Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Most kérdeztem rá :
Seph_TG: so how wuz it dude?
Stephen_T: omfg
Seph_TG: 😄DD good or bad???
Stephen_T: omfg
Seph_TG: but was it good or was it bad?
Stephen_T: omfg +
Seph_Tg: 😄DD so positive omfg?
Stephen_T: omfg y
Szal 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Én sem nézek pl. Shreket, mert eleve elutasítom a mûfajt (sõt, a filmgyártás szemetének tartom <#smile>#smile>), az elsõ rész bõven elég volt, nem erõltetem.
De ha mazochista vagy, hát mazochista vagy. <#kacsint>#kacsint>
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Persze emlékszem mikor errõl magyarázott a diákoknak, hogy ez lehetséges stb, de ha nem várom meg a vége fõcimet talán le is maradok rola 😊
Jelzem még anyám is megértette, pedig nõ és elmúlt bõven 50...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
8/10
abszolút pozitív élmény volt, néhány helyen szétszakadtam a röhögéstõl, a hangulat pedig végig ott volt nagyon, szépen visszaadták ezt az Amerika nyakán ragadt, a '90-es évek elejére már teljesen alaptalan és életképtelen hippihangulatot!
a pontlevonások a néha feleslegesen kusza és túlontúl sok szereplõt mozgató cselekmény fehér foltjaiért járnak, de lehet, hogy kicsit túl szigorú voltam, mert nagyon nagy film!
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Ez kurva jó volt... 😄 atom nagy ötlet az egész 😄
10/8
Shrooms
Emmeg szar vót.....szar sztori, szar színészi játék......10/5
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
nem igazán ismerem a képregény világot, de nem értem minek kell megölni mindenkit utána meg feltámasztani, gagyi, olyan béna brazil sorozat hangulata lett az egésznek... ugye a 2. részben Jean, aztán a két fõfej...
akciofilmnek nem volt rossz...
legalabb nem probal meg tobbnek latszani mint ami, mint az osszes 0/10 mostansag a palace cinemas valaszteka kozul, wanted, hancock, stb.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Másik topic-ban meg jól lebasztak, mert nem használtam a Spoiler figyelmeztetõ szót.
Majd meglátjuk, milyen lesz a 2 új trükkökkel.
elég zavaros egy film volt, de tetszett, jogi thrillernek írták, de ez inkább egy szeményrõl szól akinek bemutatja életét, sztem nem volt unalmas, nyomasztó volt eléggé film, bejött ez a stílus, 8,5/10.
Yo, Bitch!
Egy szóban? Szánalom. Kicsit bõvebben... nem azzal van a gond hogy kanyarodik a golyó hiszen ez képregény adaptáció. Hanem az egész film el van cseszve úgy ahogy van. Túlzottan amerikai, túl sok benne a koppintás. Ilyen 1.0 -ás amcsi usereknek van készítve akik nem nagyon szeretnek gondolkodni. Ok, persze, látványfilm, nem kell tényleg a sztori, tényleg nem... de azért egy minimum szint legyen már meg. Idétlen dialógusok, hatásvadász és teljességgel felesleges jelenetek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Max 3/10. Ebbõl 2 pont Jolinéni miatt.
Bazinga!
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Tehát, az alapszó: f.sz. Ezt ragozod: f.szság, nem?
😊
Szerintem még ez sem az igazi! 😊
Flame OFF
Szvsz pedig az olvassa el a spoilert, aki csak akarja.<#vigyor3>#vigyor3>
A boltban is, a dvd-k hátulján van a filmrõl leírás, amit elolvas az ember. De akkor a spoiler is fölös volt. Mindegy. Pá <#smile>#smile><#integet2>#integet2>
Fasszág 😄
Nem tudom. Jó is volt de egy nagy fasszag is egyben. 3/10.
Elviszed a legközelebbi studióba/kis nyomdába;akárhová ahol ki tudják neked megfelelõ méretben nagyitani/nyomtatni minõségromlás nélkül és kész is a plakátod.
Otthoni nyomtatóval is lehet próbálkonzi ha van megfelelõ méretû plakát,csak hát ugye utána jöhet a puzzle az igazitás/illesztés. 😊
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
(Nem lehet valahogy IQ teszthez kötni a fórumozást???)
Jack Nicholson rulez, egyik kedvencem, szinkron is marha jól sikerült, fõleg a röhögéseknél 😄 Itt még nem volt annyira elborult hangulata mint a 2. résznek...
7/10
Batman visszatér
Amúgy egyetértek Blastával (is), aki szerint kicsit elborult az agya Burtonnek a 2. Batman filmre... Most néztem újra hosszú évek után. Nagyon gyerekes lett, jobb szót nem tudok rá mondani, néhol már szenvedés volt nézni... Meg ez a macskanõ is kifejezetten idegesített már egy idõ után... :p
4/10
Aztán még hátravan a 2 folytatás, nem tudom hogy fogom kibírni azt a kb 4 órát 😄
hmm....egész jó volt......semmi xtra...a sztoriban voltak érdekes dolgok és legalább itt nem a vírusosokkal voltak elfoglalva.....volt 1-2 túlzás, de elmentek.....a buszos ugratás, de látvány elemként jó 😄
10/7.5
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár