Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!

Ezeket néztem meg:

Asterix Az Olimpián
Én sokkal jobbra számítottam, de meg lehetett nézni.
6/10

Mély Harapás
Elég unalmas volt. Talán ha lenne második rész, talán az jobb lenne.
4/10

A Hihetetlen Hulk
Nekem ez nagyon tetszett, végig lekötött. Sokkal jobb volt mint az elsõ rész. Van benne bõven akció és jól meg is vannak csinálva.
9/10

Vasember
Ez is tetszett, lekötött. Elsõ résznek jó volt. De remélem ha lesz második rész az jobb lesz.
8/10

Speed Racer – Totál Turbó
Hát, nekem nem jött be, nem tetszik, h össze van keverve a rajzol és valadi dolog.
4/10

100 Millió Évvel I.E.
Ez tényleg egy rakás szar volt. Nagyon gagyi! Kár idõt pocsékolni rá.
Az alap elképzelés miatt adok rá:
1/10

Banki Meló
Jó film, ajánlom mindenkinek.
9/10

Holnap folytatom a filmnézést...

PetruZ
Az egy másik "második". 😊 Hülye amcsiknál futott Ong-Bak 2 címen, de az a Tom Yum Goong, tök más film (de ugyanattól a csapattól). Nem mintha a most érkezõ, cím szerinti második rész se lenne tök más, ugyanis nem az elsõ folytatása lesz, de ezt már nem a régi gárda készíti. 😊
Montanosz
Acéllövedék
Stanley Kubrick filmje

hát ja, az elsõ 10 perc máris magával ragadott, fõleg mert jómagam is voltam katona...
Hõseinket egy kiképzõtáborban, egy vadállati kegyetlenségû õrmesterrel veszik kezelésbe, aki pusztán újabb ágyútölteléket lát a kiképzendõ újoncokban....
A jó és a gonosz között õrlõdnek a katonák, és idõ múltával igazi gyilkológéppé válnak....
Az sok klisé egybõl kiesett a fejembõl ami megannyi Vietnam-film nézése közben rakódott le bennem, ez a film megint más, de csak egyszer akarom átélni, hogy örök élmény maradjon...

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

desigo
imdbn néztem...
am tényleg volt 2005-ben egy film más címmel.
Montanosz
nem a harmadik? mert már volt második rész, már pár éve

Kandurex
Fûrész 5

Az elsõ rész ütött, a másodikat még végignéztem (sajnos moziban), de okulva a hibából a 3-4. részt, kb. 20 perc után kikapcsoltam otthon. Új rekord! Ezt 15 perc után lõttem ki. Annyira szét van ütve szegény rókabõre, hogy csodálom az épségét. Nem tudom értékleni.

Holtak napja

Jó kis hagyományos zombiagos film, a szokásos klisékkel, de viszont szórakoztató formában, hiányzott már egy hasonló stílus.

10/5

Az esemény
Ellentétbe a kritikákkal, nekem teljesen feküdt a film, bár kissé meredek elképzeléssel élt, de így tudott újat mutatni a katasztrófa filmek piacán. Mindenképpen megnézendõ egy vasárnap délután!

10/6.5

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

desigo
Ong Bak 8/10

Amit ez a Tony Jaa lemûvelt az nem gyenge.
Decemberben jön a második rész <#eljen>
+félre értés ne essék, nagyon jó film! Nekem az évben indi,tdk mellett a legjobban várt film volt és mint film nem is csalódtam benne semmit, 100%-os. DC-gel sincs bajom CR is tetszett, sõt egyik szereplõvel se volt, csak menjen mindig a franchise (pl:timothy daltonnal se, sõt sztem a halálos rémületben az egyik legjobb jb film, de off) szóval mindenkinek ajánlom, nemcsak jb-fannaknak. Sajnos elég "jó" minõség (nem camos) került a kezembe és elcsábultam :-) de ez moziban tuti nézõs újra, tényleg király film, végre egy kis igazi akciófilm a legjobb fajtából, már kicsit folyásom volt a comictól!<#hehe>
amit leírtál 100% egyetértek, ezeknek (pia, beköszönés) mi köze van ahhoz, hogy "új" bond legyen, de ok legyen, A pisztolycsöves kezdésnek mi köze van? A jelenet megvan a film végén, ha megcsinálták miért odarakták?

