Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy ne is vitatkozzatok velük, most megy a aBatman topicban a vitta, hogy batman nyugodtan létezhet. Ilyenkor akkor minek magyarázkodsz, vagy kinek? Ez már durva!!!!
Tõlem úgy alszol, ahogy jól esik.

www.gamedroid.hu

Kaplan
Nehogy azt hidd, hogy álmatlanul fogok forgolódni most az ágyamban. <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

az a jelenet számomra egy giccs(persze van más is ami nem jön be, de tökéletes film nincs), adnám simán TDK-ra 10/10, de az végett annyit veszít számomra a film értéke,hogy csak na , gyûlölöm az ilyen jeleneteket, már csak az amerikai zászló hiányzott.
Nem érdekel a véleményed.

sweech: Nem a pontozással van a baj, hanem a baromságokkal, melyeket le is írtam. Például: Harvey Dent, mint felesleges idõhúzás... <#taps>

www.gamedroid.hu

Bocsi... nem azért de elvileg ez a topic nem a Batman kielemzésére készült... arra van másik... írja le mindenki hogy látta a batmant és hogy tetszett/nem neki de ne kötöszködjünk már a másik véleményével<#wow3>

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

nem kötözködés, de számon kéred rajta,hogy ez baromság amit ír mi az hogy nem tetszett ez meg az és felsorolsz cáfolatoknak olyan dolgokat ami a te véleményed, tök szubjkektiv dolgokat. Neki is megvan a véleménye, meg neked is.
de te is észérvekkel gyere már ne a te "ízléseddel", nem etalon
sweech
ez meg szép lett.

sweech
a kulcsszó a szerintem. tényleg olyan kurvára nehéz megérteni, hogy mindenkinek más az ízlése?

PrisonMan
Annyiban tényleg egyet értek, hogy Batman-bõl kicsit néha sok volt. Nagyon kevés jelenete volt a levelõgeb, pedig azért egy-egy repkedõs jelenet a felhõkarcolók között nagyon feldobta voltna ezt az így is kiváló filmet. Tehát kicsit sok Batman volt, és több Jokert vártam volna. Egy kis agyatlan gyilkolászást vagy valamit <#hawaii>
Amit sok helyen olvasok, hogy egyesek szerint a csaj felesleges/rossz vagy miegymás volt, teljesen abszurd. Nélklüle Two Face sem lett volna az aki...
Történet elõtt meg le a kalappal!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ahogy Joker elszámítja magát: a nagy ember, aki a jó oldalon áll a tragédia miatt át áll a 'sötét' oldalra, viszont a hajókon nincsen egy olyan ember sem, aki felrobbantaná a másikat. Fantasztikus

Kaplan
Szerintem meg csak annyi volt a lényeg, hogy belebaszdhasd valakibe a bökõt. Imádom mikor az embernek félve kell elmondania a véleményét, mert a csúnya filmkritikusok mindenhol figyelnek.

Nekem meg ez a veleményem.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Harvey Dent, mint felesleges idõhúzás? Könyörgöm, õ adta a dráma legnagyobb részét!

Mi bajotok Batman maszkjával? Ez nem rajzfilm volt, talán feltünhetett volna...

A jármûvek mitõl röhejesek? A moci szerintem nagyon ütõs volt. Mi volt benne a nevetséges? Szerintem inkább félelmet gerjesztõ volt, semmint nevetséges. A moziban legalábbis senki sem röhögött egyiken sem.

Megölni Jokert? - már a felvetés is vicc kategória.

