Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Maga a nullázás sztem is gáz, egyszerûen csak IGÉNYTELENSÉGRÕL van itt szó, ezen van a lényeg.
Ha igénytelen, hát legyen az, de ne jöjjön ide véleményt irni egy igy látott filmrõl, mert csak nevetség tárgya leszen

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Az év legnagyobb, legjobban várt filmje a KaralábéKommandó 6.-nézzétek meg moziban!!!
Blasta
"miért õ nem ua azt a "filmet" nézte meg"

Hát nem. Épp ez a lényeg, hogy egy ilyen filmnél kb. 50% a LÁTVÁNY, és a HANGZÁS, ami egy cam-os verizóban mondhatni NINCS.

De ha neki ennyi elég, hát legyen elég, csak ne akarja bemagyarázni, hogy ugyan azt az élményt, ugyan azt a filmet élte át és véleményezte itt a fórumon, mert kurvára nem így van.

miért õ nem ua azt a "filmet" nézte meg. A másik meg itt nem az a probléma,hogy ki mit néz, hanem az hogy ha csak TDK-t nézi meg cam-osan az a bûn?! és nem kell a duma, lehet más filmeknél is elítélik, de csak TDK végett kezdenek el pattogni. Szóvalk itt azzal a jelenséggel és szócsöveikkel van a baj, hogy batmant csak moziban és ez végett,0-nak meg birkáznak.
na végre megjött Abraham Lincoln.
Blasta
Közünk hozzá?
Azon kivül nincs, minthogy megnézi és IDEJÖN KRITIKÁT IRNI, vagy csak simán pontozni.
Totál értelmetlen.

Töltse le a cam-ot, nézze meg és dumájja meg a haverokkal, de ha ide feljön és véleményt ir a kamerás verzióban látott filmrõl, akkor....

Szal érted.

Tudod, nem vagyok senki. Csak "valakiknek" lehet véleménye? Nem hinném. Így hát a véleményem adott. Pörögjél még rajta, más úgy sem megy neked. És természetesen a véleményem sem változik...

A stílus maga az ember, és ahogy a tiedét elnézem, még egy tolvajnak is különb, nemdebár.

Felfogtam a feltételes módodat. Arra válaszoltam, nyilván ennek értelmében feltételes módban. Csak én nem emelem ki és írom be, hogy "ha".

Recskázni moziban? - Erre nem áll módomban reagálni, annyir aaz alja szint...

#39509: Nagyon megijedtem. Ha gondolod, ezzel kapcsolatban PM-ben írj, és a végére járunk a dolognak.

#39507:: Majdnem az összes zeném legális. (Feltételezem, nagyságrendekkel töb,b mint a tieid...) Az XP-m és a freeware programjaim viszont egytöl egyig azok, na, ehhez mit szólsz. Lehetetlen, mi? (...és csak free programokat használok!) Nem az, csak körül kéne nézni, mielött széjjel lopod az agyadat...

A cinikusságod pedig nem teszi érzékelhetetlenné mélységes butaságodat, ezért felesleges álcázni.

#39511: Konkrétan most már nem a film(ek) moziban megtekintésérõl van szó, hanem arról, hogy néhány nyóckeri putrisorba való az életben nem fog kiadni pénzt sem ezért, sem más alkotásért, mert vagy kamerásban, vagy ripben simán ellophatja a netrõl.

