Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát csak lesz belõle valami:-(
PetruZ
Nos, van azért még némi kavarás. Jaa nemrég eltûnt pár napra, már terjengtek a hírek, hogy elfogyott a lóvé és ilyesmik, aztán elõkerült és elmondta, hogy csak elvonult meditálni a film szellemiségérõl. Ami viszont tény, hogy a filmbõl állítólag még hiányzik egy jelentõs darab és a költségvetést tényleg felélték, Jaa saját maga finanszírozta az utolsó heteket, inge-gatyája ráment, a számláit már nem tudja fizetni, elvehetik a házát is. Elképzelhetõ, hogy a producerek kiveszik a kezébõl a filmet, sz*rrávágják, hogy legyen belõle valami bemutatható, és megpróbálnak valami kis nyereséget kiszedni belõle.
Na most csak három érdekesség:
- A film költségvetése írtóztató összeg: 8, azaz nyolc millió dollár.
- Az Ong Bak egy huszast, a Tom Yum Goong 27 millót hozott, nagyjából feleekkora költségvetéssel.
- Jaa állítólag tízéves kontraktusban van a gyártókkal, ennek fele még hátra van, és az eddigi filmeknek "hála" kemény 1600 dollárt keres - havonta, és semmi részesedés nem jár neki...
Csak kiváncsi lett volna, hogy szerinted mik voltak a film azon tulajodnságai, amelyek miatt erre a pontozásra jutottál.

Persze, hogy úgy pontozol, ahogy akarsz, ez egy teljesen szubjektív dolog, és kizárólag csak adott pontozó véleményét tükrözi egymagában.

www.gamedroid.hu

MrSpock
Ma 2 filmet néztem:
Wanted:
Végülis nemvolt rossz film,bár voltak benne kicsit érdekes megoldások.Ami tetszett a gyilkolások megvalósítása,amikor autóval átpördült a limo felett:-D.A felismertetős rész kicsit elnyújtott volt.
Pici csavar a végén.Jolie azért még mindig jólnéz ki,bár pár kilót dobhatna magára:-)6/10

Doomsday:
Tetszett,rögtön az előbbi után.Elég kemény is volt.Rhona nagyon szexy nő.Már a Shooter-sben is jóólnézett ki:-)Voltak igen kemény,véres,brutális pillanatok.
Ez a Mad Mex-es feeling is érdekes volt,na meg a középkori.Bentley meg alap:-)
Csak azt nemértem ,hogya z autós üldözéseknél mindkét filmben alapből gyorsabb autó,és mégis simán utolérik ez hogyan lehetséges?
Vipert simán egy kis dobozos furgon?Eléggé nevetséges,vagy a Bentleyt egy eszkábált lestrapált gépek.Hisz mindkét sportautó simán eléri a 300-at,és gyorsulásra sem mazsolák.És nem is piskóták vezették.
Mindegy ez csak egy észrevétel..több filmben is volt már hasonló.
összeségében erre is adok egy 6/10

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Nagyon jónak tűnik,klasszul megkoreografált jelenetek:-)
Tony Jaa azért tud valamit,itt eléggé ötvözni fogja a technikákat:-)

Go Jeff Go!!!!

Ahogy látom nem a mai korba játszódik, vagy nagyon elmaradott környéken, de bejön ez az "õsember" stílus-a maffiózók már unalmasak lennének.
CSOCSO
jezusom😄:😄D: ez zorall lesz
SASboy
ez kurvajó volt <#taps><#taps>

nice legs. what time to open?

Jó lesz ez, remélem azért egy minimális története lesz:-)
Tony"eltörök pár csontot" Jaa is back.
A brit tudósokat ne bántsuk, õk írták fel a gyógyszerem.
Ja és megnéztem a Brazilt cam-felvételen, nagyon nehéz volt beszerezni de azért sikerült. Jó film
PetruZ
Ong-Bak 2 Promo <#wow1><#szeret><#worship>

És lesz*rom, ha egyesek szerint alja ember vagyok, mert ilyen filmek (is) érdekelnek. 😊
Újra itt vagyok:-)
Te is ismersz engem?
Hát ez nem igaz, hogy nem hagytok békén míg beveszem a gyógyszerem és betolom a Ladám.
Blasta
Ha a logikát vesszük alapul, elmebetegnek minõsülsz

