Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zombifilmnek nem rossz(bár a kedvenceim akkor is a Kaptár 3 része, meg a Zombi sztriptíz😊). Megtudhatjuk belõle, hogy a zombik nagyon jól égnek, mint a papír, és hogy van olyan katona, aki nem töltött fegyverrel jár. Ráadásul a zombik itt jó gyorsak és elég ügyesek.
6/10
Rengeteg film készült a II.világháborúról, fõleg amerikai, orosz és német....
Különlegessége talán ezért a filmnek hogy olaszok készítették, olaszoknak, az olasz hadsereg katonáiról az afrikai hadszíntéren.
Emlékeztetõül.
Hatását el is éri, mert el megy az ember kedve a háborúzástól...tényleg soha többet ennyi szenvedést.
A köztudatban némileg az olasz katonák állhatatlansága, állandó megfutamodása él..persze ez hamis szemlélet. Úgy mint minden nemzet, õk is megtették amit a hazájuk elvárt egy katonától.....
A film az olasz hadsereg katonáinak állít emléket. Jó film, fõleg a végkifejletett tekintetében, amit már tudunk a történelem könyvekbõl.
A 10. Olasz hadsereg az utolsó emberig megsemmisült....
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Ennél gyengébb filmet nem is tudom mikor láttam utoljára. Senkinek sem ajánlom borzalmasan volt. A színjáték is extra gyenge. Baah.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ebben a filmben mindenki szellemi fogyatékos. A feléig birtam nézni, szerintem nézhetetlen. 0 pont
The Mummy Tomb Of The Dragon Emperor
Az elsõ kettõ sokkal jobb volt, ez valami iszonyatosan gyenge lett. Adok rá 3 pontot.
ha nekem szó szerint ez a véleményem errõl a filmrõl akkor ez van... leírtam...
kész...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ezt elírtad...QT szerint a világ legjobban megrendezett filmje a JÓ A ROSSZ és Csúf. Szerintem akkor tetszhet neki....
Más. Nem kell hogy a Halálbiztos neked tetszen. Ami felbasz, az ilyen vélemények, hogy ,,,ugyutább sz@rrakást én még nem láttam"
Az egy dolog hogy nem tetszik...de attól még nem szarrakás.
Nem izgat hogy tetszik vagy sem. QT filmjei megosztó filmek...vagy be jön vagy nem.
De ne szarrakássozzunk.
Yo, Bitch!
Karácsonyi lidércnyomás
Kis karácsonyi musical Tim Burton módra.
7/10
Nekem sem jott be peldaul. Egy szaraz, klisekkel tarkitott es unalmas, probaljunk elkesziteni egy utanzatot a Ponyvaregeny mintajara tipusu film, csak itt a temajanal fogva mas keretet kellett szabni a filmnek.
Szerintem sem valami jo film. Na de izlesek es pofonok.
Jo pelda erre, hogy a Tarantinonak peldaul olyan filmek nem tetszenek, amit egy riportban ki is nyilvanitott, mint a Volt egyszer egy vadnyugat vagy a Jo a rossz es a csuf. (italowestern)
Ezert felesleges ezen vitazni, mert az izles szubjektiv valami es nem holmi divatmajmolas, ezert egyeni ertekrend alapjan valtozo es embere valogatja. Ergo nem azert tetszik valakinek valami, mert a masik azt mondja es vica versa.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
elmondanád nekem mitõl annyira überjó film?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Grind House - Halálbiztos
Nekem bejött, volt pár utalás más Tarantino filmekre is, ami nagyot dobott még a filmen. És a legvége nagyon brutális volt😄
8,5/10
Az alapötlet nagyon tetszik, és voltak benne jó poénok is.
7/10
Taken
Jó kis akció, az ember már alig várja az elején, hogy beinduljon az akció, és amikor beindul, akkor a film végéig azt kapjuk. Jó szórakozás volt!