SPOILER,DE SEMMI KONKRÉT!

a film végén, van egy jelenet, hogy a CR csaj halála miatt, után eljön a "megnyugvás" bond számára túl lép rajta, filmnek vége és jön az eredeti pisztolycsöves kezdés.

SPOILER OFF

és meg is érteném, hogy ezzel azt akarják kifejezni, hogy megszületett az új bond stb. de ez belemagyarázás+ CR elején is volt ez a bizonyos kezdés. Szóval tényleg valakinek ez apróságoknak tûnik, de aki szereti a bond filmeket, óriási hiányérzet szerintem+hozzátenném itt a nem a kütyühiánnyal+realisztikussággal van a baj, hanem a kötelezõ bond "tartozékok" hiányával, tehát indi ostor,kalap nélkül, jedi fénykard nélkül stb....

Blasta
Jaaaa, télleg, kalap szar lett abban is, dögöljek meg nem értem

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Tikal
WALL-E
messze az egyik legjobb rajzfilm amit mostanában láttam, elõször féltem hogy nem sokat fognak beszélni, mi lesz a poénokkal, de nagyon jol megoldották és végig mosolyogtam a filmet... ajánlott 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

a.carkey
Ne felejtsük el, hogy Bond csak az elsõ Craiges részben lett "duplanullás"! Az összes többi sajátossága szerintem csak most fog következni. Astonja már van ...

A medve nem játék.

a.carkey
"Vagy itt a star wars. Unalomig hallgattuk már azt a zenét, hát cseréljék csak le valami elektronik stuffra"

Ajaj! Lecserélték a Clone Warsban, olyan is ... 😄

A medve nem játék.

Krezga
Fekete karácsony
Karácsonyi horror, sok vérrel, és mindennel gyilkolnak, néha meg is nevetteti az embert(ha többen nézzük😊)
6,5/10
Loál János
Pénztárcakimélõ megoldás. :-(

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Loál János
Õ vékony, de 187 centi magas, szal simán Bond-képes (185cm minimum).
Craig meg 178, mondjuk így legalább nekem is van esélyem 007-esnek lenni. 😄

Tikal
akko Brosnan mi volt? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
én pont az általadfelsorolt dolgok miatt utáltam mindig is 😊 Connery-t még nem is, de Brosnan egy köcsög volt...az elõzõ Bond tetszett, az hogy már nics italozás meg miegymás... nos lehet ezt szokását majd késõbb veszi fel, még tul nyers a csávo, a kezdetén van a sztori ha jol emlékszem....
a kamerarángatás sajnos már egy ideje jelen van az akciofilmekben, nem tudom mikor szoknak már le rola, de egy tipikus effect, amit szeretnek használni, igy könnyebb elmosni a gagyi jeleneteket 😊

Loál János
+ Daniel Craig egy kis köcsög. <#smile> (Amivel már eleve bukott a Bond-legenda.)

Blasta
Én nem értek egyet ezzel.
Bond attól Bond, amilyenné Flemming és az elõzõ filmek tették.
Nem létezik másik Bond. Illetve nem szabadna léteznie.

De oké, frissítsenek rajta, engem speciel nem zavar, de most komolyan, mit tesz hozzá ehhez az új vonalhoz a jól megszokott pisztolyos kezdés, a "felrázvanemkeverve", meg a "mynameisbond" MELLÕZÉSE????
Ezzel csak kevesebb lesz a film. A karakter már új, megszoktuk, oké, legyen, õ egy rambo, oké, ilyen az új bond, de ezeket a kliséket miért kell sztornózni?????