Ne ájulj el, és ne adj rá tizet. Nem érdekel. Baromságok helyett azonban észérvek kellenének...

www.gamedroid.hu

desigo
Mi nem jött át neki?
adott rá egy 8-ast nem?
vagy kötelezõ mindenkinek elájulni és 10-est adni?

elmondta a véleményét és kész...
Na és?

www.gamedroid.hu

desigo
pedig én is egyetértek vele...
Totál nem jött át neked ez a film. A spoileres leírásaidból ez egyértelmû... Nézd meg 5 év múlva.

www.gamedroid.hu

Érdeklõdnék nem tud-e valaki valamit arról, hogy nálunk nyomják-e 3D-ben a nemsokára bemutatásra kerülõ Journey to the center of the earth címû filmet, valami infót. A film teljesen érdektelen, lerágott csont de a trailer alapján ha nyomnák 3D-ben megnézném szívesen. esetleg ha senki semmit, valami linket feldobnátok ahol ezekrõl a késõbb folyamán rakhatnak fel infót. Elõre is köszi.
X-akták-Hinni akarok
Elég sok rossz kritikát kapott,nem olyan rossz én inkább azt mondanám átlagos, nem vagyok fan ,csak akkor láttam a sorozatot amikor kisebb voltam és ment az m1-en szóval nem most volt, na és persze az elsõ mozifilmet. Idegenekre nem számítottam, szerintem lerágott csont lett volna ha ezzel jönnek.
Sok hsz szerint némelyik sorozat résznek jobb sztorija van, lehet nem tudom nem emlékszek csak párra(gumiember király, beszarás volt).
Tehát szerintem a sztori minimálisan x-aktás, belefér, a film inkább nyomozós mint misztikus (realisztikusabb sztori, persze mikor kiderül minden a végére az annyira nem,de ettõl x-akta a film címe és nem Kojak).Átlagos ,egyszer nézhetõ de nem annyira rossz hogy ki kelljen hagyni.
10/5+1 a téli tájon játszódó jelenetek, nagyon hangulatos,nagyon szépen van fényképezve,nagyot dob a film hangulatán.
desigo
Míg a jackpot el nem választ 6/10

Egy két poént leszámítva eléggé untam.
Inkább csajoknak ajánlanám...
de jobb nõt is berakhattak volna helyette, nekem annyira az se jött le hogy ez a csaj itt valami frenetikusat játszott volna, Katie legalább kellemesebb a szemnek, és megmondom õszintén K.H. pocsék színész de ha Nolan választotta a Beginsbe, ha már 1szer õ kezdte, maradjon, nem szeretem ha (mindegy milyen filmben) váltogatják a szereplõket.
mondjuk állítólaga a csaj nem akart szerepelni, de legalább valami értelmesebben kinézõ csajt kerestek volna, mert ez egy nulla bringa.
ForzaInter
gondolom ott meg 10-bõl 9 ember szarnak ítélte meg, mert nem értették😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
így kellet volna írnod😊

Yo, Bitch!

ForzaInter
Jumper

hát ennél többre számítottam, sztori egy nagy nulla, ami önmagában még nem is olyan baj, de hát azért ennél vmi jobbat is kitalálhattak volna, ebbõl a teleportálásból többet is ki lehetett volna hozni, elég b kategóriásra sikeredett egész, ennek ellenére egyszer nézhetõ, de csak szigorúan egyszer:d 6/10

Yo, Bitch!

akkor máshogy írom: az volt benne az eredeti, hogy egy ilyen óriásszörnyes filmet egy ember szemszögébõl élhettünk át. Nah így már jobban tetszik?😄

ForzaInter
"Nagyon tetszett benne az eredeti ötlet... egyfajta blair witch project- Godzilla keveréket kaptam"

wtf? lol, ebben sok eredeti nem volt, gyakorlatilag le is írtad miért, szal nem értem elsõ mondatod, attól még mondjuk jó film.

Yo, Bitch!

