Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igénytelen, hát legyen az, de ne jöjjön ide véleményt irni egy igy látott filmrõl, mert csak nevetség tárgya leszen
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Hát nem. Épp ez a lényeg, hogy egy ilyen filmnél kb. 50% a LÁTVÁNY, és a HANGZÁS, ami egy cam-os verizóban mondhatni NINCS.
De ha neki ennyi elég, hát legyen elég, csak ne akarja bemagyarázni, hogy ugyan azt az élményt, ugyan azt a filmet élte át és véleményezte itt a fórumon, mert kurvára nem így van.
Azon kivül nincs, minthogy megnézi és IDEJÖN KRITIKÁT IRNI, vagy csak simán pontozni.
Totál értelmetlen.
Töltse le a cam-ot, nézze meg és dumájja meg a haverokkal, de ha ide feljön és véleményt ir a kamerás verzióban látott filmrõl, akkor....
Szal érted.
A stílus maga az ember, és ahogy a tiedét elnézem, még egy tolvajnak is különb, nemdebár.
Felfogtam a feltételes módodat. Arra válaszoltam, nyilván ennek értelmében feltételes módban. Csak én nem emelem ki és írom be, hogy "ha".
Recskázni moziban? - Erre nem áll módomban reagálni, annyir aaz alja szint...
#39509: Nagyon megijedtem. Ha gondolod, ezzel kapcsolatban PM-ben írj, és a végére járunk a dolognak.
#39507:: Majdnem az összes zeném legális. (Feltételezem, nagyságrendekkel töb,b mint a tieid...) Az XP-m és a freeware programjaim viszont egytöl egyig azok, na, ehhez mit szólsz. Lehetetlen, mi? (...és csak free programokat használok!) Nem az, csak körül kéne nézni, mielött széjjel lopod az agyadat...
A cinikusságod pedig nem teszi érzékelhetetlenné mélységes butaságodat, ezért felesleges álcázni.
#39511: Konkrétan most már nem a film(ek) moziban megtekintésérõl van szó, hanem arról, hogy néhány nyóckeri putrisorba való az életben nem fog kiadni pénzt sem ezért, sem más alkotásért, mert vagy kamerásban, vagy ripben simán ellophatja a netrõl.
www.gamedroid.hu
Esküszöm csináljanak egy ilyen filmet:-)
Nagyon jó hsz, végre valakik értik mirõl dumál itt az ember! Mindenki azt néz és ott amit akar.
Nem tudom én vagyok fura vagy más nem normális, de ebben a topicban is írnak lehangoló kritikákat az én kedvenc filmjeimrõl mégse verem ki a balhét, mert belátom minden ember más és más, ha pedig jót ír akkor írok pár helyeslõ hsz.
Aki moziba, aki cam-os, aki dvdrip-es senki sem különb a másiktól ezáltal. Amúgy semmi bajom batmannal, no country..stb se a fanakkal (mint mindenkinek meg van a maga véleménye), amíg azok nem verik a nyálukat a másikra.
Szerintem csak annak lehetne joga anyázni, aki soha nem tölt le, hanem az összes filmet moziban nézi vagy dvd-n veszi.Ilyen meg hát ugye nincsen...
"Egy moziból próbálta meg ellopni az új Batman-film plakátjait az a húszéves tolvaj, akit Joker-sminkben fogtak el. A michigani Spencer Taylor az akcióhoz Joker lila öltönyét is magára húzta. Végül a mozialkalmazottak állították meg, majd a kiérkezõ rendõrök letartóztatták. Most lopással és rongálással vádolják"
És 20 éves? Ha buli akart lenni le a kalappal elõtte, de ha rajongó a legszánalmasabb dolog egyike.

ezért a tolvajos hasonlatért meg örülhetsz, hogy fórumon vagyunk nem pedig szemtõl szemben, mert ezt tképpen kikérem magamnak...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
én ezt a filmet max akkor fogm megnézni, amikor 990 lesz a benzin kúton... 😊
sry
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Amúgy kit érdekel a dvdrip, az jó minõség. Sörbe is csak az illegálisat szeretem, a monitorom is illegális, a házunk mögötti szemétteleprõl hoztam vagy 3 szart abból raktam össze.
Amúgy napi kapcsolatban vagyok Nolan bácsival, mint a
BATMANT CSAK OTTHON MOZGALOM ELNÖKE! és azt mondta nyugodtan mehet a cam-os verzió csak vegyünk fel közben batman maszkot,a respect miatt.
köszi, bár nem tudom ki a faszom is vagy te, hogy véleményt mondj ez alapján rólam.. okos gyerek vagy látom...
másik, hogy nem tudom mibõl vontad le, hogy nem járok moziba, mert bár geciokos vagy, nemtudom feltûnt-e, hogy a mondatom elején ott van: mivan, HA...
tehát remélem annyi agyad van, hogy értsed: nem így van, nem így történt, de mi lenne HA így lenne...
bár sajnos sztem annyira el vagy vakulva, annyira be vagy gyepesedve egy szaros batman film miatt, hogy nem, érted meg a lényeget... nem baj jó recskázást a moziban.