Ezzel az erõvel csináljunk új Indiana Jones-t is, kell a fasznak a korbács meg a kalap, rakétavetõt a hátára, meg hájtek rohamosztagos-páncélt.

Vagy itt a star wars. Unalomig hallgattuk már azt a zenét, hát cseréljék csak le valami elektronik stuffra, plusz a fénykard helyett is jöhetne már -hogy stilszerûek legyünk- fénykorbács mondjuk, vagy fénypallos!!!!!!! Esetleg mit szólnánk egy nagy kaliberû fegyverhez, legyen a neve Jedi-luncher!!!

Batman? Rossz hasonlat. Batman-t nem 21.századiasították.
Batman-t Schumacher totál elkúrta, Burton pedig eleve kissé "máshogy" állt hozzá, Nolan batmanje nem örökérvényûnek tekintett filmes elemeket változtatott meg, frissített fel hanem mindenki számára érthetõbbé, hihetõbbé, emberközelibbé tette a denevér történetét, olyanná amilyennek a képregényolvasók ismerték, olyanná, amilyennek már az elsõ nagy mozifilmben lennie kellett volna.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

[Jakuza]
Nem vagy egyedul.
A regi Bond egy nya'las idiotizmus volt. Az uj viszont sokkal eletkozelibb, ahol egy ugynok nem az "uttoro segit ahol tud es ha valami rosszat kell tenni valaki ellen, azt eliteli, kiveve ha nem a vilag megmentese a cel" baromsaggal akarjak a nezoket hulyiteni.
Sokkal ridegebb lett Bond, ami ezerszer hihetobb super agentte tette a karaktert.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Sephi
Word!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

PetruZ
Az új Craig-féle Bond nekem mérföldekkel jobban tetszik, mint bármely korábbi inkarnációja (sosem voltam rajongója, a régieket nem bírom végignézni, a közelmúltbeliek meg rém gyengék voltak 😊 ), és nem azért, mert "Bourne-osítják", hanem mert mertek új oldalt nyitni és megszabadulni a korábbi cicomáktól. Ez egy modern Bond, semmi köze a korábbiakhoz, egy új karakter új története, nem a régi karakter újabb történetei. Ez a hitvita ugyanaz a szint, mint pl. a régi Batman - új Batman (term. az új ezerszer jobb), régi Bourne - új Bourne (mondanom sem kell, melyik tetszik 😊 ), satöbbi. Értelme nincs, csak gumicsontként újra és újra bedobható a filmes fórumokra.
:gumicsirke:
sajnos a nagy részével egyet kell értenem:-( semmi bajom az új JB franchissal, tegyék realisztikusabbá, de kit zavartak a "névjegyek", tehát a kezdés, beköszönés, pia, stb. ezeknek mi köze van ahhoz hogy jobb legyen a film és kevésbé mesés legyen, attól nem lett volna "unrealisztikusabb".
A következõ részben Habib lesz a neve és egy félnéger/arab tolószékes pali lesz a polkorrektség nevében.Ja és persze nem dohányzik és csakis meleg tejet kortyolgat. A 14 éven aluli célközönség megnyerése miatt lesz egy intelligens kémkutyája vagy egy aranyos minden lében kanál kisfia. 😊
ProGabe
"ilyen apróságok, hogy nincs a film elején "Bond besétál a pisztolycsõbe..lefolyó vér stb"+amiket lehetett hallani, no "Bond, James Bond" duma stb. tehát remélem a következõ részben még Bondnak fogják hívni a fõszereplõt."