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Én se gyakran adok 10 pontot egy filmre, gyakorlatilag a kultfilmek emelkednek az idõk alatt 9-rõl 10 pontra nálam, azok, amik idõtlenek, bármikor újranézhetõk, stb

Count Adyn
Nem, ha 0.5 pontot is levonsz a betmentizpertizbõl akkor már egy igénytelen szar ember leszel aki tuti camos verziót nézett azt is csak a háttérben kis ablakban, a sötét szobában napszemüvegben. Legalábbis brit tudósok szerint, néhány esgés fórumozó véleménye alapján<#ejnye1><#idiota><#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Istencsászár
amit ember készít az sose lesz tökéletes... a 10/10 sem azt jelzi hogy az...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

[Jakuza]
Nem adhatok 9/10-et ?
Tudod ez mar nalam nagyon magas ertekeles, nagyon keves filmnek adok 10/10-et, mert teljesen tokeletes film nincsen.
Szoval nyugtasson meg ez a teny, ez a 9/10 tolem, masnal lehet 12/10 😉

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

"Ez a mostani film jocskan atlepte az eddig ismert osszes akciofilm hatarait, olyan magasra tette a mercet amilyenre egy ilyen tipusu film nem is almodhat."

"Szinte tokeletesse tettek a parbeszedek..."

"Ezt a filmet etalonnak lehet tekinteni..."

"...nem csoda, ha ezek utan a legjobb Batman filmnek titulalom, sot talan a legjobb akciofilmnek amit eddig az amerikai filmipar elkeszitett."

"9/10"

<#nemtudom>

www.gamedroid.hu

sweech
mindjárt jön a kérdés, hogy hol láttad <#sniffles>

[Jakuza]
The Dark Knight

Sokon tudjak, hogy az akciofilmeket nem szoktam tulontul felertekelni ezert lehet, hogy szokatlan lesz szamukra, amit most lefogok irni.
Az eddigi hollywoodi akciofilmek mindenek felett a latvanyt helyeztek eloterbe az ertelem fole. Eppen ezert mely ertelmet ezekben az agyatlan filmekben nem igazan talalhattunk. Esetleg talalkozhattunk a hosiesseggel, a hazafisaggal, ami altalaban az Amerikanizmus eszmeit emeltek mindenek fole, de ezzel meg is szunt bennuk ami elgondolkodtato lenne.
Ez a mostani film jocskan atlepte az eddig ismert osszes akciofilm hatarait, olyan magasra tette a mercet amilyenre egy ilyen tipusu film nem is almodhat. Szinte tokeletesse tettek a parbeszedek, a bennuk rejlo ,humor, szarkazmus vagy a komolysag.
Nem mindenaron arra akartak torekedni, hogy az akciojelenetek (pedig nem keves volt benne) elnyomjak az egesz filmet es ettol merhetetlenul kiegyensulyozott lett a film.
Kifejezetten impressziv volt az, ahogy a nezot vegig nyomas alatt tartottak, vagy izgalomban, ahogy a helyzet kivanta. Raadasul meg elgondolkoztato is a film, hogy az emberi meltosag milyen torekeny vagy gyarlosag vagy josag kozott milyen kicsi a tavolsag.
Ezt a filmet etalonnak lehet tekinteni a mufajaban, megerdemli, hogy a remekmuvek koze soroljak, mert sokkal tobb, mint amire az ember szamithatott az eddigi tapasztalatai alapjan es akciofilm letere, igencsak az A kategoriaba sorolando. Ugy gondolom, hogy nem csoda, ha ezek utan a legjobb Batman filmnek titulalom, sot talan a legjobb akciofilmnek amit eddig az amerikai filmipar elkeszitett.

9/10 az ertekelesem es ez nagy szo nalam, ha ilyen tipusu filmrol beszelek.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Egyszer már leírtam, a kedvedért bekopizom:

"Konkrétan most már nem a film(ek) moziban megtekintésérõl van szó, hanem arról, hogy néhány nyóckeri putrisorba való az életben nem fog kiadni pénzt sem ezért, sem más alkotásért, mert vagy kamerásban, vagy ripben simán ellophatja a netrõl."

