Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
R.I.P.
(most mondák be CNN-en)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
8/10
elég érdekes az alapsztori is,nem tudom,hogy az igaz-e,de állítólag kb minden 6000. ember ébren van mûtét közben,teljes bénultságban,és "végigasszisztálja" a mûtétet.ez történt a fõszereplõnkkel is,és a mûtét közben kiderül ez-az.egy elég forgatós,régen volt már olyan,hogy egy film okozott meglepetést.ez igen,persze egy idõ után azért itt is lehet tudni,mi lesz a következõ lépés,de még akkor is érdekes.érdemes belekezdeni,sztem.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Qwerty4
érdekes? 😄 szánalmas inkább, nagyon béna történet... 2/10 a spanyol kis csaj miatt 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
1.A kukorica gyermekei 5.: A sikolyok földje (Children of the Corn V: Field of Terror) (1998)
Érdekes volt a sablonossága ellenére is.Olyan parás nem volt sajnos.Néha gagyi jelenetek is helyet kaptak, pl. mikor a szektavezetõnek a feje lerobbant, hát nem tudom mi volt a lényege... (7/10 jóindulattal)
2.Ragadozó csajok (Decoys) (2004)
Ez is csak egy tinihorror.Néha humoros, néha elképesztõ, de egynek elmegy film. (Ez is 7/10 csakugyan jóindulattal)
Qwerty4
"csak kicsit sok volt a seduxen,uh alszik..."
...szerintem erõsen izléstelen és visszataszító megjegyzés volt.
www.gamedroid.hu
"Azt azért illik figyelembe venni, hogy ha nem hal meg, akkor vélhetõen kajak befut és jöttek volna a komoly szerepek."
én:
"meg volt ez,ahol le is tett valamit,meg lehetett volna több jó is,csak ugye elnézte a kisbetûset"
lehet,nem voltam túl értehetõ,de épp arra gondoltam,amit te is mondtál.tehát ezzel a szereppel felmutatott valamit,meg jöhettek volna a többi jó,drámai,odabaszósak,csak kicsit sok volt a seduxen,uh alszik...
www.gamedroid.hu
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Totál félreolvastam a dolgot, valahogy Jokerhet kapcsolódott a minusz pont. Bocs még egyszer.
www.gamedroid.hu
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Utolsó mondat újra. A film pazar, Joker zseniális, de a filmet korszakalkotónak nem mondanám, és az igazán abszurd az, hogy IMDB-n az elsõ. 😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
www.gamedroid.hu
www.gamedroid.hu
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
jó történet,jó színészi alakítások,pöpec korabeli autók.
eléggé bejövõs volt...
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
aztán hirtelen odabaszott az akcio, bumm.... 😄
Olvastam a sok 10/10-es értékelést, na mondom ez nekem tuti nem fog tetszeni, mert általában amit mindenki agyon dícsér az nekem valamiért nem jön be, de ez a film nagyon jó volt. Joker szinte a hátán vitte az egész filmet, a zenével nagyon jól fokozták a hangulatot a történethez is tudtak mindig egy kicsit hozzáadni és végig megvolt a kellõ feszültség. Mondanivaló is volt azért a filmben, nem kevés. Ami viszont nem tetszett, az az elmebeteg sipolós zene, Batman gumimaszkja totál igénytelen és gagyi volt, néhány jelenet összecsapott és elnagyolt, na és a felirat hát az valami borzalom (bár errõl nem a film tehet) nem tudom kik készítették, de vetekszik némely hosszúpuskás régebbi villámfelirattal.
Tehát összességében jól szórakoztam, de azért nem 10/10 a film.