<#vomit>
<#kocsog>

nevetséges amit a Bond franchise-zal mûvelnek. Bourneosították, mert látták az mennyi lóvét hoz. csakhogy Bond attól Bond, ahogy bemutatkozik, amit iszik, ahogy a nõkkel bánik, ahogy félszavakkal elintézi a gonosz, csúnya, világelpusztító fõgonoszt. nem hord magánál rakétavetõt és gépkarabélyt, egy kispisztollyal elintézi az összes rosszfiút. na jó, ha nagyon sokan vannak, felkapja az egyik áldozata fegyverét és kilövi a tárat, de már dobja is el a fegyvert

nem karatéjozik össze-vissza. maximum horzsolják a golyók. ha kínzásra kerülne a sor, az utolsó pillanatban kiszabadul. miután lefutott 10 kilométert, megölt 150-et a fõgonosz embereibõl, sõt, magát a fõgonoszt is, akkor is tökéletes a frizurája, az öltönyén pedig 3 szem por sincs, nemhogy szakadt, vagy gyûrött a ruha. miután a feladatát teljesítette lekapja a Bond-lányt, mond valami hülye poént, beszáll egy kocsiba/helikopterbe/tengeralattjáróba/repülõbe és eltûnik

és mindig, mindig körülmények között úriember

szó se róla, biztos jó akciófilm az új rész, csak nem Bond-film

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Bulykin
Filmek, amiket most láttunk

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Kojiro
Dr. House

1-3. évad: 9/10
4. évad: 10/10
5. évad eddig: 10/10

5. évad 4. rész: OWNAGE 11/10

Kojiro ergo sum.

ForzaInter
operával már jó, kösz😊

Yo, Bitch!

birdo
Az is lehet, hogy nõi szemmel kell nézni a Kill Billt)
Hibátlan az a film

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Quantum csendje

Nem rossz film akinek tetszett a CR ez is be fog jönni, Daniel talán még keményebb, a történet is tûrhetõ. Az elõzõ rész volt a bevezetõ, itt már nem kell annyit "mesélni" belecsaptak rendesen, szinte 2 percenként van egy verekedés, üldözés, akció és mégse megy a sztori rovására. Sajnos mint õs-Bond hívõ nagyon sajnálom, hogy túl minimalista lett ez a film, és itt nem a kütyükre gondolok, hanem ilyen apróságok, hogy nincs a film elején "Bond besétál a pisztolycsõbe..lefolyó vér stb"+amiket lehetett hallani, no "Bond, James Bond" duma stb. tehát remélem a következõ részben még Bondnak fogják hívni a fõszereplõt. Egy nagy negatívum, nem tudom honnan szalajtották a rendezõt, miket rendezett eddig de nála az akciórész fényképezése annyit tesz ki, hogy összevissza rángatjuk a kamerát és nagyon gyors vágások, néha kicsit élvezhetetlenné téve az akciójeleneteket-jó példa, hogy feltöltöm a filmet torrent oldalra, mondom berakok egy-két akció dúsabb képet, hát az összes elmosódva, mert rángatózik a film, csupa olyan képet kellet felraknom ahol Bond így áll, úgy áll stb. <#hehe>
Szóval nagyon jó film, moziban is tuti nézõs!
ProGabe
-flashplayer legyen fent
-ne legyen letiltva a flash tartalom (adblock és társai)
-firefox 3.0.3 és 9-es flashel nekem tökéletes
-ha van router, az szintén bekavarhat
-legyen elég sávszél
-próbáld meg több böngészõben is, hátha

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ForzaInter
úúh, nem kicsit jó lenne még egy rész.

az oldalon meg bejön egy gép, de nem tudok semmire kattintani, miért van ez?

Yo, Bitch!