És akkor egy konkrét válasz is ezzel a kamerázós dologgal kapcsolatban: Igen, neked nem tetszik, hogy olyan véleménnyel vagyok az ilyen szemeteket megnézõkkel kapcsolatban, amilyen. De most ugyanezzel az elánnal gyorsan megkérdezhetném, hogy neked mi bajod van azzal (már ha egyáltalán zavar... már ebben sem lehetek biztos...), aki az utcán végzi el a nagydolgát? - hülye kérdés, de remélhetõen érzékeltetheti azt, hogy itt elvekrõl és erkölcsiségrõl van szó.

www.gamedroid.hu

nem az a véleményem, csak valami logika alapján azt magyarázok bele amit akarok, mint ti az alapján a logika alapján hogy aki cam-os verziót néz az nem értékelheti a filmet.
Amúgy nekem semmi bajom aki mozizik, csak nem értem nektek meg mi bajotok van azzal akit nem érdekel moziban?!
tudom én azt, de látod most is kezdik.
Sephi
Utoljára CAM-os filmet 1999-ben néztem... a Matrix elsõ része volt.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Most már ott tartasz, hogy tartsd a magad igazát, hogy lassan az a jbb, ha a kamerás verziót nézi az ember. És az fog jobb, teljesebb kritikát írni a filmrõl, aki egy kamerás verzió alapján teszi ezt.

Gratulálok, elérted az elmebeteg szintet. - Akárki logikája szerint. Megy még alább is?

www.gamedroid.hu

Sir Quno Jedi
aki camos mozifilmeket néz, az nem is ember szvsz. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Bucser
itt spec te vagy a troll jelenleg...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

teljesen igazad van, de mindig újra kezdik:-)
ProGabe
😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hol az a troll? Barlangi?
sõt ha ezt a logikát vesszük alapul amit te itt leírsz, õ még reálisabb értékelést tud tenni a filmrõl mint te, hisz téged elvakít a látvány, a hangzás az élmény. Õ meg lehet ezek nincsenek a képben, nem vakíthatják el, mi marad amit értékelhet a sztori, a rendezés, a szereplõk, stb..
Számomra ezektõl függ egy film minõsége nem attól, hogy most az a robbanás de király volt. És attól nem lesz egy sztori jobb, ha nagyban látom.
Ezt a te logikád szerint vezettem le
LasDen
nincs értelme vele vitatkozni....olyan mintha a fateromnak próbálnám megmagyarázni miért veszek DVD-t.......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Kmarha
csak az érdekel miért foglalkoztok egy trollal? 😊 Ennyire unatkozik a nép? Vagy egy oldalt kell letekernem mire kaptam egy film ötletet.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

..és nem az a igénytelen akin Adios melegítõ van, hanem aki nem fürdik
de mi köze van egy film minõségének az élményhez (itt arra célzok, hogy jobb körülmények között nézi meg). Akkor az az értékelés se reális amit otthon nézel meg eredeti dvd-n?
Blasta
Maga a nullázás sztem is gáz, egyszerûen csak IGÉNYTELENSÉGRÕL van itt szó, ezen van a lényeg.
Ha igénytelen, hát legyen az, de ne jöjjön ide véleményt irni egy igy látott filmrõl, mert csak nevetség tárgya leszen

Az év legnagyobb, legjobban várt filmje a KaralábéKommandó 6.-nézzétek meg moziban!!!
Blasta
"miért õ nem ua azt a "filmet" nézte meg"

Hát nem. Épp ez a lényeg, hogy egy ilyen filmnél kb. 50% a LÁTVÁNY, és a HANGZÁS, ami egy cam-os verizóban mondhatni NINCS.

