Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Nekem is nagy kedvencem, a maga bárgyúságával együtt

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

CSOCSO
igy van!!! nagyon cool film volt!
zaki
Truman Show

Ez a film zseniális. Óriási 5let a történet, ami nagyon aktuális a mai világban. Kemény társadalomkritika. Jim Carreynek ez volt az elsõ nem vígjátéka, és végre megmutathatta a népnek, hogy nem csak hülye grimaszokat tud vágni, hanem el tud játszani bármilyen szerepet. Ember a holdon, Mi lenne ha?, EGY MAKULÁTLAN ELME ÖRÖK RAGYOGÁSA, sõt a 23-as szám sem volt rossz, szal drámai kategóriában még nem nagyon nyúlt mellé, új filmje, a I Love You Phillip Morris is nagyon jónak ígérkezik. Ed Harris is zseniálisan eljátszotta a kíméletlen médiacézárt, akit csak a bevétel, meg siker érdekel, az hogy mit tesz egy ember életével az már másodlagos. Legjobb rész
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mikor a végén Truman eléri a vitorlással a stúdió falát, és átszúrja, és akkor összeáll az egész kép benne. Meg az idióta reklámok, mikor pl a felesége elkezdi reklámozni a kávét, azon feküdtem xD
Film végén a jelenet, mikor a két biztonsági õr beszélget, hogy na most mit nézünk, mi van a TV újságban, na abban benne van minden, hogy milyen világban élünk 😛
Rohadjon szét az összes valóság és reality show Gyõzikétõl a Való Világig, meg a sok bugyuta idióta mosogatószer reklám a TV Shopos mûsorokig. Nem is nézek nagyon mást a TV-ben, csak Discoveryt, NGC-t, na meg SportTV-ket :c

10/10 egyértelmûen...

sadvagabond
martian child
8/10
hát,ez olyan végén telefonért nyúlós film.meg zsepiért is.

definitely,maybe
8/10
alapsztori elolvasása nélkül jobb szerintem,mert az valahogy elveheti az ember kedvét,vagy legalábbis másképp-nézõs úgy.lehet,h én vagyok érzelmileg ingatag tegnap,és ma,de ennél is volt kis pára...na...

miki36
V for Vendetta
7.5/10

The Bucket List
9/10

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Plasztik szerelem... http://www.imdb.com/title/tt0805564/
Már fél éve meg akartam nézni most itt volt az ideje.
Egy könnyed vígjátékra számítottam így lefekvés elõtt... hát nem az. Egy igenis komoly film... vígjátéknak maximum azért mondanám mert a végén van egy kis happend... nagyon durva film és mindenkinek ajánlani tudom akik szeretik a furcsa és kicsit elvont filmeket eredeti ötletekkel.

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

sadvagabond
off
ú,bakker.én vagyok az egyetlen,akit nem mozgat meg a batman?
mármint biztos megnézem majd,de csak dvd-n.mindenki úgy be van zsongva...pedig az elsõ mozis élményem nekem is a batman volt,és kész voltam.jó,nem,hanem a king kong a helyi moziban,hatszor elszakadt a film,meg sötét volt,de az elsõ mozis élményem,az az volt.szóval,csak furcsa,hogy mindenki teljesen kész van,nekem meg semmit nem mond.
ne tépjetek szét érte.
emlékszem,én a matrixot vártam így,meg azt tényleg háromszor néztük meg,középsulis voltam.azért vagyok ilyen semleges,mert kinõttem már,és a többiek mind 18-20 évesek,vagy nem,és várják velem egykorúak is(26)?erdekes-nekem.
na bocs az offért,és tényleg ne álljatok nekem,nem vagyok rosszabb... 😊

tommyg
tv spot-ot mindig leszinkronizálják...
am

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Tikal
😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

zaki
értsétek már meg, feliratos lesz mindenhol... :o

Tikal
a tv spot-ok szinkronosak.. grrr... remélem igaza van annak aki azt irta hogy feliratos mindenhol....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

tommyg
én holnap mek éjfélre 😄

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

tommyg
-.-

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Sheltem
Na csütörtök mozi gyerekek..úgy volt, hogy "csak" pénteken tudok menni de hálistennek megoldottam a csütörtököt. Nem, nem a Múmia3 ra se nem az Indiana Jonesra 😉Ha hazajöttem írok rögtön milyen volt(számomra).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

tep
a régi tank túl sokat zabált

\"SLICE of LIFE\"

Sephi
Cloverfield CAM -es változatát megnézni :

Na az igazi!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ProGabe
Cloverfield

7/10

ha igazán tökösek lettek volna a készítõk, nem lenne 5.1 és makulátlan kép (igen, ezt már írtam itt, de akkor csak felvetetem, hiszen még nem láttam). de így is jó, egynek elmegy

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kaposi1
Alive / Életben maradtak

1972. október 13-án egy repülõgép - fedélzetén egy Chilébe tartó uruguayi fõiskolai rögbicsapattal és kísérõivel - rossz látási viszonyok közé került, és egy vulkán hófödte csúcsába ütközött.......
A film az emberi kitartás gyõzelmének igaz története.