Cloverfield
8/10
Nagyon tetszett benne az eredeti ötlet... egyfajta blair witch project- Godzilla keveréket kaptam és tényleg izgalmas volt😊
Negatívum: a kamerának érdekes módon semmi baja nem történt

Tikal
katie holmes egy buta picsa, és ez sugárzott belõle a batman beginsben, nagyon jo dontés volt hogy lecserélték, szerintem senkinek nem hiányzik.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

tep
Waste Allocation Load Lifter Earth-class : 10*/10 <#taps>

S.K. - It : 8,5/10

\"SLICE of LIFE\"

Bandew
Szvsz azért Gyllenhaal még mindig jobb, mint Katie Holmes. Holmes sztem nagyon antipatikus.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Dynamic
Batman vs. Joker téma:
Nem vagyok Batman szakértõ, gyakorlatilag csak a filmeket láttam, de tudtommal a karakter egyik fõ jellemvonása, hogy nem öl meg senkit.Ezért ha megölte volna Jokert, azzal pont, hogy eltûnt volna belõle a rendíthetetlen, elvekhez ragaszkodó hõs, és õ is azzá a bizonytalan és esendõ karakterré vált volna, mint Harvey.
ProGabe
most már ott is kult státusza van. itthon bevétel szempontjából szót sem érdemel. tehát bukott. na most akkor hogy is van ez? (ez költõi kérdés volt)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

REALista
Mivel fõként Batmanként szerepel a filmben ahogy hallom így sok lehetõsége nincs a csillogásra...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

fifi
csak nekem furcsa, hogy az új batman filmmel kapcsolatban mindenki Jokerezik itt, de Bale-rõl alig van szó? Ennyire ellõtték volna a kedves rendezõk az arányokat?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Dynamic
The Dark Knight

Sokan leírtak már mindent, így nem eresztem bõ lére.
A korábbi véleményekben mindenki oda-vissza volt a filmtõl és a Heath Ledger által nyújtott teljesítményért.Na, gondoltam, majd most jön ami szokott:mindenki elélvez a gyönyörtõl, én meg a nagy várakozás hibájába esve egy közepes alkotást kapok.Nem így lett!Egyszerûen hihetetlen hangulat árad a filmbõl.És igen, egyértelmûen Joker aki végig brillírozik, aki olyan produkciót mutat be amit csak nagybetûs MÛVÉSZETNEK tudok nevezni.Komolyan, már az elsõ jelenete után azt vártam, mikor tûnik fel ismét a vásznon.Félelemetes és lenyûgözõ volt egyszerre amit bemutatott!Szerencsére a többi szereplõvel sem volt probléma, egyedül Maggie Gyllenhaal szerepeltetését tartom kissé furcsa választásnak, aki valljuk be, nem az a klasszikus szépség.Egy finomabb vonásokkal rendelkezõ nõ, jobban illet volna a filmbe, és hihetõbb lett volna, hogy két fõszereplõ is odáig van érte.De ez legyen a legnagyobb probléma😊

10/10
tommyg
milyen pingvines jelenet??

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

miki36
The Dark Knight
Szenzációs. A színészek fantasztikusak, fõleg Ledger, hihetetlen jól játszotta Jokert. Maggie Gyllenhaal sokkal jobb volt szvsz, mint a Beginsben Holmes. Eckhart, Freeman, Oldman, mindenki rendben volt.

Nolanék nagyon eltalálták ezt a filmet(is). Fantasztikus volt, ahogy vegyítették az akciójeleneteket a történettel, történetvezetéssel.

Többet nem is írnék most róla. Minden tetszett benne, elképesztõen jó, lenyûgözõ film.
10/10

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Értenek is az USA-ban a filmekhez😛

fifi
hát ja...
érdekes dolog, hogy a film pl az USA-ban óriásit bukott, errefelé mégis 10-bõl 9 ember kultfilmként magasztalja... hozzáteszem sztem is nagyon jó film.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

ForzaInter
Donnie Darko

hát ez durva volt, bár pár dolog elég zavaros, de nagyon megfogott film 9/10.

Yo, Bitch!

autoszimulator
Na számomra a Sötét Lovag 10/10 😊 Ilyen még nem nagyonvolt, hogy éjféltõl, két és fél órán keresztül ne legyen egy perc sem, mikor unom, vagy már aludnék... Wanted és társai alatt, bár azokon 22.15-re mentünk, minden aludtam volna legszvesebben, itt eszembe sem jutott 😊 Egyszerûen fenntartotta az érdeklõdést az emberben.
Batman számomra is egy kicsit fura volt a filmben, fõleg a hangja zavart. Jokert viszont annyira de annyira jól játszotta Heath, hogy az valami eszméletlen.. Emelem kalapom...
Magyar felirat meg számomra eléggé elkapkodottnak tûnt, vagy nem tudom, sokszor nem is teljesen az volt fordítva, amit angolul mondtak, és nem, nem azért, mert igy jobban hangzott magyarul.