De ha neki ennyi elég, hát legyen elég, csak ne akarja bemagyarázni, hogy ugyan azt az élményt, ugyan azt a filmet élte át és véleményezte itt a fórumon, mert kurvára nem így van.

miért õ nem ua azt a "filmet" nézte meg. A másik meg itt nem az a probléma,hogy ki mit néz, hanem az hogy ha csak TDK-t nézi meg cam-osan az a bûn?! és nem kell a duma, lehet más filmeknél is elítélik, de csak TDK végett kezdenek el pattogni. Szóvalk itt azzal a jelenséggel és szócsöveikkel van a baj, hogy batmant csak moziban és ez végett,0-nak meg birkáznak.
na végre megjött Abraham Lincoln.
Blasta
Közünk hozzá?
Azon kivül nincs, minthogy megnézi és IDEJÖN KRITIKÁT IRNI, vagy csak simán pontozni.
Totál értelmetlen.

Töltse le a cam-ot, nézze meg és dumájja meg a haverokkal, de ha ide feljön és véleményt ir a kamerás verzióban látott filmrõl, akkor....

Szal érted.

Tudod, nem vagyok senki. Csak "valakiknek" lehet véleménye? Nem hinném. Így hát a véleményem adott. Pörögjél még rajta, más úgy sem megy neked. És természetesen a véleményem sem változik...

A stílus maga az ember, és ahogy a tiedét elnézem, még egy tolvajnak is különb, nemdebár.

Felfogtam a feltételes módodat. Arra válaszoltam, nyilván ennek értelmében feltételes módban. Csak én nem emelem ki és írom be, hogy "ha".

Recskázni moziban? - Erre nem áll módomban reagálni, annyir aaz alja szint...

#39509: Nagyon megijedtem. Ha gondolod, ezzel kapcsolatban PM-ben írj, és a végére járunk a dolognak.

#39507:: Majdnem az összes zeném legális. (Feltételezem, nagyságrendekkel töb,b mint a tieid...) Az XP-m és a freeware programjaim viszont egytöl egyig azok, na, ehhez mit szólsz. Lehetetlen, mi? (...és csak free programokat használok!) Nem az, csak körül kéne nézni, mielött széjjel lopod az agyadat...

A cinikusságod pedig nem teszi érzékelhetetlenné mélységes butaságodat, ezért felesleges álcázni.

#39511: Konkrétan most már nem a film(ek) moziban megtekintésérõl van szó, hanem arról, hogy néhány nyóckeri putrisorba való az életben nem fog kiadni pénzt sem ezért, sem más alkotásért, mert vagy kamerásban, vagy ripben simán ellophatja a netrõl.

www.gamedroid.hu

KaralábéKommandó 6.-Kibaszott kemény:-) rég röhögtem ennyire!
Esküszöm csináljanak egy ilyen filmet:-)
Nagyon jó hsz, végre valakik értik mirõl dumál itt az ember! Mindenki azt néz és ott amit akar.
Nem tudom én vagyok fura vagy más nem normális, de ebben a topicban is írnak lehangoló kritikákat az én kedvenc filmjeimrõl mégse verem ki a balhét, mert belátom minden ember más és más, ha pedig jót ír akkor írok pár helyeslõ hsz.
Aki moziba, aki cam-os, aki dvdrip-es senki sem különb a másiktól ezáltal. Amúgy semmi bajom batmannal, no country..stb se a fanakkal (mint mindenkinek meg van a maga véleménye), amíg azok nem verik a nyálukat a másikra.
Dynamic
Abba hagyhatnád ezt a szánalmasozást.Van akinek meg a Karalábé Kommandó 6. az év filmje.Ennek fényében joggal anyázhatna, hogy azt meg te nem nézted meg moziban.Egyszerûen nem értem, hogy milyen alapon veri valaki az asztalt, ha én adott esetben nem moziban nézem meg(de moziban fogom) a Batmant.Milyen alapon dönti el valaki, hogy ezt és ezt a filmet "kötelezõ" moziban megnézni?Ezt mondjuk a játéktopikokban sem értettem: mindenki a saját kedvencét kiáltja ki boltban kötelezõen megvásárolandónak.Év filmje, év játéka...és akkor mi van, ha engem ennek ellenére sem érdekel annyira, de mégis kíváncsi vagyok rá?
Szerintem csak annak lehetne joga anyázni, aki soha nem tölt le, hanem az összes filmet moziban nézi vagy dvd-n veszi.Ilyen meg hát ugye nincsen...
Amúgy esküszöm ez a legkeményebb, és nincsenek fanatikus emberek?
"Egy moziból próbálta meg ellopni az új Batman-film plakátjait az a húszéves tolvaj, akit Joker-sminkben fogtak el. A michigani Spencer Taylor az akcióhoz Joker lila öltönyét is magára húzta. Végül a mozialkalmazottak állították meg, majd a kiérkezõ rendõrök letartóztatták. Most lopással és rongálással vádolják"
És 20 éves? Ha buli akart lenni le a kalappal elõtte, de ha rajongó a legszánalmasabb dolog egyike.
fifi
"Gondolom, tök felesleges dolognak tartod a mozikat, amikor otthon is lehet filmet nézni, mindenféle anyagi ellenszolgáltatás nélkül, mert legalább annyira biztosra mész, mint a tippre dolgozó tolvaj. "

