Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10/8
nagyon jól összerakott film,minden tekintetben
belekötni nem is tudok semmibe
viszont az imdb helyezés erõsen túlzás szvsz
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Eckhart confirmed that he will only play Dent in Dark Knight but will portray Two-Face in the next Bat-film.
AARON ECKHART would reprise his role from THE DARK KNIGHT - because working with CHRISTIAN BALE is "phenomenal".
Eckhart, who plays District Attorney Harvey Dent in the sequel, confesses he "absolutely" would star in a third Batman film.
és itt a 2. -ban szereplõ "absolutely" szó idézõjelben, szóval elvileg Eckhart mondta-kíváncsi leszek ez is csak etetés, de remélem nem és TwoFace is back
A járgányok nekem se jöttek be annyira, elsõ részekben sokkal stilusosabbak voltak, ez a tank járgány nem olyan komoly, a motor viszont nem volt rossz 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
szóval aki tdk-zni akar,menjen abba a topikba.
fantasztikus jo film, látni kell ,végig leköt, nem unalmas, pörög...ja és persze joker valami eszméletlen jó, 100%ig elhiszed hogy kattant...
39812, Sephi:
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Tipikus elbaszott folytatása egy jó elsõ résznek (ilyen sok van és még lesz is)ismeretlen szinészekkel.Baszki itt a végén ahogy a skorpio megvan csinálva az valami atomszánalom ilyet hogy mernek csinálni nem is értem.
No mindegy elvett a szabadidömbõl 1 óra48 percet.
Next PC upgrade: 2022
www.gamedroid.hu
Megnezem 10 ev mulva ujra es akkor irok meg hatha akkor elgedett leszel velem mester.
<#idiota>#idiota>
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
www.gamedroid.hu
Jézusom...Hol kezdjem? Talán ott, hogy ki vagyok én, hogy kritikát/véleményt írjak errõl a filmrõl? 😊Ez a gondolat motoszkál bennem.. Na de muszáj...Muszáj mert most mozi után nem bírok úgy lefeküdni, hogy ne írjam ki magamból...Nem,..kiírni nem tudom, inkább úgy fogalmazok, hogy megpróbáljam kiírni magamból...Igen így helyes...
Természetesen mindenféle spoiler nélkül...
Joker(avagy amit már mindenki elmondott százszor):Látni kell....Ilyen alakítása nem lesz senkinek(!) mégegy jóideig...Heath Ledger -t akarod látni a filmben és ezért akarsz elmenni erre a filmre? Felejtsd el... Nem fogod látni...Csak Jokert látod majd...Egy pillanatig nem tudtam az egész film alatt "freak" barátunk mögé képzelni a színészt...Remélem, hogy soha senki nem fogja megpróbálni újraalakítani Jokert egy másik rendezõ újrafeldolgozásában, mert ilyet nem lehet csinálni...Ha ez a f*szi nem kapja meg az Oscárt(nyugodjon békében, istenem mekkora színészt veszítettünk) akkor én többé az életben nem fogok díjátadást nézni a témában, mert akkor nincs igazság a Földön...
Ahogy elkezdõdött a mozi ismerõs rész jött(mint mindenki énis végignéztem az elsõ 6percet a blu-ray Begins discrõl HD ben így az a rész ismerõs volt) aztán jöttek az új dolgok...Komolyan mondom a 2.5 óra úgy telt el, hogy meg se mozdultam...A film magával ragad, beszippant, olyan szinten letaglózott, hogy azt szavakba nem lehet önteni. Mindenféle Spoiler nélkül csak annyit, hogy én még káoszt ilyen élethûen megcsinálva filmben nem láttam(pedig mint itt sokan nem 1-2 filmet láttam már életemben). Akciójelenetek: Utoljára a Ryan Közlegénynél éreztem ezt a tökéletességet ami ezekbõl a jelenetekbõl árad...Fenomenális, nincs rá jobb szó. A történet? Na ez az a film ahol semmi nem kiszámítható, lépten nyomon meglepõdsz majd, mert abszolút nem arra számítasz ami következni fog!
Most pedig hadd engedjek meg egy kis fikázást is magamnak(na nem a Dark Knightra): Spiderman-ek,Superman-ek,Hulk és a társai...ehhez a filmhez képest mintha nevetséges amatõrpróbálkozások lennének...Köszönjük a részvételt, hiszen ez a fontos...
