Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ne bántsd ez lófasz,a filmbuzi.hu oldalon human kinyír, mert nincs szóközed:-) igazán "emberséges"
Sephi
Nem az a bajom. Az a bajom, hogy mindig beir ilyenket amibol lenyegetelen spam lesz. Mintha o lenne a forum kritikusa.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Tikal
érthetõ, ha valakinek még a különbség sem tünik fel,szegény nolan hiába dolgozott 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sephi
Kicsit unalmas, hogy minden egyes Batman kritikaba belekotsz.

Erik a <#felkialtas> (ha ebbol is spam csorda lesz)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

"Nekem ez a batman még mindig olyan mint a régi új köntösben!"

<#taps><#idiota>

www.gamedroid.hu

én megmondtam a #39990-es kommentben, mindenki saját felelõségre!<#wink>
Szabi84
Tegnap megnéztem én is a Batmant! Mondták már páran, hogy ezentúl ez legyen az etalon a képregényfilmekben, de ez már az eredeti résznél megtörtént! Nagyon tetszett hogy nem voltak benne elképzelhetetlen jelenetek! Bár a motorja nagyon gagyi😄! Tetszett hogy 2 részt egybegyúrtak, emiatt még lehetett volna + fél óra, simán elbírtam volna! Természetesen mindenki joker koma megjelenését várta, és sajnos elég keveset szerepelt, többet is elbírtam volna belõle! A régi joker nekem viccesebb, szimpatikusabb volt annak ellenére hogy õ is szívbaj nelkül lelõtte az embereit, az új joker csak 1 fokal betegebb, talán a sminkje miatt😊! Ledger nagyon jól eljátszotta az idegbeteg rángásaival, és néha bárgyú nézésével! De szerintem túlságosan felkapták a halála miatt!
Nekem ez a batman még mindig olyan mint a régi új köntösben! Na de már kijöhetne DVD-re! Pá

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

fifi
Skorpiókirály 2

ezt a filmet mi értelme volt megcsinálni? elõször akkor akartam kikapcsolni, amikor a minotauruszt csak ilyen villanásokra mutatják...
gagyi történet, fos színészek, tróger megvalósítás, kár volt az I. után, mert az nekem tképpen tetszett...

2/10

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

2008-ban még elõfordul ilyesmi, hogy valaki pneumóniában haljon meg????

Nyugodjék békében...
CSOCSO
hihetetlen😞 RIP
Hívom is a Boszorkánycsõszfõsámánt!<#wink>
tep
nézz utána

\"SLICE of LIFE\"

tep
olvass vissza.....nem sokat , kicsit<#hehe>

\"SLICE of LIFE\"

ForzaInter
azt hittem érteni fogod😄

Yo, Bitch!

Kaplan
Figyelj, ne haragudj de azt Touretet-szindrómának kell írni, kösz.😄DD

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

tep
<#whatever>

\"SLICE of LIFE\"

ForzaInter
Tourette...

Yo, Bitch!

tep
mielõtt még megszólnának , tudom , h Tourette-szindrómának kell írni...

\"SLICE of LIFE\"

Kaplan
7,5 hova gondolsz? boszkorány! <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ForzaInter
nulla vagy:d

Yo, Bitch!

tep
The Big White : 7/10
ha lehet egyáltalán egy betegség vicces , a turet-szindróma az 😄
....a Tök alsóban is poénos volt a folyton káromkodó lány 😊

\"SLICE of LIFE\"

Bandee1987
Batman : The Dark Knight

8/10

Jó film volt, tényleg azt hittem, hogy Heath Ledgert eme szerepe miatt csak a halála okán dícsérték, de nem, tényleg fantasztikus alakítás.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Kár ,hogy nincs egy új Sergio Leone :-(, Morricone-énk van+egy fiatal Clint Eastwood hasonmás
Seth