ProGabe
kis off, ha már zombis filmek:

Danny Boyle-nak van valami ötlete a 28 hónappal késõbbe kapcsán. ha õ csinálja jöhez. szerintem a 28 héttel késõbb egy klisé-borzadáj. a nappal meg egy instant-klasszikus. kis kontraszt 😊

és egy brutálisan jó interaktív zombifilm

tehát neked kell döntened, hogy mit is csináljanak a szereplõk

Montanosz
ja!
van egy skandináv-fríz-észeknémet meséket tartalmazó könyvem.
hát némely történet tényleg ver néhány mai horrort.
meg olyan nyomasztóak, mint a gyufaárus lánmyé is....))))

fifi
ne disznóarcúzzál, mer' rám hasonlít szakállal a csávó 😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Tetsuo
A Grimm testverek is eleg ijesztore irtak az eredetit.. 😉

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Tetsuo
Felon - nem rossz, csak kiabrandito volt az Istent-jatszo bortonigazgato, meg a disznoarcu Kilmer.

Tetsuo
Na a Kill Bill az telleg egy lefosott szarrakas volt! Az telleg mindenkinek azert tetszett mert Tarantino rendezte meg voltak benne trendisegek..

Tetsuo
Inkabb iroi bravur volt mint rendezoi..
Leon.. na igen az meg odabaszos rendezes volt.

SötétBarom
Cats&Dogs-ban az orosz akcentussal beszélõ macska odabasz (eredeti nyelven 😄)

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Montanosz
Hansel and Gretel
koreai horror

Ha így írom ismerõsen fog csengeni: Jancsi és Juliska.
Sikeres modern mese adaptáció, vér és vérengzés nélkül, de azért mégis néhol a hideg futkározik a hátamon a film alatt....
Fõhõsünk egy útszéli baleset során, az erdõben kóborolva egy csodás erdei házba kerül ahol vengégszeretõ család nyújt neki segítséget.
Másnap amikor elakarja hagyni az erdõt egész napi gyalogolás után sem sikerül, visszakeveredik mindig a házhoz. Harmadnap sem sikerül. És azután sem....
A házban is furcsa dolgok kezdenek történni, tárgyak tünnek el és fel.
A padlásról léptek zaja hallik éjjelente, és amikor hõsünk felderíti a zajok forrását, egy olyan folyósóra bukkan aminek sohanincs vége....
A film nagyszerû, néhol meghökkentõ a folyamatosan jelen lévõ mese elemek miatt. Látványvilág olyan mintha a nagynevû Omen c. filmet egybegyúrták volna a Pushing Daisies-el, megdobva Alice Csodaországban-al.
Tulajdonképp nem is horror, hanem egy morbid fantasy, bizar elemekkel.
Különös film, szeretem az ilyeneket amelyek mély nyomot hagynak, még másnap is rágódva rajta....

Boncasztal - Elég beteg kis film, olyan pont nekem való szarság.

Mély harapás - Inkább vicces volt, mint ijesztõ... Erre hogy kerülhetett 18-as karika???
Szabi84
Felon-t én is nemrég néztem meg jó kis film! Val Kilmerre alig ismertem rá! De ebben a témában A fogoly címû film sokkal keményebb! Akinek tetszett a Felon semmiképpen se hagyja ki!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

desigo
Felon 8/10

Elég durva börtönös film.

Cats & Dogs 3/10

Még vasárnap délutáni lazulós filmnézéshez is kevés.
SötétBarom
Pocak nem dolgokól, hanem dolgok hiányától alakul ki -.-

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Montanosz
jó nagy pocakod lehet)))

Krezga
6 sör rendel!

6 részes dokumentumfilm sorozat a sörrõl, annak elkészítésérõl, kultúrájáról, gasztronómiájáról. Akit érdekel a sör(engem nagyon, iszom és gyûjtöm😄), annak ajánlott megnézésre.
9/10
zaki
Kung Fu Panda

7/10

Krezga
Day of the Dead

Zombifilmnek nem rossz(bár a kedvenceim akkor is a Kaptár 3 része, meg a Zombi sztriptíz😊). Megtudhatjuk belõle, hogy a zombik nagyon jól égnek, mint a papír, és hogy van olyan katona, aki nem töltött fegyverrel jár. Ráadásul a zombik itt jó gyorsak és elég ügyesek.
6/10