.: mobilize.hu :.

Blasta
"Érzésem szerint Nolan túl nagy figyelmet adott a többi szereplõnek, és elfeledte, hogy talán a Bruce-nak is kellene valami komolyabb. "

Én ugyan csak ma fogom megnézni, de az elõzetesek és a spoilermentes kritikák után nekem is pont ez jött le a filmbõl.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Sephi
The Dark Knight -

Rájöttem, hogy ebben a Batman filmben, maga Batman volt az akit zavart. Érzésem szerint Nolan túl nagy figyelmet adott a többi szereplõnek, és elfeledte, hogy talán a Bruce-nak is kellene valami komolyabb. Ugyan, hogy nézett mar ki az a maszk rajta? A Batmobil és a motorbicikli rohelyes volt. A szonar dolog.... Lehet azért kellet mindezt megtartani, mert legyen mar koze a Comic-hoz?

Final Verdict : A film nagyon jó volt, eltekintve magától a Batman-tol és a
Two Face idõhúzásról... simán belefért volna a kov részben
, azt kell hogy mondjam nekem egy élmény volt.

8/10 csakis a fentiek miatt húztam le, amúgy nálam is 10/10 lenne.

Miért nem ölte meg a Joker-t ha mar nincs ki eljátsza? A vegen, a credits után, a pingvines jelenet igaz?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

MrSpock
Én ezért nemadok annyira az imdb-re,mert pl ilyen és hasonló színvonalú filmekre 1-est adnak.Azért ha 7000-ren beirják,nehéz kompenzálni,hogy mondjuk 9-es átlag jöjjön ki.Akik meg 1-es adnak csak azért teszik,hogy lehúzzanak valamit.Szerintem nagyrésze nem is látta.
Így lehetne mondjuk egy városban felhívni az embereket akiknek van gépük,hogymindenki szavazzon egy adott filmre .Máris lehet felhozni,meg buktatni filmet az imdb-n.szavaznak egy 20ezren és máris látszódik az eredmény.
Ja és ha megnézed ez a film,még ha nem is tetszik valakinek,vagy nem rajongó,akkor is minimum 5-6-os.1-es film? Honfoglalás,meg hasonlók,ami tényleg szenvedés volt végigülni.

Go Jeff Go!!!!

Shep
Mumia 3

Bár sokak szerint nem méltó folytatás, nekem mégis tetszett, látványos volt, pörgõs, poénos és ha én moziba megyek pont ezt várom

8/10, mert az Evelynt alakító Maria Bello roppant gyenge teljesítményt nyújtott.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sephi
Az a baj a TDK-val, hogy nem tudom eldönteni, hogy most akkor kurvára tetszett vagy nem.

Nem tudok róla írni, talán nem tudom megemészteni.

Ezt látni kell.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

HeadHunter86
Gyógyós az mind. Nemtom mér jó ez nekik.

zaki
Az biztos, már több mint 7ezer birka szavazott egyesre 😛

desigo
Végig lekötött és a film után még én gyõzködtem a többieket,hogy mekkora jóság.Talán túlságosan nagy volt az elvárás.

8 pontot azért mindenképpen érdemel + 1 Heath Ledger miatt.
Kár,hogy nem élvezhette a sikert :/

Az tuti,hogy nemsokára le fog csúszni az IMDB elsõségrõl...
HeadHunter86
http://headhunter86.blogspot.com/2008/08/dark-knight-vlemny.html

Dark Knight éjféli vetítés.

Riddick21
ez a leírtak alapján kb. 6/10nek tûnik, nem kötelezõ magas pontszámot adni, ha nem tetszett... ;-)

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."