Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Ha megnézed, egyhamar nem felejted el!"

Hát az biztos, mivel gyakorlatilag olyan mint a szomszédok sorozat volt, csak horrorban! 😊 Amúgy valóban egy érdekes film volt!

Montanosz
Let The Right One In

végre egy film a svédektõl lilja4-ever óta, amely ugyanazokat az érzéseket idézi....
Tökéletesen hitelesek és élethûek a karakterek, a gonosz a mi szomszédunk is lehetne...
Nagyon kemény, nagyon vámpíri, nagyon sorozatgyilkosi, igazi tragédia, ami meglehetõsen átalakítja a gondolkodást arról, kik és hogyan gyártanak hullákat. Ha megnézed, egyhamar nem felejted el!

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

tommyg
<#eljen><#eljen><#eljen>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Montanosz
Pusher trilógia

a keresztapa óta talán nem láttam igazán jó maffiozós filmet aminek folytatása is van.
pushert szigorúan érzelem mentesnek, teljesen a rideg, kegyetlen valóságos hétköznapi bûnözõnek tudhattam magam a filmek alatt.
néhol kicsit betegesnek is éreztem, de aki volt koleszos, katona, vagy bunkófalvi albérlõ társa néha bekattan, az tudja mire gondolok.
mindenesetre jó kis film a skandináv-európai bûnözõkrõl.

Krezga
Narnia krónikái: Caspian herceg

Nekem még mindig nem szimpatikusak a fõszereplõk. Nem igazán jött be az egész, ami tetszett, hogy fantasy, és kb ennyi.
6/10
Max Payne

Szerintem nem volt olyan rossz! Ami nagyon tetszett, hogy a játékokban szereplõ faszit aki a hangját adta Paynenek is beletették a filmbe!

Jano
Fasza dolog az internet, mi?

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

cijjjjjjjj
Sephi
The Boy in the Striped Pajamas -

Na jó... tehát egy tipikus dráma a naci korszakból csak most két gyerekrõl szol. Unalmasnak nem mondható a film de érdekesnek sem. Aztán a végen a többi ember reakciója a moziteremben meglepett... engem nem hatott meg (és ez nem spoiler mert lehet happy end lehet nem).

Semmi különös.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Krezga
A zene tényleg baromi jó😊 Meg a film is^^

Kung Fu Panda

Valahogy nem jött át, nem igazán szórakoztam alatta. Talán egyszer elröhögtem magam.
5/10
zaki
Max Payne

Filmbuzis kritikável teljesen egyetértek, sokkal többet ki lehetett volna hozni ebbõl a filmbõl...

5/10

Bulykin
Equilibrium
Egy érzelmek nélküli világ, Lelkészek akik maguk a megtestesült kegyetlenség, hacr az érzõ emberekkel, hmmm... 10/7

The Truman Show
Jim Carrey legjobb filmje szerintem, nagyon tetszett, 10/10<#taps>

Narnia Kronikai Caspian herceg
mivel fantasy már gond nem lehet, nagyon jó, az elsõ résztõl is jobb, szeressük a narniátXD
10/9

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

barnie1990
Nem semmi, egy parat tudtam belole, a Jezusos poen meg ott volt. 😊

Zene nélkül mit érek én?

ProGabe
100 spoiler 5 perc alatt

tudom, hülyén hangzik, de nézzétek meg, mert jó. de vigyázzatok, mert spoileres <#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Qwerty4
Bocs a 2 gépelési hibáért. 😞

Qwerty4

Qwerty4
Egy kis kihagyás után újból értékelek egy filmet, szokás szerint nagyon röviden. 😊

Requiem for a Dream (Rekviem egy álomért) (2000):

Jó a filmzen!
Az elsõ fele a filmnek dögunalom és igazán jó csak az utolsó 10 perc, de azért érdekes volt végignézni, hogy a 4 figura, hogyan jut a társadalom perifériájára.Az egyik hogyan veszíti el a kezét, a másik hogyan válik kurvává, a harmadik hogy lesz dilis, a negydik meg sittes.

6/10

Qwerty4

Randelz
Rise of the Footsoldier - Érdekes film volt, nekem tetszett. Bár a magyar címe Futballmaffia, szóval nempont ilyenre számítottam. 8/10. (elsõ 15 perc az 10/10...aztán csak sado<#idiota>)

Montanosz
Kuntilanak

2006 legjobb horrorjának emlegetik, de nekem az etalon a suttogó folyosók, és szerintem izgalomban nem üti meg azt a szintet.
De magán hordozza az ázsiai filmek sajátosságait, ezért egy estés filmnek kiváló.

Empire of the sun

Pótoltam ezt a háborús filmet. Hát nem üldögélnék semmilyen japán fogolytáborban....
Majdnem annyira hatott rám mint schindler listája, és a sorstalanságot meg simán übereli.....

Dynamic
Jah, ráadásul nem is Del Toro film. Csak progyuszerkedik😊
Dynamic
Az Árvaház nekem annyira nem jött be, pedig nagyon szeretem Del Toro filmjeit. Ez tipikusan olyan, hogy megnézed, utána azt mondod nem rossz, de pár nap múlva már el is felejted. (Bár tavaly óta már fõleg elfelejtettem, hogy mi volt benne, szal meg kellett néznem a trailert, hogy jobben képben legyek😄 )
A film néhány eleme miatt önkéntelenül a Más Világhoz viszonyítottam, viszont azt még most is nagyságrendekkel jobb filmnek tartom.
Krezga
Wanted

Most megnéztem rendesen(régebben már láttam csak mozis felvételben, és úgy nem az igazi), valahogy így másodjára már nem fogott meg annyira, de azért egy esti akciófilm nézésnek simán jó. Ami nem tetszett, hogy Angelina Jolie úgy nézett ki, mint egy anorexiás, már szinte iylesztõ volt.