PSN ID.: Beegabor

ja vagy 10 percig szaladgál, és hatalmas!!!!!!!....és nem számít a zene a filmeknél? DE!!!!!!!!!!
zaki
The Ecstasy of Gold a címe a számnak, mikor rohangál Tuco a temetõben... 😊
A végsõ párharc tényleg felejthetetlen... 😊

desigo
uhh
kár érte 😞

RIP
Seth
Akárhányszor megy valahol, ha a filmet amúgy nem is, de a végét, amikor keresi a csúf a megfelelõ sírt,meg amikor szemeznek sokáig, na azt annyira szeretem.Az a zene,az a pattanásig feszülõ hangulat, mindíg megnézem ^^

PSN ID.: Beegabor

Hát most néztem meg a Skorpió király 2, hát ne nézzétek meg, én nagyon kevés filmet húzok le általában mindre nyomok egy közepest, mert általában az átlagot csak hozza, ok hogy csak Dvd-re jön ki,tehát nulla pénzbõl de ahhoz csak nem kell sok egy normális forgatókönyvhöz.10/3
Ha nem gondolta komolyan akkor bocsánatot kérek😄
Csak már kezdtem örülni, hogy elkanyarodott a téma a TDK-ról szóló offolásoktól és tényleg arról szólt ki mit látott utoljára<#vigyor5>

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Nincs bocsánat ,szólók Clint Eastwoodnak<#wink>
sweech
<#wow2>

Bulykin
sztem nem gondolta komoylan😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Teljesen egyetértek, a TDK a No.1 ha nem lenne (kapásból) vagy 20 film ami szerintem jobb nála.Hát jó pár klasszikus.
Ez már vicc komolyan mondom...<#confused>

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

LasDen
bocs hogy más véleményem van 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Bulykin
hehe<#hehe>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

sweech
hogy képzeled, hogy csak 7,5-et adsz rá?

LasDen
mi a probléma????

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Bulykin
L change the World
10/6
Hát az elsõ 2 Death Note film az nagyon de nagyon tetszett, de ez...
a történet se valami nagy szám, csak az apróbb poénok tették kicsit élvezhetõbbé, csakegyszernézõsmúvi😊

<#taps><#idiota>

www.gamedroid.hu

Tikal
a jó a rossz és a csúf alapmû 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

fifi
A jó, a rossz, és a csúf...

na ezek miatt a filmek miatt nem lesz a Dark knight /nálam legalábbis/ a világ legüberebb filmje...
Hihetetlen...Fenomenális... túlszárnyalhatatlan...

10/10

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

LasDen
Batman The Dark Knight

Megnéztem....én nem voltam úgy elszállva tõle mikor jöttek a poszterek meg elõzetesek, de aztán azért vhogy fokozatosan meghozta a kedvem hogy megnézzem.....Gotham....hát ez sztem nem fogható Burton Gothamjéhez....olyan volt mint a többi nagy város semmi xtra....Burtonében sokkal jobban kiváncsi voltam, hogy nézhet ki Gotham.... 😄
Batman semmi xtra....Bale jól játszotta 😄
Joker.....nos igen.....összehasonlíthatnám a 2 Jokert, de sztem nincs értelme, hisz a 2 film is teljesen más.....de sztem (bár ezt lehet én érzem rosszul) sokan elakarják venni Nicholson érdemét pedig az is zseniális volt akárki akármit mond..... 😄
2 Arc.....nekem z arcának a kidolgozása annyira nem tetszett....olyan mû volt az egész......de amúgy Aaron jól játszotta...... 😄
A film története jó volt.....még jópárszor fogom megnézni a késõbbiekben.....igazából nem vártam semmit a filmtõl, hisz a Begins nekem nem tetszett, így a film egy nagyon jó szórakozás volt a számomra, de nem váltotta meg a világot.... 😄
10/7.5