ezért a tolvajos hasonlatért meg örülhetsz, hogy fórumon vagyunk nem pedig szemtõl szemben, mert ezt tképpen kikérem magamnak...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
csak én nem értem a kérdést...
én ezt a filmet max akkor fogm megnézni, amikor 990 lesz a benzin kúton... 😊
sry

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Gondolom az összes progid és zenéd legális?!
Amúgy kit érdekel a dvdrip, az jó minõség. Sörbe is csak az illegálisat szeretem, a monitorom is illegális, a házunk mögötti szemétteleprõl hoztam vagy 3 szart abból raktam össze.
Amúgy napi kapcsolatban vagyok Nolan bácsival, mint a
BATMANT CSAK OTTHON MOZGALOM ELNÖKE! és azt mondta nyugodtan mehet a cam-os verzió csak vegyünk fel közben batman maszkot,a respect miatt.
fifi
"A hat sör egy film alatt máris jellemez."
köszi, bár nem tudom ki a faszom is vagy te, hogy véleményt mondj ez alapján rólam.. okos gyerek vagy látom...
másik, hogy nem tudom mibõl vontad le, hogy nem járok moziba, mert bár geciokos vagy, nemtudom feltûnt-e, hogy a mondatom elején ott van: mivan, HA...
tehát remélem annyi agyad van, hogy értsed: nem így van, nem így történt, de mi lenne HA így lenne...
bár sajnos sztem annyira el vagy vakulva, annyira be vagy gyepesedve egy szaros batman film miatt, hogy nem, érted meg a lényeget... nem baj jó recskázást a moziban.

#39499: Semmi. Semmi közöm ahhoz sem, ha valaki otthon veri a feleségét-gyerekeit, vagy ha abban leli élvezetét, hogy könyveket éget el a sütõjében. Azonban ha tudomást szerzek róla, óhatatlanul is véleményt formálok errõl.

#39500 és #39501:

Elõször is, egy posztban már nem megy? Hmmm... Szerinted az "szar", ha én adok a minõségre, és szeretek úgy nézni filmet, hogy mindent látok és hallok? Egyre viccesebb vagy. Érted, nem a film mint mûvészeti alkotás értéke csökken, csak azért, mert letölthetõ kamerás változatban, hanem az adott ember igényesség alapú megítélése, aki halandó idõt áldozni ennek a mocsok verziónak a megtekintésére. Aztán ez alapján mond egy akármilyen véleményt. Vicc.

Én nem csak a Batmannal vagyok így, semmiféle kamerás verziót nem vagyok hajlandó megnézni. És mielött még jönnének a DVDRippes válaszok: Nem, ami jó film, azt én megveszem, és nem kiírom CD/DVD-re, filctollal rá a címe, oszt jóvan...

#39502: Nincs semmi, mi lenne? A hat sör egy film alatt máris jellemez. A kamerás verzió megnézése csak további hab a tortán.

Gondolom, tök felesleges dolognak tartod a mozikat, amikor otthon is lehet filmet nézni, mindenféle anyagi ellenszolgáltatás nélkül, mert legalább annyira biztosra mész, mint a tippre dolgozó tolvaj.

www.gamedroid.hu