Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Erik a <#felkialtas>#felkialtas> (ha ebbol is spam csorda lesz)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
<#taps>#taps><#idiota>#idiota>
www.gamedroid.hu
Nekem ez a batman még mindig olyan mint a régi új köntösben! Na de már kijöhetne DVD-re! Pá
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
ezt a filmet mi értelme volt megcsinálni? elõször akkor akartam kikapcsolni, amikor a minotauruszt csak ilyen villanásokra mutatják...
gagyi történet, fos színészek, tróger megvalósítás, kár volt az I. után, mert az nekem tképpen tetszett...
2/10
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nyugodjék békében...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
ha lehet egyáltalán egy betegség vicces , a turet-szindróma az 😄
....a Tök alsóban is poénos volt a folyton káromkodó lány 😊
\"SLICE of LIFE\"
8/10
Jó film volt, tényleg azt hittem, hogy Heath Ledgert eme szerepe miatt csak a halála okán dícsérték, de nem, tényleg fantasztikus alakítás.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
PSN ID.: Beegabor
A végsõ párharc tényleg felejthetetlen... 😊
PSN ID.: Beegabor
Csak már kezdtem örülni, hogy elkanyarodott a téma a TDK-ról szóló offolásoktól és tényleg arról szólt ki mit látott utoljára<#vigyor5>#vigyor5>
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
10/6
Hát az elsõ 2 Death Note film az nagyon de nagyon tetszett, de ez...
a történet se valami nagy szám, csak az apróbb poénok tették kicsit élvezhetõbbé, csakegyszernézõsmúvi😊
www.gamedroid.hu
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
na ezek miatt a filmek miatt nem lesz a Dark knight /nálam legalábbis/ a világ legüberebb filmje...
Hihetetlen...Fenomenális... túlszárnyalhatatlan...
10/10
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Megnéztem....én nem voltam úgy elszállva tõle mikor jöttek a poszterek meg elõzetesek, de aztán azért vhogy fokozatosan meghozta a kedvem hogy megnézzem.....Gotham....hát ez sztem nem fogható Burton Gothamjéhez....olyan volt mint a többi nagy város semmi xtra....Burtonében sokkal jobban kiváncsi voltam, hogy nézhet ki Gotham.... 😄
Batman semmi xtra....Bale jól játszotta 😄
Joker.....nos igen.....összehasonlíthatnám a 2 Jokert, de sztem nincs értelme, hisz a 2 film is teljesen más.....de sztem (bár ezt lehet én érzem rosszul) sokan elakarják venni Nicholson érdemét pedig az is zseniális volt akárki akármit mond..... 😄
2 Arc.....nekem z arcának a kidolgozása annyira nem tetszett....olyan mû volt az egész......de amúgy Aaron jól játszotta...... 😄
A film története jó volt.....még jópárszor fogom megnézni a késõbbiekben.....igazából nem vártam semmit a filmtõl, hisz a Begins nekem nem tetszett, így a film egy nagyon jó szórakozás volt a számomra, de nem váltotta meg a világot.... 😄
10/7.5
kicsit SPOILERES,ha egyáltalán beszélhetünk ilyenrõl amikor a sztoriból már mindent lelõttek az elõzetesben(Sztori?Hol:-))
Szóval az elõzetesek alapján erre számítottam,0 sztori 100% látvány.
Múmia film,de hol a múmia?(Agyagcsászár végig, király lett volna ha nem építi föl magát a lövések után,jól nézett ki ahogy leesett róla a cserép és alatta a rothadó hús)Az egész sztorit áttették Kínába, ezt mindenki tudja,aki valamit is hallott vagy látott a filmrõl, személy szerint semmi bajom,elfogadtam de jobban õrültem volna Egyiptomnak,de végül is jó ötlet egy kis változatosság még be is válhatott volna,ha jobb forgatókönyvírót vesznek fel.
Szóval agy kikapcs,jött a film.
A bevezetés szerintem nagyon jó lett,hozza az elõzõ filmek mércéjét,Császár elátkozva, Rick és Evelyn otthon unatkoznak,fiúk pedig keresi a sárkánycsászárt-a (pecázós jelenet elég jó,az elõzõ filmek humorát hozza),kötelezõ bevezetés letudva ,a sír megvan,Rickék is utaznak Shanghaiba, itt összefutnak Jonatannal és a fiúkkal,és egy kínai szépséggel, közben felébred a "múmia" is szóval kezdõdhet az akció egy kis Shanghai "autósüldözéssel" és utána indulás a Himalájába .
Eddig a részig szerintem simán hozza az elõzõ filmek színvonalát.
A Himalájá részt szerintem teljesen kihagyhatták volna, hegyestül,havastul (nem illet a filmbe) jetistül,sárkányostul,számomra a film közepe a leggyengébb láncszem.
A finálé hozza az ilyen filmeknél szokásosat, nagy csatajelenet,CG. A zombi vs agyagkatonák kifejezetten jó ötlet volt szerintem, többet mutathattak volna belõle. Nagy hibának tartom ,hogy a végén a benti jelenetben hamar elintézik a Császárt(több idõt kellet volna erre szánni ua. mint az elsõ részben)
Egyértelmûen a trilógia leggyengébb darabja,a karakterek kidolgozatlanok, van egy pár jó poén mint az elõzõ részekben, de párbeszédek 0,nem érezhetõ hogy egy család lennének,a szerelmi szál összecsapott. Az egyetlen + pozitívum számomra Michelle Yeoh karaktere és "játéka" õt nagyon eltalálták a szerepre. Jet Li mint a fõgonosz(bárki eljátszhatta volna ,inkább húzó névnek szánták) nem elég erõs,inkább csak egy járkáló robot.
De nagy nagy + a látvány és néhány akció jelenet, ezek végig pörgõsek és látványosak.
A 2.rész grandiózusát vitték tovább, nem jól tették.
Szóval azt kell mondjam mint film........phu10/3
DE azt kaptam amire számítottam, remek közel két óra kikapcsolódást, észre se vettem és elrepült, szórakoztatott,végig pörgött. Szóval agyat ki és nézzétek meg,igazi popcorn mozi minden hibájával és erényével. Tehát simán a szórakoztatás végett 10/6 nem mindig van katarzisra szükségem, csak azért nem több mert Múmia 1. 10/9; Múmia 2. 10/7
hmmm, érdekes volt, bár az elejét sztem kicsit túlhúzták. a kép világ és a vizuális effektek mindenképp elismerést érdemelnek
7/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
há ez elég felejtõs múvi volt, egyszer meg lehetet nézni, csak Jessica Alba miatt 6/10.
Yo, Bitch!