Múmia 3-A sárkánycsászár sírja

kicsit SPOILERES,ha egyáltalán beszélhetünk ilyenrõl amikor a sztoriból már mindent lelõttek az elõzetesben(Sztori?Hol:-))
Szóval az elõzetesek alapján erre számítottam,0 sztori 100% látvány.
Múmia film,de hol a múmia?(Agyagcsászár végig, király lett volna ha nem építi föl magát a lövések után,jól nézett ki ahogy leesett róla a cserép és alatta a rothadó hús)Az egész sztorit áttették Kínába, ezt mindenki tudja,aki valamit is hallott vagy látott a filmrõl, személy szerint semmi bajom,elfogadtam de jobban õrültem volna Egyiptomnak,de végül is jó ötlet egy kis változatosság még be is válhatott volna,ha jobb forgatókönyvírót vesznek fel.
Szóval agy kikapcs,jött a film.
A bevezetés szerintem nagyon jó lett,hozza az elõzõ filmek mércéjét,Császár elátkozva, Rick és Evelyn otthon unatkoznak,fiúk pedig keresi a sárkánycsászárt-a (pecázós jelenet elég jó,az elõzõ filmek humorát hozza),kötelezõ bevezetés letudva ,a sír megvan,Rickék is utaznak Shanghaiba, itt összefutnak Jonatannal és a fiúkkal,és egy kínai szépséggel, közben felébred a "múmia" is szóval kezdõdhet az akció egy kis Shanghai "autósüldözéssel" és utána indulás a Himalájába .
Eddig a részig szerintem simán hozza az elõzõ filmek színvonalát.
A Himalájá részt szerintem teljesen kihagyhatták volna, hegyestül,havastul (nem illet a filmbe) jetistül,sárkányostul,számomra a film közepe a leggyengébb láncszem.
A finálé hozza az ilyen filmeknél szokásosat, nagy csatajelenet,CG. A zombi vs agyagkatonák kifejezetten jó ötlet volt szerintem, többet mutathattak volna belõle. Nagy hibának tartom ,hogy a végén a benti jelenetben hamar elintézik a Császárt(több idõt kellet volna erre szánni ua. mint az elsõ részben)
Egyértelmûen a trilógia leggyengébb darabja,a karakterek kidolgozatlanok, van egy pár jó poén mint az elõzõ részekben, de párbeszédek 0,nem érezhetõ hogy egy család lennének,a szerelmi szál összecsapott. Az egyetlen + pozitívum számomra Michelle Yeoh karaktere és "játéka" õt nagyon eltalálták a szerepre. Jet Li mint a fõgonosz(bárki eljátszhatta volna ,inkább húzó névnek szánták) nem elég erõs,inkább csak egy járkáló robot.
De nagy nagy + a látvány és néhány akció jelenet, ezek végig pörgõsek és látványosak.
A 2.rész grandiózusát vitték tovább, nem jól tették.
Szóval azt kell mondjam mint film........phu10/3
DE azt kaptam amire számítottam, remek közel két óra kikapcsolódást, észre se vettem és elrepült, szórakoztatott,végig pörgött. Szóval agyat ki és nézzétek meg,igazi popcorn mozi minden hibájával és erényével. Tehát simán a szórakoztatás végett 10/6 nem mindig van katarzisra szükségem, csak azért nem több mert Múmia 1. 10/9; Múmia 2. 10/7

stargatelost
Mutant Chronicles

hmmm, érdekes volt, bár az elejét sztem kicsit túlhúzták. a kép világ és a vizuális effektek mindenképp elismerést érdemelnek

7/10

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

tep
egy jó színész-komikussal kevesebb.....szomorú vagyok <#szomoru1>

\"SLICE of LIFE\"

Ez igen,tényleg nem számít ki vagy,a halál nem válogat.
ForzaInter
The Eye

há ez elég felejtõs múvi volt, egyszer meg lehetet nézni, csak Jessica Alba miatt 6/10.

Yo, Bitch!

miki36
R.I.P. 😞((

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"