Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
Kung Fu Panda

7/10

Krezga
Day of the Dead

Zombifilmnek nem rossz(bár a kedvenceim akkor is a Kaptár 3 része, meg a Zombi sztriptíz😊). Megtudhatjuk belõle, hogy a zombik nagyon jól égnek, mint a papír, és hogy van olyan katona, aki nem töltött fegyverrel jár. Ráadásul a zombik itt jó gyorsak és elég ügyesek.
6/10
Montanosz
EL ALAMEIN - The Line of Fire

Rengeteg film készült a II.világháborúról, fõleg amerikai, orosz és német....
Különlegessége talán ezért a filmnek hogy olaszok készítették, olaszoknak, az olasz hadsereg katonáiról az afrikai hadszíntéren.
Emlékeztetõül.
Hatását el is éri, mert el megy az ember kedve a háborúzástól...tényleg soha többet ennyi szenvedést.
A köztudatban némileg az olasz katonák állhatatlansága, állandó megfutamodása él..persze ez hamis szemlélet. Úgy mint minden nemzet, õk is megtették amit a hazájuk elvárt egy katonától.....
A film az olasz hadsereg katonáinak állít emléket. Jó film, fõleg a végkifejletett tekintetében, amit már tudunk a történelem könyvekbõl.
A 10. Olasz hadsereg az utolsó emberig megsemmisült....

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Sephi
Righteous Kill -

Ennél gyengébb filmet nem is tudom mikor láttam utoljára. Senkinek sem ajánlom borzalmasan volt. A színjáték is extra gyenge. Baah.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

fifi
egyszerû emberek egyszerû párhuzama...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Burn After Reading

Ebben a filmben mindenki szellemi fogyatékos. A feléig birtam nézni, szerintem nézhetetlen. 0 pont

The Mummy Tomb Of The Dragon Emperor

Az elsõ kettõ sokkal jobb volt, ez valami iszonyatosan gyenge lett. Adok rá 3 pontot.

Aha. De ha én meg leírom valakirõl hogy egy balfasz köcsög akkor meg bunkó vagyok...de ha úgy írom nem éppen szimpatikus akkor meg nem.

fifi
nézd ez egy fórum... szólásszabadság van/ hála az égnek/
ha nekem szó szerint ez a véleményem errõl a filmrõl akkor ez van... leírtam...

kész...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Paulie
igen, Tarantino szerint a legjobb film ever a Jó a Rossz és a Csúf. 😊

.

,,Jo pelda erre, hogy a Tarantinonak peldaul olyan filmek nem tetszenek, amit egy riportban ki is nyilvanitott, mint a Volt egyszer egy vadnyugat vagy a Jo a rossz es a csuf. (italowestern)"

Ezt elírtad...QT szerint a világ legjobban megrendezett filmje a JÓ A ROSSZ és Csúf. Szerintem akkor tetszhet neki....

Más. Nem kell hogy a Halálbiztos neked tetszen. Ami felbasz, az ilyen vélemények, hogy ,,,ugyutább sz@rrakást én még nem láttam"

Az egy dolog hogy nem tetszik...de attól még nem szarrakás.
Nem izgat hogy tetszik vagy sem. QT filmjei megosztó filmek...vagy be jön vagy nem.

De ne szarrakássozzunk.

ForzaInter
nekem kedvenc rendezõm Tarantino de nem hinném hogy azért tetszett volna mert õ rendezte, pl Kill Bill elsõ része nekem annyira nem jött be... szal elismerem ha vmi nem tetszik tõle.

Yo, Bitch!

Krezga
Ebben lehet igazad van😊,valahogy én is nagyon elfogult vagyok Tarantinoval szemben. Vagy csak azért tetszett, mert ilyen beteg vagyok, nem is tudom igazán.😊

Karácsonyi lidércnyomás
Kis karácsonyi musical Tim Burton módra.
7/10
fifi
pont ezt akartam volna még hozzátenni, had legyen kis anyázás,... 😊

sweech
ha nem tarantino film lenne, neki se tetszene 😉

[Jakuza]
Nem mindenkinek kell az izlesedet kovetni.
Nekem sem jott be peldaul. Egy szaraz, klisekkel tarkitott es unalmas, probaljunk elkesziteni egy utanzatot a Ponyvaregeny mintajara tipusu film, csak itt a temajanal fogva mas keretet kellett szabni a filmnek.
Szerintem sem valami jo film. Na de izlesek es pofonok.
Jo pelda erre, hogy a Tarantinonak peldaul olyan filmek nem tetszenek, amit egy riportban ki is nyilvanitott, mint a Volt egyszer egy vadnyugat vagy a Jo a rossz es a csuf. (italowestern)
Ezert felesleges ezen vitazni, mert az izles szubjektiv valami es nem holmi divatmajmolas, ezert egyeni ertekrend alapjan valtozo es embere valogatja. Ergo nem azert tetszik valakinek valami, mert a masik azt mondja es vica versa.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

fifi
oké...
elmondanád nekem mitõl annyira überjó film?

