Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
Welcome to a World without rules!!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kojiro ergo sum.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Én tegnap néztem meg és tök jól szórakoztam rajta
9.5/10
Scarface
hát ettõl többet vártam, annyian megvoltak vele áldva, mindenesetre nem volt rossz film 7,5/10
Yo, Bitch!
Csak kár hogy a befejezés ma már nem állja meg a helyét...
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A story viszont fiksön.
Totál riszpekt ez a film, nagyon jó.
Kojiro ergo sum.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Csak azért, hogy sokan (még a gyengébb felfogó képességûek is) elmenjenek megnézni...
Azert varjunk mar egy kicsit... mi nem volt erheto? Ha mar egy JB filmet nem ert meg az ember... ott mar bajok vannak 😄D
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Én ott (nagyjából) értettem...
leultunk a legjobb haverommal meg az amerikai munkatarsaval meglesni az uj Bond filmet ( Quantum of Solace) szep jolt, jo volt, fingunk nem volt mirol szol. marmint amerikiai nyelvtudas szinten buktam el. Es az egy dolog, hogy en, de az amerikai csavo ( aki amugy spanyolul is tud) sem ertette, hogy pontosan akkor mirol is volt szo..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Tudom, hogy otthon közel sem jönne át a film -vélhetõen egyetlen- pozitívuma, a látvány és a hang, viszont CSAK ezért nem fizetek ki ezerkettõt. Pláne, hogy benne van a dologban, hogy a film CGI mentes része valszeg dögunalom-kliséhegy-kellemetlenül primitív lesz.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
De ne legyen igazam.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Kizárólag a tréler alapján mondom
Kapsz egy Neo 2.0-át és CGI gyönyört, bugyuta NEO-s dialógusokkal.
Azt tippelném, hogy ugyanolyan bukás lesz, mint a Világok harca.

- Nem vagyok egy Van Damme rajongó, de ez nem is egy Van Damme film. Ez minden, csak nem az, amire az emberek ezt a jelzõt aggatni szokták.
Ez "A Van Damme" film. Vagyis annak ellenére, hogy történet fikció, maga Van Damme teljes mértékben önmaga és messzemenõen kitárulkozik a nézõk elõtt.
A történet maga nem nagy szám, de nem is az a lényege. Tény hogy végig odaszegez, és felettéb érdekes.
A kamerakezelés brilliáns.
9/10 - nem többször nézõs (ezért nem 10), de kategóriájában a legjobb, ami most per pillanat ez az egy film.
Kojiro ergo sum.
7/10
Welcome to a World without rules!!!!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
jó volt, hozta az elõdjei hangulatát, bár azért régi részektõl elmarad, de ez se volt rossz 7,5/10
Yo, Bitch!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Csak arra céloztam, hogy dramaturgiailag+mint filmnél nem szerencsés, ha nem "derül" ki a gyilkos, fõleg ha az 3 órás játékidõvel párosul!
"Igen utal rá, hogy valószínûleg ki volt a gyilkos....nem derül ki konkrétan ki volt a zodiákus" de a lényeg ez, kösz szépen, majd megnézem filmet. Úgymond "értelmet" kap a film ha legalább sejtetik:-D
Egyébként attól, hogy nem derül ki konkrétan ki volt a zodiákus, szerintem egy nagyszerû film, jó alakításokkal, izgalmas jelenetekkel és dokumentumszerû (tehát meglepõen részletes) nyomozással.
"This is the Zodiac speaking".