Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Kizárólag a tréler alapján mondom
Kapsz egy Neo 2.0-át és CGI gyönyört, bugyuta NEO-s dialógusokkal.
Azt tippelném, hogy ugyanolyan bukás lesz, mint a Világok harca.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
PSN ID.: Beegabor
- Nem vagyok egy Van Damme rajongó, de ez nem is egy Van Damme film. Ez minden, csak nem az, amire az emberek ezt a jelzõt aggatni szokták.
Ez "A Van Damme" film. Vagyis annak ellenére, hogy történet fikció, maga Van Damme teljes mértékben önmaga és messzemenõen kitárulkozik a nézõk elõtt.
A történet maga nem nagy szám, de nem is az a lényege. Tény hogy végig odaszegez, és felettéb érdekes.
A kamerakezelés brilliáns.
9/10 - nem többször nézõs (ezért nem 10), de kategóriájában a legjobb, ami most per pillanat ez az egy film.
Kojiro ergo sum.
7/10
Welcome to a World without rules!!!!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
jó volt, hozta az elõdjei hangulatát, bár azért régi részektõl elmarad, de ez se volt rossz 7,5/10
Yo, Bitch!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Csak arra céloztam, hogy dramaturgiailag+mint filmnél nem szerencsés, ha nem "derül" ki a gyilkos, fõleg ha az 3 órás játékidõvel párosul!
"Igen utal rá, hogy valószínûleg ki volt a gyilkos....nem derül ki konkrétan ki volt a zodiákus" de a lényeg ez, kösz szépen, majd megnézem filmet. Úgymond "értelmet" kap a film ha legalább sejtetik:-D
Egyébként attól, hogy nem derül ki konkrétan ki volt a zodiákus, szerintem egy nagyszerû film, jó alakításokkal, izgalmas jelenetekkel és dokumentumszerû (tehát meglepõen részletes) nyomozással.
"This is the Zodiac speaking".
szvsz a legtobb fiatal nem is latta a faszabb regi filmeket.
nekik a saw sorozat a kiraly meg a transporter....
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mondjuk ezzel nem sok újat mondtam.Amúgy jobb is ha kihagyod neked úgysem tetszene...😄
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
jó példa erre J. Nicholsonos S. Penn rendezésében Az ígéret megszállottja (sztem jó film az öreg itt is zseniális+a környezet)
ettõl amugy még sztem nagyon jó film.
Yo, Bitch!
mert más különben nem szenvedek végig 3 órát, a semmiért :-D választ elõre is kösz
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
aki kiakadt a 2-ben a bombaleszedõs résznél, az most le fogja köpni a tévét...
fúúú soha többet nem nézem meg...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Tudom hogy az anyja, de akkor is olyan "nagyis" feje volt 😄
Attól meg hogy valaki meghalt mert nem figyel rá a felügyelõtanár, még nem kell megölni mindenkit (csak mondjuk konkrétan azt az 1-et ha már ennyire durci)...
1 szó mint 100, nálam a futottak még alsó kategóriája ez a film, valahogy a Halloween sokkal jobban bejött (bár az is hasonlóan természetfeletti és értelmetlen :/)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Egyébként remake-szerûség lesz, bár talán inkább az elsõ 2-3 rész egyben, merthogy Jason is szerepelni fog benne, õ meg az eredetiben csak a 2.-tól garázdálkodott, az elsõben még csak az anyja volt. Mindesenestre az eddigi trailer-ek nem gyõztek meg túlzottan...
A Texasi Láncfûrészes pl. nagyon jól sikerült, bár már az eredeti is jó volt (magyarul nem lett volna szükség a remake-re).
Sajna a Péntek 13-nak nem sok értelme van (hülyegyerek vízbefullad, dühös nagyi ártatlan embereket gyilkol halomra, csak mert oda jöttek ahol a tragédia történt), így a remake sem valami indokolt :/
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Mi értelme egy 20-25 éve bemutatott és azóta legendává vált horrorfilmet , AMIBEN A FÕGONOSZ EGY ÁLLARCOS FASZI újraforgatni?
Mitõl lehet ez az új rész több-jobb mint az eredeti? Miben fog mást, többet nyújtani mint a legendás 20 éves elõdje??? Mondom ezt azért, mert a sztori ugye aditt, feltöltik egy rakás legyilkolásra váró tucatszinésszel (ahogy anno), a film maga ma sem igényel különösebb 21.századi effekteket, a fõgonoszt meg édes mindegy ki játsza...
Igen, a Péntek 13-ról van szó.
<#confused>#confused><#confused>#confused>
Ez tetszett! Elég beteg, elég paranoiás, elég jó. Tipikus drogos film, egy kicsit más szemszögbõl...
BORZALMAS!!!!!!! Aki azt feliratozta... azonnal fejbe lonnem!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3