ForzaInter
pedig rohadt jó film, már láttam 3*😄

Yo, Bitch!

SötétBarom
Már csak a charger/challanger miatt is minimum 7/10 😄D

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Óh..baszki...

fifi
a halálbiztosnál szánalmasabb, semmitmondóbb, bugyutább sz@rrakást én még nem láttam ebben az életben, pedig nem vagyok egy mai gyerek...

Krezga
Jajj, és kihagytam azt amit pont az elõbb néztem meg😊
Grind House - Halálbiztos

Nekem bejött, volt pár utalás más Tarantino filmekre is, ami nagyot dobott még a filmen. És a legvége nagyon brutális volt😄

8,5/10
Krezga
Kegyenc Fegyenc
Az alapötlet nagyon tetszik, és voltak benne jó poénok is.
7/10

Taken
Jó kis akció, az ember már alig várja az elején, hogy beinduljon az akció, és amikor beindul, akkor a film végéig azt kapjuk. Jó szórakozás volt!
9/10
Texasi láncfûrészes mészárlás (oridzsinál verzsön 1974bõl😄)

Hát... kár, hogy én a 2003-as feldolgozás után láttam és elkezdtem hasonlítani vele... ezért se tetszett annyira, mint az. De nagyon is jó volt, csak nem volt annyira izgalmas, mint a 2003as... A végén mondjuk izgultam, de "happy" end lett végül😄
Aztán a film után mégis modtam, hogy ennyi... erre vártam ennyit... és végre leültem megnézni... de elgondolkodtam, hogy te... ez 74es... és akkoriban tuti qrvajó volt így most ezt gondolom én isXD
Low budget horrorkategben nagyon ott van az a lényeg így kap egy 7/10et😊

Jah és a Hewit család nagyon beteg😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Azám😊

Jano
Fejjel lefelé írtad a 9-est. 😊

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

A Francis Ford Coppola félre Drakula? Az jó volt

Bram Storker's Dracula

Hát nem erre számítottam de ezt egyáltalán nem negatívan értem😊
Picit túl elvont a film számomra, de ezzel sincs baj
ennyire beteg Dracula-t se láttam már, nagyon durván elmebeteg a faszi😄
Viszont egy valamit nem értek, a csajszi az az elõzõ életében a Dracula felesége, Elizabeth volt? Vagy mi? Gondolom igen😊
nah lényeg 7/10... jó film😊

SASboy
24 összes évada 10/10
legjobb sorozat.

nice legs. what time to open?

ForzaInter
kát hogy magon nincs fennt:S
amugy csinálhatnának már egy hosszab zombis sorozatot, én vevõ lennék rá, meg még biztos mások sokan😄

Yo, Bitch!

asd007
Hancock egész jó volt 10/7

Montanosz
igen, nagyon jó, és a sorozatjunkien is jókat írnak..5részes csak

Dynamic
Into The Wild

Gyönyörû képek, nagyszerû zene, bár a cselekmény kicsit lassú és a srác nem példakép, hanem pszichológiai eset.

6/10

ForzaInter
az vmi sorozat lenne?

Yo, Bitch!

ForzaInter
ja legjobb zombis filmek akkor nálam 28 nappal/héttel késõbb, bár Romero filmjei is nézõsek

Yo, Bitch!

stargatelost
Jaja, igazad van, a REC és a 28 filmek is benne vannak a topba nálam is 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Montanosz
akkor a dead set-et ne hagyd ki, tetszeni fog.

Blacksheep333
Kösz!
Voltak benne jelenetek, ahol felkacagtam és nem tudtam komolyan venni a filmet, mint ahogy a többi zombis film 90% -át, de ezt legalább nem akarták überkomolyra venni mint pl a Holtak földje.
Ami zombis filmek tetszettek az ez, Haláli hullák hajnala, REC, 28 nappal késõbb. A két elsõ azért, mert nem vették magukat komolyan, a Rec az parázós volt, tetszett benne a csaj 😊 és az ilyen "kézikamerás" filmek is tetszenek mint az Ideglelés vagy a Cloverfield. A 28 nappal késõbb meg azért tetszett, mert pont így képzelnék el egy zombi apokalipszist.