9/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Kezdjük úgy, hogy nem vagyok nagy képregény rajongó, se mr.pókerember, se x-men, se batman, semmi. A képregény adaptációktól egyenesen rettegek. Olvastam véleményket ofkórz spoiler nélkül és igencsak felcsigáztátok az érdeklõdésem a film által. A mai nap be is ültem egy kis moviezásra haverral. Az elsõ ami szíven ütött : húsz(!!) perces késéssel kezdõdött a film a moziban.<#idiota>#idiota>
De visszatérve a filmre, ugye hát nagy elvárásokkal ültem be. A film nagyon jól nyitott jó kis akció, és kellemes 'beugró' színész Mahone ügynök. 😄 Az egész annyira szarkasztikus és keszekusza frappáns volt már az elején, hogy tudtam ez nem egy film a sok közül. Joker jelleme, elvei, szerepe, és alakítása már az elején magával ragadt. (Isten nyugosztalja Heath Ledgert<#szomoru1>#szomoru1>) A film mint mostmár mindenki tudja kicsit átbillent az egyszerû akciófilmbõl a krimi-akció kategóriába. Örültem, hogy összetudtak hozni úgy egy 2,5 órás filme amiben egyszer sem éreztem azt, hogy üresjárat lenne, végig élveztem, tudott újat és újat mutatni. Ettõl függetlenül ahogy visszaolvastam mennek itt a problémázások. Na már most akárhogy is nézem Batman képregényhõs, az ember alkotta, nincs semmiféle realitás az öt körülvevõ univerzumban. Miért ne lehetne olyan idétlen motort, vagy autót kitalálni neki amilyet akar a rendezõ? Nem volt tele a film akcióval, de épp elég volt. Nem vette el a helyet a szarkasztikus részektõl, a mélyebb mondani valót hagyó mondatoktól. Lehet, hogy H.L. miatt is érezzük Jokert elõtérben, de az is biztos, hogy az õ színészi játéka nélkül a film leesett volna abból a kategóriából ahova most teszik az emberek. Ezer meg egy momentumot tudnék mondani ami odabaszott tõle, az ahogy elmondta mit gondol, amilyen játékokat ûzött. Mindegyik a helyén volt. Nem akarok nagyon belemenni a különbözõ jelenetekbe mert volt még aki nem látta valószínûleg a filmet. Tetszett az is, hogy próbáltak rágyúrni az ember mivoltára, hogy egy ilyen helyzetben tud mindenki jól gondolkodni, még a legutolsó mocskos bûnözõk is). Káoszt ilyen élethûen pedig még csak nagyon kevés filmben láttam.
A film pazar volt, Joker zseniális, de korszakalkotónak nem mondanám. (Igen, mielõtt valaki nekem ugrik, ezért kap egy egész minusz pontot.)
9/10
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Elkezdtünk beszélni Bale színészi kvalításairól. Hoztam egy filmet, amiben abszolut jól játszik és rácáfol a fapofás baromságodra. Erre azzal jössz, hogy volt a filmben nála jobb. Holott kajakra csak Bale-rõl beszéltünk, a filmjeirõl, önamgához viszonyítva. Erre ezt szóvá teszem és jön a Szarvasvadász, aminek végképp semmi köze sem Bale-hez sem a filmhez.
Kész bazmeg, te fullgyépé vagy. 😄
www.gamedroid.hu
Mert biza ha belegondolok, jo par filmet feltudok idezni, ami a hasonlo temaban magasan ubereli azt a filmet, nem csak szineszi jatekban, hanem tortenet vezetesben is.
Par pelda.
Szarvasvadasz, A szakasz stb
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
nagyon kellemes csalódás volt az a film...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nem csak te gondolod így, oké. Van sok retardált a világon, ezen nincs mit bizonyítani.
www.gamedroid.hu
"meg kell irnom a véleményemet....
valamelyik topicban halálra dicsérték christian bale-t,hogy micsoda szinész és élete legjobb alakitása volt ebben a filmben.
MICSODA!
NAGYON VÁRTAM EZÉRT IS HOGY LÁTHASSAM.
BORZASZTOAN CSALODTAM.RENGETEG FILMET LÁTTAM MÁR ERRÖL A TÉMÁROL ÉS A KÖZELÜKBE SEM ÉR.VONTATOTT,UNALMAS ÉS A ZENÉJE!TÖBBSZÖR MAJDNEM ELALUDTAM.
ÉS CHRISTIAN BALE!ROSSZ VOLT.ERÖLTETETT.SEMMI KIUGRÓT NEM CSINÁLT.SÖT EGYENESEN ROSSZUL JÁTSZOTT.A FILM VÉGEFELÉ MÁR EGYENESEN KEZDETT IDEGESITENI."
"Most sem jöttem rá, mi olyan jó Christian Bale-ben. Rossz alakítást még nem láttam tõle, de még egyszer sem fogott meg. Amikor ebben a filmben vaktölténnyel lõnek rá és dührohamot kap ("Don't you ever, ever do this again..." - valami ilyesmit ordít), az például kifejezetten fals jelenet volt."
Ne vedd tudomásul hogy tovább makoghasd a baromságodat, de attól még létezõ tény, hogy abban eszement nagyot játszik a srác.
Rescue Dawn, Rescue Dawn... bizonybizony...
www.gamedroid.hu
www.gamedroid.hu
Nincs benne az a temperamentum, ami sok szineszben megtalalhato es amivel megjelenitti szimplan a mimikajaval vagy testbeszedevel a szereplot.
A harag, az elkeseredes, a fajdalom es sorolhatnam.
Persze szineszeket nehez osszehasonlitani ez teny, de az alapja minden jateknak a szintiszta ateles es azt mogorva abrazattal nem lehet mindenhol ezt elkendozni.
