wolverine-es rész jobb lesz..
Egyébént miért kellett a golden gate-et lerombolni? hogy az ujonnan érkezõ katonáknak legyen hol ájönni? nem láttam értelmét... tul nagy erõfeszités a semmiért...

Sir Quno Jedi
Amúgy már az elsõ rész végén sejtették, hogy feltámadt a Dark Phoenix. Ha emlékeztek, mikor a pofázás alatt végigpásztáz a kamera a vízen a gát felé suhanva, lehet látni, ahogy valami hatalmas (és ez nem a Sárkányszív 😄) a mélyben széttárja a szárnyait és siklik felfelé árral szemben!!! Nagyon ütõs befejezés (már aki ismeri az X sztorikat és figyelt is).

ForzaInter
ebbõl nem egy sorozat volt?
anno vmi ilyesmi ment viasaton, hát szakadtunk röhögéstõl...

Yo, Bitch!

tep
Reservoir Dogs : 9/10
Michael Madsen ennél lazább már nem is lehetne 😊

\"SLICE of LIFE\"

Tikal
hogy feszul az izmain a cucc 😊

Sir Quno Jedi
Mutatták is a pacákot és mesélt is róla (ergó a kísérlet már folyamatban volt, nem véletlenül volt ott az asszisztense). Mindemellett pont az etikájáról értekezett a dolognak (hiszen a nagy hatalom nagy felelõsséggel is jár), azaz nem az volt a fõ problémája, hogy lehetséges-e, mivel abban biztos volt. Valószínûleg már jó ideje dolgozott a porcedúrán és õ volt amúgyis a Föld egyik legerõsebb telepatája. Mikor meghalt volna, átmentette a már régóta tanulmányozott személybe a tudatát, mert csak így adhatott esélyt a többieknek. Még az is elképzelhetõ, hogy ezt elõre megtette, számítva a Fõnix erejére és abból a testbõl irányította az eredeti testét (de ez már csak fikció).

(amúgy nem csupán kóma, hanem agyhalott)

Blasta

Tikal
gyalázat...

Blasta