Az operációs rendszeren is túl...

stargatelost
Ez a Dawn of the dead 2004-es változat. Ja és nemtom mér írtad oda azt a "vicces" szócskát, mivel rohadtul nem az....
Nálam a legjobb zombifilm kategóriában van

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

ForzaInter
Holtak Hajnala (Dawn of the dead)

Yo, Bitch!

stargatelost
Get Smart

Rakás fos. Erõltetett, gagyi poénok, csak egy kétszer sikerült elmosolyodnom. Komolyan mondom, már szinte majdnem egy "movie" filmet néztem, csak valami történettel a háttérben.
Amikor elõvette a fúvócsövet, akkor mondom magamba: " ha most felszippantja a nyilat kinyomom a filmet a picsába" - hát nem nyomtam ki, de majdnem....
Az meg a másik, hogy a sínek nem szabták széjjel a seggét, de akkor az utsó képsorról ne is beszéljünk.....

2/10

Blacksheep333
Nem tudnék más színészt elképzelni Jack Bauerként, mint Kiefer.
"I need answers! NOW!"

Blacksheep333
Keresek egy zombis filmet, amiben a túlélõk egy plázába menekültek és ott kosárlabdáznak meg ilyenek. Ugyan abba az utcában van egy pali egy háztetõn és azzal a néger rendõr sakkozott, céllövöldézett meg ilyenek. Az egyik túlélõ szült egy zombi babát is. A vége pedig az, hogy:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
összedobnak egy furgont ami megvan erõsítve és láncfûrészek állnak ki minden oldalából és azzal mennek el a kikötõbe, onnan pedig hajóval egy szigetre. Nincs happy end, mert ott is zombik vannak.
Aki megtudná adni ennek a vicces, cinukus, beteg filmnek a címet, annak megköszönöm.
Elõre is köszi a segítséget!

zaki
Kár, nem tudod mirõl maradsz le... Én is ugyanígy voltam anno, megnéztem pár részt, aztán valahogy abbamaradt. Aztán kb egy hónapja leültem újból elé, tudni akartam mi ebben a nagyon jó, miért nézik annyian, miért jön már a 7. évad. Annyira megtetszett, hogy kb 2 hét alatt megnéztem mind a 6 évadot (eredeti hanggal kell nézni, KF hangja egyszerûen qrva jó, ahogy üvölt a kihallgatásokon pl 😄).

Lehet elqrvult Luc Besson, de a Leon a profi, és az Ötödik elem ott lesz mindigis a top filmek között... 😊

PetruZ
Lehet benne valami, mert a 24 elsõ évadát kb. az 5. résznél feladtam, és azt mondtam, ha rendes filmbe összevágják, akkor megnézem, de így nem érdekel. 😊
az lehet a titka, hogy olyan mint egy instant "24", mégsem kell végigülni 24 órát és mégis kapsz egy jól összerakott akciófilmet.

indeed

Sephi
Erdekes minden ismerosom rola beszel. Szerintem igenis egy emlekezetes film lesz, csak kerulne mar mozikba.

Good luck...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Montanosz
Angker Batu

Hát indonéziai horrort nem sokat láttam (talán egyet sem).

Anger Batu-ban egy természeti katasztrófa során eltünnek az emberek, és a rémült arckifejezések, sikolyok sokat sejtetnek...
Néhány túlélõ, egy taxisofõr, favágócsapat vezetõje, dokumentumfilmes vág át a kietlenné, lakatlanná vált tájon...és bizony néhány szörnyûség leselkedik rájuk még...
Kicsit a mostanában divatos ökohorror mûfajba tartozik.
A hátborzongató zenei aláfestés néhol egyszerû klisékkel, nem sok vérrel, jó szórakozás, bõ másfél órában.

Kojiro
És Az ötödik (szer)elem?

Kojiro ergo sum.

Montanosz
La habitacion del nino (The baby's room)

Hu!
Végre egy film ami ismét rám hozta a frászt))
Valamikor az 50-es években egy elhagyatott ház körül játszanak
a gyerekek bújocskát. Az egyikük a házban bújik el. Miközben a házban mászkál talál egy sötétlõ víztócsát. Amint letérdel hogy jobban megnézze....
Sok évvel késõbb egy fiatal házaspár költözik a házba a kisbabájukkal.
Nem sokára megmagyarázhatatlan, és ijesztõ dolgok történnek a kisbaba szobájában....

szóval a film kihozza a gyermekkori rémeket, egyedül egy sötét szobában, valami mocorog az ágy alatt, nyikorogva kinyíló szekrényajtó...satöbbi.
Valami sötét, hátborzongató dolog él, és lélegzik a házban.....

A jó horrorban láthatatlan és megfoghatatlan a természetfölötti.
És ezeket jobban is kedvelem mint a beleket kirángató lassú mozgású zombikat..

Nagyon jó film! Kisgyerekeknek ajánlott))))