Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
fuu, ok, arrol beszélt hogy ezt meg tudja csinálni, tehát lehetséges, hagyjál már 😊 Egyébként miért nem jött vissza rögtön? Vagy kellet egy kis ido a kobor lelkének amig talál egy gazda testet? 😊 Szegény társai halálra sirták magukat, szemét egy alak ez az X prof... 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sir Quno Jedi
De ha még csak arról beszélt volna mindössze, hogy ez lehetséges... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sephi
Atom filmkritikus ismerõsöm a tegnap nézte meg a Dark Knight c. filmet. Atalában oldalakat ír arról, hogy mi a rossz és mi a jó.

Most kérdeztem rá :

Seph_TG: so how wuz it dude?
Stephen_T: omfg
Seph_TG: 😄DD good or bad???
Stephen_T: omfg
Seph_TG: but was it good or was it bad?
Stephen_T: omfg +
Seph_Tg: 😄DD so positive omfg?
Stephen_T: omfg y

Szal 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Tikal
hancock... pfu, na ezt kérdezd meg minek néztem meg... utolso film volt a moziban, késõn érkeztunk... inkább mentunk volna haza, ez egy fos... 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Loál János
Nyugi, azért túlélem. 😊

Én sem nézek pl. Shreket, mert eleve elutasítom a mûfajt (sõt, a filmgyártás szemetének tartom <#smile>), az elsõ rész bõven elég volt, nem erõltetem.
De ha mazochista vagy, hát mazochista vagy. <#kacsint>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Tikal
ehh, mert nem volt más, mit kell ezen kiakadni hogy lemaradtam errol az irto egyszeru csattanorol, megértem ha ez egyeseknek szivfájdalom, de engem nem kötött le ennyire ez a film... ehh

Tikal
gratulálok a kedves anyukádnak 😊
Persze emlékszem mikor errõl magyarázott a diákoknak, hogy ez lehetséges stb, de ha nem várom meg a vége fõcimet talán le is maradok rola 😊

Sir Quno Jedi
Nem csupán valakinek a testébe és már az elején szó volt az egészrõl, meg az etikájáról a dolognak, de mind1 is... 😄DD

Jelzem még anyám is megértette, pedig nõ és elmúlt bõven 50...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Loál János
Ehh, minek nézted meg? :-|

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Sephi
Meg csak most láttad? Nekem egyik kedvencem! 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Blasta
Óóooohhh semmi különös, csak szimplán baloldali idegrángásom van mikor a "filmkritikáidat" olvasom

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Riddick21
The Big Lebowski
8/10
abszolút pozitív élmény volt, néhány helyen szétszakadtam a röhögéstõl, a hangulat pedig végig ott volt nagyon, szépen visszaadták ezt az Amerika nyakán ragadt, a '90-es évek elejére már teljesen alaptalan és életképtelen hippihangulatot!
a pontlevonások a néha feleslegesen kusza és túlontúl sok szereplõt mozgató cselekmény fehér foltjaiért járnak, de lehet, hogy kicsit túl szigorú voltam, mert nagyon nagy film!

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

CSOCSO
nem ertettem hogy mit irtal.. megkoszonjuk hogy hasznalod a szpojlert csak azt nem ertettem amit ele irtal.
CSOCSO
termeszetes hogy gagyin nez ki a tron😄 ha jol emlexem a vilag also cgi filmje volt.
Tikal
nem emlékszem mikor <#vigyor2>

Tikal
csak néztem, mert nem kötött le annyira, talán ezért maradt ki az a rész mikor a számba rágták hogy a tudata átmászott valakinek a testébe...fantasztikusak ezek az x-men-ek 😉

Az egy másik fószer kómában csak átrakja bele a tudatát az atomra robbant csávó, de ez tényleg benne van a filmben
LasDen
Felforgatókönyv

Ez kurva jó volt... 😄 atom nagy ötlet az egész 😄
10/8

Shrooms

Emmeg szar vót.....szar sztori, szar színészi játék......10/5

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Sir Quno Jedi
Te láttad is a filmet, vagy csak NÉZTED?! Pontosan a szádba rágják, hogy mi történik (és nem csak a végén).

Tikal
aham, értem... és akkor mikor az egyik fõfej atomjaira szakad, utána meg ott fekszik a korhában vagy holaz hogy van....? 😊

Hát mert a képregényben is átalakult Fõnixé+így kerek együtt valamennyire a 3 rész. A két fõ fej kell még majd a folytatásokhoz.
Tikal
x-men 3
nem igazán ismerem a képregény világot, de nem értem minek kell megölni mindenkit utána meg feltámasztani, gagyi, olyan béna brazil sorozat hangulata lett az egésznek... ugye a 2. részben Jean, aztán a két fõfej...
akciofilmnek nem volt rossz...

magus
ne szorakozz a zohannal

legalabb nem probal meg tobbnek latszani mint ami, mint az osszes 0/10 mostansag a palace cinemas valaszteka kozul, wanted, hancock, stb.

Bucser
gondolom arra gondolnak, hogy ott van a szövegdoboz alatt a "makrók" gomb megnyomod és ott megkeresve a spoiler taget elrejtheted fehér betû fehér háttéren amit spoilerbe akartál írni.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

stonesour
Wanted 8/10 - Ez nagyon kemény, leszámítva ezt a fonalas hülyeséget.

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

Stúdióban kinyomtatva méreg drága

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Mi a pöcsöm bajod van?

Akkor szerinted hogyan figyelmeztesselek benneteket, hogy most olyan részeket irok le a filmbõl, amelyrõl lehet, hogy még nem tudtok.