Ez az a film ami olyan moziélményt nyujtott amilyet azóta se tapasztaltam.
A film végén senki se állt fel, mindenki végignézte az egész stáblistát,majd a nézõk néma csendben távoztak.
1993-at írtunk.
Döbbenet volt.
10/10

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

stargatelost
Doomsday

az elcseszett történelmi lecke egy kis b akcióval....

Most komolyan...mit gondoltak ezek? De elsõsorban mit gondoltam én?
Hát én naív fejjel egy fasza kis posztapok filmet vártam. Még annak is indulhatott volna, még akkor is amikor a kis csapat bement az elkerített zónába, egy kis horror feelinges kommandózás, fasza volt. De aztán megindult a film a lejtõn.
Megcsodálhattuk a különbözõ történelmi korokat kezdve a jövõvel, majd egy kis vadnyugati vonatozás, egy kis középkori lovagkor várral meg királlyal (majdnem), aztán jött Róma és a gladiátor harc. Ezután a film próbál visszamászni a lejtõn, de sajna az túl meredeknek bizonyul, így befullad egy b-akciófilmes autósüldözésbe, ami aprót volt nevetséges ahogy ott beugráltak a kocsiba a marhák. Volt néhány jó jelenet, meg mad max meg minden, de összességében nagyon gagyi volt. Én elhiszem hogy ilyen körülmények között így kellett alkalmazkodniuk és ezért ez a középkori feeling, de könyörgöm, ez így akkor is nevetséges volt. És a zene meg aprót hasonlított a 28 filmek zenéjére....

4/10

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

PetruZ
Hancock
Moziban láttam, szinkronosan, de majd meglesem az angol eredetit is, mert egy-két dolog gyanúsan falsul hangzott. Mindegy, maga a film kitûnõ szórakozás volt egy társasági mozizáshoz. Átlagos sztori, jól ismert sablonok, jó CGI, és néhol még nevetni is lehetett (pl. amikor Hancock a konyhában "teszteli" a nõt, illetve a "szép munka"-jelenet 😊 ). Semmi extra, kellemes nyári popcorn, viszont rövidnek és felületesnek éreztem. Mondjuk 15-20 percnyi betoldást a múltbeli eseményekkel még el lehetett volna viselni. Charlize Theron viszont bomba jó nõ. 7/10

Never Back Down
Ordító "Karate Kid"-szerû sablon-ripoff kicsit modernizált változatban és fõiskolások közé áthelyezve, totál noname sorozatszínészekkel (egyedül Djimon Hounsou volt számomra ismertebb név, de õ is mellékszereplõ). Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem úgy tûnt, a költségvetést sztárok híján csupa tini-hasonmással próbálták ésszerûsíteni: a fõszereplõ két srác kiköpött Christopher Reeve és Hayden Christensen (pár évvel fiatalabban), a szõke bige meg valami Jessica Alba / Theron klón, akit minden bizonnyal tápkádban neveltek, mert a haja sosem kócos, egészségesen gömbölyded mindenütt, ahol kell, és a fogai is mindig rikítóan fehérek. A kicsattanóan egészséges amerikai fõiskolai lumpenek mintapéldányai, ugyebár. 😊
Szóval iowai jóképû gyerek családja az öcsike miatt a floridai Orlandóba költözik, vagyis mi vár rá? Napfény, pálmafák, csajok, unatkozó milliomoscsemeték, és szabad stílusú harcok, csak úgy, szórakozásból = ? Persze, mindenki kitalálja: srácot lealázzák, de jön a mester, jól felkészül és visszavág és a szép szõke baba is az övé lesz. Röhej, de kb. tényleg errõl szól a film. 😊 Még ha a küzdelmek látványosak lennének, vagy valami, de ez az összekotyvaszottt freestyle bunyó (aminek IRL külön bajnokságai is vannak, sportcsatornákon lehet elkapni egy-egy közvetítést) nálam sosem volt bejövõs, nincs elegendõ cool-faktora, hogy élvezni tudjam, úgyhogy összességében a film sem okozott valami nagy katarzist. Legyen mondjuk átlagos középsz*r 5-ös, de csak a jó bõrök miatt.
ForzaInter
ja hogy, csak azért nem adtál rá 10-et, hogy ne hogy belekössön vki?:d

Yo, Bitch!

idióta

Blasta
Annak veszed aminek akarod. A Hülyéket ritkán feledem el.

Amúgy nagyon egyszerû a történet: ha ésszerûen pontoznál, ésszerûen magyarázkodnál nyilván nem szólalnék fel, de ilyesmire ritkán kerül sor tõled.

Annyira örülök, hogy ilyen mély nyomokat hagytam benned, hogy manapság ritka hsz.-eim ellenére is emlékszel rám... Ezt bóknak veszem <#vigyor2>

Ha pedig valamit 10/10-re értékelek, akkor meg abba kötsz bele<#boxer>

Egyre jobban "szeretem" ezt a topikot <#falbav><#falbav><#falbav>
Blasta
Nézzmá, télleg 😊

Kandurex
zsíííír

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ProGabe
ti szívatjátok egymást? 😊

a TDK nem kapott szinkront. MINDENHOL feliratos lesz!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tep
S.K. - Cujo : 7/10

\"SLICE of LIFE\"

Sir Quno Jedi
érdemes.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Blasta
Brávó, én is azt tenném

jAsOn VoOrHeEs
Morgan Freeman túl van az életveszélyen

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

sweech
oké, akkor felmegyek pestre A MOM PARKBAN TALÁLHATÓ PALACE CINEMA MOZIBA a Dark Knight miatt.

tugyiti
ike köszöjöm szépen már veszem is ki a tékából :***<#puszi>
Blasta
tuttam 😊))

Loál János
Return of the Living Dead.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Blasta
Gyerekek, ne bénázzatok már a szinkronos TDK-val!

(hogy mindenki megértse, kiemelem)

A MOM PARKBAN TALÁLHATÓ PALACE CINEMA MOZIBAN A LEGTÖBB FILMET BEMUTATJÁK EREDETI NYELVEN, FELIRATOSAN, ÍGY A DARK KNIGHT-OT IS!!!!!

Blasta
Szóval azért vonsz le egy pontot a film értékébõl, mert a magvasabb mondanivalóját a terembe nem illõ emberek nem érthetik meg?

Mint mindig, most is logikus vagy...

Sephi
A szerda esti az nem szinkronos.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

És az a kis bûvészes rövidfilm elõtte?
Hát azon sírva röhögtem!
Zseniális...
WALL-E - 9/10
Azért vonok le egy pontot, mert szerintem a megcélzott közönség (akikkel a mozi tele volt = volt olyan 5-6 éves kislány aki mellettük a film második felét állva izgulta végig, édibédi) nem biztos, hogy fel tudja fogni ezt a durván negatív jövõképet, ami sajnos igencsak reálisnak tûnik, és nem 700 év múlva...

Utoljára a Szörny Rt. fogott meg ennyire az aranyosságával, kedvességével, gyerekességével...
tommyg
hála istennek énse vagyok kiváncsi az ótvar szinkronra

Tikal
tuti hogy szinkronos lesz? az est.hu-n még feliratosnak van irva minden mozinál...

tugyiti
Sry de hátha itt tudjátok:
Szóval láttam még gyerekkoromba egy horror filmet,és nem tudom a címét.
Annyira emlékszem hogy valami temetõbe belemos az esõ valami gázt vagy füstöt és felkelnek a halottak meg valami fél kutya ráugrik egy emberre.
No ennek kellene a címe:CCcc köszi elõre is ha esetleg valaki tudja....
(kb.20 éve láttam asszem)
miki36
Fargo
7/10

Truman Show
9/10

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Máshol ezt írják:

A filmsztár mellett ült egy nõi utas is, kettejüket mentõhelikopterrel szállították egy memphisi kórházba. A legtöbb hírügynökségi jelentés szerint Morgan Freeman állapota kritikus, néhány helyi lap viszont úgy tudja, a filmsztár beszélt, mielõtt betolták volna a mentõhelikopterbe, sõt egyes kórházi források úgy tudják: már felült ágyában.

REAL MADRID

Az újságíró elmondta, a kocsi annyira összetört, hogy fémvágóval kellett kiszabadítani Freemant a jármûbõl.

Freeman magánál volt, amikor kiemelték a roncsok közül, beszélgetett és viccelõdött a mentõkkel, valamint a kíváncsiskodókkal - mesélte McFerrin.

REAL MADRID

Azt írták az ûjságok hogy az anyja és a nõvére feljelentették mert bántalmazta õket.

REAL MADRID

Gnome
nonszensz link, mivel a kérdésemhez semmi köze (nekemmeg a yahoo!news-hoz) de köszönöm...közben eszembejutott, h megütötte az anyját gondolom arra értetted h megõrült.

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Sephi
En pont azert megyek, mert egy ilyen alkotast nem fogok megnezni a remek magyar szinkronnal. Sajnos mar tudom kik a "szinkron muveszek".