Csak nezd vissza a filmeket, ugy jatszott Bale pl a Yumaban hogy erezted az elkeseredest, hogy nem tudja eltartani a csaladjat es ezert mindent elkovet ? En nem ereztem a szerepben tobbet annal a bizonyos mogorva abrazatnal.
Esetleg a TDK, ahol a hatarait feszegeti Batman es raakar jonni hol az hatar amit az ot korulvevo hosi mitosz ketteszakad es ezen elgondolkozik? Egy bargyu merenges nem sok nem utkozott ki az orcajara.
Prestige ahol ugye a ket buvesz verseng es mindent feladna, hogy tultegyen a masikon ? Ott is csak Jackmanon lehetett ezt erezni igazan, eppen ezert nyomta el a Bale szerepet a jatekaval, pedig a ket szerep teljesen egyenragu.
Igen abban igazad van, hogy nem annyira kotott Joker jateka sokkal tobbet megenged a szinesznek, de ez nem jelenti azt, hogy a kiegeszito jateka az ellentetes oldal szereplojenek, ne nohetne fel melle. Joker jateka azert nyomta foleg el ennyire, bar a rendezonek Nolennek is szerepe volt ebben,mivel kiakarta hangsulyozni, hogy Batman nem lenne senki az ellensegei nelkul.
www.gamedroid.hu
Azt azért illik figyelembe venni, hogy ha nem hal meg, akkor vélhetõen kajak befut és jöttek volna a komoly szerepek. Ugye senki nem akarja elfelejteni, hogy a The Imaginarium of Doctor Parnassus fõszerepét is rá bízta Tim Burton???
Ledger még óvatosan megítélve - Joker szerepébõl kiindulva - minimum egy új Depp lett volna. De lehet, hogy annál jóval több.
A kérdésedre pedig, miszerint "ha nem halt volna meg,látnánk-e ilyen drámainak az alakítását" csak azt tudom válaszolni, hogy én alapból kritikusan ültem be a TDK-ra, elhatároztam, hogy önmagában nézem a játékát és nem kapcsolom hozzá a tragédiát. Ahogy most sem teszem, csupán akkor, amikor az kerül szóba, hogy mi lett volna belõle.
Legutolsó alakítása alapján nagyon jó színész lett volna belõle, jó alakításokkal. A nagy nevek éppen kezdtek felfigyelni rá, vélhetõen nem ok nélkül.
www.gamedroid.hu
Egyébként a A nap birodalmában is nagyon nagy volt attól függetlenül hogy maga a film kicsit giccses lett/bár nekem nagyon bejött/.😊
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Úgyan már.Teljesen egyértelmû hogy Joker szerepe alapból sokkal izgalmasabb egy színész számára és sokkal több lehetõséget ad a játékra...
Batman Vs. Rozsomák 0:1
Pedig azt a szintet nem uti meg amivel merik.
Lasd pl TDK, micsoda film mondjak, pedig nem sok koze van hozza.
Vagy a Prestige, ami szinten nem az o alakitasanak koszonheti, hogy egy jo film lett, mivel szvsz Hugh Jackman siman lejatszotta a szerepevel es inkabb a film eredfetisege volt ott is ami az atlag fole emelte a mozit.
Esetleg a Yuma ? Nem hiszem ott is csak annak koszonheti, hogy mint filmet megjegyeztuk, mert talan az Unforgiven ota nem igazan kenyesztettek el minket valamirevalo western tortenettel a rendezok.
Begins ? Nem hinnem tucat szinesz jatszotta volna ugyanezen a szinten a szerepet, semmi rendkivulit nem nyujtott benne.
Valamint Sadvagabond ratapint a lenyegre, ki gondolta volna, hogy Heath Ledgerrel peldalozik.
Mert ha belegondolunk egy sokkal komplexebb szerepet jatszott el, nem hogy tokeletesen, hanem szinte mar a felettit a jatekaval.
A karakter eletre kelt az alakitasa miatt es nem hypeolhattak elotte, mert semmi tultomjenezes nem hallatszott elotte, hiszen gondoljunk csak bele, hogy egy Lovagregeny vagy The Four Feathers cimu film amiben azt mondhatjuk, hogy egy atlagos popcorn fogyaszto filmen kivul semmi atlagost nem nyujtott, eppen ezert eddig sosem sztaroltak igy.
De itt kiutkozott a kettojuk kozotti kulonbseg, az orulet hataran levo az onmaganak is ellentmondo szemelyiseget, olyan atelessel jatszott el, amire egy Bale szerintem soha nem lesz kepes.
(arra gondolok,hogy pl szerintem az r.e.m. losing my religion c. dala engem azért ráz meg annyira-a természetes nagysága,érzelemdússága mellett,mert tudom,hogy az énekes hiv+)