www.gamedroid.hu

KaralábéKommandó 6.-Kibaszott kemény:-) rég röhögtem ennyire!
Esküszöm csináljanak egy ilyen filmet:-)
Nagyon jó hsz, végre valakik értik mirõl dumál itt az ember! Mindenki azt néz és ott amit akar.
Nem tudom én vagyok fura vagy más nem normális, de ebben a topicban is írnak lehangoló kritikákat az én kedvenc filmjeimrõl mégse verem ki a balhét, mert belátom minden ember más és más, ha pedig jót ír akkor írok pár helyeslõ hsz.
Aki moziba, aki cam-os, aki dvdrip-es senki sem különb a másiktól ezáltal. Amúgy semmi bajom batmannal, no country..stb se a fanakkal (mint mindenkinek meg van a maga véleménye), amíg azok nem verik a nyálukat a másikra.
Dynamic
Abba hagyhatnád ezt a szánalmasozást.Van akinek meg a Karalábé Kommandó 6. az év filmje.Ennek fényében joggal anyázhatna, hogy azt meg te nem nézted meg moziban.Egyszerûen nem értem, hogy milyen alapon veri valaki az asztalt, ha én adott esetben nem moziban nézem meg(de moziban fogom) a Batmant.Milyen alapon dönti el valaki, hogy ezt és ezt a filmet "kötelezõ" moziban megnézni?Ezt mondjuk a játéktopikokban sem értettem: mindenki a saját kedvencét kiáltja ki boltban kötelezõen megvásárolandónak.Év filmje, év játéka...és akkor mi van, ha engem ennek ellenére sem érdekel annyira, de mégis kíváncsi vagyok rá?
Szerintem csak annak lehetne joga anyázni, aki soha nem tölt le, hanem az összes filmet moziban nézi vagy dvd-n veszi.Ilyen meg hát ugye nincsen...
Amúgy esküszöm ez a legkeményebb, és nincsenek fanatikus emberek?
"Egy moziból próbálta meg ellopni az új Batman-film plakátjait az a húszéves tolvaj, akit Joker-sminkben fogtak el. A michigani Spencer Taylor az akcióhoz Joker lila öltönyét is magára húzta. Végül a mozialkalmazottak állították meg, majd a kiérkezõ rendõrök letartóztatták. Most lopással és rongálással vádolják"
És 20 éves? Ha buli akart lenni le a kalappal elõtte, de ha rajongó a legszánalmasabb dolog egyike.
fifi
"Gondolom, tök felesleges dolognak tartod a mozikat, amikor otthon is lehet filmet nézni, mindenféle anyagi ellenszolgáltatás nélkül, mert legalább annyira biztosra mész, mint a tippre dolgozó tolvaj. "

ezért a tolvajos hasonlatért meg örülhetsz, hogy fórumon vagyunk nem pedig szemtõl szemben, mert ezt tképpen kikérem magamnak...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
csak én nem értem a kérdést...
én ezt a filmet max akkor fogm megnézni, amikor 990 lesz a benzin kúton... 😊
sry

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Gondolom az összes progid és zenéd legális?!
Amúgy kit érdekel a dvdrip, az jó minõség. Sörbe is csak az illegálisat szeretem, a monitorom is illegális, a házunk mögötti szemétteleprõl hoztam vagy 3 szart abból raktam össze.
Amúgy napi kapcsolatban vagyok Nolan bácsival, mint a
BATMANT CSAK OTTHON MOZGALOM ELNÖKE! és azt mondta nyugodtan mehet a cam-os verzió csak vegyünk fel közben batman maszkot,a respect miatt.
fifi
"A hat sör egy film alatt máris jellemez."
köszi, bár nem tudom ki a faszom is vagy te, hogy véleményt mondj ez alapján rólam.. okos gyerek vagy látom...
másik, hogy nem tudom mibõl vontad le, hogy nem járok moziba, mert bár geciokos vagy, nemtudom feltûnt-e, hogy a mondatom elején ott van: mivan, HA...
tehát remélem annyi agyad van, hogy értsed: nem így van, nem így történt, de mi lenne HA így lenne...
bár sajnos sztem annyira el vagy vakulva, annyira be vagy gyepesedve egy szaros batman film miatt, hogy nem, érted meg a lényeget... nem baj jó recskázást a moziban.

#39499: Semmi. Semmi közöm ahhoz sem, ha valaki otthon veri a feleségét-gyerekeit, vagy ha abban leli élvezetét, hogy könyveket éget el a sütõjében. Azonban ha tudomást szerzek róla, óhatatlanul is véleményt formálok errõl.

#39500 és #39501:

Elõször is, egy posztban már nem megy? Hmmm... Szerinted az "szar", ha én adok a minõségre, és szeretek úgy nézni filmet, hogy mindent látok és hallok? Egyre viccesebb vagy. Érted, nem a film mint mûvészeti alkotás értéke csökken, csak azért, mert letölthetõ kamerás változatban, hanem az adott ember igényesség alapú megítélése, aki halandó idõt áldozni ennek a mocsok verziónak a megtekintésére. Aztán ez alapján mond egy akármilyen véleményt. Vicc.

Én nem csak a Batmannal vagyok így, semmiféle kamerás verziót nem vagyok hajlandó megnézni. És mielött még jönnének a DVDRippes válaszok: Nem, ami jó film, azt én megveszem, és nem kiírom CD/DVD-re, filctollal rá a címe, oszt jóvan...