Na eleget írtam azt hiszem, zárszónak annyit, hogy ez a film nálam felkerült a Top3 ba a Schindler Listája és a Volt egyszer egy Amerika mellé. 10/10
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
bye
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
www.gamedroid.hu
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
sweech: Nem a pontozással van a baj, hanem a baromságokkal, melyeket le is írtam. Például: Harvey Dent, mint felesleges idõhúzás... <#taps>#taps>
www.gamedroid.hu
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
de te is észérvekkel gyere már ne a te "ízléseddel", nem etalon
Amit sok helyen olvasok, hogy egyesek szerint a csaj felesleges/rossz vagy miegymás volt, teljesen abszurd. Nélklüle Two Face sem lett volna az aki...
Történet elõtt meg le a kalappal!

Nekem meg ez a veleményem.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Mi bajotok Batman maszkjával? Ez nem rajzfilm volt, talán feltünhetett volna...
A jármûvek mitõl röhejesek? A moci szerintem nagyon ütõs volt. Mi volt benne a nevetséges? Szerintem inkább félelmet gerjesztõ volt, semmint nevetséges. A moziban legalábbis senki sem röhögött egyiken sem.
Megölni Jokert? - már a felvetés is vicc kategória.
Ne ájulj el, és ne adj rá tizet. Nem érdekel. Baromságok helyett azonban észérvek kellenének...
www.gamedroid.hu
adott rá egy 8-ast nem?
vagy kötelezõ mindenkinek elájulni és 10-est adni?
elmondta a véleményét és kész...
www.gamedroid.hu
www.gamedroid.hu
Elég sok rossz kritikát kapott,nem olyan rossz én inkább azt mondanám átlagos, nem vagyok fan ,csak akkor láttam a sorozatot amikor kisebb voltam és ment az m1-en szóval nem most volt, na és persze az elsõ mozifilmet. Idegenekre nem számítottam, szerintem lerágott csont lett volna ha ezzel jönnek.
Sok hsz szerint némelyik sorozat résznek jobb sztorija van, lehet nem tudom nem emlékszek csak párra(gumiember király, beszarás volt).
Tehát szerintem a sztori minimálisan x-aktás, belefér, a film inkább nyomozós mint misztikus (realisztikusabb sztori, persze mikor kiderül minden a végére az annyira nem,de ettõl x-akta a film címe és nem Kojak).Átlagos ,egyszer nézhetõ de nem annyira rossz hogy ki kelljen hagyni.
10/5+1 a téli tájon játszódó jelenetek, nagyon hangulatos,nagyon szépen van fényképezve,nagyot dob a film hangulatán.
Egy két poént leszámítva eléggé untam.
Inkább csajoknak ajánlanám...
mondjuk állítólaga a csaj nem akart szerepelni, de legalább valami értelmesebben kinézõ csajt kerestek volna, mert ez egy nulla bringa.
hát ennél többre számítottam, sztori egy nagy nulla, ami önmagában még nem is olyan baj, de hát azért ennél vmi jobbat is kitalálhattak volna, ebbõl a teleportálásból többet is ki lehetett volna hozni, elég b kategóriásra sikeredett egész, ennek ellenére egyszer nézhetõ, de csak szigorúan egyszer:d 6/10
Yo, Bitch!
wtf? lol, ebben sok eredeti nem volt, gyakorlatilag le is írtad miért, szal nem értem elsõ mondatod, attól még mondjuk jó film.
Yo, Bitch!
8/10
Nagyon tetszett benne az eredeti ötlet... egyfajta blair witch project- Godzilla keveréket kaptam és tényleg izgalmas volt😊
Negatívum: a kamerának érdekes módon semmi baja nem történt
S.K. - It : 8,5/10
\"SLICE of LIFE\"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Sokan leírtak már mindent, így nem eresztem bõ lére.
A korábbi véleményekben mindenki oda-vissza volt a filmtõl és a Heath Ledger által nyújtott teljesítményért.Na, gondoltam, majd most jön ami szokott:mindenki elélvez a gyönyörtõl, én meg a nagy várakozás hibájába esve egy közepes alkotást kapok.Nem így lett!Egyszerûen hihetetlen hangulat árad a filmbõl.És igen, egyértelmûen Joker aki végig brillírozik, aki olyan produkciót mutat be amit csak nagybetûs MÛVÉSZETNEK tudok nevezni.Komolyan, már az elsõ jelenete után azt vártam, mikor tûnik fel ismét a vásznon.Félelemetes és lenyûgözõ volt egyszerre amit bemutatott!Szerencsére a többi szereplõvel sem volt probléma, egyedül Maggie Gyllenhaal szerepeltetését tartom kissé furcsa választásnak, aki valljuk be, nem az a klasszikus szépség.Egy finomabb vonásokkal rendelkezõ nõ, jobban illet volna a filmbe, és hihetõbb lett volna, hogy két fõszereplõ is odáig van érte.De ez legyen a legnagyobb probléma😊
10/10