9/10
Hát... kár, hogy én a 2003-as feldolgozás után láttam és elkezdtem hasonlítani vele... ezért se tetszett annyira, mint az. De nagyon is jó volt, csak nem volt annyira izgalmas, mint a 2003as... A végén mondjuk izgultam, de "happy" end lett végül😄
Aztán a film után mégis modtam, hogy ennyi... erre vártam ennyit... és végre leültem megnézni... de elgondolkodtam, hogy te... ez 74es... és akkoriban tuti qrvajó volt így most ezt gondolom én isXD
Low budget horrorkategben nagyon ott van az a lényeg így kap egy 7/10et😊
Jah és a Hewit család nagyon beteg😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Hát nem erre számítottam de ezt egyáltalán nem negatívan értem😊
Picit túl elvont a film számomra, de ezzel sincs baj
ennyire beteg Dracula-t se láttam már, nagyon durván elmebeteg a faszi😄
Viszont egy valamit nem értek, a csajszi az az elõzõ életében a Dracula felesége, Elizabeth volt? Vagy mi? Gondolom igen😊
nah lényeg 7/10... jó film😊
amugy csinálhatnának már egy hosszab zombis sorozatot, én vevõ lennék rá, meg még biztos mások sokan😄
Yo, Bitch!
Gyönyörû képek, nagyszerû zene, bár a cselekmény kicsit lassú és a srác nem példakép, hanem pszichológiai eset.
6/10
Yo, Bitch!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Voltak benne jelenetek, ahol felkacagtam és nem tudtam komolyan venni a filmet, mint ahogy a többi zombis film 90% -át, de ezt legalább nem akarták überkomolyra venni mint pl a Holtak földje.
Ami zombis filmek tetszettek az ez, Haláli hullák hajnala, REC, 28 nappal késõbb. A két elsõ azért, mert nem vették magukat komolyan, a Rec az parázós volt, tetszett benne a csaj 😊 és az ilyen "kézikamerás" filmek is tetszenek mint az Ideglelés vagy a Cloverfield. A 28 nappal késõbb meg azért tetszett, mert pont így képzelnék el egy zombi apokalipszist.
Az operációs rendszeren is túl...
Nálam a legjobb zombifilm kategóriában van
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Rakás fos. Erõltetett, gagyi poénok, csak egy kétszer sikerült elmosolyodnom. Komolyan mondom, már szinte majdnem egy "movie" filmet néztem, csak valami történettel a háttérben.
Amikor elõvette a fúvócsövet, akkor mondom magamba: " ha most felszippantja a nyilat kinyomom a filmet a picsába" - hát nem nyomtam ki, de majdnem....
Az meg a másik, hogy a sínek nem szabták széjjel a seggét, de akkor az utsó képsorról ne is beszéljünk.....
2/10
"I need answers! NOW!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elõre is köszi a segítséget!
Lehet elqrvult Luc Besson, de a Leon a profi, és az Ötödik elem ott lesz mindigis a top filmek között... 😊
Good luck...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Hát indonéziai horrort nem sokat láttam (talán egyet sem).
Anger Batu-ban egy természeti katasztrófa során eltünnek az emberek, és a rémült arckifejezések, sikolyok sokat sejtetnek...
Néhány túlélõ, egy taxisofõr, favágócsapat vezetõje, dokumentumfilmes vág át a kietlenné, lakatlanná vált tájon...és bizony néhány szörnyûség leselkedik rájuk még...
Kicsit a mostanában divatos ökohorror mûfajba tartozik.
A hátborzongató zenei aláfestés néhol egyszerû klisékkel, nem sok vérrel, jó szórakozás, bõ másfél órában.
Hu!
Végre egy film ami ismét rám hozta a frászt))
Valamikor az 50-es években egy elhagyatott ház körül játszanak
a gyerekek bújocskát. Az egyikük a házban bújik el. Miközben a házban mászkál talál egy sötétlõ víztócsát. Amint letérdel hogy jobban megnézze....
Sok évvel késõbb egy fiatal házaspár költözik a házba a kisbabájukkal.
Nem sokára megmagyarázhatatlan, és ijesztõ dolgok történnek a kisbaba szobájában....
szóval a film kihozza a gyermekkori rémeket, egyedül egy sötét szobában, valami mocorog az ágy alatt, nyikorogva kinyíló szekrényajtó...satöbbi.
Valami sötét, hátborzongató dolog él, és lélegzik a házban.....
A jó horrorban láthatatlan és megfoghatatlan a természetfölötti.
És ezeket jobban is kedvelem mint a beleket kirángató lassú mozgású zombikat..
Nagyon jó film! Kisgyerekeknek ajánlott))))