#39500 és #39501:
Elõször is, egy posztban már nem megy? Hmmm... Szerinted az "szar", ha én adok a minõségre, és szeretek úgy nézni filmet, hogy mindent látok és hallok? Egyre viccesebb vagy. Érted, nem a film mint mûvészeti alkotás értéke csökken, csak azért, mert letölthetõ kamerás változatban, hanem az adott ember igényesség alapú megítélése, aki halandó idõt áldozni ennek a mocsok verziónak a megtekintésére. Aztán ez alapján mond egy akármilyen véleményt. Vicc.
Én nem csak a Batmannal vagyok így, semmiféle kamerás verziót nem vagyok hajlandó megnézni. És mielött még jönnének a DVDRippes válaszok: Nem, ami jó film, azt én megveszem, és nem kiírom CD/DVD-re, filctollal rá a címe, oszt jóvan...
#39502: Nincs semmi, mi lenne? A hat sör egy film alatt máris jellemez. A kamerás verzió megnézése csak további hab a tortán.
Gondolom, tök felesleges dolognak tartod a mozikat, amikor otthon is lehet filmet nézni, mindenféle anyagi ellenszolgáltatás nélkül, mert legalább annyira biztosra mész, mint a tippre dolgozó tolvaj.
www.gamedroid.hu
Aláírás:
BATMANT CSAK OTTHON MOZGALOM ELNÖKE!
ezzel letudva a dolog...
nem értem mitõl kevesebb, rosszabb ember az aki egy ilyen túlhypeolt baromságban nem áll be a a közösen filmre recskázók táborába...
Van egy harmadik lehetõség, számunkra a film csak egy film.
Aláírás:
Aláírás:
Yo, Bitch!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
És ne bántsd a Ladámat!!!
Aláírás:
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
De lássuk, mire mész ezzel:
Szerinted egy nagyszerû filmet -legyen az Batman, legyen az akármilyen frankó film, mûfajra és témára való tekintet nélkül -, tényleg úgy érdemes megnézni, hogy letöltöm az aktuális kedvenc torrent oldalamról a hányinger, gány, aliglátokvalamit-alighallokvalamit kombóval tupírozott változatot, és megnézem az átlag 17-19-es monitoron, 500-as felbontásban?
És akkor ezek után próbál meg valaki értékelni egy akármilyen filmet? Eleve a körülmények, ahogy megnéze, azok értékelhetetlenek!
És érted: Vér Istvánka most marha büszke arra, hogy õ már látta az aktuális premiert - otthon. Pedig nem látta. Egy nagy rakat igénytelenséget látott, ennyi.
Az ilyen emberek véleményének értéke nálam egy kövér és kerek nulla.
És hogy egy kicsit én is túlozzak, hátha akkor tök igazam lesz: Adja elõ magát a putrisoron a kockaladának támaszkodva, hogy "héj, tezsvíreim, én már láttam a bétmént, hát kárvá jó volt, az ányám básszám még!"
Ott még vagány csávó is lehet, meghívják egy kétdekásra is, ha mesél róla fél órán keresztül. Aztán lehet venni szotyit és tökmagot, haverok fel a putriba, és "nézzük meg mégeccer mer tök jó hogy letöltöttem és nem fizetek érte és még kritizálni is merészelem"...
Nálam ez a mentalítás nem becsületes, önmagára és önmaga szórakoztatására valamit is adó gondolkodásmódra vall. És mint ilyen, elítélem, és nem vagyok rá kiváncsi. Ezért nem járok putrisorra. De az ilyen meg ne járjon fel netes fórumokra. Ennyi.
Minimális igényesség kéne csak, semmi több.
www.gamedroid.hu
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Aláírás:
De legalább a részletekben képben vagy:
"a joker pedig valóban más, mint a képregényben"
Ledger Jokerét a Long Halloween és a The Killing Joke c. képregények alapján hozták össze, nyilván Nolan ötlete volt. Jobbulást.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
tegnap kaptam el viasaton már éppen lefekvéskor, de mivel kimaradt az életembõl mi is volt ez az egész céco veluk megnéztem, természetesen mint film egy nagy nulla, több szót nem is érdemel,de mint megtörtént esemény egész jo volt, a srácnak lehetett volna annyi esze ha már meguszták az elsõ nagyobb balhét, leléphettek volna az országbol is...érdekes hogy szinte csak véletlenek miatt buktak le...ja és nem érdemelték meg a bonnie és clyde nevet, közük nem volt hozzájuk, amelyik ujságiro ezt rájuk ragasztotta atol visszavenném a képesitését...meg azoktol is akik átvették 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
www.gamedroid.hu
www.gamedroid.hu
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Elbûvölõ. MS olyan volt mint egy 20 evés kislány. Abba fan vagyok, ezert a számok is nagyon tetszettek. Amúgy meg kellemes musical/vígjáték. Semmi extra. Nekem 2008 Top 5-ben benne van.
sztem néha a kevesebb több, és ha nem pörgették volna túl az egészet, akkor sokkal korrektebb lett volna ez a film.
3/10
Átlagos eksönmúvi Nic Cage-el, utolsó 15-20 perc kicsit lehúzta a filmet nálam :c Ebben a témában a Deja Vu sokkal jobban bejött... De Jessica Biel nem semmi bringa... :o
5/10
hanem társadalomkritika az 50s évek "hamis" amerikájáról
hát ez paródiának gyenge volt:\ olvastam olyat hogy simán van olyan jó, mint Shawn of the dead, hát ez meg sem közelíti horrorzombis filmnek túl komolytalan, paródiának meg szar, 5/10.
Yo, Bitch!