#39502: Nincs semmi, mi lenne? A hat sör egy film alatt máris jellemez. A kamerás verzió megnézése csak további hab a tortán.

Gondolom, tök felesleges dolognak tartod a mozikat, amikor otthon is lehet filmet nézni, mindenféle anyagi ellenszolgáltatás nélkül, mert legalább annyira biztosra mész, mint a tippre dolgozó tolvaj.

www.gamedroid.hu

sweech
de ha tényleg hidegen hagy, miért nem várod meg a dvdrip-et? 😄

Na ezt nem értik meg.
Aláírás:
BATMANT CSAK OTTHON MOZGALOM ELNÖKE!
fifi
és mi van, ha engem totálisan hidegen hagynak az ilyen Batman és hasonszõrû filmek.. megnézem itthon CAm-ban, megiszom közben 6 sört a végén azt mondom, ejj egész jó film volt, vagy hogy ejj egészen szar és kész...
ezzel letudva a dolog...
nem értem mitõl kevesebb, rosszabb ember az aki egy ilyen túlhypeolt baromságban nem áll be a a közösen filmre recskázók táborába...

Hát nem tudom, eddig mindig csak a TDK-ra indultak be a szócsövek.
Van egy harmadik lehetõség, számunkra a film csak egy film.
Aláírás:
Ja és akkor neked régen szar, hogy attól függ egy film minõsége, hogy hol nézed, milyen körülmények között. Mondjuk én is beindulok, hogy ha 3 méteres batmant látok.
Aláírás:
ForzaInter
csak még most sem értem meg, hogy mi a fasz közötök van hozzá, hogy hol, és milyen verzioba nézni meg?

Yo, Bitch!

REALista
Ne legyél már balfasz.itt nem a The Dark Night-ról van szó hanem arról hogy aki cam-os verzióban néz filmeket az egy igénytelen ember.Vagy pedig egyszerûen csak nem szereti a filmeket és csak kötelersségbõl nézi õket hogy tudjon mirõl dumálni másokkal...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

báttyó02
😄DDDDDDDDDD

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Hát te ismersz engem?
És ne bántsd a Ladámat!!!
Aláírás:
báttyó02
:C
unalmas már ez

ProGabe
<#worship><#worship>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sephi
😄D Jó nap lesz a mai 😄DD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Nálad az a vita alap, hogy abszurd módon eltorzítod a film iránti lelkesedést és tiszteletet? Mert akkor jobb lesz, ha abbahagyjuk.

De lássuk, mire mész ezzel:

Szerinted egy nagyszerû filmet -legyen az Batman, legyen az akármilyen frankó film, mûfajra és témára való tekintet nélkül -, tényleg úgy érdemes megnézni, hogy letöltöm az aktuális kedvenc torrent oldalamról a hányinger, gány, aliglátokvalamit-alighallokvalamit kombóval tupírozott változatot, és megnézem az átlag 17-19-es monitoron, 500-as felbontásban?

És akkor ezek után próbál meg valaki értékelni egy akármilyen filmet? Eleve a körülmények, ahogy megnéze, azok értékelhetetlenek!

És érted: Vér Istvánka most marha büszke arra, hogy õ már látta az aktuális premiert - otthon. Pedig nem látta. Egy nagy rakat igénytelenséget látott, ennyi.

Az ilyen emberek véleményének értéke nálam egy kövér és kerek nulla.

És hogy egy kicsit én is túlozzak, hátha akkor tök igazam lesz: Adja elõ magát a putrisoron a kockaladának támaszkodva, hogy "héj, tezsvíreim, én már láttam a bétmént, hát kárvá jó volt, az ányám básszám még!"

Ott még vagány csávó is lehet, meghívják egy kétdekásra is, ha mesél róla fél órán keresztül. Aztán lehet venni szotyit és tökmagot, haverok fel a putriba, és "nézzük meg mégeccer mer tök jó hogy letöltöttem és nem fizetek érte és még kritizálni is merészelem"...

Nálam ez a mentalítás nem becsületes, önmagára és önmaga szórakoztatására valamit is adó gondolkodásmódra vall. És mint ilyen, elítélem, és nem vagyok rá kiváncsi. Ezért nem járok putrisorra. De az ilyen meg ne járjon fel netes fórumokra. Ennyi.