Másik topic-ban meg jól lebasztak, mert nem használtam a Spoiler figyelmeztetõ szót.

TRON , na a ComicCon-os tron2 promo után megkellet nézni újra az elsõ részt, hát nem tudom ,de nekem még most is bejön (lehet valakinek a látványvilága gagyi a mai filmekhez képest) de szerintem a sztorihoz tökéletesen illik ez a kezdetleges CG. Szóval még mindig bejön.
Majd meglátjuk, milyen lesz a 2 új trükkökkel.
ForzaInter
Michael Clayton

elég zavaros egy film volt, de tetszett, jogi thrillernek írták, de ez inkább egy szeményrõl szól akinek bemutatja életét, sztem nem volt unalmas, nyomasztó volt eléggé film, bejött ez a stílus, 8,5/10.

Yo, Bitch!

Challanger
Hát én kb. 1 hónapja néztem moziban és kurvára tetszett. Kritikát (vagy inkább vélemény) másik fórumra írtam, most lusta vagyok elõkeresni 😊 De pontszámilag 8/10 volt számomra.
Hú, ez ennyire felb.szta az agyatokat?

precision
Wanted

Egy szóban? Szánalom. Kicsit bõvebben... nem azzal van a gond hogy kanyarodik a golyó hiszen ez képregény adaptáció. Hanem az egész film el van cseszve úgy ahogy van. Túlzottan amerikai, túl sok benne a koppintás. Ilyen 1.0 -ás amcsi usereknek van készítve akik nem nagyon szeretnek gondolkodni. Ok, persze, látványfilm, nem kell tényleg a sztori, tényleg nem... de azért egy minimum szint legyen már meg. Idétlen dialógusok, hatásvadász és teljességgel felesleges jelenetek.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy két ilyen felesleges és idegesítõ dolog: amikor "képezik" a srácok, hogy na most te profi gyilkos leszel. Nagyon hasznos kiképzés, hogy miért vagy itt? És amíg azt az elcsépelt szöveget nem mondja ki hogy "nem tudom ki vagyok" addig szétverik, összevagdossák, átszúrják a kezét, ledobják egy vonatra....stb. LOGIKUS!!! MAJD ÍGY MEGTUDJA HOGY KI IS Õ!

Max 3/10. Ebbõl 2 pont Jolinéni miatt.

Bazinga!

Blasta

Sheltem
Megunhatnád már. Köszi.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Akkor nem ugyanarra gondoltunk - bocs a többiektõl! 😊

Tehát, az alapszó: f.sz. Ezt ragozod: f.szság, nem?

Sephi
Ugyvan!

Blasta
De igen, Szmeagolosan mondva jó: FASSZÁG
😊

Flame ON
Szerintem még ez sem az igazi! 😊
Flame OFF

szjuca
Értem én, hogy non-stop, de meddig van nyitva?

Szvsz pedig az olvassa el a spoilert, aki csak akarja.<#vigyor3>
A boltban is, a dvd-k hátulján van a filmrõl leírás, amit elolvas az ember. De akkor a spoiler is fölös volt. Mindegy. Pá <#smile><#integet2>

Sephi
😄D

Fasszág 😄

fasszag - ?

artschiatwork
Hipervándor

Jobbra számítottam az elõzetes alapján. 6/10.

Sephi
Wanted -

Nem tudom. Jó is volt de egy nagy fasszag is egyben. 3/10.

tegla
Szerintem érdemes azért a gondolattal eljátszani,hogy kiirod cd-re a plakátot/plakátokat(képeket)vagy akár egy usb-s adathordozóra.
Elviszed a legközelebbi studióba/kis nyomdába;akárhová ahol ki tudják neked megfelelõ méretben nagyitani/nyomtatni minõségromlás nélkül és kész is a plakátod.
Otthoni nyomtatóval is lehet próbálkonzi ha van megfelelõ méretû plakát,csak hát ugye utána jöhet a puzzle az igazitás/illesztés. 😊

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Blasta
Hát nézd, szvsz a 3-4 részt egyáltalán nem kell megnézned, hogy teljes élményben legyen részed Dark Knight bemutatójakor, inkább csinálj valami értelmesebbet abban a 4 órában, hm? 😉

Blasta
<#wilting><#wilting><#wilting><#falbav><#falbav><#falbav>

(Nem lehet valahogy IQ teszthez kötni a fórumozást???)

CSOCSO
"Az extra nagy hülyeség, hogy SPOILER JÖN:"

<#wilting>
zaki
Batman

Jack Nicholson rulez, egyik kedvencem, szinkron is marha jól sikerült, fõleg a röhögéseknél 😄 Itt még nem volt annyira elborult hangulata mint a 2. résznek...

7/10

Batman visszatér

Amúgy egyetértek Blastával (is), aki szerint kicsit elborult az agya Burtonnek a 2. Batman filmre... Most néztem újra hosszú évek után. Nagyon gyerekes lett, jobb szót nem tudok rá mondani, néhol már szenvedés volt nézni... Meg ez a macskanõ is kifejezetten idegesített már egy idõ után... :p

4/10

Aztán még hátravan a 2 folytatás, nem tudom hogy fogom kibírni azt a kb 4 órát 😄

LasDen
Doomsday

hmm....egész jó volt......semmi xtra...a sztoriban voltak érdekes dolgok és legalább itt nem a vírusosokkal voltak elfoglalva.....volt 1-2 túlzás, de elmentek.....a buszos ugratás, de látvány elemként jó 😄
10/7.5

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár