Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ÉS ma kérdeztem meg: Csak a premier lesz feliratos... Csütörtöktõl szinkronos lesz... Legalább is az IMAx-ban.
Est Sularus oth Mithas!
X
[/sarcasm]
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Az Effektusok (fõleg a hang), nagyon ott vannak.
Póénos beszólások ebben is vannak, de nagyon kevés az új.
Sokszor olyan érzésem volt, mint ha az elsõ kétrészt látnám, csak más háttérrel.
A Story teljesen kíszámítható...
Eve... Sajnálom, hogy nem Rachel Weis... nagyon ront a helyzeten...
Nagyon sok olyan dolog volt a filmben, ami nem tetszet...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vicces volt, hogy a dinamit kanócát eloltja a hó...
A Yetik jó ötlet volt.
A Sárkánycsászár egy nagy nulla volt... Imhotep sokkal keményebb volt. Illetve azt nem értem, hogy miért nem Imhotep -et hozták vissza. Sokkal durvább lett volna...
Est Sularus oth Mithas!
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Bazinga!
Na... megsem akkora a baj.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
NOLAN ELADTA A LELKET.... Keith meghalt... Bale megorult... Morgen baleset...
Aranyos szereplõk,nagyon jó kis kerek történet.
Talán a zenékre lehetett volna kicsit jobban rágyúrni.
nagy hiba volt szinkronnal megnézni :/
tuti kis animációs film,kérdés a cg-t meddig lehet még csiszolni? 9/10
elõtte a kis bûvészes rövid film is zseniális...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Yo, Bitch!
Elég eseménytelen film volt... Érdekes kísérletnek tünt a fák, növények filmezése, megpróbálván azokat valamiféle fekete seregként beállítani. Legközelebb mi lesz? A pillangók bosszúja?
Az lapötlettel nekem semmi bajom nics, csakhogy ez nem moziba való, hanempéldául egy sci-fi magazinba, novellának.
Én ugyan végig néztem - a barátnõm feladta és bealudt -, de csak azért, hogy lássam, mennyire lesz sablonos az egész. Az lett. C-kategóriás horrorfilmek végénél szoktak ilyen "megoldásokat" alkalmazni...
Ami tetszett, az a vér hiánya. Nem kellett mindne halálesetet nagytotálban mutatni. Azonban a rendezõ egy valamit elmulasztott - és ismerve a mai közönség ingerküszöbét, ha alkalmazza a dolgot, akkorjóval nagyobb sikert ért volna el -, méghozzá azt, hogy bemutassa a nagyvárosban a tömeges öngyilkosságokat. Amit mutatott, az nem érte el az ingerküszöböt. Ennél sokkal többre kiváncsi a plebs.
Nekem ez a része teljesen elég volt, de mondom, ez egy vásznon igen hálátlan alapötlet volt. Nem filmre való.
www.gamedroid.hu
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ok 3 éves,amúgy én csak most láttam annyira megütött, nagyon nagy
De akkor is zseniális ez a Derek Johnson
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
Zseniális rendezõ ez a Derek Jhonson
Amúgy évekig úgy voltam a Titaniccal, hogy egy gáz film, amikor elõször láttam, végig röhögtem, aztán most, hogy kevesebb jó filmet csináltak -jöttem rá, hogy bizony azért eléggé ott volt az a film.
Máté Péter effektus..
Zseniális egy film lesz, szerintem jobb lesz az elsõ résznél:-)
http://www.youtube.com/watch?v=vD4OnHCRd_4
Visszatérve rá zseniális a Byron idézet az elején.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Bazinga!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
😄DDDDDD
Betegesen zseniális - Zseniálisan beteges
Nagyon jó operatõr munka, nagyon jó, nagyo jó...
Bazinga!
Végre egy olyan film, ahol nem csak a látványra helyezték a hangsúlyt. A történet fantastikus. Csak a végét szúrták el egy kicsit. Más befejezés jobb lett volna. De nagyon jó film.
Est Sularus oth Mithas!
Látványilag odab@szott, mást nem nagyon tudok kiemelni. Azért lekötött simán arra a 85-90 percre.
6/10
Sleepers - Pokoli lecke
Régebben láttam már, de csak körvonalakban emléxem rá. Színészgárda elég erõs lett, film 1. fele a gyermekkorukat mutatja meg a fõszereplõknek, milyen kínszenvedéseket eltûrniük a javítóintézetben, a 2. fele bíróságon játszódik.
7.5/10
Színészek szenzációsak, a film is rendben van, Mann remekmûvet alkotott. A hangulata nekem annyira nem jött be, de így is jó volt.
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Earth Star Voyager (1988).
A magyar tv-ben Csillagutasok néven ment.
Sajnos úgy látom nem jelent meg se vhs-en se dvd-n, de ezen a youtube-os linken a kommentelõk között van akinek megvan mind a 4. része.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Spoileres,ha egyáltalán ezek azok, hisz a film elég sablonos, az egyetlen csavar lerágott csont. Szóval én szeretem a jó filmeket, mindegy milyen ,minden típusba lehet jót alkotni, és én "mindenevõ" vagyok. Amúgy nem kezdõdött rosszul,amig a srác átlagos de utána...
Szóval nálam Wanted 10/2 nem vártam sokat, de alulmulta. Lehet bennem van a hiba de én attól több magyarázatot várok egy filmtõl, miért tudsz kanyart lõni, autót vezetni lábbal a motorháztetõn, metrón futni"mert mi vagyunk a gyilkosok" nekem elég lett volna pár mondat , hogy kaptak valami képességet stb, de ezt ne nekem kelljen már hozzágondolni-a kiképzéses jelenetek nevetségesek (agyonvernek újra és újra, 1bõl lövöm a kanyart a Jolie elém áll,a kedvencem a dagadt hentessel való késpárbaj), ettõl még Van Damme-é is jobb volt a Véres Játékban. Ok, belátom látványfilm akar lenni, de annak is rossz számomra.