6,5/10
Az Árvaházra már én is nagyon kíváncsi vagyok!

A jövõ kezdete pedig tökéletes! Szerintem így kerek az egész, mert mi lett volna akkor, ha nem ez történik a végén, ami történt... Ezt így kellett befejezni!

Most is tiszta libabõr leszek, ha belegondolok abba a filmbe!
Este meg is nézem... Hû vazze... Kölcsönadtam <#falbav>
Ja igen sry
zaki
Del Toro csak producer volt a filmnél

Igen az El Orfanto
Bulykin
az Árvaház az az El Orfanato akar lenni? mert akkor tényleg nájsz múví

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Igen a Tökéletes Vilég egy Kevin Costner film

Am megvolt az újabb kupac film😊

A Titokzatos Folyó
11/10😊Állati szereplõgárda:Kevin Bacon, Sean Penn, Tim Robbins. A Film szintén erõsen erõs, a sztorii dióhéjban annyi hogy van 3 barát addig minden frankó is míg el nem rabolják az egyik kis srácot onnantól elszáll a barátság de itt még nincs vége 25év múlva újra össze kell jönniük mivel elvileg az egyiknek megölik a lányát a másik nyomoz az ügyben és elvileg a harmadik meg a gyilkos!

Apró Titkok
7/10 Inkább nem is nyilatkoznék, aki szereti a drámákat nézze meg!

Az Árvaház
9/10 Dell Toro egyik legjobb filmje! Egy igazi tökös Thriller horror dráma! Eszméletlen kemény és utána megint csak a székbe maradunk tátott szájjal az fix!

A Jövõ Kezdete
8/10
Azért csak 8 mert ennek a filmnek van a legszemetebb vége a világon drámák közül! Haley Joel Osment és Kevin Spacy szintén hatalmasat alakít! simán megkockáztatom hogy az egyik legtanúságosabb mostanság!

UI:Vígjátéknapnak ott a Home Iprovement!

precision
Quantum of Solace

Nem volt annyira rossz, mint amilyennek leírták itt páran. Ez a James Bond is teljesen jó, még csak fejlõdik a jelleme. 7,5/10.

Bazinga!

Krezga
A hegyek királya

Nagyon jó, élvezhetõ film, a nézõ szinte együtt menekül a szereplõkkel. Érezni a félelmet, ami rájuk nehezedik.
7/10
SötétBarom
Már hallom is ahogy lesújt. :o

shhhhh

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

desigo
Pedig eléggé jók...
tengerparton,tütüvel stb...
Krezga
Die hard 1.

Tényleg jó kis akció volt😊
6,5/10
Sir Quno Jedi
Nemvaok! Tényleg kíváncsi vagyok TsoTso esküvõi képeire. Anno is megnéztük az összes képét, még a tütüset is, miért éppen ezt hagynám ki! TsoTso egy igazi jelenség, ergó rá igény vanik!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sephi
nelegyélgeci

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Loál János
<#sir>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Sir Quno Jedi
õszinte részvettem

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Megnéztem az új Bond-ot, szerintem nagyon rossz. Semmi Bondos nem volt benne. Csak a fõszereplõ neve.

Mint akció film nem is rossz...de mint Bond film,pocsék.

Blasta
(én láttam 😄)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Sir Quno Jedi
Tényleg, nem is láttunk esküvõi képeket még TsoTsoékról ?!?!??!? (vagy csak én voltam hibernálva a jégbörtönben, rehab programra várva?)

Loál János
Remélem nagy volt a lagzi. 😮)

CSOCSO
<#buck>
Loál János
Grat! <#smile>

CSOCSO
Water Horse

ehh.. szabaditsuk ki willy-t mai kiadasban.

persze faszom orka helyett van egy sokkal coolosabb szorny... kircsi, mi?😄

gyerekeknek, gyerek lelku csajoknak (felesegemnek) nagyon jo film.
ha jol lattam meg senki nem irt rola.

Tikal
a tökéletes vilég az a kevin costneres?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
meg várod amig kijön szinkronosan? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

precision
tarts vígjáték napot... 😄 😛

Bazinga!

Montanosz
nem mondom, edzed magad))))

A csíkos pizsamás fiú
9/10 Kõkemény dráma gyermeki forma semmiképp sem gyermekeknek!

Visitor Q
6:10 Beteg japán szar! Apuci simán megszexuálja a halott lányát meg végignézi ahogy a fia gyepálja anyucit szóval elég kemény.

Evlienko
8/10 Egy pedofil gyerekgyilkosról szól aki 50 gyerekkel végzett, megerõszakolta, megölte majd megette õket!

A tökéletes világ (a perfect world)
10/10 ez egy nagyon erõs és frankó thriller dráma egy olyan igazi jó kis áll leesõs!

Kmarha
mondjuk tényleg olyan Godzillás volt az a városi jelenet, de nekem annyiban tetszett, hogy érdekes volt láttni ezt az õslényt egy olyan környezetben, ami számára teljesen idegen. Ahogy vizslatja a kocsikat, meg a csomó könnyü prédát, kik elbújni sem tudnak hol.. én azt a részt ilyen szemmel figyeltem, igy az egész jól elment 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Krezga
Azért feliratosan szerintem nagyon is lehet élvezni(fõleg az eredeti hangok miatt). Csak elõször az embernek hozzá kell szoknia ahhoz, hogy ne csak a feliratot figyelje, hanem a képi világot is tudja nézni.