Minimális igényesség kéne csak, semmi több.

www.gamedroid.hu

tegla
Szép volt! 😊

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

sweech
😄d

Itt nem arról van szó, hanem vegyétek már észre magatokat, hogy nem mindenki rohangál otthon batmanas gatyában,Jokeresre festett arccal maszturbál Nolan fényképére. Valakinek ez csak egy film, egy szórakozás,kikapcsolódás semmi több. Jó film és kész,ennyi. Beteges ez a batmant csak moziban, szigoruan csak batman jelmezben, jokeres pazz adagolóval a kezünkben, és csak Twoface-es érmével szabad fizetni a moziban dologgal. Nem azzal van a baj, hogy ti ennyire pörögtök rá, de baszogatjátok az embereket akinek ez csak egy film,tökéletesen jó a cam-os verzió( azt se tudjátok miért) és éljenek a nulla emberek!
Aláírás:
Riddick21
Igen, óriási nulla vagy, zéró tartással, az év egyik legnagyobb filmjét nem tudtad bevárni, amíg eljut a moziba, ahová való... Bõszánalom. A köbön.

De legalább a részletekben képben vagy:
"a joker pedig valóban más, mint a képregényben"
Ledger Jokerét a Long Halloween és a The Killing Joke c. képregények alapján hozták össze, nyilván Nolan ötlete volt. Jobbulást.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Tikal
A miskolci bonnie és clyde
tegnap kaptam el viasaton már éppen lefekvéskor, de mivel kimaradt az életembõl mi is volt ez az egész céco veluk megnéztem, természetesen mint film egy nagy nulla, több szót nem is érdemel,de mint megtörtént esemény egész jo volt, a srácnak lehetett volna annyi esze ha már meguszták az elsõ nagyobb balhét, leléphettek volna az országbol is...érdekes hogy szinte csak véletlenek miatt buktak le...ja és nem érdemelték meg a bonnie és clyde nevet, közük nem volt hozzájuk, amelyik ujságiro ezt rájuk ragasztotta atol visszavenném a képesitését...meg azoktol is akik átvették 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kojiro
én is egy nulla vagyok akkor
de gyönyörû <#fogmosas>

Kojiro ergo sum.

Sephi
Így van.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Azért nullázta le, mert ha itthon nézte, majdnem biztos, hogy egy igénytelen cigányoknak való warez-változatot tekintett meg a 10 collos és ugyanennyi idõs CRT-jén. És igen, ezért aztán teljesen jogos a nullázás.

www.gamedroid.hu

Nem gyépéknek való film. 10/10

www.gamedroid.hu

Sir Quno Jedi
Na, ha 20 éves kislányként viselkedik egy idõs hölgy, az felettébb szórakoztató tud lenni így filmen, de szvsz. élõben te képelnéd fel elsõnek... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Loál János
Michael Schumacher?

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Sephi
Mamma Mia! -

Elbûvölõ. MS olyan volt mint egy 20 evés kislány. Abba fan vagyok, ezert a számok is nagyon tetszettek. Amúgy meg kellemes musical/vígjáték. Semmi extra. Nekem 2008 Top 5-ben benne van.

CSOCSO
majdnem😄😄
zaki
Erõszakik (In Bruges) jobb? :c

CSOCSO
hipervandor😄😄😄😄
fifi
na ennél a Wantednél elcseszettebb filmet régen láttam.
sztem néha a kevesebb több, és ha nem pörgették volna túl az egészet, akkor sokkal korrektebb lett volna ez a film.

3/10

zaki
Next

Átlagos eksönmúvi Nic Cage-el, utolsó 15-20 perc kicsit lehúzta a filmet nálam :c Ebben a témában a Deja Vu sokkal jobban bejött... De Jessica Biel nem semmi bringa... :o

5/10

Christiansen
Nekem nagyon bejött, egyáltalán nem horror az,
hanem társadalomkritika az 50s évek "hamis" amerikájáról

ForzaInter
Fido

hát ez paródiának gyenge volt:\ olvastam olyat hogy simán van olyan jó, mint Shawn of the dead, hát ez meg sem közelíti horrorzombis filmnek túl komolytalan, paródiának meg szar, 5/10.

Yo, Bitch!

báttyó02
😄

Nem vénnek való vidék 1/10